ДПС отново предупреди: Задава се продоволствена криза

Целенасочена липса на отношение към земеделието видя опозицията в пакета с мерки на управляващите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не прочетох нищо за животновъдството. Никой не спомена как се премахват цели стада подбрани дойни крави и след септември месец още повече и че един литър мляко струва колкото един килограм фураж. Ще ядем на есен луканка, а след години на някому дядовия.

Срамота! Земеделска държава като България е заплашена от продоволствена криза. А по време на ВСВ на запад са се възхищавали на България как във военно време, докато мъжете са на фронта, жените са ожънали реколтата без да я похабят и България е била от малкото участнички във войната, които не са имали проблеми с храната... Новите грайндъри много приказваха за тоя и оня опонент, ама земеделието досега поне креташе.. Защото, ако кретането е зле, чакайте да видим спирането и липсата на земеделци как ще е!

Произвежда земеделска продукция за три България.

Не лъжете, никога няма да има продоволствена криза,защото живеем във време на отворени граници.Много от хората сами си произвеждат, а пък и внос има достатъчно.Отделна тема е,че се изкрадоха огромни пари от фондовете на ЕС и сега идва време да се потърси сметка, а ДПС е в дъното на заверата с европарите за земеделие.

Въпросът не е само да има български земеделски продукти, въпросът е и да можеш да си ги купиш, да си го позволиш. Защото в сезона си краставица Гергана е по 4лв за кг. Не ми се мисли свестните БГ домати от каква цена ще започнат..

Гергана се 1,89.лв.

Не знам за къде говориш, но във Варна, хубава Гергана под 3.50 за килограм - няма

Каквото и да правите, ЕС ще изсмуче всички наши селскостопаски продукти есента и зимата ...

Ще изсмуче на тия които ги продават на Борса. Аз си имам 2дкра двор , засят с всякъкви култури и ще изкарам зимата. Сега имам малко поражения от градушката, но ще се оправя някак. Да му мислят младите и тези по градовете, дето пилеят земята за нема нищо.

В ДПС ми е надеждата. Само те ще успеят да ни изкарат от кризата. Единствената партия която никога не е взела и един лев подкуп. Обръчите от фирми ще помогнат да се преодолее финансовата и продоволствена криза която предстои. Отделно от всичко ще обърнат и тренда на застаряване, като вкарат 1-2 млн. млади и трудолюбиви избиратели от Турция. Военно също ще укрепнем много, след като Доган и Ердоган се споразумеят да ни подарят 300-400дрона Байрактар.

Турска измет, която години ни съсипва земеделието; енергетиката; водите: планините; горите..... тая неверница ще ми говори за криза! Още малко и Гешев сте аут!

Шилo

Тези да мълчат! Нашите земеделци са най-привилегированите на света - плаща им се на декар, а не на произведена продукция. Това произвежда мулти-милионери. Абсолютно несправедливо.

В целия ЕС се плаща на хектар, такава е политиката за подпомагане за обработваема земя. Отделно има подпомагане за ливади, т.е. за терени за пасищно отглежданите животни. Поинтересувайте се малко. Изобщо не са ни привилегировани земеделските стопани. Каквото е предвидено за земеделието в целия ЕС, това е и за нас Проблемът е в схемите за източване на фондовете, в това, че често парите отиват при едни наши хора, които не винаги отговарят на изискванията за финансиране и пр.

Не знам колко си си мил, но си глупав или най-малкото незнаещ и непознаващ за какво става дума. Да, на запад дават пари " за хектар" , както многознаещо си уточнил, , но на запад никой не обработва земя само заради субсидия, както е при нас - а именно - да се прави това, за което ЕС плаща в момента. Кой е поискал отчет какво е произвел субсидополучателят, как го е продал , плаща ли на някого за труд или не. Я излез от люлинската си панелка да видиш какво става по полетата на БЪлгария - виждала съм в Западна България късно есента огромнио полета с неприбран слънчоглед и царевица и това годиниои на ред . Аман от дълбокомислени идиоти.

Държавен резерв по време на управление на ДПС Питат склададжията турчин (не можеше да говори български език) се къде е пшеницата. Той отговаря: Дойде една голяма вода и отнесе цялото зърно. А склада изметен като аптека !!!

ДПС са най-големите крадци и всички го знаят! Това е цигански модел на управление- дават се пари на калпак, а дали има произведена продукция- нанайси. Това е големия проблем- под вещото наставничество на ДПС само се граби и нищо не се развива. Сега викайте- БРАВО и си скубете косите.

Къде бяха депутатите при износа на зърно за Египет? Сега зърнопроизводителите да върнат субсидиите

ми нали земеделието беше десетилетия в техни ръце. Откраднаха земята на добруджа и лудогорието, създадоха чифлици и огромнии имения, с дворци , с летища, заграбиха и заградиха българската земя . И сега готова , " пакетирана " , може да я предадат на Мисиркия. Каква политика искат още? малко ли пари получават ДПС-бившите министри за своите латифундии от идиотското ЕС и от дашните български управляващи, продаващи се на ДПС. Всичко отива при турците, българите да мрат. И сега крадците ще саботират и ще доведат до продоволствена криза < Българското жито ще храни Мисиркия. Вече сигурно и пристанища са си завзели , заградили на черно море. да го изнасят

Важно е тютюна ! Те турците друго не произвеждат ! Аз съм непушач и въобще не ми пука за тютюна !

Чаровна кадънка.