ДПС внася три законопроекта, свързани с Възродителния процес

ДПС внася три законопроекта, свързани с Възродителния процес. От партията призоваха това да не се приема като провокация към обществото.

Обратно в новината

Коментари - ДПС внася три законопроекта, свързани с Възродителния процес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, тя промяната на имената си има история,нека разкажат това интересно четиво ,а не само да ни занимават с финалната фаза!Живков не е предприел промяната самоцелно ,а вследствие на определи действия и събития от страна български граждани-мюсюлмани -като въоръжаване,шпионаж,агитация чрез подмолна намеса на чужда държава с цел отделяне на територия!Нека всичко излезе наяве,едно по едно и после да се решава!Не може постоянно да ни натрапват Възродителния процес,без да се разнищи всичко довело до това !

sawo

"От партията призоваха това да не се приема като провокация към обществото. " А как да го приемаме? Правителство не може да се направи, тънем в дългове, държавата едва се крепи, а те внасят законопроекти за възродителния процес?

Никакъв проблем, господин Казак! Съгласни сме с вашите законопроекти, при едно единствено условие - ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА!!! Повече никакви служители на бившата ДС (Сергейчета, Павелчета, Огнянчета и т.н.) в Народното събрание или на каквато ида е друга държавна длъжност и прокурорско (не Цацарско, обаче) разследване на доходите на ВСИЧКИ членове на ДПС през последните 20 години. Три законопроекта, за един - мисля че е напълно справедливо. Капиш?!

Братя и сестри БЪЛГАРИ. Следете внимателно КАК и КОЙ гласува тези законопроекти в парламента. Така ще имате почти 100% сигурност кои са ТУРСКИТЕ агенти в България. Вижте и как ще гласуват предложението за ден на геноцид върху България от Османската (турската) империя. ТАКА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЙ ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС. Всичко останало е АЛА-БАЛА.

Техните предци заклали моя прадядо. Как се чувствам аз!?!?! И още по времето на робството османлиите правят от един народ два народа - българи и турци. ЧЕТЕТЕ ИЗКАЗВАНЕТО НА ВЕЛИКИЯ ВЕЗИР НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ МИДХАД ПАША ПРЕД В. МОНД " В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТУРЦИ. ВСИЧКИ СА ОТ ЕДНА КРЪВ ОТ ЕДНО КОЛЯНО...." ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА. ОСТАНАЛОТО Е ЗАРАБОТВАНЕ НА ПАРИТЕ, КОИТО ПОЛУЧАВАТ ОТ ТУРЦИЯ. ТО И ТУРЦИЯ Я СЪЗДАВА ЕДИН БЪЛГАРИН ПРИЕЛ ИСЛЯМА - АТАТЮРК.

Всичко е вярно с изключение на това, че Ататюрк е българин. Всъщност е дьонме - ЕВРЕИН, приел исляма.

да не се погасяват по давност престъпленията, извършени от комунистическия режим, включително и тези по т.нар. Възродителен процес... А СЪЩО И НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!!!!!!!!!!!! ТУРЦИЯ ДА ИЗПЛАТИ РЕПАРАЦИИ НА БЪЛГАРИТЕ, ЗАЩОТО ТЯ Е НАСЛЕДНИК НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ!!!!!

antani

ма ма ви хлъзгава дееева ,ще ви клопне мандалото и за вазе ,нищо няма забравено , нищо не е простено !!!!!!!!!!

Ту се пише Четин, ту Метин и кой е в същност? Ако имах правото да определям развоя на събитията първо този и бих го попитал как е истинското му име, а след това бих заличил от регистрите на ГРАО всички които са извън страната и ни тежат като камък на шията с изплащаните им пенсии и други средства. Защо ли? Ами защото от този възродителен процес (чиито съавтор е и Доган и е проведен с активното участие на предишната и сегашната върхушка на ДПС, все активни щатни сътрудници на ДС) и началото на демократичните промени измина толкова много време и се промениха толкова много неща, че нищо и никой не пречи на и спира "изгонените" да се завърнат по родните си или други желани от тях места в страната ни. А защо не се връщат? Или там им е по-добре или не им дават, за да има основание етническата протурска и създадена от БСП партия ДПС да тръби за нарушени права и да си разиграва коня в държавата и управлението й и отявлено да служи на интересите на чужда държава.

