Коментари - Цветанов и Местан атакуваха Реформаторите | Днес.dir.bg

Цветанов и Местан атакуваха Реформаторите

Цветан Цветанов и Лютви Местан продължиха с нападките си към Реформаторския блок. И двамата смятат за скромни изборните резултати на РБ.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов и Местан атакуваха Реформаторите | Днес.dir.bg

Коментари

агентурна паплач. Само реформаторите гласуваха за шеф на военните да е цивилен, а това е гарант за държавността. Така че всички са еднакви - зависими от тайните служби, а що са тайни? Защото мръсните работи с еправят на тайно. Така че в Парламента всички са агентурна паплач с изключение на Реформаторите.

Виждам,г-н Цветанов, с г-н Атанасов на път от и за САЩ сте обсъждали нашироко изборните резултати.

Цветан ефенди, закрепиха ли ви чучелото в Пловдив? Ай чунки си го отзад.

И бостана и деформаторите, и "патриотите" са пълни дебили. Посочете колко хора гласуваха за вас, ама такива които не са платени утайки. Май са по малко от населението на люлин.

а боко миличкият, членче на бкп. като променят закона държавните служители да не членуват в партии, боко напуска и запазва члентвото си. днес ми се прави на пръв демократ. и нито през 2009 разследва и затвори крадците от тройката както плямпаше преди парламентарните избори, нито сега обралите ДЪРЖАВАТА чрез катебе са взатвора и връщат парите. напротив - разпределящият порциите според боко е пръв политик........ и вече официално казаха, че са изчезнали от сметки в ктб 3.9 милиарда на енергетиката.. е другари колко плащаме по тази кражби и за какво е заема от 16 милиарда... боко замита ли замита с опашката

,,бо-стан,, атакуваха Реформаторите??? ,,кърджалииското,, кафе е ,,тежко,,!!!

Мене ме изкефи, как Цецо им го каза направо, че ако изборите беха парламентарни РБ чеха сега да реват пред американското посолство.

Малееее... колко си прост!

цвъко те кефи щото си на неговото ниво :))) РБ има 10% колкото на парламентарните

Има грънци не 10%.

"мен Цецо ме кефи" - жална и майка на България, с тъкива тъпунгери като теб. Ако бяхме Румъния на Цецо щаха да му се кефят в панделата.

С кво ги атакуваха - с РПГ-та ли?!

а пък този малоумен мазник местан къде се бута да си ходи по кърджали да си обяснява успехите колко процента има ДПС в софия??? 1??? ДПС са регионална етническа партия! РБ имат 17% в софия и 10% в страната няма провал на РБ поддържат нивото от парламентарните цвъко и местан седнали да мислят и мислят еднакво ... тъпо :))))))

Стига с тая София бе ,,Та нали ТУК е най голямата корпоративна измама защото тези дето са гласували за фандъка са САМО от общинска и държавна администрация с родата си,,Когато българина е тъп и гледа днеска да хапне а за утре не мисли така мутри ни командват,На тези дето ревът че децата им забегнали мога само да им кажа че родителите са виновни като пускат бюлетина за настоящето и така затриват бъдещето на поколенията си които съответно бягат заради тяхната глупост,,

Г-н Местан, стана ясно, че ДПС се провали на местните избори и понеже лично получи предупреждение от г-н Доган, сега наднича в купичката на Реформаторския блок. Малко е смешно . Не му ли стана ясно, че в повечето случаи а особенно и в бъдеще няма да се върне ТОТАЛНАТА ПОБЕДА НА ДПС!

ЦвЦв показва и доказва, че физкултурника в него надделява ! Няма мира тоя човек. Но и съда е виновен за това. Въпреки че се чувствам добре в България, почвам сериозно да се замислям за удобен изход ! Няма управия без екпоприяция на властта и не само !

цвъко и местан лицата на мафията РБ ги дразни НОРМЛАНО! и правилно!

Цецооо,както казва Вежди Рашидов : ''Който се е хванал с ДПС ,все е ял дРъвото....". Ама ти си с кАсмет,...ще има още 6 апартамента,от ДПС. Нали ,всички държани поръчки са ''ЧЕСТНО'' СПЕЧЕЛЕНИ,ОТ ФИРМИТЕ НА ДПС?

