ДПС: Палежът пред централата ни е терористичен акт

Депутатът от ДПС Мустафа Карадайъ заяви на пресконференция, че палежът на микробус на партията пред централата й е терористичен акт.

Обратно в новината

Коментари - ДПС: Палежът пред централата ни е терористичен акт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Взривеният вляа на гара Буново е терористичен акт както и гарата в Пловдив.Да проявяваш реваншисъзъм като изсичаш горите също може да се счита за терористично нападение.

радикалните ислямисти да са ви атентували.

А КАКЪВ БЕШЕ АКТЪТ НА ГАРА БУНОВО ИЗВЪРШЕН ОТ АКТИВИСТИ НА ДПС.

Абсолютна глупост.Какви хара са в този Парламент не разбирам.Пак преувеличение и измислици.Изобщо имат ли представа какво е тероризъм тези от ДПС.От глупави политици и ние ще изпростеем.

Защо микробуса бе, хора! Защо не цялата им централа на тия мафиоти? Следващия път палете централата!

ГлЮпости!!!

Терористичен акт не може да се извършва срещу терористична организация.

Присъствието Ви в политиката и в българския парламент е терористичен акт, депесари мръсни.

BRAVO г-н Mустафа , това си е подъл терорстичен акт , като повечето българи го подкрепят, те все още не могат да видят реалноста , в BG има турско коренно население и дпс е законният им представител в парламента .

ТОЛКОВА Е ЕЛЕМЕНТАРНО, СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ СА ПРЕЖАЛАЛИЛИ ТАЗИ СТАРА БРИЧКА ЗА БЕЗПЛАТНАТА РЕКЛАМА, ДЕЙСТВАТ СИ ПО ЗАУЧЕНИТЕ ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРА, ТЪПО И ПРОСТО, НАПРАВО ЖАЛКО ИЗПЪЛНЕНИЕ, АМА ОТ АЛКОХОЛИЦИ, КАТО МЕСТАН И ДОГАН-ТОЛКОЗ......

Палежът сте си го направили сами за да си направите PR и да поддържате страха сред "умния" си електорат.

Хайде, дрън, дрън. Тя цялата ДПС е терористична организация, която започна съществуване с атентати и взривове по гари.

Нещо въображението на ДПС е на привършване, че започнаха да се повтарят с едни и същи баналности. Все по-малко ще им обръщаме внимание и това е добре.

Ако ДПС останат в парламента още 20 години България отново ще е под турско робство!

На 10 януари 2014 Николай Бареков, друг сътрудник на КТБ и Пеевски, обяви "Офисът (бел ред. бараката) ни в Стара Загора е запален умишлено". Днес пред журналисти Николай Бареков обяви че злополучният офис на "България без цензура" е бил запален умишлено. "Имаме данни, че офисът за пален умишлено. На 7 март 2014 отново други сътрудници на КТБ и Пеевски се оплакват от подобен тип "терористичен акт", при който е изгеорен не барака, а стар автомобил-барака!

1. КОЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ПОЕ ОТГОВОРНОСТ за този "теротистичн акт"? 2. КАКВА Е ЦЕЛТА на този "терористичен акт"? Сплашване на ДПС? Недоволство от политиката на ДПС ? КОЙ Е недоволния (турчин, българин, циганин, мафиоти, разчистване на мафиотски сметки, недоволни производители на тютюн, психично болен?) 3. С КАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА РАЗПОЛАГА ДПС, че авторът на "терористичния акт" не е ОТ ТЕХНИЯ ЕЛЕКТОРАТ или МАФИОТИ? 4. ЗАЩО "ТЕРОРИСТА" ЗАПАЛВА ПОТРОШЕН БУС пред ЦЕНТРАЛАТА на ДПС, А НЕ САМАТА ЦЕНТРАЛА НА ДПС? (отговора- понеже не е изгодно за дпс да им изгори централата, а от буса могат да се лишат)

Според мен целта е отклоняване на общественото внимание, защото утре се навършват 30 години от атентата на гара Буново!

Oтговарям този т. акт е направен от хора мразещи турците. Aман от полиц-ските ви въпроси.

Самото ДПС е терористичен акт (на КДС/КГБ) срещу България !!!!

