ДПС готови да подкрепят единствено програмен кабинет

Зам.-председателят на партията Йордан Цонев цитира публикация за ляво обединение около БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяка подкрепа към уж Демократична България е подкрепа към олигарсите като Васил Божков и Иво Прокопиев, които работят само за своето лично благо и против интересите на България!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Не случайно етническите партии са забранени от конституцията. Само че, няма българин с топки.

Хм, ДПС НЕ Е ИЗЛИЗАЛО от ВЛАСТТА. Както се изрази Бойчето, ДПС РАБОТИ ОТЗАД. .... " Къде бяха тези хора, когато ДПС през 2013 г. свали ГЕРБ от власт - бяха на улицата и върнаха ГЕРБ на власт. Не само върнаха ГЕРБ на власт, но и направиха още нещо - участваха в следващото управление на ГЕРБ." Фактите НЕ СЕ КОМЕНТИРАТ. Фактите СЕ ПРИЕМАТ. Ментата закопа Бойкикев/УМНИТЕ и КРАСИВИТЕ :)

Бивш началник в СДВР: ДАНС се ръководи от хора на Пеевски 06.01.2021 МВР в момента се намира в нормативен, структурно-функционален и управленски хаос. ДАНС изцяло се ръководи от заместниците, които са изцяло хора на Делян Пеевски. Изцяло е овладяна службата и е под контрол. Това заяви пред Българското национално радио Валери Григоров, бивш началник на Охранителна полиция в СДВР и бивш директор на Гранична полиция. “През цялото си управление премиерът Бойко Борисов е бил инициатор на алтернативни паралелни структури, създадени по негова инициатива и под негов пряк контрол, за да може да владее оперативната обстановка през тях”, посочи Григоров. По думите му това е формирало алтернативни паралелни структури, които функционално съвпадат с основните структурни звена. Според него на базата на тез повтарящи се структурни звена към настоящия момент има 16 дирекции в МВР, които не работят добре и не подобряват управлението. “С управлението на Борисов няма никакво значение кой е вътрешен министър. В момента виждаме, че има един вътрешен министър, който не знае защо е там. Той пребивава единствено и само защото Борисов му е казал да бъде там министър, а не защото е наясно, не защото прави нещо”, категоричен беше Григоров.

1 000 000 за консултация се обажда.

Ген. Димо Гяуров: Шефовете на ДАНС и ДАР сами поднесоха на тепсия главите си на премиера и президента 20.05.2021 Ако 4-месечните отпуски на шефовете на ДАНС и ДАР са опит за самосъхраните – това е най-глупавият възможен опит, защото и двете агенции вече си имат собствени устройствени закони, в които е разписано, че двамата председатели имат 5-годишен мандат. Предсрочното му прекратяване става при изчерпателното изброяване на конкретни обстоятелство, които са трудно реализуеми. Това каза пред Нова телевизия ген. Димо Гяуров. „Има само един текст сред тези основания за предсрочно прекратяване, който сочи тежко нарушение, трайно неизпълнение на служебните задължения или накърняване доброто име на агенцията. В случая може да се твърди, че сме в последната хипотеза“, добави той. Припомняме, че вчера президентът Румен Радев обвини двамата шефове в абдикация. „Не знам какво се случва в службите. Липсва информация. В момента вероятно само самите ръководители на ДАНС и ДАР могат да дадат отговор. За мен лично е много изненадващо и двамата шефове на агенциите да си вземат по 4 месеца отпуски, като те съвпадат от дата до дата. В първия момент си го обясних с това, че имат някакви лични ангажименти или пък съвместно обучение, но съвпадението не говори в тяхна полза. От всичко изговорено вчера и онзи ден в обществото се наложи мнението, че това е някаква форма на бойкот, на саботаж. Ако това наистина се възприеме, то техният по-нататъшен път в агенциите ще приключи“, смята той. „И двамата председатели трудно ще избягат от оценката, че служат не на България, а на Борисов. Това е заради глупавото им поведение и вземането на безкрайно дългия отпуск. Сами си сложиха този етикет“, добави ген. Гяуров. Той разграничи това, което се случва с председателите на ДАНС и ДАР от останалите кадрови промени в рамките на МВР. „Със собственото си поведение председателите на двете агенции са сложили главите си на тепсия в ръцете на министър-председателят и на президента. Дали ще ги осбоводят е друг въпрос. Що се отнася до другите промени - няма никакво основание за някакви писъци. Това се е случвало, ще се случва и занапред“, обясни генералът. Той коментира и разпространеният от прокуратурата запис от телефонен разговор миналата година, в който се смяташе, че участва действащ президент. Според ген. Димо Гяуров записът е вследствие на поставен в сградата на президентството микрофон. Само Държавната агенция „Технически операции” би могла да направи това, поясни генералът.

