17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президент с чалма

Марешки, с калинките около него......Боже, изчисти тези недоразумения, които са в Парламента само да богатият безнаказано,. само и единствено за своя изгода.

Е кой друг ако не дпс ще подкрепи прецедента? Нали са си едно с бсп и евророма във всичко? Иначе е крайно време противоконституционните партии да бъдат премахнати!

Поздрави на Фатмака, страхотно мнение, Руските мурзилки са трагедия, на яслата са малумната опозиция, единствената реална Опозиция е тази1 която в историята си е изградила работещ икономически модел - БКП изградиха крадене и разходки до Бузлуджа - Герб няма никаква конкуренция, не разбирам защо въобще се пънат БКПто

Българи, за какво ви е този селски тарикат магарешки? Нямате ли срам?

И другият селчо Руци па ептен не ни трябва! Магарешки поне е бизнесмен и осигурява прехраната на доста хора докато Руци е обикновен хрантутник!

Да, само и единствено прехраната и то колкото да не умрат от глад. Дано да те вземе на работа и да ти осигури прехраната.

до Иван Иване, Марешки бил физически и духовно грозен. Иване, я се загледай в президента и коментирай физиономията му. Иване, ти нищо не каза за морала на президента. Да чука секретарката си, да лъже жена, си този има ли морал. Да ни поучава морално разложен тип. Червени бок....

А ти що не коментираш любимата ти тиква. На какво ти прилича повече - на прост милиционер или на проста тиква, оригваща се на свинска мас?

А ти му свериш, нали? Ей, аман от промити ,просташки мозъци.

Магарешки къде ли не се видя вече ''избран'' и от тая си ежедневна заблуда не може да проумее че на малкия пръст на Радев неможе да стъпи въпреки материалните си напъни... Непрестанно приказваха че Радев не отивал в НС а сега като отиде и им го каза в очите колко различно виждане за живота в България имат от населението им стана криво и взеха да плюват непроумявайки че го правят срещу вентилатор..

Марешки физически и духовно грозен човек

Марешки трябва да ходи на работа само придружаван от квалифицирани медицински лица, че може да нарани някой невинен гражданин или себе си.

Божееее! Ми той Магарешки съвсем е превъртял! Радев е на светлинни години от него, той седнал акъл да му дава?

Идеята на Радев за двойното гражданство е подкрепена от ДПС. Така наши изселници в Турция може да се кандидатират я за Президент, я за Премиер или поне за кмет! Как тази идея на Радев да не допадне на ДПС?!

ДПС подкрепя само когато търси някаква изгода, затова президентът трябва да бъде внимателен.

Ха.ха.ха. Румено до 12-тия час стоя на държавната хранилка като шапкар. Само няколко часа не му стигнаха да де прости с президентството, защото не смееше да напусне топлото място с пагони. Цял живот е бил подчинен. Докато бе назначен за президент бе с години пряко подчинен на Кауна в министерството на отбраната. Каква визия, какво напускане, откъде, защо? Щастлив пенсионер, който освен генералска пенсия ще получава и пенсия на президент. Деса не и мечтала за това - насила да оженят Румен за нея и да живее с такива пенсии. Генерали са Вазови, Франко, Пиночет, дьо Гол. А Румбата е фатмак, назначен за президент от Гергов и Нинова.

ли си в казарма, че да знаеш ФАТМАКЪТ е старшината на ротата.

Румен Радев не е назначен, а е избран от 2 милиона гласоподаватели! Кой друг президент на БГ може да се похвали с подобна цифра?

Друго щеше Цецка да си е президент...

Ми то и ББ Първанов го направи генерал. Защо ли?

Правилно, президентът да спре с долните си манипулации, да подаде оставка и да се включи в битките за София, Пловдив, Варна или Бургас. Да видим дали десномислещите избиратели ще изберат този лъжепророк, който заблуди толкова много хора през есента на 2016г.

Където и да се яви, пак ще спечели! Нали на президетските избори нямаше никакви шансове срещу ГЕРБ, а? Кво стана! БСП повече от 15% не лови на избори, а Радев стана Президент, що така? Щото не всички са кухи тикви като теб!

И президент става Илияна Йотова, това ли искаш.

на малкия пръст не можеш да стъпиш на Радев, затова си злобей, че малко ти остава да си на държавната хранилка и после на село от където си и дошъл

Всички се карат и подкрепят,само ДОСТ никой ги неще. КОЙ знае защо... :-)))

Абе умен човек се оказа Марешки. Нека и президента се включи в надпреварата ,нека не само да генерира умни идеи ,ами и да почне да управлява Евалла ако се включи .Откога чакаме да подаде оставка по някаккъв повод и да му теглим шута.Ако има кандидати за инциативен комитет за издигане на кандидатурата на Радев за кмет на София,пръв се записвам.

Сред толкова глупави подръжници няма как да не изпъкне малко по глупавия:(((((((

След умните слова на Президена, бояджиите ща са изтепат да се издокарват и плямпат врели-некипели. Е няма как, избори се задават...

ДПС покрепи президента. Покрепи, покрепи го, пък го пусна.

Само един човек може да е по-тъп от Боко Тиквата и това е мошеника Магарешки! Защо му дават думата?

...Прав си ...

ДПС играе "и тако и вако", Магарешки е извънземен и не в час, Патриотите само обещават и крадат за последно, Волен се гласи пак да си позлати средния пръсти! Това е защото с Герб съвсем скоро ще се занимават Европейските Обвинители!

Тези от ДПС са по-големи политици от всички български партии взети заедно! А Президента Радев е един от малкото свестни хора в управлението. Заради това никога няма да го допуснат да стане Председател на БСП или друга голяма партия. То всъщност има само една партия БКП с дъщерните си фирми -БСП, ГЕРБ, ПФ и т.н.

Добре, за кога да гласува тогава човек? Всички агитират, че трябва да се гласува, но за кого?

Гласувай за себе си като не гласуваш за тях :)

И аз вече не гласувам... Не виждам за ...КОГО ! Време е да се хване гьостерицата,а не ...бюлетината ! Видя се ,че с бюлетина , у нас ...НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ вече ...30 години ! И става от година на година от ЗЛЕ ...ВСЕ ПО-ЗЛЕ !

За човек, който е независим от партия. Защото партийците слушат. Гледали ли сте Минчо Христов? Премълчани истини е предаването.