ДПС предложи на президента да затвори партиите като конклава във Ватикана - до бял пушек

Ако се внесе бюджет на предизборния популизъм, това може да качи завещания държавен дълг от 15 млрд. на година до 35 млрд. на година, заяви Мустафа Карадайъ

Обратно в новината

Коментари - ДПС предложи на президента да затвори партиите като конклава във Ватикана - до бял пушек | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добро предложение на Дъ Пъ Съ –то, но като им гледаш физиономийте, майче са се нашмъркали с бял прашец и са готови да пуснат бял пушец.

те никога няма да излязат от там. Иначе добро предложение

Аре, бе тупан скапан, почВай да раздаваш папките, стига си се правил на интересен и да ми се моташ със сладки приказки. Не ти плащам за това.

Колко дълбоки са резаците, също като Мангал - Сопола. Хахаха.

Не и тези партии висчки са за затвор.

Президентът е вече време да закрива това НС за да се спестят милиони за обгрижването на толкова клатикраци.

БорисоФФ и РадеФФ се разбраха ! Пари ще има за чертежи на самальоти и чертежи на магистрали ! Пенсии и заплати некой друг път ! Аре бегейте на водка парти при Веждичката хахахаха

Що като конклава във Ватикана, не е в традицията ви. Трябвае да предложите да ги затвори като пехливани, да раздаде по едон шише олио или по една кофа мас и който последен излезе на краката си , без да ходи леко разкрачен - той ще да е петела на курника :))

Михаил Карадайов (Мустафа Карадайъ) - българин-мохамеданин (помак), представящ се за турчин, точно както неговият началник Ахмед Исмаилов Ахмедов (самонарекъл се Ахмед -Демир Доган-Железният сокол) е циганин, който се представя за турчин. Все антибългарска измет, слуги на диктатора Ердоган, чиито род е от гръцкото село Потамия, а за прапрадядо му се знае че е гръцки хайдутин, борец против турската окупация.

Резидентът пита ли вече Карадаи за втори път коя е неговата родина, или са се уточнили, че не е много удачно, щото да не вземе и Карадаи да пита резидента коя пък е неговата родина?

Бързат пак да почнат да крадат,че Пеевски задлабна.

Това го написах преди около месец. Приемам авторско право в албтъни, акчета,пендари и махмудии!

По-зле от Татовизъмът. Днес 2-ма агенти на Кремъл, Лётчика и Ахмед Доган, решават съдбата на България.

Да поясня за тъпият ти мозък. "Льотчика" е генерал ( и главнокомандващ) от държава в НАТО! Нищо че е президент, Алианса ги води на отчет ....

Всъщност напълно съм съгласен с предложението на ДПС. За други избори не ми се плаща.

Плащам за на мамицата ти путката, става ли?

ДПС да бъде заличена! Спазвайтк Е Конституцията!

Смешници! 33 години едни и същи маймуни ни управляват, а сега се правят на разделени! Клоуни!

ДПС като ерудирани мюсюлмани са демонстрирали завидна римо-католическа култура и доброжелателно снизходително отношение към не мюсюлманите в Парламента. Президентът-крайно впечатлен и българин, в сърцето си, им отправил контра-оферта със заемки от османските традиции и право- Всички депутати се поставят в обща каца ,пълна догоре с фекалии- тяхно производство. Дебатите и договорките- не повече от пет минути. После пет минути гмуркане и квесторите , под ръководството на Президента и неговата свита с ятагани в ръце наказват нарушителите по османското право- потопена глава - сабя не я сече. До като им уврат главите.

Голяма част от тях не са мюсюлмани, а православни християни - българите, и евангелисти-християни - циганите. но всичките се кланят на един бог - парите

Който иска да е богат и честит да стане народен представител,партиен лидер!Само така се просперира във България,честният труд е за наивници!

Дрън-дрън. Празни приказки на ДПС. А Радев нарочно се мота с тия безмислени консултации и бави мандата. Целта е нови избори на пролет , но и те няма да решат нещата. Трябва нов избирателен закон за да спрат в НС да влизат такива недоносчета като ПП .

ПП ви объркаха плановете! Не може да се краде.

Да бъдат затворени,за де не вредят повече на бг народ,но не като на конклав,да избират папа. От тези нищо добро не чака мнозинството от бг народ,видя се на изборите.

Това с дълговете, как щели да ги плащат внуците на внуците е поредната опорка за прости хора. Естествено, че ще плащаме, като ги крадете парите. Идеята е парите да се инвестират и да има добавена стойност. В САЩ външният дълг е 150% от БВП и по тяхната телевизия не се говорят такива глупости. Ако се вземе дълг и се построят липсващите детски градини в София, това е директна инвестиция в по-добро бъдеще. Ако се вземе дълг и на Мустафата шефовете си купят вместо 50 метрова, 75 метрова яхта... тогава внуците ще връщат после.

САМО ПАРИТЕ ИМАТ СВОЙСТВО ДА УСПОКОЯВАТ ПОЛИТИК И НЕГОВАТА ТЪЛПА!ИМА ЛИ ГАРАНТИРАНИ И СИГУРНИ ПАРИ ИМА СПОКОЙСТВИЕ МИР И ЛЮБОВ!ЛОШОТО Е АКО НЯМА ПАРИЧНИ ИЗВОРИ!

