Местан: Трябва ни стабилен кабинет, не може избори до дупка

Независимо от резултата на изборите, трябва да намерим формулата на стабилно управление, не може да има вотове до дупка, заяви лидерът на ДПС Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - Местан: Трябва ни стабилен кабинет, не може избори до дупка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намазан с олио пехливанин.

ваша милост го признава само ако и вие сте в него, независимо кой го оглавява. И в добавка още нещо - като мандатоносители никога не излъчвате правителство и оставате в сянка та да не предизвиквате гнева на хората и да можете скрито да дърпате на всекиму конците.

Може и още как...

Може, може.

Господа, г-н Местан плаши избирателите с мор от избори. Те не мрат преждевременно от избори, а от избраните, които пък гласуват бюджети, далавери и угодни на господарите на избраните закони. Морът е от вредно за народа управление, безработица, лошо хранене, лошо здравеопазване и лечение. За всичко причиняващо мор и бягство на гражданите от страната, избраните имат съществен принос. Те са партийни представители, а не народни; много от тях са слуги на мафията (Бат' Сали е само един от тез), а и немалко са си мафиоти. Ако г-н Местан се е загрижил за мора, да предложи промени в конституцията и да има народни - непартийни представители, а проектозаконите да се внасят в ПарларЕмента след народно обсъждане и гласувано съгласие. И да не ни плаши с непрекъснато гласуване и референдуми за всичко - те са страшни не за народа, а за мафиотите.

Пеевски ли е ДПС или ДПС са Пеевски? ...и говори за разум

Изисквания към "Стабилен кабинет": - кабинет, който задължително да включва 50% ДПС-ари - да изкара 4 години - 3 години стабилно крадене и 1 година замазване на следите - никой да не мрънка с/у далаверките - т.е да няма никакви протестни мрежи и други нахалитети пречещи на нормалното (експоненциално) развитие на партийната каса За съжаление, необходимото и достатъчно условие за да се постигне такава стабилност са 2 кебапчета и 10 лв към помощите/пенсиите на калпак. Или в цифри: 30 милиона лв.

Ха-ха, ДПС-то не им се плаща често за автобуси с екскурзианти и платен вот. Адски забавна е тази загриженост с високопарни думи и долнопробни задни мисли

Докато Бай Ганьо не си вдигне мързеливия задник и не гласува масово няма да има нормални политици, работеща държава и стабилност. В момента масово гласуват само пенсионерите, мюсюлманите и мангалите. Ако гласуват 80% от избирателите съм сигурен, че ДПС няма да си развяват знаменцето както го правят вече дълги години. Нашият народ е малък и за съжаление повечето можещи сънародници вече не живеят в пределите на държавата и е трудно да обясниш на един прост човек, че правото да гласува е спечелено с много жертви на велики българи, дали живота си за да можем сега да говорим Български език и да си имаме държава (много от тези велики българи са били измъчвани преди да бъдат убити).

БATKO

Тоя направо си призна за коалицията "Бостан". От Турция вече потриват ръце - две турски партии ще управляват България.

"Той не скри предпочитанието си към формулата на широкото политическо съгласие в условията на реформите, които трябва да се случат, а не биха били по силите и на най- мощната партия." Ама разбира се! Широко политическо съгласие, начело с ДПС. И ДПС да командва парада. Гласувай, Народе!!!! Това е начинът да се намали броят на бисерите, ментите, делянчовците, местанчовците, абе изобщо на доганчовците.

с други думи иска да ни каже че вече си е легнал с бойко - властолюбеца. искам да се обърна към онези 30% овце дето не гласуват, стига сте пасели вдигнете я тази кратуна и отидете да гласувате че заради овце като вас българия от 25 години е управлявана от дпс и нейните 8% гласоподаватели. извинението ви, че няма за кого е най глупавото нещо което съм чувал, особено в българия където има повече партии от гласоподаватели.

8901

Затъжил се е Павката за съслето дето в уста се целуваха и по дупките си бъркаха. Къде ли ще се цункат следващия път?

Не му бери грижата ти на наМестан ага - нова изгора има той, по-дашна, по-евтина - Бойка Борисова се казва. Има и предимство, преди това е минала през леглата на хидроДоган ага... :-))

8901

Народът е казал: "Голям ... лапни голяма дума не казвай." След 5 октомври да не изревете на умряло другарю. Така ви се канят карабините с рязана цев. После има да обяснявате, че само първите 3-4 сантиметра са ви износени, а от там нататък сте като нови.

