ДПС настоя президентът да връчи два мандата в един ден

ДПС поиска от президента още днес да връчи мандат за съставяне на правителство на БСП, след като ГЕРБ го върне, както се очаква. Вторник да бъде крайната дата за избирането на новото правителство, предлага лидерът на ДПС Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - ДПС настоя президентът да връчи два мандата в един ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ако касират 6 мандата на ДПС какво ще стане и дали ще са така нагли?Имало е случка!

ДПС-най големите търговци на гласове

Излезнал Марко на протест Не свързвал вече двата края Но вместо решене със своя стопанин Си избра триглав душманин Седи сега Марко и се вайка Това ли е моята орисия? А отгоре Бог му отговорил Не, това е простотия

тоя местан да си ходи в анадола

Да ни е честита коалиция Франкенщайн: Болен Пес със Фес.

Ако сега народа се примири че може да бъде управляван от турци, значи това си заслужаваме.

Я съм приготвил една гьостерица за новото правителство, в правилната посока да го ръководя и напътствам. Ни турци, ни номенклатурци не ме интересуват. Ще строя за тях затвор доживотен. ВСЕКИМУ, НЕГОВОТО!

Нека тоя идиот обясни на нас БЪЛГАРИТЕ, как така бай Хасан или лела Айше от Чорлу или Бурса ще определят как и от кого ще бъде управлявана държавата където те не живеят. Ей Местан ефенди много скоро българите отново ще са на площадите и тогава и аллах няма да може да ви спаси.

Много бързаш, Местан ага.Нали ти няма да управляваш, ами Станишев.И все пак не забравяй, че не всички българи са те избрали да ги водиш към хубавото утре.

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....ЛАКОМ ГЪЗ !!!!!!!!!!!!!ЗА ДВАТА МЕТРА НЯМА ДА ТРЯБВАТ НА НИКОГО !!!!!!!!!!!!!!

Операция "Фалшификатори"- статия във вестник "24 часа"

Ех ,дядо Вазов виждаш ли, колко Киряк Стефчовци и чорбаджи Юрдановци си имаме сега?

Ей тая измет няма търпение пак да почне да крадне от народа - плюя в очите на местанчо и станишко и на воленчо ако допусне национална партия да се сдуши с противоконституционна такава!

СЕГА БЪЛГАРИ СИ ТРАЙТЕ КВОТО ПОВИКАЛО ,ТОВА СЕ ОБАДИЛО,СВАЛИХТЕ ГЕРБ И ИЗБРАХТЕ ДОСТОЙНИТЕ ЛАЙНА БСП-ДПС-И ФАНАТИКА-БОЛЕН СИДЕРОВ,ВСЕКИ ОТ ОБЩЕСТВОТО ЩЕ СИ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ДОПУСКАНЕТО НА ТЕЗИ ЛАЙНА-ДА УПРАВЛЯВАТ=НА УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

АТАКА,ВМРО....Пууу....За нищо не ставате! На времето отец Гелеменов беше събрал истински националисти и когато се опита да ги манипулира ,го пребиха от бой!

Ти какво ще направиш с 23 депутата срещу 217 в НС?! Броят на депутатите донякъде, все пак, понякога зависи и от гласуващите. Така са решили хората, така са гласували!

Еми,ти не се ли усещаш,че номерът е един и същ.Лъже като разпран,докато вкара 20 човека(негови приятели и роднини) и после се оправдава,че били малко и нищо не зависело от тях.И така,той-депутат,избирателите му-с пръст в уста.

Добре дошли в Булгаристан!

Честито България! Потурчването започва.

ще им стигнат - те сега да подпишат договор за строителство на АЕЦ Белене с клаузи за големи неустойки при прекратяване....и вече са изпълнили програмата за първия хоризонт....после и да ги няма, парите ще се плащат. Да не говорим още колко неща могат да подпишат....после чао.....ето ви властта - връщаме я.

Турците пак ни докопаха , учете турски ,че и хляб няма да може да си купите скоро на български.И си обръснете гъзовете тъпаци такива.Бат Бойко ще ви е мил спомен.

Борисов не заслужаваше да бъде избран. Доказа го с тази си постъпка. СТРАХЛИВЕЦ И ПОРАЖЕНЕЦ!

а какво трябваше да направи според тебе

турчолята нещо много им е дало зор. май попривършиха парите. ама да видим къде са сега идиотите от протестите, че нещо се изгубиха ... или може би постигнаха целта, за която им беше платено. щото сега пак се говори за увеличение на тока, а отворковците се скриха в миша дупка.

През зимата имаше виновен-бойко. Сега обаче, когато постигнаха каквото искат, няма кого да обвинят. Явно им е малко тъпо да псуват себе си.

Напишете това "Доган дал 1,6 млн. лв. на "Атака" за предизборна кампания" в гугал и ще видите кой е Сидеров.