Халал и хак на Борисов --------- и сто библиотекарски да завършиш и 150 пъти да си депутат , пак неграмотен турчин ще си останеш . аферим- машала

като чета повечето коментари се чудя само как животни са се научили да пишат криво-ляво - удивително!

Коалицията БОСТАН в действие! Не че т.нар. рИформатори са цвете за мирисани! Щом стояха зад най-корумпирания човек в България - бившия кмет на Хасково, Иванов. Който той купи на сина си депутатско място в парламентарната им група.

Партньорите ГЕРБ и ДПС - дружно срещу демокрацията и реформите.

А горките реаниматори, дето изобщо не са на власт, "неправдиво" стъпкани от тежкия руски ботуш на боко и налъмите на догито-доган...

По-добър тандем просто няма , а и с реформаторите са си уйдурма.

Цецо и Доги са реалните управляващи, смуЧАщите реаниматори и други гниди просто ще бъдат избърсани и заменени със следвищите на опашката !!!

.. и кой би?

А аз си мислех, че по - отвратително нещо от БСП няма!

Прав,си-наистина е така!

Както се казва за покойник, за РБ или хубаво, или нищо.

jingiby

Ало, деформаторите, нали нямаше да се коалирате с милиционеро-комунистите от ГЕРБ. Сега дори и агентите на ДС от ДПС се присмиват над глупостта и наивността ви. Но както е казал народът: лакомо дупе, кръв с?ре...

Те не са ДЕформатори а РЕАНИматори...

Гадна история а г-н Местан, да не можеш за разпределяш порции, още една, две години извън властта и в Кърджали няма да можеш да спечелиш избори

Със седем селски кмета с 1500 гласа РБ тръгнали да се репчат, я мирно!

Много поздрави предай на простака Цвъко, който отдавна трябваше да е в затвора :Мисля, че в този момент, точно както преди почти 140 години, един паша пише телеграма на един велик везир. Както и тогава телеграмата е кратка и гласи: " ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО, ПЛЕВЕН ПАДНА."

Цветанов и Местан така са се гушнали, че трудно прикриват съвкуплението си. Да им е честито!!!

Като че ли само на реформаторите не им е ясно, че управляват ГЕРБ и ДПС. Вижте как отхвърлят дружно законопроектите внесени от Рефоматорския блок!!!

Ясно им е! На всички ни е ясно,но от това губи единствено ГЕРБ!

Губи България, ГЕРП и ДПС печелят.

ГЕРБ с бързи крачки монополизират властта, а връзката им с ДПС става все по-явна. Да е честито на "матрияла"!

Какво то и да е изказването на Москов е пълна глупост.

Хахаха, Местан ги е наредил.

Ами Цветанов атакуваше яко реформаторите още преди изборите. А сега вече гледа на кръв само като чуе името им, защото развалиха едноличото грабене на ГЕРБ. Вече на мутро-милиционерите им става малко по-сложно...

ДПС се натискат тиквата да замени копието на ДПС (РБ) с оригинала. На тиквата вероятно му е все тая - стига да се отчитат както трябва, но за момента вероятно му е по-изогно да ползва ДПС2 (РБ).

Ех БОСТАН БОСТАН

ГЕРБ и ДПС..коалицията на бъдещето !!!

герб и дпс- врни във борбата, скоро ще наложат нов ред в махалата

Деформатори=Хамелеони

Очаква се ,..отново ДПС-фирми ,да подарят ОТНОВО ,----6 апартамента на Ц.Ц. . А после,..''тя тъщата,от къщата,от сандъкЪ....".

Не знам, не чух...не ме питайте...

13 000 000 евро на Сталийски

се омазаха и обезличиха.. Така е като играеш политически игрички и въртиш трикове. На местните избори цифром и словом за тях са гласували 20 хиляди души. Е, а какъв фасон вадят...леле мале..

Мисля , че при 52% гласували, от които поне 10% купени, политическите партии няма защо да си мерят"шлиферите". Най-голямата партия , за съжаление е тази на негласувалите 48%.

Ако изборите бяха задължителни, ДПС щяха да са с доста скромен резултат, а реформатори изобщо нямаше да има в парламента. Защо на референдума този толкова важен въпрос отпадна? За да може РБ да остане в политиката ли?