Ами, докато политиците на се отучат от руски далавери тип Костинброд и руски назначения тип Пеевски, до тогава ще има избори до дупка. Политици, обълнете гръб на руската пета колона, спрете с изборните далавери и следизборни крими-назначения и ще имате стабилно правителство..

Лютви Местан ДПС 20 август 2014 "Местан коментира, че след близо двугодишен период на политическа нестабилност, страната се нуждае от политическо спокойствие" А? КАКВА ПОЛИТИЧЕСКА НЕСТАБИЛНОСТ БЕ МЕСТАН? НАЛИ УЖ ДО СЕГА: Лютви Местан ДПС, 30 ноември 2013 "Имаме най-силния кабинет на България от прехода насам" Лютви Местан, 30 ноември 2013 "Според Местан с действията си досега този кабинет е успял да освободи българското общество от усещането за полицейщина... Според Местан управляващите са възстановили усещането за демокрация, постепенно се възстановява и усещането за справедливост"

Виж ся, наМестан ага, щом като изборните резултат няма да имат никакво значение, няма що да харчим едни 26 милиона за изборите, че и маса лични пари - за пътуване, за отсъствие от работа (щото ние работим, докато вие политиканствате). По-добре, преименувайте демокрацията в партокрация, вземете 20 милиона, делнете си ги в президентството и се разберете, кой ще влезе в правителството. Може и търг с наддаване за постове да организирате и да го пуснете като риалити по телевизията. Така де - това закони, това избори, това демокрация са загубени неща... Пък ние си запазваме правото, да приложим дървокрацията и да ви поставим там където ви е мястото...

ако след тези избор ДПС влезе във властта с партията победител.

Дреме ми ! Някой от вас, ако си мисли, че нещо ще се промени, независимо кой ни управлява, наивно се лъжете !

За Местан е важно да останат във властта и никой не може да ги спре.Те ще влезат в коалиция и с Дявола,стига той да им подсигури министерски кресла. Сега,зарежда мелничката за второто кайве с ГЕРБ!

не гласувайки на изборите подкрепяш реално ДПС на този етап при липса на гражданско общество да извоюва по справедлива изборна система: най малкото зло е ГЕРБ вече избора не е между леви и десни, между комунисти и демократи, избора е между БЪЛГАРИЯ и турция ..... за това от тук нататък ще гласувам за най голямата БЪЛГАРСКА партия дали ще е герб или бсп няма значение Българи стига сме се деляли, оставяйки на шепа турски агенти да съсипват родината ни

Реално нито ГЕРБ , нито БСП предлагат нещо ново по-добро.Те са заети с реваншизъм - не с благото на народа!

За да е стабилен кабинета,трябва да е без ДПС.

Крайно време е "политиците" АКО имат БЪЛГАРСКО самосъзнание да обединят силите си и да сформират РАБОТЕЩО Правителство БЕЗ ДПС и БСП!!!! АКО наистина са българи нека го направят заради изстрадалия народ , докаран до просешка тояга от крадливите комунисти и турчеещи се помаци!!!

Сега цацата , сарафа и Марковски остана да ни обясняват, че Боко не е бягал от училище, за да рита топка и яде филии с мас, а е решавал усилено задачи по математика и е ходил на Международна олимпиада по математика, като е получил златен медал ... А, бе , ха наздраве ! Защо Боко не застане пред детектора на лъжата, за да видим дали 'тъмното минало' е 'жълта' преса или е факт , който е част от РанЪт ? Когато Боко започне да разбира повече от финанси и математика от мен, тогава и ще гласувам за него - сиреч никога ! Или той си мисли, че коефициентът му на интелигентност е по - висок от моя ? Ха - ха ! Вместо да използва думичката 'пИдал' в речника си, да беше порешавал малко задачи по математика , за да развие гънките на мозъка си !? Не е редно човек с ниско IQ да ръководи една държава ! Така е и в дивата природа - стадата и ятата НЕ се водят от слаби животни и птици . П. П. Не знам как е при шараните ! Пожелавам му на Боко да отиде на Международна олимпиада по математика и да спечели златен медал, за да докаже, че е човек с висок интелект ! Видяхме го вече, че нищо не разбира от футбол ... През 2009 - 2012 г. беше назначил престъпника Миро наденицата за министър, над когото по - късно чрез Кокинов разтваряше чадър . Същият този Миро наденицата беше кадър на дпс през 2005 - 2009 г., когато изтрови държавата с разваленото си месо. Така че, дружбата между Боко и Доган си е отдавна, а бившият телохранител на правешкия сатрап да си назначава който си иска за зам. - министър ! Ако иска, да си назначи дори и мамин Делянчо за вътрешен министър или за министър на правосъдието - все пак той си е преуспял юрист на 33 . Така по - лесно ще докаже предаността си към Доган и зависимостта си от него . П. П. Нищо лично. Въпросът е принципен !