Към закона да се прибави и реабилитация на всички българи потурчени от турците по зверски начин. Крайно време е турците да си отиват в ТУРЦИЯ!

придш много време бившият велик везир на Турция Митхад паша откровено е заявил, че в България няма турци, а има само българи, все хора от едно коляно и една кръв, но тези които се наричат турци са приели исляма по време на турската инвазия в страната и с годините са започнали да се турчеят.

Нека нека, и да го приемат... Като ви ИЗРЕЖАТ Пишките ще стоплите какво е трябва направите с дпс и ТУРЦИЯ Дано Валери Симеонов не излезе лъжец като рязаното сидерче...

си спомним КОЙ легализира тази партия ? Не беше ли Андрей Карлович Луканов? НЕ МИР НА ПРАХА МУ !

ДПС е края на България, всичко друго се оправя но тези неща които ДПС ПРАВИ немогат да се поправят след това (в днешното време на демокрация спускана с бомби от САЩ и ЕС)...

за това че милиционерите от ТОШОВАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ като доган, местан и останалите в ръководството под шапката на партийните величия от бкп създадоха обръч за подчинение и страх управляващ т.н. турци САЩ ти виновен. за това, че сте мишки страхливи и робски също САЩ ти е виновен. не те ли е срам да ръсиш глупости, като много добре се знае, че провелите т.н. възр.процес днес фалшиво плачат, по-точно плашат и не фалшиво , а по милиционерски гадно, защото са си милиционери непроменени. САЩ ви виновни, че краднат като за последно В БУЛГАРИСТАН НА ДОГАН, че източиха за по-малко от година 10 милиарда-заеми външнодържавни и кредите фалшиви от ктб, че сега са притготвили да връщаме още 10 за запълване на дупките оставени от стария-нов народен представител успял на 33 с пет бона съгласно декларацията пред сметната палата Америка ли ви краде бюджета, НЗОК, европейските фондове, Америка ли краде и обществените поръчки без да прави нищо, Америка ли урод нещастен има офшорни фирми точили ктб, Америка ли набута всички ДАРЖАВНИ фирми И ОБЩИНИ ИЗВЪН ЗАКОНА в тази банка. Америка ли увеличи активите на пеевската мама 7 пъти. Америка ли ви цака всеки ден чрез данчо ментата, бисеров.... Америка ли беше женена 2 пъти за моника йосифова и милата е набъркана в банковите фалитие и източване първият път и сега аре бегай, че смешен и жалък

Грешите, ДПС никога не са легализирани. Няма как, защото те съществуват в противоречие с Конституцията на РБ, която забранява партии на етническа и религиозна основа. Тъй като Конституцията е върховния закон такива партии като ДПС не могат да бъдат узаконени. И точно това е абсурдното, че в една страна, която има претенциите да бъде правова, законотворците й (парламента) потъпкват върховния закон като допускат някакви нелегални групировки да коват законите!

Ще се заличат ли делата и имената на терористите-убийци на невръстни деца, взривили влака в Буново, Пловдивската гара и Варна?

Че главни участници във възродителния процес бяхте вие-другари помаци от ДПС, по-рано ДС! Освен това турското робство как да го приемем, като давност ли?!! Щом няма давност за едно, и за всичко няма да има!!!

То и турското робство е болезнен за нас въпрос. Замениха го с турско присъствие. Няма да споменаваме 5 вековния геноцид над българския народ от гнусната османска надрусана паплач и насилственото потурчване. Когато признаете геноцида над българското населени и робството можем да подходим с разбиране

Трябва да стане като в Кьолн.

