ДПС: Какъв е този ”вой” от ГЕРБ и БСП за мандатите

ДПС излезе с декларация по повод протестите, че получава мандати в региони, където събира малко гласове. В нея се казва, че този феномен важи и за други партии.

Обратно в новината

Коментари - ДПС: Какъв е този ”вой” от ГЕРБ и БСП за мандатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рожбата на комунистите и техните метастази в редовете на бившата ДС родиха чудовището ДПС. От зъл гений за България тази етническа организация се превръща в заплаха за европейската демокрация. Строените неграмотни маргинали по заповед гласуват или за Ердоган или за Местан. ВСИЧКИ наши "компетентни" органи ВИЖДАТ наглите нарушения на законите от страна на ДПС, НО не предприемат абсолютно нищо за съответни санкции. ДПС е отмъщението на самосвалилите се комунисти, за които оковите на системата не им позволяваха да демонстрират открито заграбеното, откраднатото движимо, недвижимо имущество и ВЛИЯНИЕ (власт). Разгулният начин на живот на децата на "активните" борци, възможността да се окраде държавата е причината и малка част от плана на вътрешно партийния преврат на 10.10.1989 г.

В случая Местан е прав - назначението си е законно! Ако не ни харесва - за следващите избори нов кодекс !

Турците са константен брой, те не ни разделят. Когато циганите гласуваха за БСП, ГЕРБ, ... не ги забелязвахте. А сега, когато ДПС придърпа част от този "ресурс", всички ревнахте как разделя нацията. Тези цигани няма да изчезнат, нито ще се интегрират, дори и да гласуват всички за ГЕРБ, БСП, ...

затова драж се за дядо иван да не доиде пак осман и хасан....

НИКЪДЕ ГО НЯМА ТОВА!!! Защо арабите от Египет не гласуват за Франция---нали са били поробители,като "турците" в България -500г??? До като го нямаше ДПС нацията беше обединена---български граждани! Колко българи с мюсюлманско вероизповедание воюваха за България--арменци, евреи,цигани ??? Сега ДПС води протурска манипулация-- разделя изкуствено с турски- саудитско арабски средства нацията ни??? Етническото ДПС е вредно за България----полезно за БСП и Турция---анти народни!!! Местане ти не си турчин---наследник си на боядисани помаци! А българите от Родопите изповядваши мюсюлманска религия са чисти българи, които ти и ония черно брададите --- като тебе --- от сауд. АРАБИ искат да превърнат на предатели на България! ДПС не нужгно на България!!!!

Математически няма как да има пълна справедливост, ако ще има гласуване от чужбина. Безплодни са напъните да отрежете гласуването от Турция ( за ДПС ), но да го запазите от САЩ, Канада, Англия, ... ( за ГЕРБ, РБ, ... ) разберете го накрая и не се излагайте повече. Най-чисто е премахване на двойното гражданство и всичко се решава напълно демократично и веднага.

За каква справедливост говорим тук. Справедливо ли е хора,които незнаят български език,не могат да четет и да пишат, да решават за нашата Родина.така,че вие не говорете глупости.просто трябва да не се отнемат правата на хора да могат да гласуват,които не живеят в страни от ЕС.ситуацията изисква такива мерки,докато поне българите не разберат,че ТРЯБВА да се гласува.това ще бъде справедливо

Не ти разбрах мисълта, а и как тези хора имат български паспорти? А и деленето на българските граждани на "жители на ЕС" и "други" няма да мине през ЕС комисиите. затова или си гражданин на България, или не си: избирай.

Мама ви поганска! Няма по-търпелив народ от нашия, за съжаление! В името на паметта на нашите деди и прадеди, в името на нечовешките условия, при които е трябвало векове наред нашия народ да оцелява - бит, изнасилван, клан, изтребван по всевъзможни начини, тази долна пасмина трябва да изчезне от България!

не се излагай повече, кажи кой пропъди над 2 милиона българи в последните 25 години, кой обра пенсионни фонд, кой не плаща заплати, ....... Лесно е да го обясняваш с турците и 500 години, но не променяме нищо така.