чудно щеше да се получи - в парламента само ГЕРБ,БСП и ДПС! ГЕРБ ще трябва да се коалира или с БСП или с ДПС,или с двете..или ще гледа властта през крив макарон!...

Г-н Местан, нямам вашия " екзактен " изказ, но колкото до броенето на кметските места искам да Ви кажа следното : Вие ще сте българска отговорна национална партия, когато спечелите поне един районен кмет в столицата на България, а тя определено не е Кърджали. Стига сте държали сметка колко министри имат РБ, те са членове на ЕНП и Вие трябва да се съобразявате с решението и отговорността на коалицията. До следващите избори г-н Местан, затова не искате електронно / интернет /или машинно гласуване,защото знаете, че ще станете една малка незначима партийка

ГНУСЕН И МАЗЕН ТУРЧИН!!!!! ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ?????????

щото е ортак на Боко!

А защо след като са ВЕЛИКИ тези от РБ не отеглят подкрепата за правителството? И Каракачанов да отегли подкрепата и да видим ГЕРБ и ДПС. Ако герб не иска ДПС да отиваме на избори да видим. Това е решението!!! Нека РБ оттегли подкрепта си заедно с НФСБ.

Че после как ще влязат....и колко..?

Аз съм гласувал за тях,точно за това - да са във властта и да са коректив на ГЕРБ.Иначе ГЕРБ+ДПС как ти звучи????

ха, ха, хаа! Смешник!

ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИ ДА СЕ СНИМАТЕ С ТЕЗИ РЕФОРМАТОРИ ЗАЩОТО ТЕ СА ИЗЧЕЗВАЩ ВИД И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ГИ ОСТАВЕТЕ САМИ ДА ЯВЯТ ТЕ ПРОСТО САМИ ЩЕ СЕ ИЗЯДАТ... И ЩЕ ПОЧИСТЯТ ФАУНАТА ОТ СЕБЕ СИ. МИСЛЯ СИ КОЛКО ЛИ СЕ ЗАБАВЛЯВА БОЙКО КАТО ГЛЕДА ТОВА ДЕКОРАТИВНО ПЕТЛЕ РАДАН КЪНЕВ КАК ВИРИ ОПШКА /НЕ ГРЕБЕН/ ТОЙ ПРОСТО ТАКЪВ НЯМА.. И КОГА ЛИ ЩЕ МУ ПИСНЕ ОТ ТОЗИ ГНОМ НАГЪЛ И ПРОСТ.. ОЧАКВАМ ВКЛЮЧВАНЕ С ЕФЕКТИ.

Ей , Дебеляне кога започна по форумите да пишеш...

Ау колко сте се озлобила, май на БОСТАНА му идва края. Гледай Румъния и мисли какво ви чака.

РУСКАТА ПЕТА КОЛОНА В БЪЛГАРИЯ НАПАДА Р.Б. ЗАЩОТО НЕ ИСКА РЕФОРМИ В СТРАНАТА НИ. В ТАЗИ КАМПАНИЯ СЕ ВКЛЮЧВАТ И ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ. ДОКАТО НЕ ОТРЕЖЕМ ПЪПНАТА СИ ВРЪВ С МОСКВА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ЦИВИЛИЗОВАНИЯ ЗАПАДЕН СВЯТ.

Никъде не виждам Цветанов да атакува Реформаторите. Пак медии се опитват да манипулират простолюдието. И като гледам успяват :(

В сутрешния блок по БТВ.Потърси и ги изгледай.Тази новина е отражение на сутрешното интервю с Ц.Ц.

Москов са отишли на крака при Борисов да си извиняват???/блиц Кънев после казал че отишли да се поздравят за изборите... Е няма такъв цирк...

Проектът БОСТАН в действие ! Червен фес на червена глава ! Що е то ???

Боко, махни най-сетне тези реформатори, които ви пречат да се отдадете сводобно на ДПС ! На никого вече не са тайна твоите чувства. Всеки вижда, че непрекъснато критикуваш РБ и се чудиш за какво да благодариш на Местан.

Това отдавна е факт. Реформаторите са официалната съпруга -мутреса, която знае, че й изневеряват, но си трае, защото обича шопинга. Те са параван и много добре го знаят. Знаят го още от ден 1. В РБ и без това има турска партия - не знаеш ли?