С ТИЯ ЗАКОНИ ДПС ИСКА ДА РАЗИГРАЕ ЕТНИЧЕСКАТА КАРТА И ДА ПОДГРЕЕ ЕЛЕКТОРАТА :)))) А ДПС ВСЪЩНОСТ Е В КРИЗА : - ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ БАЧКАТ ПО ЕВРОПАТА, И НЕ ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ НА ИЗБОРИ - ТУРКИНИТЕ СЕ ИЗХИТРИХА КАТО БЪЛГАРКИТЕ И НЕ ЩАТ ДА РАЖДАТ - ТУРСКИТЕ СЕЛА ПОЧНАХА ДА СЕ ИЗПРАЗНЯТ - А ДЪРТИТЕ КОИТО СЕ ИЗСЕЛИХА ПО ТУРЦИЯ ДА ИЗМИРАТ - ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО СЕ УВЕЛИЧАВАТ СА РОМИТЕ - ЗАТОВА ДПС ПОЧНА ДА НАБЛЯГА НА БАТ САЛИ :))

подготвя се бгмайдан

АШКОЛСУМ

Започва подготовката за събарянетона държавата. Тя едвам се крепи но идват последните напъни. Днес ще е геноцида дето го измисли Иван Костов че е имало върху така наречените турци и мюсулмани в НРБ. Следващата година ще е езика, последващата ще е някъде в кърджали леко възстание и накрая отново българите ще са виновни.

В момент, когато държавата е пред тотална разруха, когато хората са загубили необратимо доверието си в политическите сили и вече почти месец не може да се състави стабилно правителство, когато една огромна част от българския народ е на прага на отчаянието, вие мизерниците от незаконната, противоконституционна етническа "партия" внасяте за обсъждане законопроект касаещ събития от преди 30 години! И това не трябвало да се приема като провокация? Това ли е най-важното сега, когато България е на ръба на пропастта? Вие ли сте най-важните? Вие и вашите болни амбиции? Вие господа от мафиотската структура ДПС трябва да бъдете изправени на съд, защото т.нар "Възродителен процес" е ваше дело! Вие до един т.нар. "лидери" на ДПС сте бивши копои от ДС! Вие провеждахте "Възродителния процес"! Така, че внимавайте за какво се борите! И още нещо - вашето поведение в този труден момент за народа не само, че е провокация, то е направо подигравка! Гнусна, жестока подигравка! Достойни сте за Стената на позора и напълно заслужавате омразата, с която ви заливат!

Поздравявам Ви! Имате абсолютната ми подкрепа за този коментар! ДПС е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА партия, която трябва да бъде отстранена от политическата и правната действителност на България!

ДПС са си кагебешници и клатят държавицата ни по руска поръчка.....

пак започнаха да клатят кораба на майка България. Като не им понася България, вървете да живеете в Турция, никой не ви спира!!!

Аз пък си мисля ,че законопроекта ви като Български гражданин ще започне с признаване поне геноцидът върху арменците извършен от любимата ви Турция и признат от носителите на евроатлантически ценности каквито са например държави като Франция. Или вие не сте толкова чак носител на атлантизма камо ли на европейски(а не анадолски) ценности?

ДПС прави всичко предварително обмислено и в тяхна полза. Фактът,че внасят такива законопроекти, показва предварителната договорка с ГЕРБ за подкрепа на управлението им без да влизат с министри във власта,но реално да се ползват с облаги.Приеманите на тези закони ще е такава облага

да важи и за времената преди соц-а, а по- точно по турско робство когато клахте българите като пилци, справка - време разделно:)

