Ромски лидер от ДПС влиза в парламента

Александър Методиев – общински съветник от листата на ДПС-Самоков, влиза в парламента на мястото на Емил Иванов, който бе назначен за управител на София-област. Известен с прякора Сали, името на Методиев е свързано с няколко скандала.

Обратно в новината

Коментари - Ромски лидер от ДПС влиза в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Осъзнайте се БЪЛГАРИ-това не е истина -как може да се допусне такава грешка един МАНГАЛ ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА.Остава да си мислим че повечето депутати са без ОБРАЗОВАНИЕ. И -накарайте го да преведе едно стихотворение на Смирненски-той знае кое-ей тогава ще се види в чудо

Кой е този Сали!?Имал 3 висшета-а той знае ли кви са!?Или има само 8 клас-защо не се провери-все пак влиза в парламента-УЖАС за което.Е братя БЪЛГАРИ кво доживяхме-един неграмотен циганин да ни управлява.Защо не се питат ромите в Самоков-що за човек е този..Гледал за хората в града-ЛЪЖА.Защо не кажат теа роми-как са давали по 20 лв от къща.И това дета вчера говори в ЗДРАВЕЙ БЪЛГАРИЯ-кой знае кой му го е написал- с една дума-УЖАС

Миньори, моля ви няма нужда да стачкувате-организирайте се и елате утре 18.07. в София с чуковете си да ни подкрепите на площада.Нека им покажем какво можем заедно.

Eто една от причините ние българите да плащаме по-висок ток.Къде сега е цацаров питам аз? Александър Методиев Сали от Самоков, който е разследван от прокуратурата за кражба на ток, ще положи клетва като народен представител следващата седмица. Сали е на второ място в листата на ДПС в Софийска област. Името отново се завъртя в публичното пространство този път като организатор на нелегалното енерго в Самоков. От десет години десет хиляди роми в квартал 7-и на градчето са нелегално свързани към електрическата мрежа. Схемата работи перфектно под чадъра...... още още на активисти от ДПС и БСП. В махалата няма електромери. Ромите обаче плащат тока на... още доверени хора на Сали. ХОРА ДАЙТЕ НАЙ- ПОСЛЕ ДА СЕ ВЗЕМЕМ В РЪЦЕ И С КАМЪНИ ДА ИЗГОНИМ ТАЯ МАФИЯ. То това вече не се трае.

Схванах най-после как ще намерят тези 250 000 работни места. Просто поне толкова българи ще се изнесат следващите години от БГ-то и ще се овакантят техните места.

Да ни е честит поредният ДПС-арски кадър, експерт-енергетик, с подобаваща биография. Единственото положително в тази пролетаро-чалгаджийска саге е, че ДПС не са в състояние да изкарат и един свестен циганин.

кво да кая-срамота-кво е направил за ромите в самоков-да ги питата тях:обичат ли го-или само го плуят----а тоз черен циганин има ли ваобще образование----и знае ли за кво висше си е платил-как може такива неграмотни ихдивиди да влизат в парламента *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тъмен балкански субект- марш обратно в кочината!

На този -веднага да му се провери дипломата за 8 клас/ако има такава/ и дали не е купена????????????????????2

Всички граници са преминати.....

Честити Ви законотворци Булгаристан...Шенген ли, малко по натам, първо си изчакайте 250 000 работни места, което по първоначални данни ще стане към 2158 г. !!!!

До това водят БЕЗПРИНЦИПНИТЕ коалиции на лъже комунистите и убийците на НАЦИЯТА ни! Всякаква "паплач" със криминални деяния и съмнителни действия са във ПАРЛАМЕНТА и в ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ. Това е кошмарът във живота ни днес а изглежда и утре,но като ги познавам ще бъде и в други ДЕН!На следващите избори отново ПАСУВАЙТЕ та да може после пак да ПСУВАТЕ! ЧЕСТИТИ НАЗНАЧЕНИЯ на всички БЪЛГАРИ....и поЗДРАВ на серГЕЯ станиШЕФ. НАРОДЕ????