Малко ви е вън от България.

Дааа! От ДПС наистина са компетентни по случая, та нали те взривиха преди 30 години вагона за майки с деца на гара Буново!

Протурската терористична група "Кърлежите" запалва горски масиви и обществени сгради. На 22 май 1984 г. "протурски" терористи взривяват с 4,5 килограма тротил църквата в село Бенковски. През 1985 г. избухва взрив в супермаркет в Бургас. Заподозрян като негов извършител е член на терористичната група, взривила вагона за майки с деца при Буново, но вината му не е доказана. През 1985 г. в Разградски окръг "Хлебаровската" диверсионна група взривява електропроводи и унищожава селскостопанска техника. На 31 юли 1986 г. в курорта "Дружба" (днес Св. Константин) e заложено мощно взривно устройство с електрически взривател с часовник "Слава", настроен за 15:30 ч. Той съдържа около 3 килограма експлозив - 5 шашки амонит и скаленит, 2,5 килограма амониева селитра, поставен в 5-литров съд за мляко, увит в хартия, найлон и поставен в плетена мрежа. Случайно е открит от плажните спасители по сигнал от летовник за забравен багаж. Експлозивът е пренесен на безопасно място и обезвреден от МВР. На 26 декември 1986 г. са хвърлени отрови в шахтата на резервоара за питейна вода на с. Люляково (дн. Област Кърджали) и са разхвърляни листовки с "протурско съдържание". Като отрова е ползван токсичен препарат за растителна защита. На 7 юли 1987 г. 2 деца - Дарин Христов (на 12 г.) и Николай Петков (15) от Добрич са отвлечени с кола от 3 протурски терористи, за да ги ползват като жив щит в осигуряването на коридор за бягството им в Турция. Терористите са въоръжени с 12 осколочни бойни гранати, взривяват 3 от тях пред хотел "Интернационал" в курорта Златни пясъци и раняват 3 души - 2 чужди летовници и българин. Обградени в засада от специалните части, те се оттеглят в осигурения им коридор към турската граница. При устроената в Странджа засада терористите взривяват колата, в която са те и взетите за заложници деца. Децата са ранени, едното - тежко и остава инвалид, 2 терористи са убити от взрива, а третият по-късно е осъден на смърт и разстрелян.

Никой не се занимава с ДПС - те сами си създават ситуациите за да напомнят за себе си и да си търсят противник /кой може да влиза в сараите и да убива - те; кой може да влиза на конференция и да се опитва да убива - те; кой си разбива и пали колите - те/. И другото лошо е, че ДПС се представя за защитник на интересите на българите изповядващи ислям и говорещи майчин език турски - от всичките си приятели между тях зная, че не е така. ДПС са нещо друго - скоро ще лъснат.

ДПС във ФРИЗЕРА!

Иска ме да видим престъпниците от дпс в съда ?

Не итичесо а за пари които са взели а ищо Не сасвършили.

Терорсти са всички управлявали България последните 25 години -благодарение на тях българите от поти десет милиона са станали вече на половината ,а след пет десет години ще се превърне в турска провинция ........

Много интересно изказване - език на омразата има само тогава,когато на ДПС не им е по волята.А някогашните заплахи на Доган,че ако не стане това...етническо напрежение, ами изцепките на Л.Местан и то на връх Коледа...Ама прав е бил някога турския султан - потомците на ислюмизираните българи ще бъдат по-турци от турците

Булгаристанците се оказаха полуцивилизовани хора.

Заповядайте от другата страна на Босфора - там е къде по-цивилизовано!

Сега буса, скоро и централата заедно с вас. Şimdi Van, ve sizinle yakında bitki.

Ела да го кажеш това в Търговище.

В сряда идваме

Аз и сега да дойда ама ти къде ще бъдеш ???

шенол тези са боклуци ,измета на бг от тях нищо не става, няма какво да се търкаш стях .

Търговище е в България бе МЪРЛЬО! АЙ СТЯГАЙ СИ КУФАРА И МАРШ В ТУРЦИЯ като не ти харесва!

Що бе, после какво ще стане?Ще ме запознаеш с майка ти или жена ти ли?