Ама разбира се Уважаеми Господин Местан!!!! Как може да си помислите,че някой ще сметне тези законопроекти за провокация?? Бива ли така?? Всеки знае,че сте много честен,и заедно с тях,ще внесете и законопроект,за Джамиите...Понеже,са исторически обекти от национално значение-още повече-построени на земи,насилствено придобити от отоманците,и в най голямата си част,построени върху други храмове,Християнски или езически-и вие(както самият Вие казахте)сте най българската партия,сигурни сме,че сте застъпите в полза на държавата!!!В законопроекта де!! И понеже,законопроектите които не трЕб`а да се приемат за провокация са три,сигурни сме-ще внесете още две в полза на България... Единият-сигурни сме,понеже сте най българската партия-ще касае санкции срещу Турция,за едни десетки милиарди(с лихвите)от неплатени обезщетения!!Нали Уважаеми Господин СМЕТА.....ъъъъъъ Местан??? А последният,ще касае едни мижитурки които влизат в Парламента,без никой да е гласувал за тях....Защото-сигурни сме-Вие осъзнавате,че ако е обида и травмиращо за психиката на някой,да го питат какво му е било насилствено даденото име-още по-голяча обида,и по-травмиращо е,да го управляват мижитурки,които са влезнали в Парламента,без никой да ги иска!! П.П. Не,не е провокативно... Долно е,и ниЗко!! България,в лицето на много държавни мъже,многократно се е извинила,за разлика от държавата която се управлява в момента,от оня `дето на снимката при вашата среща,му правите фелацио с очи-Уважаеми Господине.... Освен това,хората от администрацията,не внушават на гражданите,че така се казват,а ги питат за имената,за да не стане грешка,понеже в архивите има документи,в които фигурират,точно с тези имена!! НО-толкова долно и мазно, Вие да показвате "какво може да стане",ако не участвате във властта-е глупаво... Защото,бумерангът,винаги се връща.....

ОРГАНИЧЕСКСИ

Ето за това трябва да се възпрепятства влизането на Турция в ЕС!

Тези еничери се ос.....ха тотално! Палят етническо напрежение и заслужават само затвор! Но и българите в парламента не са българи - тъпи изроди които гледат само да крадат и целуват задниците на западните боклуци!

А кога НС ще приеме закон за геноцида срещу арменското население и срещу насилственото помохамеданчване в Родопите?! А кога НС ще приеме закон за имотите на Тракийските българи? А кога Държавата ще разпореди премахването на имената на убийците на майки и деца от влака и от хотела в Сливен?

КОГА, КОГА, КОГА ще бъде обявено, че ДПС е етническа партия и ще бъде извадена от парламента?

май се оливат мръсните му турци.А кога ще се извинят че ни клаха 500 години...

Стига с тоя възродителен процес бе НАХАЛНИЦИ. На жертви ли ще ни се правите?Вече никой не иска да управлява с вас защото сте много лакоми. Вече ще седите на резервната скамейка.

" Кара ибрахине бесни е..... съм те в з.......... тесни, че знаеш ли ти що е туй голям кралимарковски х......" Повтаря се два пъти като припев....

тоя номер. Разбираме колко много в ДПС искате да отклоните вниманието в този момент от себе си. Пробвахте - не минА.

Хайде сега да видим, как точно "тиквомиера" ще състави кабинет?

Не се безпокой "Въпрос", ще го състави Будата кабинета си. И ще ЗАРАБОТИ така, че кърджалийското кафе на Местан, през носът му ще излезе.

Благодаря на модератора, че се идентифицира като служител на ТЪМНАТА СТРАНА НА СИЛАТА - "Движението С права и свободи". След две седмици време, чудеса ще ти се случват модераторе. Не се оплаквай после, че не си ЗНАЕЛ, че от никого не си получил нишан.

Мдааа няма какво да го прием или не то си е провокация.....

Четинчо, бре нали Вашия велик водж-Меди бе един от изобретателите и реализаторите на тоя т.н. "Възродителен процес"бре ...!Къде бяхте досега ,та не го предложихте по-рано-докато бяхте с управляващите,бре,ефенди Казак..!? Аз ще ти кажа-защото не ви изнасяшеее...!?

