ДПС: Кръгът "Капитал" стои в основата на скандала с "Нексо" и на политическата криза

Парламентът единодушно създаде анкетна комисия, ДБ и ПП я подкрепиха, но нарекоха предложението на ГЕРБ предизборна пропаганда

Обратно в новината

Коментари - ДПС: Кръгът "Капитал" стои в основата на скандала с "Нексо" и на политическата криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав си Мента, ама кой стои зад обръчите от фирми, що премълчаваш?

Не моЗе да бъде

ДПС огладняват.

Данчоооо Жалки сте и ви личи ама много

Аз са извинявам, ама за какъв "скандал" с нексо става въпрос? Аз освен в няколко български сайтове не видях никакъв проблем с нексо в световен мащаб... Има едим диспут заведен в ЮК за някаква група инвеститори и това е... Някой да ме информира какъв е "проблема" ???

ЛЕЛЕ, значи Капитал виновен а ДПС- крадливата бандитска върхушка барбар с ШИШИ невинни и почтенни. Не знам до кога ще гледаме мръсната измекярска мутра на Ментата. Та вече 30 години този мръсник е в парламента. Явно някои трябва да бъдат прогонени от родината на Левски и Ботев с камъни и дърва.Проклет да си и ти и всички ДПС бандити.

Скоро не са захлебвали нещо по-голямо.

Отдавна иво пора ( прокоп) е за трепане

4 милиарда от КТБ 3 милиарда от турски паток 2 милиарда от Тракия и Хемус 2 милиарда от "електронно правителство" на Томислав 2 милиарда "прехвърлени" от НЗОК 1 милиард от язовирите 1 милиард от ББР 500 милиона на година от Лукойл 1 милион и 1 ТЕЦ за Доган 1 Пловдивски панаир за Гергов 1 джипка за Севи 1 Мезонет за Пацо Терасата

Много ми е интересно някой да ми обясни как след така нареченият от БГ прокарувватурата скандал като как така стойността на бииткойна се нарасна. Вервайте ми другари от Симеоновската школа!!!

Нали съдu има в Америка от миналата година Не от днес.. Тука да не ги съдят.

Напънала се мухата "Гешев" да се опита са събори НЕКСО... С КТБ се получи преди време, за нещастие КТБ оперираше само в България, и по онова време всички медии бяха под контрол. Успяха да създадат паника. Ама с НЕКСО... Смешни са, НЕКСО е огромен слон, сравнен с мушичката Гешев... Ама тази мушичката много си е повярвала бе ;)

Добре ,щом американските граждани четат "Капитал".

https://bivol.bg/nexo-trenchev-ds-borisov.html никой не оспори това

Дефиницията ще дойде от САЩ. Всичко останало е уйдурма, наистина. Но, това което дойде от САЩ ще е финално и директно и ще донесе промени и за личности и за партии.

Да обобщим за неразбралите: - Бойко Борисов е 10 години ортак в бизнеса с бащата /ДС-агент "Петров"/ на основателя на #NEXO Антони Тренчев. - Един от най-близките приятели на Борисов и негов съдружник е Владо Петев /ДС-офицер/. Той е щатен консултант по сигурността на Nexo. - Борисов открива модни бутици на майката на Антони Тренчев - Илияна Алипиева. - Когато премиер е Борисов, от Тренчев и майка му се интересуват немските служби, но това не пречи на Nexo да расте и хубавее. Извод: Демократична България е измислила поредната фараонска схема. https://bivol.bg/nexo-trenchev-ds-borisov.html

Писна ни от вашите кръгове: един кръг се сменя от друг кръг и т.н., но всичко се прави само в интерес на тези ваши кръгове. Как пък поне един от вас не се оказа застъпник на интересите на кръга "Народ"?

Каскета съвсем скоро ще побара всичката крадлива пасмина а вие хлебарки на копейки ще има да питате къде "ходят" гладните-понял?

Браво на Капитал! Бръкнаха им в найнсвидното на ДПС. Били са прави значи във всичко за да рита така яко Ментата чак от трибуната на НС

Докато не набутаме главата на мафията и най вече нейното полит крило ръководено от Агент Сава и съставено от доносници на ДС всичките на отчет при Путкин и Султан Ердо и отговорни за геноцида и грабежа над българите след 89 г и преди това няма да има развитие и благоденствие в България

Английският не ти се отдава, ползваш го като някои който го е учил, ама никога не го е ползвал на практика ;) ясна си ми... А каскета е тъпичък, надскочил си е положението, самозабравил се. Не е редно да подскача извън България;)

Не бе вие стоите в основата на всичко вие държите на власт главния прокурор вие измисляте скандалите вие ги пускате в подходящия момент така че да не може да се промени съдебната система а да има без наказаност да има корупция да лапат и да лапате да лапат и докато сте живи ама скоро ще я падне лапачката ви

Няма по-добър и ярък пример за големия грабеж в последните 32 години от бившия келнер Данчо Ментата! Щом този плюе по някой - значи оплювания е прав!