Прав е ТЕТ някога нашите деди и прадеди са се борили и са изтърпяли какви ли не извращения по време на турското робство,а ние сега сме на път законно да дадем на дпс властта,за да превърнат България в турска губерния.Събудете се хора.смирете се малко и да заровим томахавките и с общи усилия да помогнем на Родината си.стига с този негативизъм против Борисов.представете си ако го нямаше Герб.Каква алернатива имаме от бсп вече нищо не става,РБ с тези 10 депутата са за никъде и какво дпс ли ще управлявя и това ще се случи ако не се вземем в ръце всички

Никога повече ДПС в управлението на Бг!

Бъдещето е тяхно, виж демографията на избирателите им и някои региони като Кърджали,..... Свиквайте, аз вече го приех.

ДОЛУ ЦИГАНЬОРА, ДОЛУ ДПС-БРАВО, КЮСТЕНДИЛЦИ,-ИДВАМЕ ПРИ ВАС!!!

Abu Talib

Изабщо математиката май че няма да бъде на уважение в следващиото народно събрание.

Много е малък воя срещу мандатите, г-н Местан! Вие сте недопустимо нахални и това го разбра целият български народ. Жалко,че толкова години трябваше да минат, за да стане ясна зловещата ви роля в развитието на България. Вие разчитате на най-необразованите българи. Разчитате на простотията и на купуването на гласове. Сега номерът ви е купуването на циганите. А какво правите за тях? Образовате ли ги, създавате им работа, работите по тяхната култура, раждаемост и т. н. ДПС е етническа , незаконна партия, на която греха трябва да бере БСП. В никоя европейска истински демократична страна няма такава партия. В една демократична държава няма нужда от защита на етноси. Как президента на САЩ стана президент на най-мощната страна, как етнически турци намират политически изяви в една Германия, как негър стана народен представител в Естония? Защо вие не намерихте място в нормалните политически партии в България, а още повече се изолирате от останалите граждани. Вие капсуловате вашето население, а сега и циганите. Спрете! Кой български политик ще закрие тази незаконна партия? Дано да се роди такъв! До тогава - гласувайте масово млади българи! Иначе това ни чака- ДПС -първа и управляваща партия !

БСП искаше да забрани ДПС през 90-те, но с гласовете на СДС това не мина. Осведоми се малко, пък тогава пиши.

да баде ябранена!!!!! до кога ще нарушаваме конституцята????? цацаров каде спиш цацаров?????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Събудете се хора,ако не гласувате независимо кога,по принцип.скоро турци ще управляват България,ще станем турске губерния.това ли искате?!

Лютви, ти ще станеш министър на горите!Много ви приляга да правите далавери!Погледнете само горските стопанства и земеделските служби!

От година на година, фарсът наречен избори и циркът наречен управление стават все по жалки и по просташки. както и учасниците им.

Лошото е, че ние го отнасяме!

Тази уродлива партия се изроди напълно. Ако досега тя беше турска, то на последните избори ясно се видя, че вече е циганска. И така ще бъде и за напред - за ДПС ще гласуват все по-малко турци и все повече цигани. И някои българи-мекерета.

за всичко е виновен мишока ж.желев,ако имаше адресна регистрация или казано местожителство,може ли някой да ходи да гласува на 5 места за 1 ден.и автобусите нямаше да ги има, и Бареков нямаше да затваря граници.

ОБИРАЙТЕ СИ КРУШИТЕ!!!ЩЕ ВИ ПОМЕТЕМ МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ!МЕЖДУ ДРУГОТО НЯМА СЛУЧАЙ МЮСЮЛМАНИН ДА УБИЕ МЮСЮЛМАНИН,/ ВИЖТЕ КАК ОСВОБОДИХА ТУРСКИТЕ ГРАЖДАНИ/, НО КЪМ ХРИСТИЯНИТЕ - ОТ ВЕКИ ВЕКОВ, РЕЖАТ ГЛАВИ.БЪЛГАРИНО ,СЪБУДИ СЕ!!!!!!!!!!!!!!!1

15-15, прави се на 6 без 5, има 600 получава 60 000 - това не са феномени, а вирусни аномалии. Би трябвало да им казваме "фесомени", заради ориенталската им дебелащина. С други думи "Ебола си е майката!" и вой на зурни!