Стабилен кабинет-без ДПС и премиер от Реформаторския блок, а и без БСПкомунисти...

ГЕРБ живковисти и комунисти също са излишни...

Относно премиера имам въпроси. Корморан, еди кой си, дето съоснова РБ става ли? Или Кунева? Щото, тя например, хич не е комунстка.

Dimitar Dimitrov

На червени тролове -червени боклуци с номера вместо имена не отговорям...

Какви плавни Преходи/кражби/ та не стигнаха ли 25години. БКП.дс създадоха корпорацията.гепи ДПС.дс /виж Октай/ и създадоха условия да капсулират мюсулмани- те и да има Общини.ДПС. Криза политическа и.. каза Местан.павел Изхода е в установяване на причи- ните и диагнозата, а тя е "вълци комунисти" и лечение - Лустрация по чехски и тройни заплати и пен- сии и троен БВП./виж на Чехия е 500% по-голям БВП/ Защо?? Там Вацлав Хавел/президент 13г/каза " Комунистите са Вечни Провокато- ри и Няма да ги допусна да управ- ляват..." Отвори ум, очи, уши и разсъди за Лечението-Лустрация! Другите пътища са за мародери...!

А такааааааа... И какво значи"стабилен кабинет"??? Да се "разпределят порциите" стабилно и да няма сътресения-разбира се!!! А-нали помните кой "разпределя порциите"........ П.П. Иначе,стабилен "кабинет"(във френския смисъл на думата),винаги е необходим.....`Щото,така един майстор навремето-не бил циментирал "акалника"както трЕб`а,и една моя леля падна в ямата батка......

Формулата на стабилно управление в момента е само една - БСП, Герб и ДПС - извън парламента. Проста защото едва ли има земна сила, която да е в състояние да промени манталитета на тези партии - а той е застинал някъде в средата на нищото и безвремието и е олицетворение на ламтежа за власт и пари. И всичко друго, но не и това, за което са се заклели при влизането си в НС. Казано накратко - нов бардак със стари парантии не става.

за безвремие и застиналост можеш да говориш само за столетницата, как това вклюва герб създаден еда преди няколко години и показващ непрекъснато развитие

Половината (ако не и повече) от висши ешелон на Герб са бивши и настоящи деятели на БКП и свързани по един или друг начин с ДС. Даже го има в биографиите им. Затова имам много силни съмнения, че са способни на нещо ново и полезно за държавата - а и ги видяхме в действие. Така че НЕ, благодаря - подкрепата ми към тази партия изчезна от хоризонта още през 2010 година след като видях, че вървят плътно по стъпките на БСП.

ама забравихте ли кви ги писахте. КАК ПЕЕВСКИ КОМАНДВАЛ СЛЕДСТВИЕТО И СЪДЕБНАТА ВЛАСТ??? Що не си припомните... И що сега - след мълниеносното оправдаване от ЦАЦАРАТУРАТА на "Ало, ЕГН-то", БУДА за ЧАКЪРА, а от днес и на ЦВЪЦКО, МЪЛЧИТЕ КАТО ППППП .... ГЛАВНО П ПОЧЕРНЕНО И ПОДЧЕРТАНО... Много просто - ПЪПЕШИ СТЕ ВЪВ БОСТАНА!!!! Да ви е честито.... Иначе си вярвайте, че ДПС ще има само ЗАМ. министри в кабинета ви...

Брадатия ходжа под стабилно правителство разбира само това с участие на ДуПеСе

Е с вас как да стане!? Даже гледам, сте нагли. И акъл чак давате!

Много ми е интересно коя ли е дупката? Дали няма предвид центъра на нашата галактика?

Правилно- пари за избори имате, а като ви свършат, си набавяте- благо офффцете са кротки при стригането.

"Всички се уморихме от самоцелната конфронтация Интересно, защо пък никоя партия , която е на власт не се умори да краде , като за последно.

