ДПС: Никой не може да каже дали отиваме на вот през март. ДБ: Имаме нова тройна коалиция

Според Рамадан Аталай предходната коалиция се е разпаднала, защото е парцелирала всяко министерство

Обратно в новината

Коментари - ДПС: Никой не може да каже дали отиваме на вот през март. ДБ: Имаме нова тройна коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да е правителството да е Българско за други трябва да няма място

Продажният президент да връчва мандата а не да се ослушва да им гледаме глупостите на хартиите и кодовете по-големи некадърници в парламента не са се събирали от година на година все повече прилича на сбирщина която не може да се разбере кой с кого да краде те са просто вредни за народа хрантутници

Да се закрият всички НПО-та. Киро Улавия, Околорения педал, чофудина Лорчо и Христо спермояда в панделата за 30 год.

ДБ са най-големите предатели. Ристьо Иванов гълта юнашко млеко всеки ден.

Тази тройна коалиция може би е единствения шанс за редовно правителство. При всяко положение е по-добре от крадците прости.

Българи, като чета какво пишете се отчайвам... Или сте платени, или нивото е изключително ниско. И в двата случая бъдещото ни е мрачно. Това, което иска мафията.

И аз бих намачкал парапетчето на Льона…

AБре тоя Киро много нагъл бре!? Не стига,че омачка белите пухкави кълки на ГУГЪЛКАТА на парапета,ми ся иска пак с Мадуровките да изманипулира идващите избори!?!? Бря бря бря бря Нагъл Киро?! Киро Мастията? Че кои са Тея 500 000 галфон,дето са гласували за Киря и Кокоря? Най- много 50 иляди да са били,а Киря и Мравоеда с машинните кодове са изтипосани 500 иляди? Ама бай ви Ганя ги усети тез мурафети бря..Оох тръц тръц..тоз еспумизан не помага бря имам газове..простете.. СПОЛАЙ Ви ! И умната,че бай ви Ганя идва...с гегата ...

Относно кода на машините.Аз имам кода на windows и който ми кихне нещо ще му го дам.Сега окончателно разбрах ,че нашите политици освен корумпирани са и пълни неграмотници.

Не те са неграмотниците.

Такаам. Ето как се определя коалицията: 1. Министрите - ако една партия има министър, значи тя участва в управлението. 2. Ако в правителството има дори и един министър, който е непартиен "експерт", то правителството е експертно 3. Ако правителството е с планирано ограничен мандат, то правителството е програмно. Това са критериите за коалиция, а не кой как гласува по един или друг въпрос.

Някой са толкова леви, че едни мадуровки не можаха да натаманят като хората, а ние чакахме да ни управляват....

настъпаната жаба,"генералът" гном се пеняви,че ГЕРБ били в коалиция с БСП! Ами вие с кого бяхте в коалицея до преди 3 месеца бе, по$ерко отвратителен и нагъл!?

Боклуците си взимат по 10 бона на месец, нека им е зле.

ДБ впереди планеты всей!!! Тея лекета, а и не само тея, трябва да се изметат от там знаете поговорката за бардака, нали. ама както показаха последните изботи и новите коври не стават!

Вот, гласуване и избори имат близки значения, но не са пълни синоними.

Наглостта на мюсюлманите от етническата, ПРОТИВОКИНСИТУЦИОННА организирана престъпна група ДПС е безгранична!

...............КОЙ ТЕ ФАНЕ !

Заради Р. Р. сме на този хал. Той спечели втория мандат благодарение на дпс, въпреки, че лидерът им се закани, че ще направи всичко за да не е така.

Хващайте си потурите и да ви няма!

Какви потури те гонят бре? Те носят шалвари!

И Пеевски ли не знае?Няма ли да докара кметовете на ДПС с автобуси и да спретне един протест пред НС? И той защо не е на работа?

Няма по-добри от българските комунисти в лъжите, манипулациите и краденето. Всякакви фокуси ще измислят, за да сдухат обществото, да го парализират, и след това спокойно да крадат. Това е тъжната реалност в България. Колкото и свестни момчета и момичета да прати интелигенцията в Народното събрание, те ще им измислят толкова нелепи сценарии, ще пуснат пропагандата на лайнометите толкова мощно, че финалът ще бъде същият - обезверен народ, открадната държава. Народа да го духа. И да си пита целодневно - къде е държавата. Ами няма е бе. Откраднаха ви я. Чрез Борисов, Нинова и Доган. От тях си я търсете.

Я кажи моето момче за всичките 30 години, кога по-точно си живял по-добре, отколкото по времето на борисов?

Интересно как ДБ нямат нищо против, когато гласуват заедно с ГЕРБ за Усрайна

женерал пак си изхожда антигерберските опорки. Абе, другарЕ, писна ни от вас! Къш! Махайте се от очите ни! Некадърници крадливи и лъжливи. Боклуци!

Гюмче, викаш да дойдат почтените, честни и справедливи, компетентни гербаджии, че да потръгнат нещата….По телевизията, в студиата, дето Бойко ще ръси небивалици …

е па има 2.7 милиарда за крадене.Ще спретнат "редовно" правителство да ги окрадат и после избори.

Ни сме на власт от 1944 го дина до днес - 2022. Под напора на народа за кратко изтървахме положението, но сега бетонираме стабилитета. Ролите на трите ни клона - БКП - Борисов, БКП - Доган и БКП - Нинова са определени. Народа да го духа.

Народът го "духа", но както върви за Коледа ще има чудеса, "Wind of Change". Кукловодите в Москва, Вашингтон, Брюксел и Анкара са пред дилемата да се сбогуват с ЛИБЕРАЛНАТА ДЖЕНДЪРСКА ДЕМОКРАЦИЯ завинаги.

Хората толкова много да искат да ги управляват диктатори. За твое сведение хлапенце, или е демокрация или тоталитаризъм или диктатура или монархия. Друго няма. Я кажи дете идиотче на майка България, като не сме демокрация кое от горните предпочиташ?