17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз ага от снимката научи ли български и кога ще ходи пак на посещение в родината си?

Понеже техните симпатизанти са най- бедните им пратиха автобуси! Да подкрепят тяхната партия , която е най- богатата! Да се чуди човек как уж са най- богатата партия , а техните симпатизанти са най- бедните!!!Що ли още им се връзват да гласуват за тях?Че те сараите не са за тях!

ДПС поздрави и копейкин!

Хайде,дпс и Израждане,на хаирлия да е! То не са прегръдки,не е чудо. А пък довечера- гушкайте се на турско кафе с водка.

...при проституиращите!

да побързат да ги снимат с тях, че двата часа за който им е платено бързо минават.

Мале , мале, дано довечера да има хора, които действително да им покажат, че мястото им е в обора с кравите и не може всеки с цървули в града да стане гражданин! За всяка дейност е нужна елементарна култура и възпитание, както и като минимум задължителна литература по Български език, а не турски, ако не им харесва, да си ходят в Турция, нямаме нужда нашите деца да бъдат управлявани от тях, няма да позволим, повече сме !

Тия най много крадат собствените си избиратели по райони, затова и избирателите им са просто малоумен добитък !

Тези предатели до кога ще ни ги показват вместо да ги разстрелят?

С тези дебилни политически игри на ПП и задруга и идиотизма на ГЕРБ скоро и много българи ще застанат зад ДПС, защото те ще излязат по - българи и по - патриоти от всички крадливи еничари назначавани ни ту от изток, ти от запад за управляващи. Вразумете се, бе ей!

Мечтай си и изчезвай към Анадола.

Да, аз ще гласувам за ДПС.

ами тичай тогава бързо да те онождат говедо

ЦИРК БУШ!ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ! ДА ВЗЕМЕМ ВСИЧКИ ДА НЕ РАБОТИМ, ДА ХОДИМ ДА СЕ ЗДРАВИСВАМЕ ПРЕД НС?

АМА , РАЗБИРА СЕ - ТЕ СА В ПАРЛАМЕНТА , ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТ "КОЛКО СА КРАСИВИ" С НОВИТЕ СИ КОСТЮМИ ! ИМАХ СИ АЗ, ДА ВЗЕМАТ НЕЩО ДА РАБОТЯТ.... САКЪН !

Джамбазки, Карадайъ, Ментата, Копейкин си правят пърформанси с някакви мургави, татуирани със сквастики, които са организирали и докарали с автобуси от села и паланки.

Костадинов е най-добрия политик в България и нямаш право да го наричаш Копейкин

Османските орди вече са пред Парламента Очакват се азиатските хуни на копейкин

Колко "много" подкрепящи ДПС! Ей, това не ви е Делиормана, където под строй ви подкрепят. Това е Софи, България!

Имаме само 2 искания – да се върне хартиената бюлетина и да дигнете парата от 30 на 50 лв!

ГЕРБ направи Върхушката на ДПС Богати и пре Богати ! Тази Партия трябва да бъде забранена , ДПС е Незаконна Партия Измислена от ЦРУ за да се ползва от Република Турция !

Ако има състезание по български, дали Кирчо ще го спечели или някой български турчин? ако има надпяване между помак който е гласвал за ДПС и някой от уж еродираните млади с образование от чужбина, кой ще спечели? кой ще знае поече български песни и повече български хора?

Е, говори по- добре от Карадайъ

ДПС , Язвата на Българската Политика и е време да се преразгледа Законно ли е да има такава Партия в България !

Izlezoha i otidoha da stiagat bagajite , za chuzbina ili za pandelata , kokoshkari , trial na rod Vivian che ne I’m pukka za naroada ….. da go duhat ….da idat deto stat, bravo na Mladite i educiranite , da naught bulgarski purvo, izmenitzi….

Какво си нарисувал бре, обрязан маймун прост.

са това.Води ги стадното чувство.

Тези пък от кога имат симпатизанти?!

Забрана на двойното гражданство, ще елеминира мангалската партия за винаги!