Обикновено назначенията на БСП и ДПС са: роднина-престъпник-роднина-престъпник... Напоследък обаче са: престъпник-престъпник...

Сделка след сделка.Е този парламент е черешката на тортата.Браво бсп+дпс+атака.Ужас.

Ето до това водят изборите по която и да е пропорционална система. Енджой. И такива избори ни подготвят и ГЕРБ, и БСП, и Атака, и ДПС ... и всички партии в момента.

САЛИ - ПРЕМИЕР , ПОСЛЕ - ПРЕЗИДЕНТ , ТАКА Е НАРОДЕ ПРОСТ КАТО ГЛАСУВАТЕ ЗА БСП , ДПС И АТАКА

Стойте вцепенени, стойте! Продължавайте да се карате помежду си! Обиждайте се! Все някой знае повече, все не му е времето! Не отивайте утре сутринта пред Парламента да спрете Злото! А утре, най-грозната башибузушка банда ще нахлуе в живота ви! И не само енергийната мафия, а и синтетичната мафия ще дойде! Защото Цветлин Йовчев е закрилника и на нея! И трафика на хора и убийствата! И сирийските контрабандисти на Асад ще се довлекат в България. Лоши ви били тези до сега, защото искаха, но не можеха? Е, хак да ви е! Сега тези, които грабят, изнасилват, лъжат, продават българите като синджир роби, сега те ще ви оправят живота като за гроба! Бог ми е свидетел, никога не съм бил толкова отвратен от тези българомразци, гласували за БСП, ДПС и Атака...и от тези страхливци, които се крият по дупките на мизерният си живот!

Аман от мангали, ДПС агенти от ДС,мафиоти и ВИСаджии !!! Това правителство само престъпници и мафиоти назначава !!! Да ги изметем незабавно докато не са затрили България !

Късно е Брате - вече я затриха....

Сали не е предизвикал отбора да смаже от бой съдията, а лично му е скачал с бутоните по лицето, след като съдията е бил повален...И този ще прави закони?!

Вместо да ревете по форумите, излезте навън и да натиснем тази безумна и престъпна паплач и сган вън от управлението!!! Стига само пасивно писане по форуми...Подкрепете протестите, нека да бъдем повече, по-силни и по-сплотени, защото от това зависи нашето бъдеще и бъдещето на децата ни!

Не само се възстанови тройната коалиция в пълният й "блясък", ами този път и най-големите отрепки, мангали и деградирали типове ги вкараха във властта. Явно те са най-послушни и знаейки за огромната си тъпота, не се опитват да мислят. Комунистите узакониха пълното навлизане на турци, цигани, откровени бандити и мутри на всички нива във властта. Колко гласа имат ДПС в София-област, че областният ще е еничарин? Прехвърлиха им служебно 3 мандата в София с гласовете на турците от Турция.

Има ли статистика за това, КОЛКО депутати и от кои парламентарни групи или коалиции представени в Парламентите до сега от 1989 г. насам са били с поискано отнемане на имунитета, осъдени и изтърпяли ефективно и за колко време присъди, КОИ не се осъдени (ЗАЩО??), КОИ респ. КОЛКО от народните представители и от управленския елит (министри, зам. министри, областни управители, кметове, членове на общински съвети и пр.) СА със съмнителна репутация, бивши и настоящи хора от службите и ъндърграунда??????? При избора на висши магистрати се видя от цял свят, ЧЕ това се оказа мисия НЕВЪЗМОЖНА!!!!

Не е нужна статистика за това! По свършеното от тях за 24 години можем да заключим, че всички политици са не със съмнителна репутация, а направо с опетнена репутация! Може да се заключи, че изборът на Българския народ е бил крайно неправилен, а може би предлагането на политическия пазар е било крайно некачествено! Защото ние гласуваме не за когото си искаме, а за когото ни предложат от партиите-мошенички! И може би е вярна мисълта на Фр. Хърбърт, че властта привлича недостойните да я упражняват!!!

"ИЗБОРЪТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД". Пичаго-БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ИЗБРА ГЕРБ!Колко мандата имат ГЕРБ?Колко имат ДПС? ДПС е тройно по-малка партия от ГЕРБ и те управляват?Атака е същата мастия.

Така или иначе са вътре и не искат да излизат, да им сменят статута на сградата и въпроса е решен.

Не може повече така.Простотията и престъпници да ни управляват.Чашата преля.Стига.

Незабавна оставка на правителството и парламента, те не са Български!!!

Господ да ни пази! За това хора гласувайте следващия път, да не ни управляват неграмотния електорат на бъсъпЪ и дъпъсЪ! А не като Варна - най- много протестиращи против кмета си и накрая 20% излезли да дадат гласа си - после да не се оплакват, че за малко пак бъсъпЪ ще ги управлява с такива лица...

Хайде да е честито на всички българи! Вече циганите започнаха да управляват нашата държава! Доживяхме и това! Съвсем скоро ще ни споменават като държавата Циганария.Булгаристан е другото и име. Честито българи! Кога беше роден Левски??

Изглежда условието да влезеш в Парламента е поне веднъж да си окрал народа.

Ако някой още не е разбрал какво се случва в държавата да вземе да направи един бърза преглед на всички назначения. Новото управление на държавата, на всички нива е 80-90% копие на управлението на тройната коалиция. Аз лично моного се съмнявам, че привържениците на БСП са си представяли такова развитие на нещата като са дали своя вот за БСП. Да ни е честито "експертното правителство"

ХА ЧЕСТИТО! БЪЛГАРИТЕ РОБИ ЗА НЕПЛАТЕНА СМЕТКА ИМ СПИРАТ ТОКА, ЧЕ КОЙ ИНАЧЕ ЩЕ ПОЕМЕ СМЕТКИТЕ НА ЦИГАНИТЕ. СТИГА С ТИЯ РОМИ.ДОКАТО ИМ ВИКАТЕ РОМИ ЩЕ ИМ БЪДЕТЕ РОБИ ЗА ВСИЧКО!!!!!!!!!!!

Няма един читав човек в тази скапана от всякъде държава.Защо и Господ ни изостави!Това заслужихме да ни управляват крадци и неграмотници.Всички в парламента са за затвора без изключение.

БСП продължава да върши безобразие след безобразие под диктовката на ДПС. Но то е така. Когато си затанал в колянно-лакетна поза пред нечий разкопчан цип нямаш чак толкова много варианти. Особено ако си със смъкнати гащи. БСП играе "ва банк". Защотто ако сега има избори единствено ДПС ще си вземе своите циганско-турски гласове. Всички останали ще загубят, а някои може и да не влязат в парламента. Не знам как истинските националисти ще приемат прегръдката на Волен с ДПС-то, а хората от протестите, които всъщност го вкараха в парламента сега ще го изхвърлят. Той, като дипломиран теолог най-добре знае колко е малка разликата от "Осанна" до "Разпни го". Безобразията, които се пишат на сметката на БСП ще йм изиграят лоша шега. Работата в полза на ДПС винаги е била противна на всеки нормален българин. И след месец-два на следвашите избори хората ще се сетят че когато гласуват за БСП получават ДПС. В комплект. И то в един особен комплект - БСП със смъкнати гащи пред разкопчания цип на ДПС-то. А Станишко и компания, дружно са разтворили бузките. Подканящо, някак си. Омразата е най-силния двигател на човека. Ето, вече повече от месец хиляди гхора демонстрират срещу БСП и компания. Мразят ги безплатно, както беше писано на един плакат. И ако някой си мисли че възгласите "Червени боклуци" не се отнасят за бСП, или е много тъп, или е просто неадекватен в ситуацията.

