ДПС обяви водачите за вота: Карадайъ и Пеевски начело на две листи, Филиз Хюсменова поведе във Варна

В два региона водят още Петър Чобанов и Цветан Енчев, промени в челните места има в Кюстендил и в 24 МИР София

Обратно в новината

Коментари - ДПС обяви водачите за вота: Карадайъ и Пеевски начело на две листи, Филиз Хюсменова поведе във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога със стари имена??? Крайно време е да отстъпят на младите и начетени хора.

централния затвор: Карадайъ и Пеевски начело в битката за две килии с южно изложение.

Не случайно, етническите партии са забранени от конституцията!

Дебелия мазен шопар ги държи за топките ,махнат ли го ,пътуват за затвора,най добре ги устройва ГЕРБ ,две крадливи ООД- та играят заедно под прикритие ,уговорката е следната ,там кадето имат шанс ДПС герберските продажници гласуват за тях и ДПС им го връща в населени места кадето нямат шанс ,така са се разбрали да крадят дружно ,пример за това е гр.ДВЕ МОГИЛИ ,Русенска област ,там турците гласуват за герберки кмет и никой не може да ги мръдне,после лапват най сладките поръчки ,трагедията на България е пълна.

ДПС обяви водачите за вота: Карадайъ и Пеевски начело на две листи, Филиз Хюсменова поведе във Варна Единият неграмотник,не научи български,другият мащабен в прекия и преносен смисъл рафиниран крадец,бушон на инженера Водопроводчик и главен енергитик на България,султан Доган първи.

Не му дреме на Пеевски, за списъка Магнитски! Но пък електората на ДПС-то, са овце!

Българската мафия с лицата си.

То да беше БЪЛГАРСКА, пак добре. Ама тя е МЮСЮЛМАНСКА мафия.

гешев спермата върви им направи т и знаеш какво

За това сме на това дередже. Тези не са в затвора. Още.

Само го клеветят дебелото момче ... той нищичко си няма, ей така от добро сърце са го сложили ДПС в листата, където контролират чрез Ковачки гласовете на тъмнозелените българи.

Парашутисти. Щели да водят в регионите, то крака им не е стъпвал там на някои камо ли да познават проблемите и да защитават интересите на народа там

Отрепки

Интересно, защо Влади Горанов не води никава листа,нали ДПС изключително държи на магнитнините. Наглост и безочие смърди от тези.

По едно сувенирче с магнит ще подаряват ли по време на кампанията ?

Магнтиски ,бандитски -няма мама...

Отбор мошеници !

Вашите любимци крепостни селяни

Даже не се притесняват от ДПС за "Магнитски" ами нормално това една престъпна организация какво да очакваме друго прокурора си е техен човек

Ами ако не излезнем да гласуваме,тези доказани спецове може и да ни управляват!!!!

Единия си беше взел огромен апартамент за 30 хил.лв. в центъра на София и с наглоста си в ефир каза че това са пазарните цени,другия няма какво да коментираме той е във всички списъци.....ами с такива кандидати за власт,какво хубаво очакваме да се случи в България.....

Шиши пак е надебелял.

Голям ЦИРК. Това само в България може да стане. Шиши който е в Магницки да е на първа линия в парламента. Жалка картинка. Горко и на България!

++++++++++++++++++

Мулташко сарайната ОГП НЕ СПИРА ДА НИ ГРАБИ 34 ГОД ,АЙДЕ КЪМ бАЙ СТАВРИ ИЗРОДИ И ТАМ ДА ВИ ЛЮБЯТ ДО НАСИТА ДА ВИДИТЕ ХОРАТА КАК ИСТИНСКИ ВИ ОБИЧАТ, за всичко което причинихте на този народ ДС-та долни!

Коалицията магнитски

Измекяри

Няма да кУментирам, само ще анализирам. Опитват се да ни разделят. Няма да им позволим. Нали така?

Като цяло- ЧУМА.

Сега ще стане весело в парламента Шиши и Жипко депутати