ДПС след среща с ГЕРБ, ПП и ДБ: Няма да пречим да си съставят кабинет заради Конституцията

Карадайъ обясни, че ще участват в реформата на основния закон, а това изисква повече парламентарно време

Обратно в новината

Коментари - ДПС след среща с ГЕРБ, ПП и ДБ: Няма да пречим да си съставят кабинет заради Конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на турците какво им пречи... те си имат друга родина и майка...

Всичко е ясно. Евала на посолството. Перфектна работа!

интереса клати феса

Какво значи "Няма да пречим заради реформата"? Те си имат мнозинство и няма как да им "пречите". Да не би това ехидно изказване ала Настрадин Ходжа да означава, че сте получили част от баницата и сте бетонирали мнозинството за всеки случай?

Много лоша новина за най-простите в обществото ни - феновете на Възраждане. Съюзникът им в щурма на Парламента се отказа в последния момент.

Има си хас да пречат, нали и те са бръкнали с ръцете до лактите в меда и няма да си ги вадят само щото на избирателя не му харесва идеята за правителство на ПП-ГЕРБ. Та така...

След безпринципната коалиция ПП-ГЕРБ подкрепата е възможна само срещу парчета от баницата. Карадайъ ми изглежда приятно нахранен......

Започнаха да подкрепят правителство и то след изтекли брутални компромати. С какво ги държат и заплашват е въпроса.

ДПС винаги са подкрепяли вскяакви кабинети, стига да участвуват в далаверата. Подкрепяли са СДС, ГЕРБ, БСП, НДСВ..... Тя и подкрепята им е дои там - докато има изгледи за лапане и властови комфорт.

констутуционната риформа ще фаща и фтори официален изик - гаджалския

Извършва се сериозно предателство

Копейки, сбогом!

Ще подкрепяте и още как , иначе Магнитки и край на джиповете и джетовете!

sawo

Изглежда се провалиха в опита да обърнат политическата система в България и не искат да рискуват да загубят абсолютно всичко. ДПС нямат интерес България да изпадне в тотална политическа и икономическа криза, защото няма да имат какво да крадат. Те искат Радев да управлява, но не и на всяка цена, вече си научиха урока в Украйна какво става когато се опиташ със сила да си наложиш властта.

спрямо путлерестите и техните български подлоги.

България стремглаво върви към Трета национална катастрофа. Ще дойде времето, в което българите ще се питат, защо пак са спали и яли, вместо да са на площадите.

Плюнки като останалите, задкулисие и чужди интереси и при тези. ПФУ, този парламент да се закрие, президентска република!!!

А македонокосмическите шнорхели от Има такъв идиот какво ще кажат? Много ми е важно. Много. И крушовишката розова биволица също.

ако не знаеш все още след толкова години, който и да управлява официално, дпс получава от баницата ....... винаги, неизменно

Онзи ден Карадайъ обясни, че ако се гласува това правителство щели да нахлуят хората в парламента. Днес е спокоен и очаква “парламентарно време”. Какво ли се промени? Какво ли отново ще платим?

НА ГЛАСУВАНЕТО НЯМА ДА СМЕ ПРОТИВ. ЩЕ СЕ ВЪЗДАРЖИМ. БОРИСОВ ОБЕЩА ДА СИ ЗАПАЗИМ НАШЕТО. (от турчин добро да не чакаш)

Първо по думите именно на от дпс-то нямало да участват на общи разговори за кабинет ако от ПП участват на тях. После пък като се разбра че няма да има общ кабинет изведнъж Карадайьо заяви как е готов на общи разговори с ПП и герб!? После пък изрази желание да бъде част в новите разговири, като лично отиде някой при него да му поиска присъствието!!! Защото за дпс-то специално трябва да им поискаш подкрепа дори ако ще е за разговор и ако дпс-то са тези които искат да присъстват. И сега стигаме до присмиване за "порочната сватба", защото Карадайьо е огорчен че не беше поканен да бъде част от това тъй като се изживяваше че е някакъв фактор за това!? Колкото до далище пречат? ПП и герб имат мнозинство от 130 души с какво другите 110 ще попречат? А дпс-то с под 50 човека самостоятелно не са и фактор.

А стига, бе! откога Правилното Посолство се интересува от Конституцяиа? това ще да е нещо ново, ако е истина!

Имам приятели турци, германци, белгийци, гърци, англичани... приятели руснаци нямам, не са ми приятни.

Абе, Карай да я.....

