ДПС поиска Велико народно събрание

"Държавата е в тотален разпад - нищо не функционира, а всеки записва всеки“, каза лидерът на движението Мустафа Карадайъ

Обратно в новината

Коментари - ДПС поиска Велико народно събрание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

карадаяоуто пак нещо бърка! сам казва, че никой не спазва конституцията, явно визирайки радев и просто киро! еее, като свикаме внс и приемем нова конституция, как ще накара президента и просто киро да спазват новата конституция??? а като се сетя, че от сега съществуващите партии само бсп и дпс бяха в онова внс което изработи тази конституция, и те много се гордееха с нея!! какво от тази конституция не им харесва???

Шефът на дпс, уязвен от Р. Р., се закани тогава, че ще направи всичко възможно той да не спечели изборите за втори мандат. Резултатът показва, че дпс не изпълни заканата. Ако беше го направил нямаше да има вдигнат юмрук и толкова разделен народ.

Да само при условие, че в Конституцията се запише, че националната валута на България е български лев, които задължително трябва да е обезпечен със съответните златни резерви, намиращи не на територията на България! Само това и единствено това, ще гарантира независисмостта и суверенитета на България в бъдеще!

Обратното е влизане във финансовия водовъртеж на неолиберализма на САЩ, който вече засмука самите САЩ - всеки момент са пред дефолт!!!!!!!!!!!!! Някой представя ли си какво всъщност се случва в САЩ? Това е пронила държава, в която стари постижения я подържат на системи, а тя просто ние на този скелет. Вече окапват месата на тази държава, тя се разпада - хората желаят да се раздели на части, защото в някои от щатите й окончателно са завзели човеконенанвистни сили. Самите САЩ са упралявани от човеконенавистници. За Китай също съм сигурен, че е така, но не чак толкова лошо. Русия е непредвидима държава с опиянчен народ и за тях изобщо не коментирам. Но ЕС е сьюз, който е редно да започне да си поема отоворността, вместо да се оформя като изтривалка на САЩ!! ЕС е над 700 милиона души, източник на древна и нова култура - защо трябва да е роб на нещо нестабилно нововъзникнало като САЩ?! За мен е ясно защо - зашото в САЩ упраляват задкулисно един отцепнически еврейски клан примитивни хора, които корумпират света. САЩ им е удобна квартира обградена от океани, в която са недосегаеми и извършват пошлостите си през Федералния резерв и веонно произодство. Резултатът е ясен: това не е култура и политичско устройство, което е годен модел за света. До сега така рекламираха опитите си да овладеят този или онзи реон и да му смучат ресурса - били вкарвали демократичен модел. Е, има ли тъпак, на когото да не е ясно моделът до какъв упадък доведе?! Почва се с морален упадък - отказаха се от европейските си ценности, с които формираха тази нова държава. След това идва и следствието от отказа от вярата и семейството - упадък. Вярно, че упадъкът на християнството е мечта на една малка група евреи, но дали това е нашата мечта? Или просто си отворихме алчните задници за долари, заедно с които ни вкараха плесента на американските ценнсти като евроатлантически - безверие (Европа е станала Европа благодарение на християнската вяра); разбито семейство (семейството е силната градивна клтка на Европейската култура); законност, която замениха с политическа целесъобразност, т.е. съобразност с интересите на САЩ; и т.н. За всеки интелиентен човек е известно, че начинът на живот е резултат от ценнсотите, които човек, общност и обшество изповядват. Ето ти как ни инжектират разпад, докато прости хора са отворили задниците си за долари. И се случва какво? Разпад. Не спете. Историята ще се повтори мноо пъти, белким научим кое от какво ни идва на главите. Вече си имаме фашизъм отново! Урсула е изпълнителен директор на фашизма за Европа. За Бълария кандидати са Кирчо, Бойко и явно ДПС иска да заработи нещичко.

Ах тез колко са хритри, изкарват го, че едва ли не мислят за добруването на българския народ. Всички са от един дол дренки!

Поредните нагли престъпници ни четат морал. Едно обаче е истина - че няма нужда от нови избори - докопалите се до държавната хранилка и далаверата няма да престанат да гласуват за Мафиота, колкото и милиарди да открадне, наивните маргинали и глупави младежи, няма да престанат да гласуват за Продължаваме измама, алчните реститути, няма да престанат да гласуват за внука на офицерите от Съветската армия, турците и от глад да умрат ще гласуват за мафията ДПС, барабар с циганията очакваща петдесетака, да не говорим, че и чалгаря отнова е на терена. Да няма нужда от избори, семето ни е гнило, продажно и раболепно!

