Цветанов за поисканото от ДПС извинение: консолидират ядра

Смятам, че поисканото извинение е част от стратегията на нашите политически опоненти да могат по този начин да консолидират здравите си ядра в ДПС.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов за поисканото от ДПС извинение: консолидират ядра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този още ли не е на "топло"?

престъпник Цецо Кумецо не ме интересува. Не знам защо ДИРниците непрекъснато ни навират в съзнанието какво бил казал този герберастки престъпник. Това че е някакъв голям фактор в ГРОБ не означава че не е престъпник, това означава че в ГРОБ са престъпници!

По-полека бе другарю, внимателно с логическите връзки, наслагвания и изводи....

на Мутрата, Плевела, оЦвъкания, Цецка и останалите от герберастката банда!

Значи ли това, че ДПС са ОК?

Цецо даже не е голям фактор в ГРОБ, а надур от ГРОБ-арите балон. Щото ако този балон се изпихне, минава през решетките и остава вътре.

И аз искам извинение от Турция за 5 вековното робство, за заграбените имоти,за насила потурчените българи,за изкланите и изнасилени жени и деца,за децата които отнеха от българите и направиха еничари. Вашата м..а продажни политици, достойнство нямате ли бе измекяри, искайте извинение, ние българите го искаме, България го иска.

Преди изборите 2013 г тук в ДИР-а беше изнесена нформация, че охраната на Бориов и Цветанов от НСО струвала на данъкоплатците 450 хиляди месечно за двамата заедно. При положение че е с единия крак вътре ое ли продължаваме да се харчим такива пари по него? Че те тия 225 хиляди месечно за единия са 900-1000 масови пенсии на хора които цял живот са работили!!!

225 хиляди месечно са колкото МЕСЕЧНИТЕ детски надбавки на 6428 Български деца, което прави около 1/10 от един набор родени. За 12 месеца това е цял един набор + 20% от още един 225 хиляди МЕСЕЧНО са ГОДИШНИЯТ делегиран бюджет на 173 ученика, което прави 7 паралелки по 26 деца 225 хиляди МЕСЕЧНО са 900-100 от масовите пенсии 225 хиляди МЕСЕЧНО са ГОДИШНИТЕ здравни осигуровки на 1116 човека безработни които се самоосигуряват 225 хиляди МЕСЕЧНО са 132 пъти необлагаемите "представителни" разходи на един депутат 225 хиляди месечно са месечната издръжка на 258 затворника

12 х 225 хиляди ( за една година) е сумата необходима за построяване на консервна фабрика, в която да работят около 300 човека, да си изхранват семействата и да плащат данъци и осигуровки всеки месец

Нека напомня че навярно същото се харчи и за охраната на Доган а и неизветно на масовият читател и данъкоплатец за колко субекта още... Интересно колко ли би струвала една здрава полицейска мярка срещу циганските набези в селата?

Всеки е свободен да изповядва религията, която е избрал. 99% от религиозните са получили избора на религия от родителите си, а не сами. Всички религии в чистия им вид учат на човещина и проповядват добродетели и ценности. Само радикалните им фракции търсят противопоставяне между религиите. Използването на термина "български турци" е грешен и опасен, водещ до разединение в обществото. Турците в България с наистина турско потекло, от преселели се етнически турци в миналото са по-малко от 1 %, от мюсюлманите в България. 99% от мюсюлманите в България са потомци на християни променили вярата си през средновековието в периода на османското владичество /присъствие или робство няма значение/. Дали е било насилствено или доброволно, вече няма значение, остава в миналото. Тези хора са български граждани, както всички останали родени тук, без значение от религия или произход. За жалост повечето партии разделят обществото и го настройват срещу себе си, било на религиозен или политически принцип. Така печелят твърд електорат и слабо гражданско общество. Това крепи продажниците от всички партии. Всички сме българи тука в България, всеки е свободен в избора си на религия!

Aбе пешо откъде си учил ти тази история , говориш бабини измислици. Oт 1360 година насам Oсманската империя целенасочено преселва турско население от Aнадола, особено от бе-лиците Kараман огуллари, а също така има една група Aкънджълар които колонизират балканският п-в . Hе е лошо малко да се образоваш, че се излагаш като кифладжия.