АЛО ТОЛЕРАНТНИТЕ ДЕПЕСАРИ ВМЕСТО ДА СЕ ЗАХВАЩАТ ЗА РАБОТА ДА СПАСЯВАТ ДЪРЖАВАТА СИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ЗАНИМАВАТ СЪС МИНАЛИ НЕЩА АКО ИМАХ ВЛАСТ ЩЯХ ВСИЧКИ ТЯХ ДА ИМ ДАМ ПО ЕДИН ЧУК И ДА ЧУКАТ КАМЪНИ ПО ЦЯЛ ДЕН БЕЗ ПОЧИВКА ДОКАТО ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА В ГЛАВАТА.

вземи моята ,без дръжка е ,ама върши работа

Колко години ДПС управляваха в коалиция и тогава си мълчаха?! Какви са тези глупости? Ами българите да внесат закон за Турското робство!!!

На който турчин не му харесва в България да си отива в Турция. В провинцията в магазините масово се говори на турски. А погледнете в администрациите има повече турски имена отколкото български. В България ли живеем?

Защо турците не се опитат да направят ДПС в Германия - ще ги изметът още същия ден. Само в България се търпи подобно нещо

Време е да се появят ЛЕВСКИ и БОТЕВ.

Вече ги има - играят в А ПФГ...Сериозно - и да се появят какво - Левски двеста и кусур километра го разхождат вързан, няма 5-6 българи да се организират и да спретнат една засада, да го оттърват...Ботев като слиза с четата на Кодлодуй какво? Прочети историята...предателктва и трагичен край...Докато не се вдигнем ВСИЧКИ - заеби за съжаление...

Местан ага, предай на Доган бей от мен следното: "Бей, свърши ти се рахатлъка!" Капитан Петко Войвода

Тия мазни аги освен че се готвят пак да ни управляват чрез коалицията ГЕРБ-РБ, продължават да ни се пидрават. Следващият законопроект, който ще внесат, ще бъде за везстановяване териториите на Османската империя и закриване на България.

Абе депесари,стига сте ровичкали в ла.ната,питайте майка си БКП/БСП защо ви навря в тях.На мен ми е през крачола дали един ще се казва Иван или Асан,стига да върши работа.

Тези малумници така и не се научиха, че за да има един термин някаква стойност в един нормативен акт, то трябва и легална дефиниция на този термин! То и затова са ни на такова дередже законите и държавата, защото като не е точно определено нещо, то подлежи на тълкуване на кой както му е удобно. Някой може ли да ми каже къде е определено от гледва точка на правото какво е "Възродителен процес"?

Те и Волен Сидеров и Владимир Зидаров от край време са си "рамо до рамо , крило до крило"

Местан и Станишев нали вече се целуваха или на Местан не му стига?

не, хареса му. Иска пак ( от всичко ). Серджо е добър в тия работи

В БЪЛГАРИЯ ДЕЙСТВА БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ, В ТУРЦИЯ ТУРСКА! КА ТАКА ЗА НЯКОЙ НАКАЗАТЕЛНИ ДЕЛА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИМА ИЗТЕКЪЛ СРОК, КАКТО СЕ ОЧАКВА И СЕ ГЛАСИ С ДЕЛОТО НА БИСЕРОВ А ЗА 30Г.ДА НЯМА ДАВНОСТ!? ТОЯ СИ МИСЛИ, ЧЕ КАТО ОГРАБЕНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД МИЗЕРСТВА ЯДЕ САМО БАНАНИ...!? НЯМА ТУРЦИ В Р.БЪЛГАРИЯ, ИМА НАСИЛСТВЕНО ПОТУРЧВАНИ ЧИСТОКРЪВНИ БЪЛГАРИ И ТУРЦИЯ ДА СЕ ИЗВИНИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО И ДА СЕ ВЪЗТАНОВЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ИМЕНА НА ОНЕЗИ СТРАДАЛЦИ, КЛАНИ И ИЗНАСИЛВАНИ ОТ МАЛОУМНИТЕ ТУРСКИ СЕМСЕЛЕТА!!!!!!!!!!