Къде ли са сега "скъпите" ми Янаки Стоилов,Манолова,"социалният" ни Първанов, къде си, мили ми, Кадиев?Това ли е вашата "ПРАВДА,твоята "ИСТИНА" Дърева???Побързайте да си вдигнете гащите - все-пак, неудобно е някак си, да идете с оголени детеродни части пред своя електорат!Довечера ви чакам НА ПИЛОНИТЕ - там да ни обясните в прав текст как се нарича това.ТЕ там ще ви разберат!Те ще разберат "...как турчин бесней над бащино ми огнище...", там ще споменете КОЙ РИТНА ПЪНА ПОД БЕСИЛКАТА НА ДЯКОНА ЛЕВСКИ.../тъкмо, по подходящ начин ще отбележите ДРУЖНО рождения ден на ГЛАВНИЯ БЪЛГАРСКИ МЪЧЕНИК/!И ще си спомните с умиление, че и тогава бат, Сали е бил на мода, както сега!Силно се надявам това да не е най-последното ви цинично разголване - дано има и още, за да можем един ден /а той е близко/, да ви нашибаме голите задници с тоягата, приготвена за вас отдавна.Чу ли ме, Дончева, чу ли ме, Пирински, чухте ли ме, вие, тъмни субекти?

Бат Сали "коли и беси" в Самоков/общинският съвет е негов/, за махалата да не говорим/там 75% се кланят на Алах/ познавам го лично/барабар и доста негови роми/,не са лоши,но гладни,ако не е той в Самоков ромите ще направят куп бели.

На бат ви Сали му осигуряват имунитет, че току виж работата с нелегалното енерго се размирише! Продължават да са плитки тези мекерета.

Много от депутатите на дпс на такива.

Много, много колко да е много? Едно 95-99% някъде.

Бат` Сали министър на енергетиката в правителството на експертите! Бат` Сали, бат` Сали!

брилянтно...без думи мълча и се срамувам

Ало дира в чия полза работите ,каквото и назначение на това правителство да се коментира,веднага се намират компромати за всеки,едва ли не всички са от престъпния контингент,ама доведете той е чист като сълза,е..

Брилянтно, брилянтно!!! Фамозно... Никой не може да намери решение на проблемите, които този парламент може да създаде. Време е да си изхвърлим боклука.

Управляващата партия няма кадри! Това е причината да назначават Пеевски, Иванов, Чуков, Салита -Мелита и пр. разбойници! ДОЛУ БСП! ОСТАВКА!

Абсурдистан на абсурдистаните! Няма такава пародия на държава! Днес бат Съли, утре - Зюмбюла! Ужааааааааааааааааааас! Помоооооооооооооооооооооощ!

Мислил за града Глупости на търкалета.Ако наистина всеки мислеше не за себе си комунистите щяха да съставят правителство не с ДПС и Болен,а с ГЕРБнезависимо от вдичко.Но те изолираха ГЕРБ,но те не мислят за себе си,а не за народа.Е затова на следващите избори ще пият по една студена вода.

Къде сте ЧЕРВЕНИ ДРАСКАЧИ ?Напишете нещо,защото утре Я.Гечев като прегледа форума и ще ви лиши от парчето пица.

Тия то ДПС всички са боклуци-или турци, или цигани, а в най-добрия случай продажници от други партии (като боклуците Йордан Цонев, Христо Бисеров..... ) Забрана на тази противоконституционна партия!!!

Тия от :-) извинявам се.

Абре Вагинел,кой си ти и за какво се бориш?