или доган

,,по Велико" да е?Велики глупости се сътвориха и в момента изход няма.

Г-н Карадайъ, защо на 24 май в приветствието ти по случай деня на българската писменост името ти беше написано на латински? Срамуваш ли се от българските букви? Или се срамуваш че си българин? Едно е да искаш, друго е даможеш, а трето и четвърто е да го направиш....

Резаци, вие няма да се обаждат!

Спомнете си театралното "оттегляне "на Доган....чрез "опита за покушение " !!! Плоски номера....кално на сцената....и после пенсия в замъка край морето край морето ....като в криминален роман . ДПС на първо място са противоконституционна формация !!! Партия създадена на етническа основа !!! Престъпници и крадци на народни пари и богатства !!!

Ленче ма,дали си луда или се правиш?Дпс не е етническа партия а.%100 създадена от т.н.дълбока държава т.е. от комунистите

През 1993 г. американски посланик у нас бе Уилям Монтгомъри, който при изслушването си в сенатската комисия на Конгреса на САЩ заяви, че българската конституция никак не му харесва „етнически”. Даже се зарече да я променя. „Това е едно от нещата, за които ще трябва да работим. То не ни удовлетворява, защото поставя под въпрос възможността ДПС да участва в бъдещите избори. То прави невъзможно създаването на други партии, например на македонска. Това е едно от нещата, за които ще трябва да работим”;)

И десет вилики събрания да направите, нищо няма да стане. На тази държава и трябва нов народен съд

Наглостта на мангалите от ЕТНИЧЕСКАТА, ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА организирана престъпна група ДПС е безгранична.

Всеки записва всеки не е проблем на консритуцията. Тия не са хеотен от тоя разпад. Колко откраднахте за 33 години?

и един дебел надървен отдавна го искат

Противоконституционна партия иска промяна на Конституцията, за да се легитимира и да обслужва чужди интереси.А у лево,долу ръцете!

Велико народно събрание и 》Монархия

И КОЙ ще сложиш за цар бе умнико? Красивия комарджия от Мадрид, дето нищо не искаше го България. ? Мина отдавна времето,когато тая държава е имала Истински владетели и Царе.

да с тея гниди дето са по всички партии ВНС напълно ще затрие и малкото Българско останало - ама вие си гласувате за Израждане Копейки ще ви пише конституцията на Руски да ви доде акъла

По-добре, отколкото на турски. не Възраждане иска да променя Конституцията в момента.

те ивраждане не знаят кво да праят в НС ти искаш да искат нещо - остави ги да мацат със спрей по улиците до дргите избори и да се налапат малко

Дани Рабъл на колянце ли ще я пише, както миналия път?

Те се кланят на всички турци . Те знаят най добре

Аок ше е - най-важното е да се махнат служебните правителства това е голям проблем наистина и да се премахне самият институт ВНС

Да няма правителтво викаш? Или да остават тези, които им е изтекъл мандата, да правят нечестни избори с цялата държавна власт, за да печелят те?

Явно българите не сме държавотворен народ...Ненапразно турците 500 години са ни наричали рая защото като овцете в стадото се блъскаме помежду си.Ясно защо няма наш герой непредаден или убит от българи.Жалко ,много жалко но това е истината!

Имаме - Путин е нашият герой. Затова в София са събрали войнишкия паметник, но са построили МОЧА, която бди над цяла София!

МОЧА ке падне скоро споко - сам Костя Копейкин ше ходи да троши

Много се стараете винаги да въвличате Възраждане и да ги очерняте. Явно ви е страх от тях, толкова много, че сте наели тролове, да го правят навсякъде. Само утвърждавате, да гласувам за тях.

добре е че поне гласуваш - ама за къвто гласуваш на такъв робуваш

като пригожин да си стоят в азиатския рай!

Багажа на таваня и..Анадола!

Разпад има защото в политиката има една туска партия, 2-3 руски и още 2-3 про-атлантически. Напрактика няма Българска партия

не остались ероатлантичеки всех там наших руских

Уи хав фор американ милитари бейсес ин Булгария анд ту биолоджикал лабораториес дат мейк специфик патодженс. Уи олсо хав йор голд. Иу оун ю. Ю ар ауър слейвс.

Стой си в кочината!

Турска ли е или проруска партия е спорен въпрос. Сокола изгони предния псевдо лидер само защото осъди русия след свалянето на неин самолет на турската граница.