да попрочетеш малко повече и ще понаучиш от кой времена в териториите не само на Османската империя но и на днешна Турция е имало български държави със собствени независими и признавани от всички други държави владетели. Как мислиш, дали случайно, без причина или поради историческа истина цяла планина има наречена на името на българския народ?! Хайде попрочети и тогава ще говорим за тази "колонизация" и за други подробности от вековната история на хората по земите на днешните страни носещи имената България и Турция, последната като наследница на Османската империя за чиито граници някои плачат и сега.

И ГАЗЪТ ДА СИ СТЕГНЕ дпс-ПОВЕЧЕ ОТ 30 ДЕПУТАТА НЯМА ДА ИМА В ПАРЛАМЕНТА !!!!!!!!!!АЙ СИКТИР!!

Да не ми препикава по терена и да плещу глупости! Бойко да си подава оставката и да тръгват делата срещу него!!!

ЧЕ Цветанов е осъден ли? Ми попитайте по въпроса съда!!!

В Сърница не те извиниха, ама те уважиха......

Само не мога да разбера Цветанов за какви турци в ГЕРБ говори.

За каквито българи в ДПС говори Местан.Не се прави на гламав.

Нали Бойко ги напъха навякъде във властта! Къде през реформаторския блок, къде през обещаните 10 места за зам. министри!

не виждам нищо обидно в това да кажеш на някой друговерец 2012г. активист на ДПС нахълта в щаба на изборната комисия в Кърджали с думите ЩЕ ВИ ИЗБИЯ ГЯУРИ ......след този случай ДПС не се извини, БХК също не предпие действия, замълчаха и всички бг медии .....СЪКЪН ДА НЕ ЗАПАЛИМ ЧЕРГАТА - ама търпението на етническите Българи има някакви граници и както ни мислят са търпеливи ще стане страшно

Ние обичаме да замитаме проблема под килима. ДОСТОЙНСТВО няма балгарина и българският политик.

Доган и Местан в това число ли са?

А Цветанов кога ще стегне сакчето с дрехи и тоалетни принадлежности и ще се запъти към затвора? Вече е осъден на ДВЕ инстанции, а шефа му едно време казваше, че осъдени на ПЪРВА инстанция трябва да стоят в ареста (поне).

Никой не е в състояние да спре евроатлантическото ДПС по пътя му към самостоятелно управление на България.

Що да не стане ако си направят една България в Анадола със султан Доган.Прав им път и гюле, гюле.

Официални смесени райони в Германия има ли ,както е в България?

От както е т.н. демокрация започна да се говори за смесени райони ,не съм чул или видял в Турция или Гърция да се говори за че има такива райони това според мен се нарича национално предателство и видимо се подготвя Косовски сценарии ,вече не знам има ли независима институция в България която може да търси отговорност на тези безотговорни ''политици бизнесмени''

Нещастник долен!!!

Срам за подлогиге даващи арена за изява на другаря сержант от ДС,ренегата,клиента на прокоратурата и .......

Тактиката на ГЕРБ да издига на високи постове способни българи с турско самосъзнание, в районите, където те преобладават е разбираемо. Аз обаче ще им предложа официално, да издигнат за кмет такъв човек в район, където преобладават чисти българи. Нека надскочат сянката си и да направят нещо наистина революционно. В България навсякъде има честни и способни турци, които ако не ги предложи ДПС, никой няма да се сети за тях. А това е голяма грешка. Има турци, които са по големи патриоти и от българите.

заради глупаци като теб, обществото ни е разделено. Какви турци бе, умник, това са българи сменили християнството по време на османското владичество. Истинските турци в България са не повече от 1% от мюсюлманите тук!

а ти ли решаваш вместо мене дали съм българин или турчин ,не се ли противоречиш ,след 500 год османско на балканите ти как може да си сигурен че си българин,преди османците византииците след османците руснаците -------и ти си българин :)

Не се научиха БГ политиците, че няма "смесени региони". Навсякъде в Българя живеят само БЪЛГАСКИ ГРАЖДАНИ. Те имат Български документи за самоличност и са припознали бългаските закони. Имат еднакви права и задължения. Да, ама не! Изгодно им е да разединяват и противопоставят хората и по този начин да ги лъжат и да ги правят бедни.

