Цонев: Не затопляме отношенията с ГЕРБ, Борисов е хитрец

ГЕРБ направи много лошо за България, не може да има затопляне между нас, заяви Йордан Цонев. Той призова да спрат гласовете от БСП, че от ДПС имат много власт.

Обратно в новината

Коментари - Цонев: Не затопляме отношенията с ГЕРБ, Борисов е хитрец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наяде се в СДС, после ДПС лъготиш-постоянно! Дано да не си българин!Само за далаверата държиш здраво- продажник!

8901

Борисов,Мента,може да е всякакъв,но не е родоотстъпник,еничарин и боклук като теб.За да виждаш по добре за изборите ще ти купя чистачки за очилата,а за твой лиен комфорт и туба вазелин.

Още Омир каза нещо за данайците и даровете им, ама кой да чете! P.S. Ако политиците ни не се сещат кой беше тоя Омир - в Гугъл го има, проверете. Само за информация - не е чиновник в Брюксел.

Човек с прякор ментата ми говори кой бил хитрец абееее ей еничар скрии се бе.

ДПС се усетиха ,ама късно!Само гледайте да не изпуснете сапунчето,ДПС,че Баджо ще ви оноди яко!

Индианската нишка,....Пеевски,Бисеров,ЦонеФ,...и т.н.

Комунистите унищожиха Костов щото е интелигентен, но няма да могат да се справят със селскя тарикат Бойко. Всичко се връща комунисти, ама вашата край няма да има.

Костов се самоунищожи защото е прост.

ЕНИЧАРЯТ ЦОНЕВ се е усетил ,...има късно ! И на него му се клати столчето ,както на Бисеров ,....ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА ---КРАЙ.

"Ледът се пропука, господа съдебни заседатели"както би казал и в този случай Остап Бендер. Кръгът се затвори , първо с измислени протести се свали ГЕРБ от власт , после Атака беше засипана с жълти компромати ,намека към ДПС беше случая Бисеров , сега на БСП им издърпаха ушите.

А има ли по-голям хитрец от теб, Данчо Ментов?! То наистина крадецът вика дръжте крадеца!

...А ЗАЩО ИМ СЕ ДАВА ,ДРУГАРЮ КАДИЕВ???

"Той призова да се спре заиграването с тази "мантра", защото това било категорично невярно и повдигало анти-ДПС настроенията, които пораждали и междуетническо, и междурелигиозно напрежение." Аз го разбирам това като потвърждение от самата ДПС, че ДПС е партия на ЕТНИЧЕСКА и РЕРИГИОЗНА основа. А вие?

Борисов е хитрец , а ти си ментараджия и ибрик.

Борисов е хитрец а ти си един наивник на средна възраст.

Най-големият хитрец в България е...АХМЕД ДОГАН....дойдат ли избори започва да върти всички партии без изключения на малкото си пръстче...пак ще се дават насам - натам едни пари...вече четвърт век-25 години ....

Какво общо има етническото напрежение и неговия градус с ДПС? Доколкото си спомням ДПС твърдят, че не са етническа партия а още по-малко религиозна, че са партия на целия български народ... Но това са май, само празни приказки!

Всеки който се е докоснал до Борисов е изгорял. Има ли по-смъртоносна целувка от неговата? А дано!

Не мисли, че той го прави нарочно! Просто така е свикнал от мутренските си години, когато всяка мутра с охота прецаква партньора и съдружника си. И дори го "поръчва".

Цонев, не ки пров. Лицето Бойко Метнодев Борисов не е хитрец, а последствен, малък човечец. От периферията. Продукт на едно безвремие, мутра, тарикат и петно върху прехода. Отровител на политиката, недоучен, неграмотен простак. Вреди с всяка дума, жест, писание. В тандем с Чехльо Плевнелиев, тези двамата са досадна подробност в историята на българската държава. Идва времето, когато ще ги гонят с камъни по улиците.

Ей, много те бива в характеристиките, бе! Ха сега направи характеристика и на самия Цонев - че да ги сравним;о))) Ако ти липсват изходни данни, питай във Варна и Бургас за "лицето Цонев"!

До "Поправка" Много точно казано.Дано стигне до главите на повече хора. Поздравления!