Защото ги е страх, че може да е за последно?

Местанеее,къде е Бисеров??Какво стана с негоооо?Къде го покрихтеее?

НЕ!НЕ,и НЕ! Ще има избори до дупка,докато АЗ нямам поне 240 депутати.Коалиция ли? НЕ ! Или -АЗ,или -никой.

може,докато не изчезнете.

Тази статия е важна за хората.

Защо да не може? По-добре избори до дупка от колкото 50 години управление (грабене) от ДПС. Правителството на Орешарски какво беше? 90% ДПС и 10% БСП, Крадене в името на общото (им) благо, избрано то 5% от народа и одобрявано от 7%. Това ли наричате "ОТГОВОРНО УПРАВЛЕНИЕ"?!?!?! Отговорно в смисъл не отговаря пред нищо и за нищо? Експертно, като експерта бат Сали, Медън, Юнал, Байхан . . . .?!?!?

ДПС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ТУК ВЪН И ДА СИ ЗАТВАРЯ УСТАТА

10 зам. министри-мюсюлмани... няма нужда от избори да дупка-широка коалиция...

Нямам вяра на нито една дума Местан! Имам чувството, че той и Бареков ще си издействат доста големи парчета от държавната баница и ще подкрепят правителство на Борисов, за да има "стабилно управление". А избирателя отново ще духа супата!

най-големите боклуци го играят най загрижени за народа!!!!

Всички се уморихме, от 25 годишният "прИход". Измираме по-бързо от ... като при епидемия с ЕБОЛА. Обаче българите си остават НАЙ-ЖИЗНЕНИЯТ НАРОД НА ПЛАНЕТАТА, в духовно отношение. Те, българите, са носителите на УЧЕНИЕТО ЗА БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ на Петър Дънов. Те, издържат духовно вече 70 години на действията на СИЛИТЕ НА НЕВЕЖЕСТВОТО. По следващият четвъртък - 28 август от 13 часа, всеки който поиска Помощ от Господ-българинът, може да отправи ТОЧНО В ТОВА ВРЕМЕ молитва към Него. Този времеви момент го е определил с Послание Иван Рилски, в края на юли т.г..

Abu Talib

След 09.09.1944 г. БКП беше узурпирала властта у нас. След 10.11.1989 г. се запя старата песен на нов глас.Какво стана-премахната беше 51 процентовата квота за валидност на изборите,а на нейно място се насади многопартийната, при която може само трима да гласуват и ще влезнат общо 240 лапачи. Този партиен модел е изчерпан отдавна, станал е паразитен образец за демокрация.

Местан: Не може да уморим избирателя с избори до дупка ще се изморят да пътуват!?

е нали точно дпс предизика сегашните избори..

за изборите на 5-ти ще впрегнем всичките си и последни партийни средства - защото изборите са на байрям и ако имаме патова ситуация няма да имаме средства за подобен религиозен вот ..... за това протягаме ръка към герб да се спазарим независимо от резултата на изборите - защото сме сигурни че резултата за дпс ще е много добър но за следващи избори може и да не е така

е променено.Четете отново и пак коментирайте.

Бай Местан вместо да плаши избирателя с нова патова ситуация, която щяла да го умори, да вземе да се разкара от политическата сцена заедно със стоящия в сянка негов шеф и цялата останала пасмина, че се уморихме да им гледаме лицемерните физиономии и търпим безобразията им. Цялата финансова система на страната разклатиха чрез КТБ тези изверги долни и още ги търпим, вместо да ги подгоним с камъни и дървье както предците ни са го направили. ИЗЧЕЗВАЙТЕ ПО-БЪРЗО, ГАДОВЕ, че търпение не ни остана!

Сами няма да се разкарат, а на българските политици не им стига кураж и пипе да го направят.

за да имат по- малко влияние в държавата ДС кадрите.

Президентът е бил агент на ДС? Какво ще е влиянието на бившите служби?

Ами ако ти си агент на ДС?!

Ако ни е малко ума и господ не може да ни помогне.

Каво се коалират в НС, кой каво краде не можем да им хванем спатиите с тая парламентарна щуротия.

дпс е проект на русия и е антибългарска етническа клика за турцизиране,циганизиране и грабене.Незаконна по дефиниция и е за забрана !!!!

Ех, как му се иска на Местан, някой като Станишев пак да му се...

И като Фикуса, не само като Станишев ДА СЕ ПОДЧЕРТАЕ