tuzaw19

НА ПРОЩАВАНЕ Христо Ботев Не плачи, майко, не тъжи, че станах ази хайдутин, хайдутин, майко, бунтовник, та тебе клета оставих за първо чедо да жалиш! Но кълни, майко, проклинай таз турска черна прокуда, дето нас млади пропъди по тази тежка чужбина - да ходим да се скитаме немили, клети, недраги! Аз зная, майко, мил съм ти, че може млад да загина, ах, утре като премина през тиха бяла Дунава! Но кажи какво да правя, кат ме си, майко, родила със сърце мъжко, юнашко, та сърце, майко, не трае да гледа турчин, че бесней над бащино ми огнище: там, дето аз съм пораснал и първо мляко засукал, там, дето либе хубаво черни си очи вдигнеше и с оназ тиха усмивка в скръбно ги сърце впиеше, там, дето баща и братя черни чернеят за мене!... Ах, мале - майко юнашка! Прости ме и веч прощавай! Аз вече пушка нарамих и на глас тичам народен срещу врагът си безверни. Там аз за мило, за драго, за теб, за баща, за братя, за него ще се заловя, пък... каквото сабя покаже и честта, майко, юнашка! А ти `га чуеш, майнольо, че куршум пропей над село и момци вече наскачат, ти излез, майко - питай ги, де ти е чедо остало? Ако ти кажат, че азе паднал съм с куршум пронизан, и тогаз, майко, не плачи, нито пък слушай хората, дето ще кажат за мене "Нехранимайка излезе", но иди, майко, у дома и с сърце сичко разкажи на мойте братя невръстни, да помнят и те да знаят, че и те брат са имали, но брат им падна, загина, затуй, че клетник не трая пред турци глава да скланя, сюрмашко тегло да гледа! Кажи им, майко, да помнят, да помнят, мене да търсят: бяло ми месо по скали, по скали и по орляци, черни ми кърви в земята, в земята, майко, черната! Дано ми найдат пушката, пушката, майко, сабята, и дето срещнат душманин, със куршум да го поздравят, а пък със сабя помилват... Ако ли, майко, не можеш от милост и туй да сториш, то `га се сберат момите пред назе, майко, на хоро и дойдат мойте връстници и скръбно либе с другарки, ти излез, майко, послушай със мойте братя невръстни моята песен юнашка - защо и как съм загинал и какви думи издумал пред смъртта и пред дружина... Тъжно щеш, майко, да гледаш ти на туй хоро весело, и като срещнеш погледът на мойто либе хубаво, дълбоко ще ми въздъхнат две сърца мили за мене - нейното, майко, и твойто! И две щат сълзи да капнат на стари гърди и млади... Но туй щаг братя да видят и кога, майко, пораснат, като брата си ще станат - силно да любят и мразят... Ако ли, мале, майноле, жив и здрав стигна до село, жив и здрав с байряк във ръка, под байряк лични юнаци, напети в дрехи войнишки, с левове златни на чело, с игляни пушки на рамо и с саби-змии на кръстът, о, тогаз, майко юнашка! О, либе мило, хубаво! Берете цветя в градина, късайте бръшлян и здравец, плетете венци и китки да кичим глави и пушки! И тогаз с венец и китка ти, майко, ела при мене, ела ме, майко, прегърни и в красно чело целуни - красно, с две думи заветни: с в о б о д а и с м ъ р т юнашка! А аз ще либе прегърна с кървава ръка през рамо, да чуй то сърце юнашко, как тупа сърце, играе; плачът му да спра с целувка, сълзи му с уста да глътна... Пък тогаз... майко, прощавай! Ти, либе, не ме забравяй! Дружина тръгва, отива, пътят е страшен, но славен: аз може млад да загина... Но... стига ми тая награда - да каже нявга народът: умря сиромах за правда, за правда и за свобода... --- *иглянки пушки - стари пушки с тънка дълга цев Стихотворението е създадено по времето, когато Ботев се готвел да мине Дунава с четата на дядо Жельо войвода през 1868 г. Публикувано е във в. "Дума" (1871 г.). Още преди Освобождението било разпространено като песен сред революционната младеж. Намираме го преписано в джобния бележник на Васил Левски. Нека да бадем истински РОДОЮБЦИ не такива като АТАКА/ЛИЦЕМЕРИТЕ не се храним на една маса с душманите

Познавате ли българи отишли в редиците на ДПС ? Познавате. И аз познавам. Помияри с широко зинала за пари и власт дупара. Помиярите са в съюз със Столетницата. Мошеници,помияри, продажници, фурнажийски лопати -:)

Познавам един - той е най големият капацитет на ДПС по финанси и е председател на комисията по бюджета. Учил е "финанси" на улицата и ги е "научил" по трудният начин, хем пари е правил, хем закона не го е ловял. Известен е с легендарното и закачливо име от своята младост ДАНЧО МЕНТАТА. Сега ни актуализира бюджета. Какво ли ни чака когато една МЕНТА ни оправя парите?