Коментари - ДПС си постави цел да е част от мнозинство, което да излъчи следващото правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дпс-най мръсните,подли,мяфиоти,предатели,блюдоризци,кариеристи. Подлоги и т.н същества. Да се изолират от българското общество. Падение и отврат от присъствието там на кариеристите щато ментата мошето,мобянов горанов ст.атиев . Позор за тях Да се оплюват навсякъде където минават.

Накрая точно това ще стане Д.П.С. ще управлява България Това само в България може

ДС си поделя баницата.Сладури , откакто са се пръкнали все за права и пари мислят.

“Партии мои любими, аз съм с таз, която е на власт”

Член 13 от конституцията на РБ забранява етнически партии изградени на религиозен принцип. ДПС трябва да бъде закрита.

направо са преизпълнили плана. Ще делят масрафа с ГЕРБ, другите ще подправят машинният вот и те така.

Тегля ви една сочна мръсни корумпета!!!

Абе Гешев, който е слуга на ДПС - нали щеше да закрива Възраждане. Какво стана с това, някой знае ли? Да не би Костадинов да се е разбрал с Доган?

Дай Боже ГЕРБ, ДПС и Възраждане да имат мнозинство. Това е бъдещето за България.

С Възлаждане едва ли!

С ГЕРБ е коалиция и нито метър назад!

Ахмед Доган е проклятие за България.

Всеки циганин или мюсюлманин мрази България и всичко българско !

Не позна,точна обратното

агент на Държавна Сигурност; Лютви Местан - агент на ДС; Кадир Кадир - агент на ДС; Кемал Еюп - агент на ДС; Осман Октай - агент на ДС; Юнал Лютфи - агент на ДС. И там кюпа Данчо Ментата и малко преди това Христо Бисеров. Партията на Държавна Сигурност, Мултигруп и мафията.

мръсна комунистическа ченгеджийница.

Наглостта на мюсюлманите от етническата ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА организирана престъпна група ДПС, трябва да са по-ниски от тревата и по-тихи от фъснята.

Готов да целува смръдливият задник на Тиквата !

За който не е разбрал, следващото правителстов ще е ГЕРБ+БСП+ДПС ... Бойко ще управлява от джипката, Корнелия ще варти далавери с оръжията, ДПС-то ще вземат пак горите и земеделието.. Решено е вече! На 2-ри април всичките дето не могат да се оправят с машината за гласуване, ще идат да си пуснат хартииките, а после сигурно ще се пофалят със селфи във фацебук...

Защо ли вмъкнаха буквата "П" по средата, а не си запазиха старата абревиатура "ДС"?

Щото са срамежливи, а и да не бие много на очи!

Си е поставило за цел да бъде на второ място на изборите. По този начин и съгласно Конституцията ще бъде задължително избирана за връчване на втори мандат от Президента при липса на Парламент и съставяне на Служебно правителство.

Ама тръбите оттам засега са на 100% пълни.. За Турция основно, като едната от тях е до Анадола и няма никаква връзка с тръби за Европа... И само 10 милиарда по ТАП за Италия - 8 млрд., Гърция и България - с по един милиард. А тръбата на Турския поток през Сърбия е заплюта до 2035-та година от Газпром.. Тъй, че трябват НОВИ ТРЪБИ.. Семейство Алиеви обещаваше до 2025-та година да построи разширение на ТАНАП. А се оказва, че то дори не е отпочнало.. И сега май ще се сбират парички за пускането им. И поне още ПЕТ години, щото за толкова се пуснаха първите. Аи Турция вече не е на такъв голям зор. С руския газ, газовите терминали дето си пусна по морето. Трябва и ТАП от Италия да стигне до Еврапа, а до Италия - трябва още една тръба за тез нови 10 милиарда.. Да не говорим, че Азерия все още не е изпълнила обещанието си до 2025-та година да достигне собственото си задоволяване и да има свои чисти 10млрд. газ за износ.. А да не ги допълва както сега с договор с Газпром. А и 10 милиарда при загуба на 155 милиарда на година как се покрива? След като и с газовите си терминали дето Европа ще изгради до 2025-та година ще покрие само половината от газта по Северен поток..