Написах и прочетох: -Сезгин Мюмюн Мустеджебов на 07/02/2009 година бе осъден от състав на Софийския районен съд (СРС) на глоба от 7500 лева и обществено порицание заради клеветата срещу АТАКА и нейния лидер Волен Сидеров, която той разпространи на 24 февруари 2007 г. чрез интервю във вестника на ВАЦ "168 часа". -Сезгин Мюмюн Мюстеджебов е лежал в затворите в София, Стара Загора, Плевен. В Старозагорския затвор установява контакт с Ахмед Доган. През 1990 г. излиза на свобода и се включва в създаването на ДПС. -Самият Ахмед Емин (който по-късно някой самоуби в сараите на Доган) бе категоричен, че нито бланката, нито печатът на докладната са били в обръщение към момента на инсинуацията.

написах, при мен пък чудно друго се появи: Разпространеният документ представлява докладна до Ахмед Доган, в която Емин уведомява лидера на партията, че във връзка с постигнато със Сидеров споразумение и след решение на Централното оперативно бюро (ЦОП) на ДПС, той е изпълнил поставената му задача и платил 1,6 млн. лв. Сумата била предадена в присъствието на двама, посочени от Доган, членове на ЦОП Камен Костадинов и Росен Владимиров

Личи от лансирането, че т.нар. "Кабинет Орешарски" е повече на ДПС, отколкото на БСП. Личи нетърпението да се впуснат във властта с нови сили и ... поизпразнени сметки. Личи, че БСП тотално не си е взела поука от предишното провалено управление в съюз с ДПС и приказките за "преразглеждане и анализ" са останали в миналото. Само, че резултатите от бъдещето ще са абсолютно същите и провала и срива на БСП ще е огромен.

ГРОБ вече са история. Честито българи!

Честито Българи дупе да Ви е яко

Боко е в амок и пишка газ, обяснява се като някакъв п.тьо! Марш в панделата мутро!

Глад за власт прикрит зад думи за отговорност.Тези ми приличат на гладни кучета които подскачат под завързан за канап кокал.Отговорните политици пет пъти мерят и се чудят дали да режат.Тези са се юрнали да спасяват държава която се движи 23 год. на автопилот,а отговорността за управлението е в обратна зависимост от обема на кражбите и корупцията.Този господин с козята брадичка така се е устремил към властта като ,че го очакват планини от злато.А може би наистина го очакват.Те много добре знаят към какво се стремят и каквото откъснат си е чиста печалба,защото от "избухването на демокрацията" до ден днешен няма прецедент крадец -политик да е върнал откраднатото.

До вторник кабинет на Орешарски/ДПС/ От сряда - задължителен турски език в училище! Това ли искате бе Българи??? Прочетете надписа на народното събрание! Обединението прави силата!! ДПС и БСП се опитват всячески да ни разединят, раздробят и да продължават да ни мачкат!

Така ли плашите малките мутренца гробари? Тъпо, надявам се да си заслужава кървавите мутренски пари.

Атака е в конака и прави ибрик на Доган ! ПРЕДАТЕЛИ !!!!

Спирам да я водя тая дискусия - безмислено е. При положение , че всеки втори гражданин на държавата не излезе да гласува, не виждам смисъл да продължавам да пиша едно и същи въпрос. КАТО ИСКАМЕ ДА СМЕНИМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗАЩО НЕ ГЛАСУВАХМЕ ЗА ТОВА, защо българина за пореден път не излезе да гласува/ и или защо българина не излъчи достойни кандитати, за които да гласува. А най- интересния въпрос е: Защо при това положение сега се оплаква от ситуацията. Не ми се четат обяснения от хора, които дори не са поели гражданската си отговорно и право да гласуват.

А ще ти хареса ли това - протестите бяха платени!?

платен отпуск за инкасаторите от 3-те ЕРП през януари, съответно + 10 дни увеличение на отчетния период тогава.

Къде са лумпените дето всяка неделя протестираха, така нар. от всички платени медии у нас "хора" да ми кажат с какво се промени системата у нас като те пак същите бе.....протести няма....за какво говорим!!! За един платен български цирк и за това как с 11 % управляващ племето дет си го управлявал 500 г.

Волене купи ли си фес вече ? Или твоите господари резаците ше ти го дадат безплатно, като награда за добра служба на султана ? Писна ми от продажници !

Волен е национално отговорен патриот. Щеше да е предател, ако беше подкрепил чучелото на Ердоган в България Боко.

И за тва подкрепи Местан- подлогата на Доган ефенди, ехти националиста нещастен ! Волен е политическа ква дето пуска на всички !

Ако потърсиш в интернет сигорно ще откиреш копие от документ в които пише ,че ДСП е дало пари на Сидеров през 2005 г. за създаване на Атака.