Коментари - Цветанов и Местан атакуваха Реформаторите | Днес.dir.bg

Цветанов и Местан атакуваха Реформаторите

Цветан Цветанов и Лютви Местан продължиха с нападките си към Реформаторския блок. И двамата смятат за скромни изборните резултати на РБ.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов и Местан атакуваха Реформаторите | Днес.dir.bg

Коментари

агентурна паплач. Само реформаторите гласуваха за шеф на военните да е цивилен, а това е гарант за държавността. Така че всички са еднакви - зависими от тайните служби, а що са тайни? Защото мръсните работи с еправят на тайно. Така че в Парламента всички са агентурна паплач с изключение на Реформаторите.

Виждам,г-н Цветанов, с г-н Атанасов на път от и за САЩ сте обсъждали нашироко изборните резултати.

Цветан ефенди, закрепиха ли ви чучелото в Пловдив? Ай чунки си го отзад.

И бостана и деформаторите, и "патриотите" са пълни дебили. Посочете колко хора гласуваха за вас, ама такива които не са платени утайки. Май са по малко от населението на люлин.

а боко миличкият, членче на бкп. като променят закона държавните служители да не членуват в партии, боко напуска и запазва члентвото си. днес ми се прави на пръв демократ. и нито през 2009 разследва и затвори крадците от тройката както плямпаше преди парламентарните избори, нито сега обралите ДЪРЖАВАТА чрез катебе са взатвора и връщат парите. напротив - разпределящият порциите според боко е пръв политик........ и вече официално казаха, че са изчезнали от сметки в ктб 3.9 милиарда на енергетиката.. е другари колко плащаме по тази кражби и за какво е заема от 16 милиарда... боко замита ли замита с опашката

,,бо-стан,, атакуваха Реформаторите??? ,,кърджалииското,, кафе е ,,тежко,,!!!

Мене ме изкефи, как Цецо им го каза направо, че ако изборите беха парламентарни РБ чеха сега да реват пред американското посолство.

Малееее... колко си прост!

цвъко те кефи щото си на неговото ниво :))) РБ има 10% колкото на парламентарните

Има грънци не 10%.

"мен Цецо ме кефи" - жална и майка на България, с тъкива тъпунгери като теб. Ако бяхме Румъния на Цецо щаха да му се кефят в панделата.

С кво ги атакуваха - с РПГ-та ли?!

а пък този малоумен мазник местан къде се бута да си ходи по кърджали да си обяснява успехите колко процента има ДПС в софия??? 1??? ДПС са регионална етническа партия! РБ имат 17% в софия и 10% в страната няма провал на РБ поддържат нивото от парламентарните цвъко и местан седнали да мислят и мислят еднакво ... тъпо :))))))

Стига с тая София бе ,,Та нали ТУК е най голямата корпоративна измама защото тези дето са гласували за фандъка са САМО от общинска и държавна администрация с родата си,,Когато българина е тъп и гледа днеска да хапне а за утре не мисли така мутри ни командват,На тези дето ревът че децата им забегнали мога само да им кажа че родителите са виновни като пускат бюлетина за настоящето и така затриват бъдещето на поколенията си които съответно бягат заради тяхната глупост,,

Г-н Местан, стана ясно, че ДПС се провали на местните избори и понеже лично получи предупреждение от г-н Доган, сега наднича в купичката на Реформаторския блок. Малко е смешно . Не му ли стана ясно, че в повечето случаи а особенно и в бъдеще няма да се върне ТОТАЛНАТА ПОБЕДА НА ДПС!

ЦвЦв показва и доказва, че физкултурника в него надделява ! Няма мира тоя човек. Но и съда е виновен за това. Въпреки че се чувствам добре в България, почвам сериозно да се замислям за удобен изход ! Няма управия без екпоприяция на властта и не само !

цвъко и местан лицата на мафията РБ ги дразни НОРМЛАНО! и правилно!

Цецооо,както казва Вежди Рашидов : ''Който се е хванал с ДПС ,все е ял дРъвото....". Ама ти си с кАсмет,...ще има още 6 апартамента,от ДПС. Нали ,всички държани поръчки са ''ЧЕСТНО'' СПЕЧЕЛЕНИ,ОТ ФИРМИТЕ НА ДПС?