Какво заплюване на тръбата от Газпром? Елементарно е, Газпром не си изпълнява договора към България и все още ни дължи предплатена газ и България спира да изпълнява ангажименти към Газпром! Тръбата се пълни с друга газ, а Газпром да го духат.

Ние се отказахме да плащаме в рубли и Газпром спря доставките ,докато Германия ,Гърция ,Унгария ,Чехия и Италия си плащаха в рубли.Сега Русия отмени плащането с рубли и тези държави и преди и сега си получават руска газ независимо от взирвения газопровод ,,Северен поток 2” от един западен ,,партньор”.Турция се превърна в разпределителен газов хъб на руска и азерска газ за Европа.Тази роля можеше да изпълнява и България ,но ,,умните” ни и полуумни политици наведени до земи пред новия брат прецакаха тази реална възможност.Сега руска газ но от Турция ,Гърция и Сърбия по новата изграждащата се газова връзка и чат пат от задокеана втечнена газ.Това е диверфикация по бай Ганьовски.Защо за газта на държави от ЕС войната в Украйна не им пречи на доставките а на България е пречка?

Ще стане ако националните предатели направят правителство.

Ако гласувате за гербавите да знаете че ще съставят с тях

Шило

За простия и за мравояда ли да гласуваме? Не, мерси. Ще се огледам за някои други, които не са били в парламента през последните години.

Шило

Че кога не сте били? Било явно, било задкулисно?

Сакън!

През крив макарон Не заслужавате

Папата няма ли да викнат, да ги богослови, че му пазят авоарите в България.

Все едни и същи грабители облизващи се за кокала пак да съставят "грабителство"

Ми това е върха работа, дамите са на модно дефиле, приемници,тоалети за по 5,6 хил.лв,чанти колкото една кола на някой човечец от Люлин или Обеля,а господата те на едро го дават, там се разхвърляни милиони,а сега милиарди,че има инфлация.А народа....прост, живота тежък, скучен...ааа почти стих ....от любим поет

Не е желателно да са там нашите управници ако го допуснат значи са боклуци

А защо не го излъчихте това "правителство" в рамките на последния парламент, бе бастун нагъл, нали и без това мнозинството ви ще бъде същото от все отбор крадци и мошеници? Най-много да добавите и тарикатите от 800-те дни! Не зная колко ще ви изкара правителството, но всичките сте за бай Ставри и в най-скоро време ще се насочите натам!

вредни са тия! Много са вредни!

Страшно много са вредни!

И незаконни.

Да да знаем ги добре тези предизборни приказки как всички много искат да са част от следващият кабинет, как щели да го направят и така докато не минат изборите и не започнат оправданията. Искали те да бъдат част от следващият кабинет? Е тогава защо не подкрепихте социалистите преди седмица? Колкото до Пеевски кога ще се прилагат мерките на НС за намаляването на депутатската заплата при отсъствие? На думи така и иначе, а на практика не е така. То даже и не с 80 или колкото там процента се намалява, а директно да се пише МРЗ. В този ред на мисли нека и всички депутати да са на МРЗ докато не се излъчи редовен кабинет!!! За какво им са такива високи заплати за нищо и никаква работа изразяваща се в това да клатят крака по цял ден!?

анадола ще ни решава съдбата бе баси

Парапети, тулупи, турци и криптаджии - широката коалиция в сл парламент

Кой е този наперен юнак? И кога ще стане част от СЦЗ?