Москва пусна след едното бясно куче Атака сега и другото бясно куче ДПС.Създадени от КГБ с цел да работят против Българската държава в услуга на Русия

Даже два терористични акта и много жертви! Жертвите са 7 млн български граждани и то жертви на ДПС! След като 25 години свещената простота изискваше жертви от българския народ, един запален автомобил е меко казано толерантност към тази партия. Макар, че БСП също са подобни виновници. Палежът е престъпление, лошо нещо, но държането на един народ в мизерия е още по- голямо престъпление!

Cедни да работиш мързеливец ,стига си плакал, я ми кажи какво си направил ти за родината си . Cамо плямпаш , щом се правиш на патриот вземи и ти една туба бензин и да палиш всичко което те дразни.

я си вземи шалварите и върви към анадола!

Ще да е някой недоволен турчин, че ДПС се циганизира. То кой друг може да измисли такава провокация. Нали уж именно тая партия години наред си играеше с похвати на омразата да държи строен електорат... Но работливите турци не искат знак за равенство с разни престъпни елементи безчинстващи необоскоявано...

Г-н мустафа кара...еди камво си. Такъв тип актове са по вашата специалност и нямат нищо общо със запалването на микробус. Виж ако бяхте всички в централата и някой се взриви във ваше присъствие, дай боже, то тогава можеше да говорите за такива актове. Отново, както винаги, правите от мухата слон като се пулите и си отваряте очите широко за да придадете важност на това. Всъщност с това напъване на очите изгледате така сякаш слона го е с л о ж и л. На мухата отзад.

Mашшала бе аби...Bие ги умеете тез работи,..Kато оня ,дето щеше да гърми доганя??!! Eфтени ..ондурми.!! харсъзи..

ДПС прави размирици в Б-я

Нищо чудно и сами да си организират тези актове

атакистката паплач пак с проява,а правосъдието ни бездейства, а това бездействие на правосъдието ще доведе до .....

Мда, сега, когато не са на власт и атаката срещу здравния министър не успя се започна с автоатентати. Забелязвате ли, че тези "атентати" са много слаби и с незначителен физически ефект - счупено стъкло, опит за запалване, каквото и да представлява това. Пак ще кажа, че за мен, като българин, е много тежко, че в средата на парламента е пълно с Хасани и Мюмюни.

ДПС създадена по заръка на КГБ с цел да е като дамоклиев меч над България.Нейната посестрима със същата цел Атака е от същото московско котило .

Apollony

"ДПС: Палежът пред централата ни е терористичен акт", a атентата на гара Буново е борба за свобода???? Наглеци. Но и на вашата вече се вижда края.

Буново, гара Буново, бунаци с бунаци.

А палежа на 20 автомобила на телевизия скат терористичен акт ли е.

:)

Ами ако е отмъщение на някой бизнес партньор?Терорестичен акт е съвсем друго нещо,гледай да не го усетиш.

Да се внушава : " Кънев, Борисов, Кунева и Лукарски се събраха и решиха да страхуват ДПС-то и изпратиха злосторници да запалят колата пред централата"! Ай да се играе остро тролове - изроди мои!

Чакам те българофоб на 09.03.2015 г. на гара Буново, да коленичиш и се поклониш на жертвите от турският тероризъм в България. Чакал си ти ,а не човек или по точно горд турски сив вълк-смехурко.

Pesh0

След като ДПС твърдеше , че журналистите сами си палиха колите , преди година . Не трябва да се изключва възможността , ДПС , сами да си правят зулумите .

Карадайъ ибрик, извини се за утре, и имаш една свинска пържола от мен безплатно. С домашна ракия в памет на взривените майки и деца. P.S. Съболезнования за буса, сигурно е кофти да ти плащат застраховката с български пари.

Zащо не се криеш в някоя дупка че грозиш форума , политиката е терен за силните хора , не за такива като теб , които ползват бонзаи и не могат да мислят като нормален човек , забрави ли кои са били Eфендилер на балканите.

Аз крася този български форум, ислямска свиньо, ходи пиши на турски, щото тук само се излагаш, и задника ти лъсва отдалече, а и без това го вириш 5 пъти на ден.