Коментари - ДПС: Опциите за изборна дата са 26 март и 2 април, след това е Великден и Байрам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извън темата, някой знае ли от къде мога да закупя от електромобилите на Кики Почтения?

Направо да изчакаме до след лятото, да се върнат хората от отпуск?!?!

Не съм особено религиозен, ама защо за изборите се съобразяваме с религиите? Ако е така, в Б-я има и евреи и католици и цигани, да се съобразим и с техните празници? И другото - ако изобщо трябва да се съобразяваме с религиите, нека поне да е с религията на повечето население - християнството. Защо сега включваме и други миноритарни групи?

Това са вашите любимци на снимката гледайт си ги хубаво и за напред ще ги гледате, гнусен тъп натодец

Мен не ми пречи да е по време на байряма. Ря3аните ДГД!

И защо трябва да се съобразяваме с Байрам ! Това не е български празник !

Майка си тролче гнусен

Да го Духате ! Вечно недоволни !

Първо се виж ти какъв си насран.

От Вас нямаме нужда , вие сте чужди на този Народ ! Само крадете и Лъжете !

За да го зареждаш с евтина нафта от бокичовата ли?

закончето,на коткоубиецът, няма да мине...

ДПС: Опциите за изборна дата са 26 март и 2 април, след това е Великден и Байрам А след Байрама... пак Байрам, пак избори... От избори не ви остана време да поживеете бе, ПРЕАТЕЛЮ...

Да, те електромобилите нали с нафта се зареждат?

1 април е добре

прокуратурата няма ли да се сезира и да разследва какво общо има празникът Байрям с провеждането на изборите, след като официалната религия в Република България е християнството. Ама те не се сезираха за агитацията на турски в Турция, а какво остава за това ! И още нещо - трябва да се забрани да се гласува от чужбина, който желае да си хваща самолета и да идва да гласува тук, все пак избори има 1-2 пъти най-много в годината и едва ли ще ти е проблем да дойдеш до тук да гласуваш. И който не може да си напише името и не знае да чете да му се забрани да гласува, докато не покаже диплома за завършено поне основно образование !

И да си ги платите от собствените джобове.

2-ри април е много подходяща дата. Веднага след 1-ви април!

Президентът насрочва изборите. ДПС какво казва няма значение. Освен ако вторите не говорят на първия, а първия слуша вторите????

Тия двамата заедно с дружката им Пеевски толкова са крали, че нямате представа.

Бг д.тат с турска родина. А какво става с местан?

Да бе, той избиратело гласува с дирника си, ако изобщо иде да гласува (което е негово законово задължение), пък после политиците, дето се жертват за всеобщото благо, да плащат?

Клептомани и мафиоти са тези.

Ясно е, че ДПС дърпат конците, ама поне малко уважение към президентската институция все пак! - Нека поне Радев да го обяви това, машала?

Чоджум, коча ли ша колим, ханъмата Баклава ли ще прави или ще ходим да гласуваме за нашите? Коча подхване ли се сутринта отиде вечерта ...

Изборите трябва да се направят на 1-ви Април. И без това всичко ще е на майтап за тези кандидат депутати, които нямат намерение да управляват и ние хората ще гласуваме на майтап и президента ще си остане да управлява на майтап.

Гарантирано от Герб Дпс Бсп и хартията!

Безмислено е да има постоянно работещ парламент. Няма нужда от постоянни промени в законите които се правят залудо за да не стоят тия в парламента без работа. Парламента трябва да работи не повече от две седмици всяко тримесечие, през останалото време народните представители да си работят нормалната работа, без да получават депутатска заплата. А изпълнителната власт - Т.е. Правителството трябва да е служебно защото така или иначе изпълнява и прилага законите. Когато има избори и мнозинството в парламента излъчи правителство има нарушаване на разделението ма властите. Една партия трябва да е или в изпълнителна или в законодателна но не и в двете едновременно.

Ще гласувам за Възраждане!!!!

бегай в Масква

Провалящите Повърщни на кирокорчо са по-нагли

Е то при соца беше така. Комисиите подготвяха законите, а депутатите се събираха за няколко дена да гласуват. Колко пари ще се спестят не е истина.

Защо в Москва? За това че защитават българския интерес ли?

Дайте да е на 1 Април - Празника на политиците

...

Не разбрах, защо ми изтрихте коментара за гласуване в чужбина. С какво отговорът ми до "внимание" бе по-неприемлив от този на ахмед?

Байрам си го празнувай в Турция. В България празнуваме само християнски празници!

Теб те чакам в Анадола с ибрика...

Изплуваха в мътните води веднага схемаджиите и почнаха да нареждат и правят сметки, потривайки ръце. Знакови фигури, следва да лежат дълго в затвор, за да сме правова държава и има ред. Този бюджетния "специалист" от години е намесен в държавните финанси, а налаганите модели са крайно опорочени, нищо добро не носят, доказано запазват статукво и липсват реформи, но все още е нарочен за знаещ и можещ, докато резултатите показват точно обратното.

Да ве ши гласувам Бах ва в мафиотите и руски подлоги

Ние сме християнска държава. Нас какво ни интересува Байрам?

Жестоко се лъжеш! Реалността е съвсем различна от идеализирания образ в главата ти. Реално 1/4 от българите са мюсюлмани, половината от християните не спазват църковните чествания, а останалите са атеисти. Идеализирания образ (т.е. втората половина от християните са на възраст между 65-90г. и празнуват така както знаят от родителите си и техните родители)

Мафията се уплаши, че ще й свърши 30 годишното крадене.

sawo

Няма официален празник Байрам в България.

Много по-гнусно от п.дераст е да си ППераст.

Верно ли, Ахмед? Кай честно....

Кажете си чеда мои, ама честно, колко от вас чалгаропитеци ше гласуват за капейката, дето си държи парите в евро и дето е ваксиниран?

Депутатите държат на него!

А най добрата дата е първи април!

ДПС показва повече държавническо отношение, отколкото Копейкин и повечето псевдоптриоти.