ДПС и ДБ искат италиански вариант за Лукойл – под контрола на държавата

Държавата трябва да осъществи и пълен контрол над концесионираното пристанище "Росенец", заяви депутатът от ДПС

Обратно в новината

Коментари - ДПС и ДБ искат италиански вариант за Лукойл – под контрола на държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние пък искаме италиански модел на правителство ! При него етнически партии като дпс ще бъдат изритани от политическия живот на страната , а рашистки подлоги и протежета като бсп и иZраждане смачкани до ниво градинска тор ! Кога ли и в България най-накрая ще се пръкне наистина крайно дясна партия като в Италия та да потръгнат нещата ?

България разполага с най глупавите политици в света. Затова сме бедни.

Лукойл да се одържави! Както и всички руски имоти у нас ,за които не са платени данъци. И в тях да се настанят украинците! Айде да видим имаме ли политици на място!

От османското(иго) присъствие насам, не се е случило нищо по-лошо на милата ни Родина, от присъствието на ДПС и йордан(Стефчов)цонев - ментата.

Какво става бе журналя , преди дни съобщихте че ИТАЛИЯ искала да направи с невта като БЪЛГАРИЯ ? Нещо с паметта ви не е наред или нарочно пишете по този начин ?

първо я продадоха за 1 прогнил долар сега ще я купят за наколко милиарда

Ако го напрявят това, ще гласувам за ДПС. Лукоил е на Ротшилд. Национализация за да накажем гнилия Запад!

Леле! Познайте какво се получава между крупие и петролен магнат?? Йордан Цонев, Данчо ментата! И до нефта иска да се докопа кучето мръсно!

Разликата обаче е ,че в ИТАЛИЯ има мафия,докато в България мафията си има държава, във това е тарикатлъка !

Данчо Феса от ДПС я по-добре да разкаже за огромния хотелски 5-звезден комплекс, който заедно с Пеевски построиха с държавни пари на Халкидики - точно между Никити и Неос Мармарас и който всички сме виждали колко е мегаломански и нео-мутренски?!!!

Първо да приключим с Лукоил на Ротшилд.

Каза го човекът с прякор Данчо "ментата""

Измамнико МЕНТА, до вчера Лукоил не беше платил и една стотинка данък на държавата, защото тоя урод заедно с Банкянския обирджия и Доги Сарайкин се гушкаха с Лукоилските уроди, а днес се бил замислил за моите интереси! Трябва ВЕДНАГА да се одържавят активите на Лукоил в България!

" държавата трябва да осъществи и пълен контрол над концесионираното пристанище "Росенец"" - Ми то нефтопристанището, май най пречи на сараите Доганеви. И оти нали са в съседство, най добре и най сигурно за народа, е да се премести при него.

Нефтохима бе държавен, а горивата с купони, Що ли!!?

беше дошла соросоидната " демокрация ".

МЕНТАТА НЯМА ТОЛКОЗ АКЪЛ ЗА ДА КАЗВА КАКВО Е ПРАВИЛНО, ДА СИ ГЛЕДА ОБОРА С МУЛЕТАТА.

Предложи?!? Странно защо не "предложи" нещо по различно? До вчера друго предлагаха...

Като заговориха за обекти които трябва да бъдат под контрола на държавата какво стана с идеята Топлофикация София да стане държавна? След като вече всяка година или през година държавата ще трябва да им погасява задължения в размер на 600-1,2 милиарда лева. Ама те в Италия тъй и иначе за това нека и ние така да постъпим, НО само ако се наложи! Като до тогава да имаме възможността за варианта. "Нашата цел е, ако се забрани износът, с продължаването на работата на рафинерията да се осигури евтино гориво за българските граждани", коментира още той. В този ред на мисли, а нещо за цените на вносните хранителни продукти? След като са по-евтини на пазарите ни от родното! Това няма ли да се промени? Или като с петрола дай само ако се наложи да има намеса?!

Данчо Ментака, на снимката е като Дъ Пъ Съ - варианта на италианската камора, заедно с мети доганчик сложиха ръкъ на варненската ТЕЦ. Сега е ред на бургаският Лукойл. Да се готви 6-ти блок на АЕЦ Козлодуй.

Спомнете си как АЛО, ЕГН-то взе лиценза на рафинерията.. И как на втория ден там цъфна един посланик и заповяда - тук всичко е наред. Връщайте лиценза. Та посраник Уорлик Хутин ли го спеши но пожар да т ръчка до Бургас.

А що не НЕМСКИ? Те преди италианците национализираха руска рафинерия. Че и неруски нефт за проба си докараха. Ама бензин и дизел таз нова немскя рафинерия не пуска с него. Та дупка с къде 25% недостиг се формира на пазара. И все още Хабекчото и Бербочката търсят нефт за него по света. Тъй де италианците тепърва ша трупат горчиив опит. По-добре за нас е патилите веч да следваме..

Мафиотите от ДуПеСе са решили дазаграбят Лукойл в тия смутни времена по примера с КТБ.Помнете ми думите.

Управлението на рафинерията на "Лукойл" в Италия беше поето временно от правителството, за да се избегне затварянето й и да се гарантират доставките след влизането в сила на 5 декември на европейските санкции за вноса на руски суров петрол, съобщи "Франс прес". Имаше опасност контролираната от "Лукойл" рафинерия ISAB - една от най-големите в Европа, да спре производството си заради забраната за внос на руски суров петрол по море.

Абсолютно ми е все едно дали е лука или шеел..... Това е рафинерия построена от народа за народа няма какво да прави в частни ръце

Да ти ЕПМ, боклук. Много си компетентен по всичко, Унищожете всичко руско,без да има с какво да го замените. Мама ви продажна,не се наплюскахте 30 години.

Кое е руско в Нефтохима!? Строен с български пари, сега е вече с американско оборудване, български работници! Вън ватенките от България!

Мили деца някои от вас не помнят други не знаят малко останаха които са го виждали НО започне ли с с национализация…… Нещата стават безнадеждни

И конфискация за неплащане на данъци и акцизи 15 години наред А Доган Нинова и Бойко да се провесят от на факела на рафинерията за предателство на Родината

оттече при Плама.

Браво Данчо, браво Мента! Решението може и да е добро, не съм специалист по икономика, не мога да преценя! Но пък за сметка на това помня историята, та да припомня и на вас кой продаде Нефтохим на Лукойл - правителството на Костов, а Данчо Ментата беше депутат и послушничко гласуваше всичко...

А италиански вариант за пристанището "догансарай" и ТЕЦ Варна, не ще ли?

Нефтохим няма нищо общо с италианската рафинерия ! А този разбирач най-добре да си вземе телефон с шайба ! Откъде да знае какво набира като натиска по тъчскрийна !

В интересни времена живеем! В момента ставаме свидетели как всички, които над 30г. са грачили, че държавата е нещо лошо, а най-важното, ценното и доброто е "свободният пазар" и "частната собственост" сега плюят на думите си и се обръщат като фурнаджийски лопати на 180 градуса! :)))))

Шилo

Ментата много иска държавен контрол, защото знае, че ще фалшифицират следващите избори, ще си направят стабилно правителство, а техните хора ще застанат на входа и на изхода на Нефтохим-а, както през 90-те години.

Щом го казва тоя вмирисан еничар,трябва да се направи обратното.