ПП са вредни за България.

МНОГО Е ВАЖНО ДА СЪШИЯТ НЯКАКВО ПРАВИТЕЛСТВО !! ЗАЩОТО НА ЕДНИ СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ ЕВРОГЕЙЦИТЕ НЯМА ДА СА В ПАРЛАМЕНТА !!! МРЪСНА БАНДА СТЕ , ПОЛИТИЧЕСКИ МАФИОТИ !!!

Аз имам по-добро решение. Да ги затворим до живот в ЦСЗ с южно изложение щото съм милостив.

само българската бизнесмафия със монополлите,картелите,обръчите от фирми,перачите на пари могат да пуснат бял пушек!Да спасим краденето и статуквото на нашите хора!

Правилата са следните: 1. Затварят се в сградата за 1 месец 2. Минават на хляб и вода - 1-2 месеца 3. Разрушава се покрива, за да получат озарение свише - 2-3 месец.

може и по кратък път

Леле, тоя откакто научи българския език те може да му затворят устата дори и джурналистите. Беше титан на мисълта, сега стана титан и на словото!

говори не само български много по-добре от Киро. Защото говори смислено.

Може и без бял пушек, ако оставим депутатите на къра за полска работа - садене и вадене на картофи, сеитба, дълбока оран и т.н. , там ще им дойде акъла и бързо ще заработят дружно и с песен !!!

Къде бяхте когато ГЕРБ и Тиквата взимаха заеми ?! Сега се сетили , че ще плащат внуците и техните правнуци !

България няма нужда от нестабилно правителство а от нова конституция и възстановяване на връзките с Майка Русия!

Не мозе да баде

Брей, всички за нашето добруване мислят.

Защо на " евроатлантическото" ДПС медиите са путиниски?

Вчера по една ТВ показаха за няколко минутки мнението на проф. Дим. Иванов. Трябва да го гледат и да мислят над думите му Карадъдъ и останалите ,както и Бъ Съ Пъ и другите. Президента мълчи за мнението му, вероятно приема,че проф. Дим. Иванов е поредният български мияч на чинии в Англия Странна държава и странни лидери на групи! Както показваха в онзи филм- " Хората пият,като животни и животните пият ,като хора". Да четем ли и разсъждаваме мненията на хорица накичили се с нам кви си джаджи заради стеснителността и страха на хората.......

Колкото и да НЕ ми е приятно-ДПС за момента са на нива НАД останалите търгаши в Парламента!!!! Жалко е, НО е ИСТИНА!!!!Нека селските поликани да копират/като не са в състояние да мислят/!!!!

Не е много умно да се живее на кредит .

Az sam vav DPS ot sasdavaneto na DPS no az sam miusiulmanin ve4e na 59 god. sam az. DPS e dokazano nai-prugresivnata balga. Partia.

Интересна картинка - докато Карадайъ говори, Мунчо Коремното само клепи, преглъща на сухо и мърда нефелно с ушички!

Тези"консултации"са шизофренични.Тежко раздвоение на личностите,кото водят седЕнката/надприказването.Един шербет се декларира,съвсем друго в пленарна зала,трето се върши зад кулисите.

Много интересно как всичко, което не им изнася на депутатите е или популистко или русофилско? Популизъм ли е, че трябва да теглим, защото от "мъдите" им решения до момента държавата е докарана до просешка тояга, а икономиката е достигнала нива на първобитен родовообщинен строй?

Трябва да връща 130млн.евро заради корупционните схеми за Къщите за гости. Цялата рода на Карадайъ и тази на жена му са с такива къщи..Но това не го притеснява

ДПС е институцията, която може да управлява. Това народа го разбира и за това осигури пълно мнозинство на партиите на ДПС. Те ще направят здрава управленска структура и ще осигурят стабилитета и властта за още 20 години. Народа видя и помни успешното им управление до преди да додойдат джендърските измамницим, които с окровени лъжи подлъгаха по-лековерните!

Чувства бедният българин малко по - добре е популизъм? Тогава вашите уверения,,че работите за хората са лъжи.

Останахме една шепа народ на територията . За кой и за какво ги теглят тези милиарди !? Ако ги даваха на хората , до сега всеки да е богат . Що за кражби , безсрамие и лакомия !?

Сегашното положение - Протакаме зо 8.11. 2022 г. да видим резултатите от изборите за сенат в САЩ, та да не целуваме губещи з@дници а правилните !!!

Най точния коментар до тук.

Президента как издържа да им слуша глупостите на тия по цял ден. Не зам не му е лесно и на него.

Мъкааааа!!!Няма ли да приключат консултациите на рапона Радев с пол.партии ,че ми писна да му длушам монотонните клишета като нанякое ЗКПЧ от времето на соца

За какво е целият театър ?? Очевидно е че Герб, ДПС, Герберски възход и Възраждане са комбина. Какво се лензят още ?? Да правят правителство !

Събраха се. Всички възможни боклуци на едно място.