Това и Станишев не би го написал толкова злостно.Единствено се сещам за Слави Трифонов.

Менто вън от България простако Отиваи в Анадола

Лошото което направи Борисов е че ви събу тотално гащите и мандолините на ДПС са на показ

Единственият, който направи такъв опит беше Костов. А Борисов е професионален лизач, лицемер и селски тарикат. Цел номер 1 на всички български партии, смятащи се за демократични, би трябвало да бъде отърваването на България от политическия изрод герб.

градацията е ясна на всеки-праст,простак,драскач от мазето

Може, може! Може Бочко да им е свалил гащите, но целта е друга. Да направи една хубава свирка на "мандолините" на Агент Сава и с-ие.

.....а Цонев е мента, известен на цяла България.......Човек не може да избяга от прозвището, което са му дали хората!

Ами, какъв хитрец може да е Тиквата? Доган пак го пуска по пързалката, а тъпия пожарникар не може да се усети. Сега и Данчо Ментата го сапунисва, защото знае че оня е тщеславен. Какво имам предвид ли? Ами болшинството избиратели на ГЕРБ са от български етнически произход. А как можеш да накараш българите да не гласуват за дадена партия? Много просто, като и вмениш достлук с турците и ДПС. Е точно това се случва, само че е нужна минимум интелигентност за да го проумееш, Боко.

Леле какъв си умник! "Професионалист" като работодателите си. Всички, включително и този на снимката мошеник, ги тресе да не би да се върне Борисов, че пак ще им се втвърди хляба.

Агент Павле, ако Тиквата се върне на власт, ще се втвърди хляба на целия български народ. Което за него е добре, защото ще може да го използва да павира магистрали.

Цонев: Не затопляме отношенията с ГЕРБ, Борисов е хитрец А може би Доган е само един "наивен" хидроинженер.

Цонев е отврат

Не Борисов е хитерц! Хитреци, и клеветници са Местан, Цонев, Пеевски, Бисеров и цяла кохорта от ДПС. Те използват най-обидни думи като мафиот, престъпник, изнасящ торби с пари през граница, прост пожарникар и т.н. и т.н. за Борисов. Ежедневно създават в Парламента комисии за преследване и дискредитиране на Борисов. На фона на тези факти Цонев е един долнопробен наглец като казва поведението на ГЕРБ продължава да бъде арогантно, на моменти - и неконструктивно Относно ЦИК разпределението на Президента беше математически точното съответствие на закона (т.е. Изборния кодекс) приет от БСП, ДПС и Атака, като то изискваше задължително да бъде избран и зам. председател на ЦИК от ГЕРБ. Това ще рече пропорция ГЕРБ:БСП:ДПС:Атака = 7:6:2:2 Известно ощетяване на ДПС се регламентира от приетия закон (т.е. беше математически неизбежно), понеже при друго разпределение несправедливостта щеше да е по-голяма. Дълбоко непочтено беше поведението на БСП и ДПС по време на избора на ЦИК както и след това при публичните им изяви. Те плюеха Президента и ГЕРБ, като причината за тяхното недоволство беше в техния калпав закон. Сега Местан освен, че правилно се съгласява за разпределението 7:6:2:2 трябваше и да се извини за нахалното, нагло и обидно поведение, което се базираше на това, че публиката не знае в детайли закона и практическото му приложение. Освен това трябваше да благодари на Борисов за съгласието му за корекция на закона и да каже, че несъгласието на БСП за законови промени се дължи на това, че БСП не желае да признае нефелното си законодателство.

Последно - какъв е Местан?

Я по-кротко, бе, гъзолизач! Хора, като Борисов, за които и чуждият печат пише , че е с пристъпно минало, (а и настояще), трябва всеки ден да палят свещ в църква, че все още са живи, или поне на свобода!Ама откакто мутрите купиха поста "главен секретар на МВР" за Борисов, те фактически си купиха държавата, или поне силовите и правораздавните органи! Сега, такива като него, се разхождат с бронираните си коли и 20-30 души охрана, и никой не смее да ги пипне.Всички протести ги плащат и организират те. Покровителят им, Борисов, трябва да се върне на власт. Иначе - лощо.

Този плашипутарник от снимката е абсолютен негодник.

ПРОРОЧЕСТВОТО: ДПС е проклятието на България! Докато тази партия е във влъстта България ще е в агония!