Проблема на България в управлението не идва от ДПС, а от чисто български партии,които са допуснали парадоксите,с избиране на такъв закон и ред на влизане в парламента.Това не се отнася само до тоя случай. Воя в случая е че е циганин от ДПС,и идва прекалено за българина,да си го кажем направо.Нарушение на закона в случая няма,но наистина е обидно да кажеш че тоя е от твоя район,пък ако ще и до утре обяснявай,че било защото...бля,бля.

Тези избори са най-честните :)))) Габрово - мандат за ДПС срещу едва 300 гласа.

Хората приемат че България е парламентарна република и разбират , че като такава ги управлява парламента чрез депутатите , е г-н Местан Вие бихте ли искали човек като "бат Сали "да Ви управлява.

Агент " ПАВЕЛ" --бъдете много внимателен в изказа си!!! ДПС е регистрирано БЕЗ мнозинство от ВАСъд!!! Ако народа се ВДИГНЕ--КРАЙ на ДПС!!!Вярно че се намериха и съвременни "яничари", но тяхното време наближава!! В 43 НС трябва да се приеме промяна за отчитане на мандатите /всички са ощетени без ДПС/, всички избиратели ЗАД граница ДА СЕ ОБОЩЯТ в ЕДИН МИРайон , и каквото сабя покаже!!! ДПС и БСП--трябва да бъдат ИЗВАДЕНИ от властта на ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ПОЗИЦИИ!!! Само така ще им отрежем "пъпната връв" за печелене на пари!! Без пари - те са загинали!! 43 нс - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да направи субсидиите за партиите по 1 лв. на глас!! На фона на крещящата беднотия 12 лв. за глас са МНОГО!!

Без гласуване в чужбина.

Скоро ще видите воя на народа алчни идиоти.

Местан надмина Доган! А ДПС печели, защото тяхната стратегия е съобраена с многото маниакалности на етноса и най-вече с липсата на образованост точно в тази част на обществото. В крайна сметка източникът им на информираност е само един - всичко онова което звучи на турски без значение от къде идва "звукът"! Останалата част от българското общество - говори поне още 2- 3 езика, получава по-широка информираност, разсъждава (малко повече) и преценява! Така, че манипулирането е доста по-трудоемко ( не, че е невъзможно)!

Пълни глупости и както се вижда Местан май е най-добре информиран от всички!!! Това че хората не са самозабравени и горди като по0голямата част от Българите и си искат тяхното не ги прави по-лоши! И в крайна смета ако Българина не се събуди и не започне да работи активно ще си остане в историята който просто се отчая и изчезна без дори да има война!!!

По твърдение на политиците от ДПС, техните поддръжници СА СЪЩО БЪЛГАРИ и трябва да се внимава какво се говори и пише! "Марсианец" в България може би няма реална представа от страната и гласуването му е съмнително!

Ами проблем е,защото тея се мислят за турци НЕ БЪЛГАРИ.И НЯМАТ работа в управлението на държавата.

ТОЗИ ФЕС НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ . ПАРТИЯТА МУ СЪЩО.

Много си хитър Местане, но и Ердоган е хитър, но сам си запали чергата откъм Сирия и Ирак, като поддържаше терористите! Ако някой подпали България ,на етническа основа, това ще си ти и никой друг. Опомни се и използвай ума си за добри дела!

Защо ДПС и БСП се пенявеха с Цветанов и така мълчат за Зам. председателя на Парламента и известен като "еничера " Бисеров. Защо същото правеше Цацаров, така шумно в дните на предишните избори, а после за Бисеров така безмълвен. Помислете хора - Българи.

ЗАЩОТО ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА.