Айде, най-после, че се изчаках вече... -:))

Много ясно. Олигархът Прикопиев беше зад "спонтанния" протест на "народните" маси срещу "лошия" Борисов. Сега Радев, ПП и ДБ взеха властта, но зависимостите им с българската мафия лъснаха. Никога повече умнокрасиви на власт.

Прав е, заради кръгът Капитал сега нито ГЕРБ, нито ДПС, нито БСП може да направи правителство. Освен ако не се вземат, ама не искат да го правят явно.

Ментаков, да разбираме ли, че това е признание за вашата некадърност да управлявате държавата, вече по вече от 30 години.Или това е признание, че вие всички ги създадохте тези кръгове и вече действа зависта, че другите са откраднали с 1 лев по вече.Кротък човек съм, но вие всичките 240, които минахте през тези всичките години, заслужавате яко млатене, до като повърнете и последната открадната стотинка.

Няма по-добър и ярък пример за големия грабеж в последните 32 години от шарлатаните ПП и ДБ! Щом те плюят по някой - значи оплюваният е прав!

Подлезурко

_stankow

За Нексо не знам, ама уж български депутат да защитава Пеевски, пък друг Прокопиев и само с това да се занимава НС - това вече си е олигархия, а не демокрация.

Предател

Гешефт и пътник, понял?

Шилo

Ментов пак е сънувал, че е облечен в раиран костюм...

За оплюване на ДПС може много да се каже, но това което се казва сега би следвало да се проумее и фактите са красноречиви.. Няма как да намериш такива ''съмишленици'' наемни работници да ти дават по 20 бона ''дарение'' от джоба си...

ама има още и едни НПО-та и партийки, които трябва да набутаме в Козяк. Тогава ще сме си свършили работата. А не да набутваме едни, за да разчистваме пътя пред други, досущ като тях.

Да ви пикая на евроатлантическите ценности ! Всички сте от един дол дренки !

А кръгът "Доган - ПееФ" къде стои, бре бургаско sигане? Телеграф, Монитор, Стандарт, Труд, 24 часа, Блиц, Пик, Епицентър, Днес.бг ........... а локалните вестничета и сайтчета са десетки...Те и ДИРниците трият и банват масово коментари СРЕЩУ ДьеПьеСье и Лойко, така че и тия ги добавям..

Плащали са абонамента си.

хахахахахахаххаха смях в залата :D :D :D Нещо такова , казано от ДПС, си е направо похвала !!!

Добре е, че има честни българи като Данчо Ментата.

да се изяснява, кой ни управлява!

Ситуацията отново е след дъжд качулка. Въпросът е не кой е стоял зад Нексо, а къде са били регулаторните органи? Никой ли не му е направило впечатление такъв голям паричен поток. Никой ли не си е казал дайте да направим една профилактична проверка? Или някой друг в правителството се е грижел това да не се случва?

Тоя доста стаж натрупа там

От крипто пирамида към политическа пирамида... "Даренията" от Нексо били около 10%. Значи има още поне 7-8 фирми, подкрепили ДБ. За ПП ще да са повече, или поне с по-големи суми

НАП и БНБ са си ''гледали'' работата барабар с другите ''регулаторни'' органи...

Този пропаднал шоумен, който се е превърнал в рупор на мафията е доста смешен. Хайде да попитама, кой приватизира Булгартабак, кой отстраняваше неудобни бизнесмени, кой вкара престъпници в прокуратурата. Не е кръгът Капитал, а е кръгът Доган - Пеевски - ДС. Те вкараха държавата в тресавището от което измъкване няма. Те със съдействието на Теквата, която ако я ловеше синдромът Пинокио нямаше да може да си завърти главата, защото носът все щеше да опира някъде.

Леле...леле.... Кой е по -по - най в слугинажа Всичките се борят за титлата Примерен евроатлантик :))) Успех подлоги !

Коините не са пари в Европа и не са регулирани. Щата Ню Йорк и други реагираха навреме - още през 2021г. Изданията на Америка за България обаче не реагираха. И ДИР не реагира... Агитпропа...

Здраво тричане на разГрадската " десница" и червенобузестият медиен олигарх.

Плюс че всички справки за политически свързани лица, лица в забранителни и наказателни списъци и тнт ходят ежемесечно поне (плюс допълнителни справки при поискване) в ДАНС ... Та се пита в уравнението - ДАНС не могат или не искат да съберат 2+2 (освен ако не е 2+2 , въпреки всичките изхвърляния на прокуратурата) ?!?