Ако политиците имат предвид под "смесени райони" районите, където живеят съвместно българи и други етнически групи, то обективно цяла България е смесен район. София е смесен район, в София има десетки хиляди български турци, българомохамедани /помаци/, за ромите е ясно. София е отражение на цяла България във внсяко едно отношение. За съжаление, политиците пътуват рядко из дълбоката провинция и още по-рядко влизат в директен контакт с хората.

C една дума казваш, че Cофия е циганската махала на държавата, че и на Eвропа! хахаха ..маи си прав?!

Иван Петров

глупак! "етнически турци", означава потомци на преселели се турци в миналото тук. Такива в България са под 1 % от мюсюлманите, а от цялото население процента става нищожен. 99% от мюсюлманите тук са потомци на помохамеданчени християни

Стягат Цветане защото си глупав , защото не говориш смислено !За огромно герберско съжеление това ти е за винаги.

А ти не пишеш правилно. Такива груби грешки не допуска и първолак. Дали е защото си глупав ?

Неразбираемо е само за тези, които са глупави да горазберат или преднамерени злобари.

"За нас всяка една община има еднаква тежест." А като ви е толкова важна всяка община защо закрихте нашата болница бе? Вярно е че няколко години подред излизаше на дефицит, но да поддържа болницата държавата нямаше пари, а да гръмне 2 милиона лева за обновяване на централния площад, който беше строен и реновиран 8 години по-рано - за това имаше!!!! Не ви ли е срам бе? Над 15 000 човека оставени без медицинска помощ и за едно изследване на кръв или урина да губи по цял ден и да даваме по 10-15 лв за транспорт до Търново? Даже и почти без зъболекари останахме!!! Общината ли ви е жизнено важна или хората в нея?

В малка България има три пхъти повече болници, отколкото в Германия. А сегашният министър издава нови разрешителни на частни болници на поразия. Точат от касата, та пушек се вдига.

А що не кажеш кой източи милиард и 508 милиона от НЗОК да ги тресне за асфалт? Сега ни гласят същата радост и с втория стълб на пенсионното осигуряване с "благородната подкрепа" на ДПС. А за 16-те милиарда, които всъщност са 27 ( пак със съдействиет на ДПС) просто нямам думи!!!

В Полски Тръмбеш никога не е имало държавна болница, че да тия закрива Цвуетанов. Ако изобщо нещо е з-акрито, направили сте си го вие - общинските съветници, които са твои комшии, съученици, братовчеди и пр. Все с твоето съдействие или бездействие изпратени там и няма никакво значение от коя партия са,слред като не можете един файтон хора да се самоуправлявате.

Държавна, общинска - все едно - ГЕРБ отряаза финансирането и предприе мерки за закриването и. На мозайката на входа й пише 1962г - отпреди града да е станал град. Така или иначе повечето живеещи в селищната система са пенсионери, с чиито труд е построена не само болницата, ами са получили и образованието си няколкото поколения лекари. И не само те, ами и дървени философи като тебе. ГЕРБ не се отличава от другите дърмоеди с нищо освен болните амбиции без покритие с възможности и циничното отношение към хората. Ние няма да забравим нито как Борисов наричаше българите "лош матриал" нито че обиждаше пенсионерите нито че ги хокаше че не заслужавали нищо защото били работили за комунистите. Ми до 1990г ти за кой работи, бе, изтрещеняк? Ама когатоние работихме града е пукаше от продукция и някой фабрики и заводи работеха и нощна смяна. А откак дойде ГЕРБ БДЖ-то си събира релсите за старо желязо, защото почти нищо не се произвежда и съвсем нищо не се товари. А тия които могат да работят избягаха кой в големите градове, кой в чужбина. Няма да забравим и дето Бойко казваше че нас - българите трябва да ни държат като куче на каишка Няма да забравим и дето казваше че отвън България приличала на кенеф. И за сравненията със жабата няма да забравим. Ще ви ги напомним всичките тия неща на изборите!!!

Пък старшината в казармата все казваше че от дървения философ и чеп за зеле не става!!!

Какви са структурите на РБ в този регион. Коя партия от РБ колко члена има? Нали Радан се изхвърляше.

Там е Касим Дал.

Интересна, страна сме. Не зная в света страна в която, осъден да е зам. председател на партия и да е в Парламента / Народното събрание на страната си. Така е в в Европа и другаде по Света, но не иу нас! Лек ден.