Не бъдете безпринципни, братя! Когато има закон и система, понякога резултатите не са в наша полза, но правилата трябва да са за всички. Не може и не трябва да разглеждаме гласовете за ДПС от Турция различно от гласовете за други партии от Лондон, Чикаго, ... Ако се промени закона за следващите избори-добре, но засега такъв са го гласували БСП, ГЕРБ, .. и така се изпълнява.

Абсолютно вярно! Виновен ни е някой че повече от 50% от населението някой им е виновен и нямат съзнанието дори да отидат да гласуват!!!!!!!

Христо Бисеров (престъпник) от ДПС 13 юни 2013 "СЕГА БОЛИ ЛИ? БОЛИ ЛИ, БОЛИ ЛИ като ви вадят зъбите? Така ще бъде" (следващите 500 години)

Да живее ДПС.Расте и младее......бе гладни вълци...ха.хха

Някои вият, други се кискат кат хиени, а тревопасните гласуват.

що ще бат сали водач на листа?кого ще води и накъде?какво се прави на ощипан местан,къде са му аргументите!било "вой",а не вижда ли върви към "бой"!

абе,лизашки що млъкна изведнъж,нали отговаряше за изборите!я,той забравил,има по "важни" дела,наблъска един куп протежета,без да пипа на дпс,увеличиха ни тока,взеха си рушвета в тлъсто изражение,подготвиха актуализация да ни забият и куп други важни заблуденчески мръсотиики,а методиката да беше поразгледал "професоре" чукундурев!

Народът каза НЕ на т.нар български политици. Най-добрия живот е живот без Правителство. 61% от българите казаха НЕ на Тиквата, не на Доганистан, не на Станишев. България Без Правителство е най-новата партия създадена от Мен. Включете се в нея. Белгия живя прекрасно 700 дни без Правителство, ние можем 7 години без кръвопийци.

е то хубаво без,но с тези олигофрета от служебното си е доста дразнещо да се подмятат още!ако беше марин рсйоков иди доди,но тези прокопиево офдхорски тиквеничета начело с мазника е гнусничко!то не че след тях следва по добро,но сега са зависими от одонтение,нов експеримент и е важно какво ще предложат изобщо!

И как по-точно каза не като ДПС увеличиха присъствието си в парламента? Такава глупост и неграмотност не знам дали и в Африка има!!! И това е в страна в която повечето хора могат да четат и да пишат!!! А това за живот без правителство е просто безкрайна глупост! Българина как милее за това - Они че му казват що да работи! Он че и праи що си знае! Ами че нали България беше без правителство много години след падането на "рая" - всеки си правеше каквото си иска и както си иска! Освен престъпност и мутри друго не видях да става!!! Направо не е истина какви ги дрънкате!!!

Сега разбрахте ли (като четете "коментарите" на такива като Исмаилчо), какво иска да каже 4-стенната каменна композиция в щата Джорджия?!

На тези избори лъсна истината з а това кой с какви избиратели печели гласове! То затова Станишевия се измъкна като мокра връв и остави последователите си да се почесват там, където не ги сърби!...

Има едно единствено достойнство (качество като човек), и то съвсем не е за пренебрегване: доброто владеене на един "коренен" език, какъвто е българският език. Много маймуни и много отпадък живееят в тази държава, но от това качеството на истинският, автентичниният материал не намалява...

Tака е,изселниците са забравили езика,не гледат българска тв,а децата им родени там изобщо не говорят български,но са български граждани и гласуват като неграмотни за дпс,а за кого не е важно!Tа какво ще допренесат те за бг,освен да поддържат една етническа партия да ни трови!

Ще дойде края и на ДПС. Народът започна да се събужда от зимния сън на комунизма и Държавна сигурност. Турците също разбират, че ДПС гласува за пропаганда на хомосексуализма и абортите, които противоречат на исляма.