за жалост масата няма и да се запитат, толкова е оскотял и изпростял народа, че и децата си възпитава да ас егоисти, да гледат само себе си, да измъкнат каквото могат, да се отъркат в далаверата ако могат, да се държат арогантно, да не уважават ближния и т.н Никакви ценности не са останали, кой ще иде да скача

ДПС-то ги е леко яд че не са в състава …

Вижте колко са хитри от ДПС и отъпели от жажда за власт от ГЕРБ-ПП-ДБ! Пазарлъкът е ДПС да не пречи за кабинета срещу ремонт на Конституцията. Второ предателство от ПП-ДБ! Какви промени ще се правят в Конституцията?! Диктуваните от ДПС ли? Ние няма да ви пречим за кабинета, обаче после ще гласувате нашите предложения за промени в Конституцията. Щото ДПС са обиграни, хитри и имат ХОРА... А гольовците от ПП с 4 години юридически стаж в кантората на тате.... Ех, народе български... ще последваш съдбата на народите, за които четем само в дебелите исторически книги, че някога са живяли по земята...

Значи само копейките ше пречат, те са малко, няма проблем.

Правете правителство, разкарайте Потника и москалските ченгета!

Ще има порции за "обръча" от фирми.

Демек ще помогнете на тия предатели!!!

Може ли и американските?

Че за тях майка е Турция - кво ги бърка.

Значи само копейките и ИТН-то останаха валат от цялата работа :) хахахахахахахахахахахахаа

Копейка, правителство ще има! Какво правиш още в парламента? Свиквай събор на мозъчните инвалиди, че след онези "Учила съм 6 години биология!" и "Сега кой ще ни дава парииии?", нищо ново не сте творили.

Лидерът на ДПС потвърди, че стои зад думите си за "порочната сватба" и едновременно "Ние няма да пречим да си съставят кабинет. " Така човекът е и честен за създалата се ситуация , като същевременно ще помогве да се състави кабинет от който ще спечелят и ДПС. ПП по време на предишния си мандат само плямпаха срещу ДПС, а не пипнаха нито никой ДПСар в администрацията или бизнеса, ако не броим фирмичката оперираща на турската граница с рекламна цел... От правителственния сектор изгонихи хиляди кадри на ГЕРБ, БСП и тн. но никой от ДПС, като на място на изгонените вкараха хиляди техни калинки... ДПС е доволно, че чрез новото правителство остава във власта! Честният избирател на ПП-ДБ жестоко излъган..., както и тези гласували доверие на ГЕРБ...

В турция е приятно, хората са гостоприемни, природата и курортите са хубави, цените са абсолютно приемливи, а в русия има...кал и външни тоалетни.

Мунчо,ти ли мамин сладък?

Турците който познавам са трудолюбиви и честни хора

Ченгета! Всички трябва да бъдат отстранени!

Значи, Кабинет ЩЕ ИМА?! С ОТСЪСТВИЕ на депутати; НЕРЕГИСТРИРАНЕ и/или гласуване по "СЪВЕСТ" от екземпляри от опозиционните партии на ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ?!

Приятели казваш, като седите на маса ти гледат сеира, като се разделите говорят как си се напил и напикал под масата Да ти имам приятелите

Мунчо изгоре.

"Надявам се, че в този кабинет "рамбовци" няма да има, надявам се. ..." Мчи в кабинета Денков Рамбовци няма. Само техните спаринг партньори... :) Израстлите при Радев и ПП министри на Денков: Асен Василев Калин Стоянов – МВР. Израства при Радев и ПП Андрей Цеков – МРРБ, кадър на ПП Богдан Богданов - министър на икономиката, Лорер-2 Емил Дечев - министър на правосъдието, на Хр.Иванов и Крум Зарков Георги Гвоздейков - министър на транспорта Проф. Христо Хинков – верен „изчегъртвач“ Зарица Динкова - министър на туризма – служебни правителства Александър Йоловски - министър на електронното управление

Заповядайте - да бъдем достатъчно нагли. Днес - в деня на Хр. Б организираме протест в независима ( уж) държава. За информация - в сайта ни.

На срещата е бил и Прасчо ,,,,

Включиха ги в Задругата на пръстена. По-гнусна комбинация от ППДБГЕРБДПС е само ако прикачат и малкото ДПС Славчу. Сигурно ще осигуряват нисък квроум, че може да има "неправилно гласуване" от ППДБГЕРБ депутати.

Такова правителство е пагубно за народ и Родина. Подгответе своите синове психически, че може да бъдат изпратени в Украйна за пушечно месо, защото украинското е на свършване. Хиляди поляци бяха пратени и върнати в ковчези, румънци и други, също. Като натовска държава сега ще поискат същото от нас, но за тази цел трябва да има правителство, да бъде гласувано и прието.

България ще има кабинет и за радост на всички руски подлоги ще можем във важен момент да затворим посолството , да направим импийчмант да изтрием руската пропаганда и ако ни се доебе ще ударим по една пишка на тия от вгъзраждане ! Честито