Късно се сети, вместо да се хаби енергия в екзотични идеи,компютърните специалисти и иновативните да измислят как да се брой он лайн паралелно така,че ако някой краде от вота грубо,да се прихванат. 2.Масово под строй,но равномерно да се разпределят хората във в времето през деня. Примерно: 1.от 7 до 10 хората които са между 80,70 2.от 10 до 15 хората 60,50 3.от 15 до 18 40,30,20.... Самоорганизацията на хората ще покаже Готов ли е Българинът да живее като човек.Ако пак не стане,това е краят....и Румъния ще ни превари, и децата ще слугува като роби по таз тежка чужбина ЗАТОВА ВСИЧКИ ЗАЕДНО,ЗА България

оня Сарайкаджи пак ще ви дава порциите..

Народа знае, че само в Сарая могат справедливо да разпределя порциите. Или искате асенка и кирчо?!? Те по-добре ли бяха???

Са за затвора.

ДПС е незаконна политическа партия Конституция на Р.България: Чл. 11. (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.

Какво му е етническото на ДпС? Дори заместник предцедателите са бъгари - Йордан Цонев и Станислав Анастасов. Влади Горанов също е от ДпС!

Ами,ако стане Голямата изненада. И ВСЕКИ Иван,Димитър,Пешо,Мария,Албена,Роси,Десислава отидат.... тогава ще стане Голямата Веселба.Народът срещу Политиците.Вместо да се мотаят по площадите,всички пред машини или урни и всеки да си брои в Вайбър гласа.Всяка партия да си направи общ като мат канал и всеки от дадената партия може да среди в реално време кой колко гласа има.Като с системата Холар.Паралелно.Тоест народа да държи контрола

ДпС управлява без прекъсване от юни 2001 до лятото на 2020. След тов дойдоха харваските измамници. Народа може да прецени, кога беше по-добре!

Няма да може, но много вероятно следващият президент: Дел. Пеевски(Шиши1) с вице Христо Иванов (Шиши2) Няма ли да са яка президентска двойка, а: Ш1 и Ш2.

Шиши 2 е Баце Борисов. По тъча ще загрява Шиши 3 - прасунгера Гешев.

Ех, тия нашите боклуци-политици не разбраха, че не трябва да си правят сметки без Кръчмаря - Народът, от който вече по-голямата част дори и не си прави труда да гласува... Защото просто НЯМА ЗА КОГО!

Тези разчитат на ниската избирателна активност, хартията, Айшетата и Хасанчовците в Турция, наплашените помаци от Делиормана и Родопите и купения, цигански вот.

Бездушието на българина е пагубно! Цял ден ще пърди и ще се прави на велик,но няма да отдели 15 минути,за да гласува! Това е добре дошло за тези орки! Наясно ли сте, че правителство,с участието на тези, ще довърши и последното останало,от България?!?!?!

Каква мъка ще настане в цялата държава, ако Пеевски не е депутат!

Той ще е премиер.

Тя и мама му това иска и за това го гласи, беше си казала.

Няма оправия тази държава.

Но като двама се карат,защо ДПС да не прибере парата,ами много ясно.Герб и ПП и ДБ да се карат,а ДПС направо да пристъпите към фондове,фондации,сдружения,асоциации,дружества...всичко е пари.Само който има пари тук ще пируват и командва.Медиите са купени,остава всичко друго. И ПОСЛЕ СПОКОЙНТО 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ДА ОТИДАТ НА ГУРБЕТ В ЧУЖБИНА.А ТУК ЩЕ УПРАВЛЯВАТ МУСТАФА,МЮМЮН,ХАТИДЖЕ.супер,браво,евала.Много добре ще се получи.Идеално

Ето откъде иде опасността за националната сигурност ! В България руско малцинство няма....!Има турско и цигани ,които се търсят ! "Пета колона"...!!!

Ма много русороби има. И грантаджии има. Изобщо, всичко има, родолюбци няма.

А гнидите, красиви, умни като Трифонов , които наводниха Турция с избирателни секции?? За вкарат Ердоган в българския парламент

ГЕРБ ги вкарват във властта, на по- предните избори ДПС имаха горе- долу същите гласове, пък не бяха в управлението.

Друго си е хартията а хасане