Да му по припомним На Данчо Ментата някои неща. Защото мисирките-послушни “журналисти” нападат свестните хора, но не смеят да задават сериозните въпроси на мафията и капиите й, които вече цяла България знае. Абе, Данчо, абе, мента, я ни разкажи какво точно стана с авера ти Христо Бисеров и как така светкавично го махнахте и покрихте - всякакви прилики с други ваши “герои”, като Пеевски съ случайни, а? Я разкажи как Пеевски бе инсталиран за шеф на ДАНС, макар и за един ден, Та взривихте държавата, като променихте преди това а закона за ДАНС тихомълком! Я разкажи как нападнахте КТБ за да я оберете и бяхте на косъм да затворите всички банки, да взривите цялата финансова система, за да прикриете престъплението си, разграбването, икаква точно бе ролята в нето не само на Пеевски, но и лично твоята... И на манионетката ви Цацаров. И на Гешев. И на Борисов. Я ни разкажи защо от трибуната на Народното събрание нарече Борисов мутра, за “дали боли когото ти вадят зъбите без упойка”, защо Борисов в Народното събрание обвини “пометния ви председател” - ДС доносник и осъден за тероризъм (от “Оня списък”) че е поръчал убийството ву! Разкажи ни за самоубийството на “мъжката секретарка” на Доган, което НЯ БЕ разследвано както трябва - не според мен, о според публичните признания на Борисов и Цветанов...И как стана това самоубийство с поглешната ръка, в сараите, където пиле не може да прехвръкне, камо ли човек с оръжие, и за онова писмо, което се намери дни след като бе самоубит видния ви депесар в ... джоба му?!? Мента, стига вече пунти мари! Додеяхте на всички! Пределно ясни сте, и сте много жалки (парвенюта), И позите и властта ви стоят като на свинче - звънче!

Напълно съм съгласен, че най-голямата мафия е около ДПС. Точно от ДПС да говорят за мутризация, е абсурдно. Чувал съм експерти да обсъждат, че точно заради ДПС, мутрите започнаха да управляват България в управлението на НДСВ.

НДСВ на Симеон Кобурготски му го създадоха ДС гениралите. Любен Гоцев, Бригадир Аспарухов, Гестапото и останалите от шайката им, дегизирали се като библиотекари при Стоян Денчев. Те и докараха със сделката за имотите Симеон в България - “Мултигруп” на Илия Павлов - авер на Доган , (която пат те с Луканов създадоха (както и мутрите, борците, трупировките, назнамените едри бизнесмени о банкери,... тоест организираната престъпност), го посрещнаха и настаниха, Те създадоха преди това и ДС доносника Доган с шайката ву, Луканов лично разпореди да се наруши конституцията и да се регистрира ОПГ ДПС като партия - лично премиерът Попов подробно разказа за това и по телевизията, и други (Минчев,...) потвърдиха... При Симеон същите пробутаха и Бойко Борисов за главен секретар на МВР, и лично Бригадир Аспарухов много пъти го каза и Борисов никога не посмя да го отрече или оспори, а техните мекерета - ДС доносниците Доган и Първанов му издействаха и генералските пагони, за да утвърдят легитшмазията му! Цялата им ДС преса бе впрегната дълго време да направи Борисов разпознаваем и популярен и да му създаде съответния ЛЪЖРИВ образ и имидж!... Това бе много концентрирана, много скъпа и дълга кампания, око си спомняш... Тока ме нещата бяха пределно ясни още тогава, ако човек внимава и не им се връзва на глупостите, лъжите и манипулациите им!

Гледах Данчо Ментата по БТВ днес - смених канала за да не повърна

са готови да подкрепят всеки, който им даде да ЛАПАТ... :)