етническо движение, ръководено от тошовите милиционери от държавна сигурност като доган и местан, провели възродителния процес по времето на социалистическа НРБ. има още милиционери в ръководството. Кой приветстват отрудените жени с шалварите не ми е ясно, феодалите ли приветстват или другарите

Тъй като корените на всички граждани на страната са общи е задължително възстановяването на мохамеданските имена на всички. Ето какво казва писателят Динков: - Вие коя теория за произхода на българите подкрепяте тюркската или станалата популярна наскоро иранска теория? - Тук не може да има теории. Става въпрос за факти. Всички факти в нашата история показват, че ние сме тюрки. Всичко останало са някакви хипотези. Няма факти в подкрепа на другите теории. Защо толкова малко се говори за съкровището от Наги Сент-Миклош? То е българско и категорично има тюркски черти. Върху него има тюркски образи, номадски конници. Има една спекула че символиката на слънцето и луната в съкровището е персийска. Там обаче няма слънце и луна, а звезда и полумесец. Те представляват доислямска тюркска символика. Има по времето на хан Омуртаг. Тези символи са и османски. Когато османизмът завладява мюсюлманските земи, звездата и полумесецът стават ислямски символи.

Абе пу.ко продажна - ЗАЩО ДРАЩИШ ЛЪЖИ??? Преди османското робство сме били към 7 милиона, след него сме малко над 1! Тюрки са твоите предци, българите са с доказан тракийски и ираноевропейски произход! По твоята логика България по времето на Иван-Асен II /на три морета/ е бира пред разпад????

Твоите нямащи никаква почва теории не се покриват и 2 % със съвременните данни за генома на населението на Балканите. От балканските народи най-автохтонно е населението на България, Румъния, Македония, следвано от Босна и Херциговина. Те са местно население - предтракийско и тракийско. Гърците са менте елини. Ако има автентично елинско население то е от северната част на Гърция в Родопите. В класацията не влизат разбира се циганите. Тях всички знаем откъде са се пръкнали в Европа - от османската империя - империя на цигани и тюрки.

А г-н Казак, Как да разбираме изказването на вашия настоящ депутат Хюсеин Хафъзов по време на предишното Народно събрание? Няма ли да чуем поне веднъж извинение от вашата партия по отношение на етническия мир? А демонстративния отказ на ДПС ген. Васил Делов да бъде удостоен като почетен гражданин на Кърджали не е ли явна провокация от ваша страна към междуетническото разбирателство ва нашата родина? Защо не внесохте този проектозакон в преходния парламент, когато се целувахте с партията, наследник на извършителя на Възродителния процес?! И последен въпрос: ще кажете ли едно БЛАГОДАРЯ на християните, които пострадаха заедно с вас по време на Възродителния процес, защищавайки вашите братя? Защо никой не споменава тази също репресирана група хора, несъгласна с тогавашната Партия?...

И аз искам законопроект и извинение.Турция да признае и да се извини официално за 5 вековното робство,геноцид и физическо унищожаване на българския народ, заграбване на имоти и културни ценности и изнасянето им в Турция,зверско клане при потурчване на българи,отвличане на деца за еничари и още много други гаври.Крайно време е разни Доганчовци и Местанчета и дрррр да престанат да търсят под вола теле и да сеят раздор между хората защото всичко се връща. А за националните предатели в ДПС /етническите българи/нямам думи,да продадеш вярата си, по страшно няма, това проклятие ще тежи и на поколенията им има БОГ.

100 +

Съгласен горе, но защо пропуснахте извинение и за Дебелянчо? Няма въпрос КОЙ, отговорът е ясен, коя партия ни го причини това дебело недоразумение! Вижте само в коя партия сега е депутат синковеца само!...