Ау кв Надежда Сливен на стачка дошли чак в София кой ли им платил бензина

Кирчо и менторите му използваха картата за етническия мир, и бяха умишелено груби към ДПС, много интересно досега никоя водеща партия в бг не си го е позволявала, само Атака го позлваше в подкрепа на мобилизацията на ДПС и в своя подкрепа. Бащата на Кирчо работеше за воените в Гуам.... за кой ли работи Кирчо

Еничари мръсни . отново го пиша , и ако го изтриете значи и вие сте такива .

Ти си еничар, смрадлив въшлив боклук.

Мохамен е доказан шизофреника-педофил, и ти си същия!

няма как тъй като не съм симпатизант на турса партия , и за твое сведение тия от твоята раса си смърдят по рождение .

Турчеещите цигани са много прости, иси мислят, че като приемат исляма автоматично се превръщат в турци. Само където, турците ги мразят повече и от кюрди!

Много точно казано.

Те депутатите, повече от симпатизантите. Йок пара.

Щях да ходя, обаче като видях, че няма балклава и се върнах.

Ако е направена от майстор, в интерес на истината бих хапнал и не ми пука дали някой ще ме оплюва или не!

... ама майстора задължително да е обрязан.

На ДПС симпатизантите са в Анадола, чий кур търсят в София?

Какви симпатизанти пред парламента бе - те са по села и паланки, отрудени, изморени, преевани от собсвените им политици и политикани.

Изказване на Карадайь от преди 2 месеца, цитирам "Гответе се за предсрочни избори!". Само да питам, другаря Карадайь пророк ли е някакъв или това е подготвен план на другаря, сокол, почетен председател Доган, който между другото е и голям сценарист-актьор ( да си спомним случая с покушението срещу него и засеклия пищов), който така хитро внедри троянския кон ИТН.

Наглостта на мангалите от етническата, ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА организирана престъпна група ДПС е безгранична! Този тумор трябва възможно най-бързо да се разтури, а основателите и да са в затвора с конфискувано имущество!

Много добричък Карадгд! Ще им каже да не бият депутатите.:)

Пеевски излязъл ли е?

Доживяхме ДПС на протест.30години само лапаха и сега като им спряха кражбите протестират платено. Кире,мачкай мафията ГЕРБ и ДПС.

Да се беше научил да говориш български бе, турско мекере. Вън от българския парламент и затвор.

И мене ме извикаха ама за 40 кинта да се излагам с резаците.. не, мерси.

Да не забравите да отидете и при привържениците на Възраждане, така де, и тях да поздравите и да получите от тях някои напътствия!

Защо не отиде при тях.Нали вече го направиха турска лира?

докъде стигнахме, управляващите да поощряват насилието над депутати от опозицията, а ДПС да призовава за мирни протести и да не се прибягва до физическо насилие, всъщност няма ли кой да ни каже кой е журналистът от БТВ, който е посочвал на протестиращите кои са депутатите от ИТН.

Предния път, когато Станишев и Местан се целИваха на Орлов мост, ДПС бяха докарали автобуси с едни късоккраки мустакати, които опикаха стените на близките блокове.

Карадайъ, я по-добре обясни единствено ти си турчин в твоето село, като всички други са българи-мохамедани и в целия регион там в Родопите няма нито един турчин, а само помаци!!! Я кажи, българино, който се представя за турчин!

Десетки организирани от ДПС автобуси с помаци и турци пристигат ОТНОВО в София УЖ изразявайки мнението на българския народ. Всеки път когато мутрите от ДПС и ГЕРБ изпуснат баницата, напълват центъра на София с платени екскурзианти, повечето от които дори не говорят български!!! Но това телевизиите не го показват!

"Те са дошли за оставката на правителството и ние сме за оставката. Вие не сте за "оставката" , а за затвора бе другарю Карадайь.

Отивайте си в Турция, нямате място в българския Парламент.Пррдажници

И Славуча бил на митинга на турците.

Тия как си вярват....Симпатизанти....ахаххаха

Много симпатизант,много протестиращ-няма що. Зад Карадайъ,гледам гордо се повява Хасан Азис-кмет на Кърджали.Той превърна този прекрасен град в Източните Родопи,в един от най-мръсните,запуснати и изоставени градове в страната.Разсипия пълна,за страх.Иначе,щом е там,значи от ПееФски,няма нужда.Той го замества.

Дали са къпани?