Сопола от ДС на ДПС имаш в предвид

Не искаме велико народно събрание, защото ще вкарате всичките си лобистки желания в конституцията! Не ви вярваме, че мислите за доброто на България!

Турските синове от ДПС, както ги определи Ердоган, би трябвало да отправят исканията си към своя султан на турска територия.

Държавата е тотален разпад! Да променим Конституцията - основният закон! Какво общо има основният закон с разпада на държавата? Как промяна да закон ще спре това? Очевидно има други цели, нещо им пречи в Конституцията. Може би това, че има два биологични пола и не могат, да вкарат джендър извратенологията, за което сорос дава милиони, а ще спечели милиарди за нпо-татата си и ще промие мозъците и изврати децата, понеже неговия син е джендър и иска всички, да са такива, че да изглежда нормален? Или може би им пречи, че не могат, да се правят медицинските експерименти и не могат, да направят задължителни ковид бъркочите, лъжливо наричани ваксини, защото са в тестове период и производителите им са освободени от отговорност при осакатяване и смърт, но корупцията е за милиарди там? Или може би им пречи, че няма лесно въвеждане на военно положение, да ни вкарат в чужда война, за чужди интереси и български майки, да плачат за избитите си изпратени от тези продажници и предатели синове? Главният прокурор ли им пречи, защото нещо се емпанципира и искат да сложат удобна бухалка, за да се справи с нежелаещите политици, да ни вкарат във войната, за което сащ ще им дадат милиарди? (както постъпи сегашния с Иванчева, като подхвърли доказателсва, което е заснето от телевизинни камери дори, защото не позволяваше финансовите им интереси от презастрояване на кв. Младост) Думи на пеевски (депутат от дпс): "купуваме си главен прокурор за следващите 10 години и никой не може да ни пипне"

Или може това е, което им пречи: Чл. 11. (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт. По Конституция партия, като ДПС не може да съществува.

Пътят към ада е постлан с добри намерения. Нищо чудно да направим нова конституция, която уж да е за добро, а да стане президентска република с несменяем ББ или РР. И ето ти добра конституция с тоталитаризъм

Първо да върнат сараите и заграбеното, второ да отидат в затвора техните очевидни корунпета и тогава да предлагат кавото и да е.

Yann

Хайде да въведем пак само електронното гласуване, като на предните избори и да видя колко ще лаят от ДПС за свикване на Велико Народно Събрание... --- И нека всички знаят: Велико Народно Събрание няма мандат от 4 години. То е в сила, докато не се саморазпусне! Внимавайте за какво гласувате! Тиквата само това иска - да го изберат и да си управлява вечно. Заедно с ДПС, сега вече и ПП-ДБ.... Нямам думи! Кирчо и Кокорчо да вървят на майната си, където е Славуца в момента!

Ама разбира се, че ще иска. Защото докато се свика, вземат се решения и т.н., безвремието ще продължи, никой няма да закача главпрока и Резидента ще си управлява. И никой няма да закача мамин прас.

Българско Велико народно събрание а не някакво друго

Главен прокурор нарича политиците боклук. Заместник-главен прокурор поиска и получи охрана от властта за да се пази от главния прокурор, понеже го познавал.И се страхувал за живота си. След дълги години в които политически лидери обясняваха,че искали да бъдат убити, сега започнаха и съдебните власти. Двамата взаимно се дават на прокурор. Само народа ни няма на кого да се оплаче, освен на Господ. Той така и прави и се надява на Божие правосъдие. --------------------------------------------------------------------- Съмнителна по причина на съществуването си партия, наричана от някои противоконституционна иска велико народно събрание.Тази партия днес заяви,че нито една институция не работела а всеки записвал всеки. ------------------------------------------------------------------ Всичко това под голямата и неотменна грижа на нашите партньори и ментори-САЩ, Великобритания, нато, Германия и Франция. ---------------------------------------------------------------- Следващото предстои -----------------------------------

Аз пък искам разпускане на турската и мюсюлманска партия ДПС.

Минала тя тартията покрай мюсюлманите. Вкичко което я държи са пари, пари и пак пари. А на върха - граблива птица, в случая сокол.