Йордане, Данчо, Мента, гледаме те в очите 20.05.2021 Зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев от известно време е чест гост в големите телевизионни студия. Той знае защо, и шефовете на ТВ-тата знаят. Затова сутрешният дует на бТВ се държа към него както деца към Дядо Коледа. Самият Цонев се държи като едно от джуджетата на добрия старец, който, разбира се, е д-р Ахмед Доган. Цонев, наричан от някои Данчо Ментата, последователно и с нужния благ тон, обяснява на зрителите, че д-р Доган освен Дядо Коледа е и леля Ванга същевременно. Всичко, което бил предсказал и казал преди много време, се случвало сега. Късно съзряваме за гениалностите на Бай Ахмед, както почтително го наричали босовете на Мултигруп някога… Бай Ахмед е нещо като мъдреца, учителя на нацията - българският Конфуций. Всеки път, когато сме го послушали е настъпвал златен период, а когато не – падаме в киреча. Данчо има и друг рефрен: ББР не е отпускала кредити на Делян Пеевски. Иска доказателства иначе всичко щяло да бъде обидно и преднамерено говорене. Скоро ще има предсрочни избори и Цонев прилага предизборната тактика на движението. Отричане на всичко, разкриващо истинския лик на върхушката в ДПС и заливане с шербет на идеите, които същата върхушка иска да пробута на всички. Главната цел е да се прикрият по някакъв начин лекетата от фасадата на босовете Доган и Пеевски. Ако питащите в съответните телевизии бяха поне малко свободни и мислещи, щяха да попитат най-малкото, защо като двамата са пред канонизация в движението, обществото има толкова много съмнения относно това? Можеха също да потърсят отговор на въпроса: Как са се чувствали хилядите български мюсюлмани, които се отзоваха на призива на своите лидери и отидоха да пазят Доган в Росенец и видяха с очите си в какъв луксозен дворец се шири той? С какви пари е построен? По какъв начин д-р Доган придоби ТЕЦ „Варна“ и пристанището до него? Защо „свети“ Делян е разследван в САЩ за пране на пари и корупция по закона РИКО, приет през 70-те години за борба с мафията и по закона „Магнитски“ за нарушаване на човешки прави и за съучастието му в разгрома на КТБ? Защо Делян Прекрасни фалира печелившата „Булгартабак“, затвори заводите към нея и по същество ликвидира тютюнопроизводството, оцелелите остатъци от което захранват гръцки и турски прекупвачи? Защо прекрасният Делян унищожи малките разпространители на вестници и списания и наложи своята Лафка, която след като се скара с Васил Божков фалира? Защото толкова много бизнесмени, които проговориха за рекетьорския модел на предишното управление, сочат все по-често именно Пеевски като човекът, който чрез Борисов и негови министри е заграбвал чужди бизнеси? Чичко Данчо адски много ще се нервира, ако някой понечи да попита за тези неща. Да не говорим за сътрудничеството на ДС на д-р Ахмед Доган… Възхищавам се на този честен, некорумпиран и високо морален човек за умението да хипнотизира медиите, в които се изявява. Дали това става чрез влиянието на Доган и Пеевски, или на Борисов все едно – получава му се. Да не забравя и за намазаната с шарлан идея на д-р Доган за програмен кабинет, за който ние, дебилите, сме узрели чак сега… Вероятно ДПС ще предложи за министри в него доказани експерти като Владислав Горанов, Емил Караниколов и още неколцина от този сорт. Ако не са следствени дотогава… А какво пречи сед като е толкова свестен Пеевски да бъде предложен отново за шеф на ДАНС? И без това неговите хора там са на дузпата, може той да поеме борбата с корупцията. Браво на Йордан Цонев. Така се прави кампания. И понеже не намирам подходящи думи да изразя чувствата си към уменията цоневи, ще се възползвам от една мисъл на големия Адриано Челентано: Дяволски много обичам да слушам лъжи, гледайки изричащия ги в очите… Особено като знам истината… Данчо, Цонев, гледаме те в очите. Емил Азар

Телевизията опорка на статуквото. Цонев така лъжеше тази сутрин. ДПС е символ на задкулисието и схемите. Колкото и да се напъват всичко което ще постигнат е на гърба на простите им гласоподаватели. Те си направиха мини империя със сараи, султани. Проблемът е, че парите им са за сметка на всички, които живеят честно и си плащат данъците. До каквото се докоснат се използва да се вземат кредити и се фалира.

Се гърчат като умиращата беззъба змия, в която се превръщат. Доган и Пеевски да си събират багажа, че тук нищо добро не ги чака.

ДПС е готово да се обедини с всеки, само и само да се докопа до власт, аз това разбрах...

Никой да не им се върже, тези са тумор и за българи и турци!

а всъщност, след Костов, етническите партии са най-виновни.

Айа, ай, ай!;)) След Нова и Бтв, утре му е ред и му се пада да цъфне и БГОнЕър, че да обходи сите национални ТВ-та;)) И да попитам така Ментата: след този страх на агата от "мутризацията в политиката", която се случила чрез ГЕРБ, той вижда греха на тези, останали извън парламента, но не вижда греха на собствената си партия, която остана в НС и много добре си партнираше и осребряваше, естествено, партньорството си с "политическите мутри"?;)) Защото някак си, Менто, страха на "д-р Доган" не се оправда - има си сарай, има си ТЕЦ, има си пристанище, имаше си и студен резерв за милиони левове...;)

Не знаех ,че другаря Доган вече е д-р??? Какъв профил, какви болести лекува??? Що за лицемерие е да сравняваш недоразумението Доган с д-р???Доктор ,значи доктор ,а не мафиот като Доган!

ДПС - бягайте като дявол от тамян от тази организация, пожелавам им 10 000 да гласуват за тях и заедно с БСП и ИТН да потънат в забвение, това е РАК за България - дано пукне.

За голямо съжаление тези са най във час ! Програмно експертно правителство за ускорено развитие ! Стига бабаитлък , стига крадене , лъгане , размазване на мутри .. България друга няма !

ДПС е олицетворението на срастването на една партия с властта.. ДПС извън управлението е по-важно от ГЕРБ извън управлението.. Вервайте ми.. :)

При програмен кабинет се краде най-много и не се носи отговорност!

Още 2009 година Доган бил предупредил че с Герб започва мутризацията на политиката....

А до 2009 г. нямаше мутри...