Халал и хак на Борисов --------- и сто библиотекарски да завършиш и 150 пъти да си депутат , пак неграмотен турчин ще си останеш . аферим- машала

като чета повечето коментари се чудя само как животни са се научили да пишат криво-ляво - удивително!

Коалицията БОСТАН в действие! Не че т.нар. рИформатори са цвете за мирисани! Щом стояха зад най-корумпирания човек в България - бившия кмет на Хасково, Иванов. Който той купи на сина си депутатско място в парламентарната им група.

Партньорите ГЕРБ и ДПС - дружно срещу демокрацията и реформите.

А горките реаниматори, дето изобщо не са на власт, "неправдиво" стъпкани от тежкия руски ботуш на боко и налъмите на догито-доган...

По-добър тандем просто няма , а и с реформаторите са си уйдурма.

Цецо и Доги са реалните управляващи, смуЧАщите реаниматори и други гниди просто ще бъдат избърсани и заменени със следвищите на опашката !!!

.. и кой би?

А аз си мислех, че по - отвратително нещо от БСП няма!

Прав,си-наистина е така!

Както се казва за покойник, за РБ или хубаво, или нищо.

jingiby

Ало, деформаторите, нали нямаше да се коалирате с милиционеро-комунистите от ГЕРБ. Сега дори и агентите на ДС от ДПС се присмиват над глупостта и наивността ви. Но както е казал народът: лакомо дупе, кръв с?ре...

Те не са ДЕформатори а РЕАНИматори...

Гадна история а г-н Местан, да не можеш за разпределяш порции, още една, две години извън властта и в Кърджали няма да можеш да спечелиш избори

Със седем селски кмета с 1500 гласа РБ тръгнали да се репчат, я мирно!

Много поздрави предай на простака Цвъко, който отдавна трябваше да е в затвора :Мисля, че в този момент, точно както преди почти 140 години, един паша пише телеграма на един велик везир. Както и тогава телеграмата е кратка и гласи: " ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО, ПЛЕВЕН ПАДНА."

Цветанов и Местан така са се гушнали, че трудно прикриват съвкуплението си. Да им е честито!!!

Като че ли само на реформаторите не им е ясно, че управляват ГЕРБ и ДПС. Вижте как отхвърлят дружно законопроектите внесени от Рефоматорския блок!!!

Ясно им е! На всички ни е ясно,но от това губи единствено ГЕРБ!

Губи България, ГЕРП и ДПС печелят.

ГЕРБ с бързи крачки монополизират властта, а връзката им с ДПС става все по-явна. Да е честито на "матрияла"!

Какво то и да е изказването на Москов е пълна глупост.

Хахаха, Местан ги е наредил.

Ами Цветанов атакуваше яко реформаторите още преди изборите. А сега вече гледа на кръв само като чуе името им, защото развалиха едноличото грабене на ГЕРБ. Вече на мутро-милиционерите им става малко по-сложно...

ДПС се натискат тиквата да замени копието на ДПС (РБ) с оригинала. На тиквата вероятно му е все тая - стига да се отчитат както трябва, но за момента вероятно му е по-изогно да ползва ДПС2 (РБ).

Ех БОСТАН БОСТАН

ГЕРБ и ДПС..коалицията на бъдещето !!!

герб и дпс- врни във борбата, скоро ще наложат нов ред в махалата

Деформатори=Хамелеони

Очаква се ,..отново ДПС-фирми ,да подарят ОТНОВО ,----6 апартамента на Ц.Ц. . А после,..''тя тъщата,от къщата,от сандъкЪ....".

Не знам, не чух...не ме питайте...

13 000 000 евро на Сталийски

се омазаха и обезличиха.. Така е като играеш политически игрички и въртиш трикове. На местните избори цифром и словом за тях са гласували 20 хиляди души. Е, а какъв фасон вадят...леле мале..

Мисля , че при 52% гласували, от които поне 10% купени, политическите партии няма защо да си мерят"шлиферите". Най-голямата партия , за съжаление е тази на негласувалите 48%.

Ако изборите бяха задължителни, ДПС щяха да са с доста скромен резултат, а реформатори изобщо нямаше да има в парламента. Защо на референдума този толкова важен въпрос отпадна? За да може РБ да остане в политиката ли?