Едва ли нова конституция, но НЕПРИЗНАВАНЕ НА ПРЕХОДА може. Отмяна на 90% от законодателството и големите приватизационни сделки. Конкретни неща - индивидуални договори с топлофък и други монополи, премахване на коланите в мпс, детски столчета, дневни светлини, 1 бира е ок, употребата на дрегери и камери - противозаконна. Закриване на БАБХ, релокиране на веригите зад околовръстните пътища на градовете. Свобода на малкия бизнес от всякакъв вид и контрол върху големия, обратна пенсионна реформа и сваляне на възрастта за пенсиониране. Увеличаване на отпуските поне с 10 дни, за начало, разширяване на неизбежната самоотбрана, дедигитализация и закон за равноправие на видовете плащания, удвоени корпоративни данъци, отнемане на лицензите на БТВ, Нова, прочистване на БНТ и другите медии от петата колона без значение прозападна или проруска.Референдуми непрекъснато и за всичко.

Не сега е времето за Велико народно събрание, защото ще се извършат промени, които ще засегнат още по-дълбоко и завинаги обикновените българи. Ще се отваря все по-широко вратата за "нови ценности", "нов морал" и т.н. в нови законови форми за физическо и духовно експлоатиране от "демократичните" ни "приятели". Хау!

Тези са абсолютно брутални. Политическата пасмина от партии, които в последните 4 НС немогат да направят правителство, които се изпират взаимно, искат да са депутати във ВНС, да пишат нова конституция. Освен, че нямат морал, нямат и интелектуален капацитет за това. ВНС се свиква, когато има отговорни, знаещи и можещи политици, не кандидати за пране, шарлатани и бояджия. Предложението да идва от етническа партия за това е възмутително.

Искат да потурчат и конституцията ни?! Стига това, че вече издават български паспорти на турски граждани без проблем!

За което трябва да благодарим на ГЕРБ, че тихомълком им помогнаха.

да ви пикая на партньорите и съюзниците от НАТО и ЕС.

Доживяхме турска партия пълна с еничари да иска да промени българска конституция. А че държава не е в цветущо здраве спор няма. Но тя е такава от бая време, герб се постара, но дойде ковид, локдауни, спиране на всичко, кеф за банкянския, защото всичко можеше да оправдае с криза. Сега не се сещам, кой е толкова кадърен и можещ, а и неопетнен, че да извади страната от дъното.

ДПС поиска Велико народно събрание.... Левски се обърна в гроба, Ботев също.... аз пък повърнах

В записите на Руди гела се разбра защо. Христоооо с Маджо, Бобоков е без Къро вече ли ще я правите тази промяна бе? ППДБ Мафия!

Отдавна Възраждане апелира, за Велико народно събрания. Но другите партии не искат да си развалят седенката

ДПС поиска Велико народно събрание Не вярвайте на данайците,дори когато ви носят дарове. Само си представям , как чрез Велико народно събрание ДПС И ГЕРБ ще осакатят/променят/ Конституцията така,че ще се бетонират , там завинаги,като някои източни сатрапи.

Атака на Кремъл срещу България

Явно чуваш гласове отгоре... Не си сам, нали?!?

С майка Ви

Мисля, че днес след този цирк и политическия експеримент през последните години във всеки нормален човек се заражда мисълта - а дали да не ги изринем всичките? Наведнъж и завинаги? И този призив е един ориенталски хитър финт с коляното да се изпревари узряването на тотално недоволство у хората и загубата на абсолютно всякаква политическа, икономическа и държавна власт. Тоест ние ще инициираме и изпълним това съкровено желание на народа, но както ние си знаем и в наша полза. Дори ще излезнем герои. Не се учудвам, че идва от ДПС - Восток дело тонкое, както казват руснаците :)))

Е така е ДПС е говорит Москва по пряка линия

Що бе, Турция мълчи ли?

На държавата спешно и са необходими поне 50 милиарда, но не може да ги изтегли, защото ще и ги дадат на поне 20% лихва, водят ни рискови на този етап. Това означава че през 2024 януари обявяваме дефолт, гръцки сценарий. Политическата мафия ще си набави тези пари от вашите спестените. Сценарият ще е същият като през 1996 година. По младите да питат родителите си, ако не знаят кво се случи тогава.

Нали това е глобошломо парадигмата: заеми, дефолд, пак заеми и .... заробване от глобо-финансовия кабал. Няма нужда от класически войни.

Предполага се, "умниците" в НС (и по света) ще мирясат едва, след победата на Русия. Всички ще обърнат палачунката и раята по света ще си отдъхне.

За Велико народно събрание, трябват велики хора.

държавата била пред разпад, всеки записва всеки, нулева избирателна ангажираност, тотална престъпност се вихри, на власт са някакви нелегитимници и за капак противоконституционна групировка иска свикване на Велико Народно Събрание. What could possible go wrong?