АМЕРИКАНСКА НАЛОЖНИЦЕ , КАЖИ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ ОТ УЕСТИНГХАУЗ .... СТИГА С ТОВА КЬОР-ФИШЕК ДПС :))

Каква космическа наглост! Осъден на две истанции идиот да раздава правосъдие... Осъзнайте се, тъпи кретени, или умрете и замълчете завинаги!

страхливи кучета сте. само лаете *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Разиграват ни театър, Мецан се обидил на Цветан, защото искал да копае на неговия бостан. Абе dir.bg радвате ме защото думата "бостан" фигурира в spell check-ъра !!! Но Мецане, ако четеш това, значи си осъзнал, че във вашият бостан има много големи дини, лошото е, че тиквите са ви много :D

кой е по-тъп, Цвъчко или надупените по чорапи фесове. Май са един дол дренки, чеп за зеле не стават.

ще правиш такива недомислени изказвания "....единствената възможна алтернатива за българските граждани и българските турци"... ?! Защо изкуствено делиш хората? Та нали всички които са родени и живеят в тази страна са български граждани?! И защо говориш за български турци, като още Митхад паша е документирал че по нашите земи няма турци, а има българи приели исляма по време на турската инвазия?! Не се ли усещаш че с тези си думи наливаш масло в огъна и даваш рамо на усилията на ДПС и Местан да доказват наличието на многочислена, почти милионна турска етническа диаспора в България и с това да създават предпоставки за сепаратизъм?!

БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ:))))))АФРО АМЕРИКАНЦИ:))))))))))))))))АБЕ ЩО НЯМА ИЗРАЕЛО АРМЕНЦИ? В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ БЪЛГАРИ ......И ПОЛИТИЦИ...

Прав си,български турци звучи като дървено желязо:) Всички сме раждани в България,кой християнин,кой мюсюлманин.....религията няма нищо общо с националноста.

Eтноси винаги ще има, реалноста показва че турският етнос е обединяващият фактор на другите балкански етноси.

Цвъки,с какво точно...Сърница е толкова важна за капутите от ГЕРБ и за другите от ДПС??? Да не би това да е...бъдещата"Силиконова долина"на Бантустаня??? Цвъки,никой нормален човек,който има...нещастието да живее в тази кочина,в която тиквениците като теб и онзи,другия капут,Павката от ДС-то превърнаха България,не дава и пет пари за просташките ви опити да си...измерите"гагите"на площада в...Сърница!!! Никой,другарю Цвъки,никой нормален не го интересува дали твоите от ГЕРБ или другите от сбирщината на бившите от ДС-то,т.е.ДПС ще...превземе...Сърница!!! И знаете ли защо???? Защото...разлика и без това няма да има,нещастници такива!!!

Цецо да влиза в пандиза и от там да не излиза!

Този престъпник от ЦСЗ ли измуча???

Абе тоя има присъди на първа и втора инстанция. Що не е в панделата ами в парламента?

ДПС са създателите на Атака

Какво си баба знае, това си бае! Хайде, подливай с ибрика и хоп на чергата с ханъмата. И гледай да не объркаш задният вход.

ugz@dir.bg

волене, волене! дълго го игра ханъма - разбираш ги нещата

.....да показвате и да давате трибуна на този генетично увреден и хладнокръвен ,тъп престъпник!!!!!!!!!!

Местане,ти ли си???

Тоя кой беше?

Защо гражданинът Цветанов не е в мястото за излежаване на вече влязла в сила присъда за извършено престъпление? Какво чакаме? Като онзи циганин да претрепе някого за 20 лева ли?

Лицето Цветанов :)

абсолютно съгласен с цецовият коментар! страхът на дпс е,ако идругите партии реагират по същия начин. колко много финансова загуба ще е за фирмата,ако електоратът и започне да размишлява на глас!?

BRAVO , много реално и обединяващо изявление, което е напълно противоположно на направеното от г-н Bалери Cимеонов.

Г-н Bалери Cимеонов е последователен, в искането си. "КАЛИНКИТЕ" /преимуществено от ДПС/, да се явяват на конкурси. И чрез определяне на нивото на компетентност/некомпетентност, да заслужат правото си за изпълняване на съответната длъжност.

Прав си, начи, щото каливките на ГРОБ за връх на образоваността, точно както техните гаулайтери Боко Тиквата и Цецо Гестапото.