Ти купи една бурка на жена ти,че в бъркотията могат да я объркат с Волен,колко жлъч и национализъм се сипе по форумите,що за държава сме ние ,хората имат 70-80 националности и си си избрали туземец за президент

Задунайская Губерния Булгаристан

Абе,говорихте за президента Плевнелиев...А сега обаче Орешарски на кой е подлога,на кой е кукла,А?Аз не искам за министър председател да бъде някаква си ПИОНКА,която ако трябва да се взима решение,да пита СерГЕЙЧО...Не искам такива мишки...Много му се смяхте на Плевнелиев,а за това дума непродумахте,бесепарчета долни,вечно ще криете отговорността си зад нещо друго или някой друг,нали СТАНИШКО-МИШКО...

На кой му пука какво иска някакъв си гербав аутсайдер.

Вече ще е много лесно на управляващите - не трябва да мислят за нищо. Всичко ще се решава дистанционнно от Москва и Анадола, а от "човешки срам" Атака ще потвърждава заповедите, нали са националисти... със сметки в чужди банки.

правителство на червените апаши и турските дс агенти ще довърши българя окончателно. българи, опомнете се, не позволяваите политиците да подменят вота ви. боко играе също на страната на червените апаши, като връща мандата за правителство.

Е ти отдалеч от емиграция как разбра? Бих се радвал скоро време разни емигранти да не могат да ни определят без да живеят тук кой да ни управлява. Аре газ че Южен поток трябва да тръгне вече.

... И смазочни материали ще ти осигурят.

4 години извън властта и турците изтъняха откъм пари. Ех ,"патриоти"! А електоратът им пуска бради и дивее в Родопите! Турците трябва да си изберат нови партии, за да се грижат за тях.

Българино, защо си толкова сляп не ни стигат 500 години ами сега турчин да управлява нашата МАЙЧИЦА БЪЛГАРИЯ !?!?!? Затова ли умряха всички герои, затова ли ЛЕВСКИ увисна на бесилото , неразумний юроде ?????!!!!

"Разумний", ти какво предлагаш? Хайдушко движение, тайни революционни комитети, въоръжаване с кремъклийки и черешови топчета? Какво точно искаш от юрода през 21 век?

Бойко, ако си пич, върни мандата в сряда!

За всички е ясно,че това е твърде нестабилно мнозинство и няма как да управляват.Станишев и корумпиранта му клика не успяха да спечелят въпреки,че всичко бе на тяхна страна.Сега се опитва да спаси кожата от вътрешнопартиен преврат.Гоце го дебне..Няма друго обяснение за тези отчаяни опити за правителство.

Къде са протестиращите ? Дойде ли промяната, умници ? Променихте ли статуквото ? Тръгна ли България по правия път ? Или дадохте властта на турците ? Надявам се, че поне сега си стоите у вас, гледате парламента и си казвате " Каква я свършихме .... ?! "

Всички важни протестиращи са тук, на разположение на Партията, Болен Лидеров и Алексей Петров! Основната част от тях за кен бира е готоваи срещу майките си да скандира. Така, че само да опитате да пречите на партията със някакъв си Боко, веднага ги изкарваме! Да живей БСП!! Догодина връщаме член първи, и агент Павел ще оргамизира ново ДС! Бойко Борисов е ллош! Отговорни другари слухтящи около него казаха, че си мие ръцете по десет пъти на ден, подстригва се, и ходи с излъскани обувки! Мръсник, измамник, милицЬОнер, Уууууу, долу-фуражкаа!!!

Правилно г-н Местан, Бързо схващате какво цунами се заформя. Ще ви изплюе през прозорците на парламента като никому ненужни фикалии. ИДВА КРАЯТ НА СИСТЕМАТА НА ВАЛУТНИЯ БОРД. ПРЕЗ 1997 ГОДИНА НИ ГО НАЛОЖИХА КРЕТЕНИТЕ ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ ВАЛУТЕН ФОНД НАЛОЖЕНИЯТ НИ ОТ ТЕЗИ ИЗРОДИ КОЛОНИАЛЕН МОДЕЛ ПРИНУДИ 2 МИЛИОНА МЛАДИ БЪЛГАРИ ДА НАПУСНАТ ДЪРЖАВАТА И ИЗБЯГАТ В ЧУЖБИНА СЯКАШ ТУК ИМА ЧУМА ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ И МОНОПОЛИ БЯХА ПОДАРЕНИ НА ФИРМИ СОБСТВЕНОСТ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЧУЖДИ КОЛОНИЗАТОРИ УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ОРЕШАРСКИ Е ЕДИН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ТАЗИ СКАПВАЩА СЕ С ЧАСОВЕ СИСТЕМА УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ТОЙ ЩЕ Е ПОСЛЕДНИЯТ КОЙТО ЩЕ ИЗПИТА НАРОДНАТА ЛЮБОВ СЕДЯНКАТА СВЪРШИ ИДВА ВРЕМЕ ЗА РАЗПЛАТА !!