някой следи ли вота в туркия, а агенте? никой. като се знае от коя "партия" (в същност антиконституционно движение от бивши терористи) бяха хванатите за купуване на гласове, като се има предвид и манталитета ви, то е ясно какво е ставало на територия, на която е нямало никакъв независим контрол. да оставим на страна, че купувачите ви на гласове бяха осъдени на пробация. парите, с които купувате гласовете и душите на неграмотната си рая са наши пари, това е истината. всичко друго е от рогатия, доган и ко.

Трябва да се забрани турската партия както е по конституция.Всички етнически партии под ножа.Иначе ще става още по зле и ще се превърнем в косово в близките няколко години.Това е и целта на сащ и великобритания.Те по принцип не искат да съществуваме още от втората световна война , да не кажа и от берлинския договор когато ни отрязват тракийска България , в резултат на което резаните избиват стотици хиляди българи по земите ни.

Виждате ли какво става? Турците се чустват като в страна, която е техен имот, а не наша Родина. Като през турско. Вършат си мръсното дело, като ползват за маша цигански ръце(гласове). Като през турско. Ние се делим на русофили или алафранги. Едните се надяват на дядо Иван, другите - на ингилизите (ЕС и САЩ).Като по турско. Бойчо Огнянов се вози в градски транспорт, пълен с цигани - гратисчии. Само Мунчо, кроткия идиот, смее да говори открито. Като по турско. Учителите са унижавани и засрамвани от нашите алафранги. Като по турско. А Левски не желае да се ражда за втори път в България!

Ние дадохме власт като не гласувахме на ДПС защото руските мекерета са по опасни от турците.Ако бяхме гласували българо-руската мафия щеше да има повече влияние.

Еваларката - много сте яки.! Бачкате на принципа: "Че му се надупим на Аго да си счупи к*ра". То и затова сте ПП Български гъбари - стоите в гъбарската поза, нагоре с г--за.

А, къв е тоя вой? Само ние от ДПС-то можем да вием.

Съгласно конституцията на Република България , не може да съществува партия на религиозно етническа основа . Кога господа управляващи ще приложите Конституцията ? До кога ще се съобразявате с тези Мустанци , Доганци и тем подобни изроди . Малко ли ни беше 500 годишното робство ? Вижте колко открито ДПС се меси в политиката на страната ни натрапвайки ни протурски интреси;. А , продажните ни политици си траят изхождайки единствено от личната си далавера ! ДО КОГА ?????

Натрапената москалска пропаганда втълпява на българите че са роби за да може и руснака да тъпче кога му скимне и да изкара от окупатор освободител.Роб значи без имот,права, право на религия а са се строили черкви по времето на османската империя-ФАКТ.Същите черкви при руско се взривяват и не се дава на българите да влизат в тях.А що се отнася за етническите партии....аз виждам само ВМРО,Атака и НФСБ да са етнически защото няма нито един мюсюлманин.

A какво втълпява говедарската пропаганда? Нещо по различно ли.Запада винаги е играл против българските интереси.от Сан Стефано та до днес.

Теб май само религията те зове? Църкви това, църкви онова... За кои църкви говориш? Ония, вкопаните в земята, за които на робите им било казано, да не бъдат по високи от турчин на кон. За тях ли? Я кажи сега тука веднага след църквите, колко вида данък е имало за българските гяури от нашите мили събратя мюсюлманите по онова време? Пишеш, че се взривявали църкви от руснаци, пък дума не обели за мръсния и човекоомразен данък съществувал някога на тази земя - девширмето!

Не си убедителен, да не казваме нещо пов ече! Що не се изнесеш в Туркеята и там се развивай като тълковател и разбирач на историята, която всъщност не ти е яасн. Но няма място тук да ти се обяснява, Я, междувременно изслушай 9-та симфония на Бетховен и се опитай да се определиш като на кое стъпало стоиш на стълбата на човешката еволюция...

Що бе Местане, вие сте все още малцинство и етнически и религиозно. От време на време в политиката е полезно да ти сритат топките за да знаеш,че боли по принцип. Като те позаболи ще те върне в реалността която отдавна си напуснал.И ти и цялата политическа кохорта.