ДПС ще подкрепи вота на недоверие за провала на политиката в сферата на сигурността

Участието на националистите във властта подкопава националната сигурност, твърдят от движението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма проведена нито една смислена реформа за една година, категоричен е Йордан Цонев. Е ,това е нещо ново,говорителя на най-опасната "банда" в България ДПС, се оплаква от липса на реформи. Че то Мента,ако имаше поне една смислена правосъдна реформа,такива , като теб щяха да търкат наровете доживот.

ДПС-БСП, Ердо-Путин... все вредни за България руско-турски отрепки.

ДПС ще подкрепи вота на недоверие за провала на политиката в сферата на сигурността Прави са от ДПС, като го няма Пеевски начело на ДАНС и сигурността на Хидроинженера е под въпрос.

Събрали се две фирми да гонят 3та от пазаря....

Поредният предател и мръсник. Един от пътниците в запечатаните конски вагони с дестинация - Вечно замръзналата Сибирска пустош.

"ДПС ще подкрепи вота: Този кабинет е вреден за България " Ами ДА! Както и вашата а и другите партии в парламента. Без вас, България, би била по-добре.

Щом и Й.Цонев изпълзя,значи нещо не му дават много да краде.ДПС е мафиотска организация,организация от феодален тип,В документите на ДПС пише ,че е наследник на турско национално движение.Хората видяха управлението на разни ДПС,БСП,сини и т.н.Само кражби и разруха.Хората избират по малкото зло.Мафията е създаена именно от ДПС и БСП и до ден днешен не може да се изкорени.

Определено ДПС е по-вредна за България. Под прикритие на сладки приказки, разделят нацията ни и прокарват турски интереси..

провала е навсякъде.не може бивши комунаги сега изявлени гербери тъпи като глухари да управляват

За ДПС всички са "вредни" за България, и НДСВ които ги вкараха във властта, а те им унищожиха партията, свалиха и Орешарски, въпреки че е техен кадър.

Този има отвратителна зурла! Не, че народа много долюбва ГЕРБ, но пък ДПС и БСП на влас - това си е нова национална трагедия!

Наистина, БСП паднаха от власт заради ДПС.

Те са заедно в играта, уж имаш избор да гласуваш а то все на тях ще паднеш.

Ей, толкова са се ояли мазните бахури. Това алчност, това безбожно крадене на гърба на обикновенният човек, няма край нямат насита политиците мазни. Срам е тази гейберо-бесерасто-псевдо-патрито-деепеесеере-е пасмина. Нищо против хомосексуалистите, то това горното е друго. Защо така става, че след като едни управляващи се оплескат не биват свалени завинаги от политическата сцена и да има място за нови и свежи, некорумпирани мозъци?

ДПС е по вредно.

Вие сериозно ли мислите ,че е добре за българите да се правят през ден избори ? Допускате ли ,че едно ново правителство по принуда с ДПС е някакво решение? Нямате ли отговорност към вашите избиратели поне ,та искате отново преходно правителство? Изобщо ,давате ли си сметка какви страдания искате да причините и да съсипете държавата за да задоволите собственното си его ? Съсипахте при съвместното управление коалиционния си партньор сега искате това да направите и с Герб ли?-ами тогава направете си правителство с Патриотите и да обявим закриване на държавата.

Ти си един от най-вредните елементи на политическата сцена в България от последните 20-25 год. И ти който си замесен в какви ли не далавери от началото на прехода и сега се загнезди в различни полит. партии. Я се шибай някъде и не ни занимавай повече със себе си.

Манго и хидроинженерите нахлупиха фесовете и пак запяха... Нали имахте властта, заедно с комундетата и крадлив Дедо? Какво направихте? Освен корупция, "заменки" и масови грабежи по министерствата, едно голямо НИЩО!

Миличките, и те огладняха, пък им се иска и да вадят "зъбки без упойка". Но първо нека си сменят председателя на групата /те знаят защо!/ и тогава да се натискат за властта.

Що пак не съберете орките на БСП и ДПС на Орлов мост? Пък да се разцелувате с Нинова.. по-естетична гледка ще е от Станишев пуска език на Местан..!

Данчо ментата ми е бил клиент,и мога да ви кажа че е Голвям циция,демек НЕплащач,е хубаво бе че сте краднали на времето много държавна пара краднали сте,но защо не искате да ги харчите ,ами винаги искате без пари а?

Бсп, дпс, батака, паричният фронт, шкембе войвода, магарешки и голяма част от герп, да не кажа, че комай ще се окаже, че и всички от герп - кремльовски олигархично - "патриотични" газофили, т.е. българофоби! Прожектира ни се в момента филма - "Пътин внася вот на недоверие на правителството"!

Данчо Ментата-и вие сте вредни ,ама не сме тръгнали да ви гоним от НС !

На България никога не са липсвали хора като Иванчо Хаджипенчович.

Данчо "Ментата" Хаджипенчович отново чете лекции на тема "Политически морал".

Политиката винаги е съпровождана от лъжи и лицемерие, но тези надминаха всички.

Не мога да повярвам че доживях денят в които ДПС ще говори за истински реформи!Но като гледам май има възможност БСП-то да се откаже от вечното си другарче щом сами инициализират вота без да търсят подкрепа от други партии.

Един от най-вредните хора в държавата реве: Дръжте крадеца! ХАХА

Точно този ще говори за реформи и политики.Този долен подчовек,дето през живота си нищо добро не е извършил.Такива сте всички от ДПС.,националистите ви пречат. Вие сте фалшива партия с фалшива работа.Вън на вас.

Вие също

И ето - започна се. На нагаждачите им замириса на промяна във властта и скоростно смениха плочата. Накрая ще се окаже, че баш те трябва да бъдат потупани по рамото за евентуалната смяна на руля. Е такива са болагодетлествани от всеки кабинет. А реално страдашите и инспириращи промяната биват игнорирани по традиция.

По-кротко Мента. Да не кажа как ментише курортистите преди 1989