Дано да се окажеш прав.

ИДВА АМА ВОЛЕН ВИ ПРЕДАДЕ ЛУМПЕНИ ТАКИВА ХАХАХАХА

Лумпени са такива като теб, които търчаха до урните за да засвидетелстват привързаността си кам някой от четирите мафиотски клана събрали се в говорилнята наречена парламент. Нас там не ни търси червей такъв

правителство начело с доказан мафиот-престъпник, солташак на илия павлов? българио, накъде отиваш? комунистическата и етническата партии нямат място в съвременна европа, още повече да управляват. трябва да бъдат забранени със закон. българи света ни сажалява и се гнуси от нас. кои в европа избира комунези да го ръководят? това го няма дори в русия.

Ахмед Доган няма ли стане министър на язовирите?.Емел Етем на гръмотевиците?. Кога ще започват със заменките-айде че лятото дойде !

Пише се "За Мен ка"

Защо във вторник?Нали мн. бързахте?Да има време за "Програма" и подреждане..

Да бързат, че сме на режим на тока, искаме ЯЕЦ -Белене! Никакъв вторник, още утре да бъде освободен президентският съветник Пешо-сумиста! Другаря доц. Тракторов да подхваща ДАНС, че гадните гербери само се подслушват един друг, понеже са тъпи милицЬОнери, и не се сещат да подслушат другарката Манолова! Още от утре ни върнете министър Нихат Кабил, и министър Емел Етем. След това, ударно от неделя, да започне откриването на 250 000 работни места! 50 000 ще бъдат назначени за раздавачи на вестниците на Дрлян Пеевски, а други 50 000 , ще работят "будни граждани" на разположение на независимият журналист Бареков! Ура другари! Боко и Цецо, никога във властта, а догодина чл. първи в конституцията, и задължителни забрадки за жените, за мъжете мустаци! Да живей Партия "Българска социалистическа атака за права и свободи"!!

Дет се вика има още 1 % мислещи хора в чалгария (не само бабички турци и ицгани), браво бате....хареса ми анализа ти)))

ГЕРБ са бита карта в тоя Парламент с мнозинство от КРАДЦИ! Скоро народът ще изпита тяхната "ПОЛИТИКА" НА ГЪРБА СИ...При тях, КРАДЦИТЕ, няма политика, има само КРАЖБИ! Но излишъците свършиха и шоуто КРАДЦИ срещу НАРОД предстои! Ще съумеем ли да тикнем КРАДЦИТЕ в затвора? Ще проумеем ли, че те, КРАДЦИТЕ, са най-голямата заплаха? Представете си да няма пари за дотацията на пенсиите, да няма пари за образование, за заплати, а на Курумбашев например, държавата да му изкупува фотоволтаичната енергия по 70 ст./кВтч.??? При цена на дребно 17 ст.! Да става Милионер от високите цени на тока!!! Как ви се струва? И КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА - ТЯ ОТКАЗВА ДА РАЗСЛЕДВА КРАДЦИТЕ! КОГА ЩЕ ОТГОВОРЯТ КЪДЕ СА ОТКРАДНАТИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА НА България МИЛИАРДИ? Тогава няма да има нужда да се вдига цената на тока ИЗОБЩО!

Ки затвори сънуваш бе лиохман .... да си видял осъден политик 20 г. вече......как има още такива като тебе дето вярват незнам, незнам....

krassikat@

ТИ НЕ ВЯРВАШ И НЕ СИ В България, нали? Е, аз също не вярвам, но НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАМ и доколкото мога се БОРЯ, защото искам нормално бъдеще за децата си тук, в България! А и най-дългия път започва с първата крачка...

По- прост народ от българския нямя по света. Гласуваха за партии, които съставиха последните 2 правителства и доведоха България до катастрофа. Досега БСП винаги е съсипвала страната, но поде нивото от което са почвали е било малко по- добро. А сега почваме на минус и докъде ще стигнем не ми се мисли. След тези управляващи България ще е като след нападение от скакалци.

А за кого да се гласува? ББ -мутра. СС - Заробителя на БГ Местан - без коментар, че ще ме изтрият Те са един дол дренки. Докато не заминават директно в затвора в края на мандата ако не са изпълнили предизборните си обещания няма да се оправим. Един заем теглиш и ако не платиш те погват, а те лъжат на поразия и после нищо.

Брех тея много огладняли бе. Жална ни майка, мъ кът сми прости ще едем депесарскиот...

някакви срокове за срочни далавери от голям мащаб. Както се знае и прекаленият светец не е Богу драг. Дано сме живи да видим какъв е зорът.