чудно щеше да се получи - в парламента само ГЕРБ,БСП и ДПС! ГЕРБ ще трябва да се коалира или с БСП или с ДПС,или с двете..или ще гледа властта през крив макарон!...

Г-н Местан, нямам вашия " екзактен " изказ, но колкото до броенето на кметските места искам да Ви кажа следното : Вие ще сте българска отговорна национална партия, когато спечелите поне един районен кмет в столицата на България, а тя определено не е Кърджали. Стига сте държали сметка колко министри имат РБ, те са членове на ЕНП и Вие трябва да се съобразявате с решението и отговорността на коалицията. До следващите избори г-н Местан, затова не искате електронно / интернет /или машинно гласуване,защото знаете, че ще станете една малка незначима партийка

ГНУСЕН И МАЗЕН ТУРЧИН!!!!! ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ?????????

щото е ортак на Боко!

А защо след като са ВЕЛИКИ тези от РБ не отеглят подкрепата за правителството? И Каракачанов да отегли подкрепата и да видим ГЕРБ и ДПС. Ако герб не иска ДПС да отиваме на избори да видим. Това е решението!!! Нека РБ оттегли подкрепта си заедно с НФСБ.

Че после как ще влязат....и колко..?

Аз съм гласувал за тях,точно за това - да са във властта и да са коректив на ГЕРБ.Иначе ГЕРБ+ДПС как ти звучи????

ха, ха, хаа! Смешник!

ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИ ДА СЕ СНИМАТЕ С ТЕЗИ РЕФОРМАТОРИ ЗАЩОТО ТЕ СА ИЗЧЕЗВАЩ ВИД И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ГИ ОСТАВЕТЕ САМИ ДА ЯВЯТ ТЕ ПРОСТО САМИ ЩЕ СЕ ИЗЯДАТ... И ЩЕ ПОЧИСТЯТ ФАУНАТА ОТ СЕБЕ СИ. МИСЛЯ СИ КОЛКО ЛИ СЕ ЗАБАВЛЯВА БОЙКО КАТО ГЛЕДА ТОВА ДЕКОРАТИВНО ПЕТЛЕ РАДАН КЪНЕВ КАК ВИРИ ОПШКА /НЕ ГРЕБЕН/ ТОЙ ПРОСТО ТАКЪВ НЯМА.. И КОГА ЛИ ЩЕ МУ ПИСНЕ ОТ ТОЗИ ГНОМ НАГЪЛ И ПРОСТ.. ОЧАКВАМ ВКЛЮЧВАНЕ С ЕФЕКТИ.

Ей , Дебеляне кога започна по форумите да пишеш...

Ау колко сте се озлобила, май на БОСТАНА му идва края. Гледай Румъния и мисли какво ви чака.

РУСКАТА ПЕТА КОЛОНА В БЪЛГАРИЯ НАПАДА Р.Б. ЗАЩОТО НЕ ИСКА РЕФОРМИ В СТРАНАТА НИ. В ТАЗИ КАМПАНИЯ СЕ ВКЛЮЧВАТ И ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ. ДОКАТО НЕ ОТРЕЖЕМ ПЪПНАТА СИ ВРЪВ С МОСКВА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ЦИВИЛИЗОВАНИЯ ЗАПАДЕН СВЯТ.

Никъде не виждам Цветанов да атакува Реформаторите. Пак медии се опитват да манипулират простолюдието. И като гледам успяват :(

В сутрешния блок по БТВ.Потърси и ги изгледай.Тази новина е отражение на сутрешното интервю с Ц.Ц.

Москов са отишли на крака при Борисов да си извиняват???/блиц Кънев после казал че отишли да се поздравят за изборите... Е няма такъв цирк...

Проектът БОСТАН в действие ! Червен фес на червена глава ! Що е то ???

Боко, махни най-сетне тези реформатори, които ви пречат да се отдадете сводобно на ДПС ! На никого вече не са тайна твоите чувства. Всеки вижда, че непрекъснато критикуваш РБ и се чудиш за какво да благодариш на Местан.

Това отдавна е факт. Реформаторите са официалната съпруга -мутреса, която знае, че й изневеряват, но си трае, защото обича шопинга. Те са параван и много добре го знаят. Знаят го още от ден 1. В РБ и без това има турска партия - не знаеш ли?