Цонев, факта, че Борисов е хитрец не изключва хипотезата, че и ти не си същия! А че и двете партии сте от едно котило го доказва не само ритуалното пиене на кафе! Тая държава няма да се оправи докато не решим, че повече закони в близките 100 години не ни трябват и не разтурим Парламента, а от парламентарна република не станем президентска!

А този от снимката какъв е. Помня го още когато беше в СДС. Просто нямам думи, с които да го опиша......

Данчо, като прочета нещо от теб винаги се сещам за народното ти звание "ментата".

Всички са маскари. Системата е такава, няма оправия.

Борисов е хитрец, но и Местан е хитричък. Едно кафе, с няколко милиона разтоварен Борисов и малко по-богат Местан. Никой депутат ни прави нещо без нищо!

ДПС изпомпа каквото можа от БСП се га се залепя в Герб. Те май имат един и същ господар отвън!ББ е голям хитрец, а местан е виртуоз когато словоблудства с българския език и става за везир. А ББ след кафето с Местан,да пие едно и с Доган,май по добре да цапнат по едно уиски и работата е таман.

Имаше дни на протест с по 40 000 човека искащи остаката на Орешарски. МЕСТАН ДА КАЖЕ ЗАЩО ДОКАРА организирано 7000 ТЮТЮНДЖИИ И РОМИ ДА КРЕЩЯТ - ''СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ''.

големи хитреци са и двамата, но Бойко е освен това е нагъл хитрец.

Бойко е нагъл хитрец, а Цонев - противен хитрец.Изощо всичко, което правят в този БГ парламент, е крадците да викат: "Дръжте крадеца!".

Има ли по-голям хитрец от Данчо МЕНТАТА?

Много ми е любопитно едно нещо (но НЕ искам да знам отговора): Какво ще правим ако утре се окажем извън ЕС? Представете си как някое зомби от сорта на Нина Гергова, с мълчаливото одобрение на БКП, натъпкано с рубли като коледна пуйка с ориз, изведнъж тръгне да събира подписи за референдум за излизане от Европейския съюз Докато се усетим, Станишев вече ще шава с очички и мазно ще обяснява как По конституция сме длъжни да проведем референдума. После си представете как мнозинството гласува за това България да напусне Евросъюза. Невъзможно? Ха, напротив съвсем реален сценарий, който чака зад ъгъла

ДПС най-малко може да говори за демокрация. Ако искаше да е такова, то не би трябвало да е отцепено етническо турско, противоконституционно движение и по тази причина неговото място не е в българският парламент. Това движение трябва да бъде забранено и изхвърлено веднъж завинаги от българската история. Ако се чувстват български граждани, то не би трябвало да се делят от всички останали партии в България. "Лидерите" на ДПС са някогашните двойкаджии, които влизаха по квота "Предимство" във висшите учебни заведения със "Слаб 2". Социалистическото предимство на тези двойкаджии вижте до къде ни довеждат днес - до етническо напрежение и депресия. Нищо, че се хвалят, че етническия мир се дължи на тях. Нищо подобно. Иска им се, но не е така, защото възпитанието не им е демократично, а фанатично. Използват добрината и търпимостта на целия български народ. ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ПРЕДАТЕЛИ!

При изборите системата не е ли същата- на тези с най-много гласове им се увеличават, а на тези с най- малко се намаляват бройките

Всъщност повечето от българските партии са популистки, ДПС пък са наистина хитреци , те нищо не обещават, но пък имат зависим електорат, българина избира месията, сега се появиха нови, ще се появяват все нови и нови, защото обича да го лъжат. Реформаторите ги отсвирваме, защото всяка реформа е тежка, за разлика в развитите демокрации избират реформатори, затова и англичаните са добре, защото избраха Тачър, затова в Германия избират Меркел, знаят кой може. Е заслужаваме си тази съдба, затова децата ни отиват в ЕС , защото там никой не им е обещавал " светло бъдеще ", напротив там са печелили изборите с обещания " кръв и сълзи " но ние винаги ще сме последни в ЕС, ако не ни отсвирят и от там...

Ще го наблюдаваме този "данайски дар" до какво ще доведе;о) Но пък воплите на ДПС, че са били ощетени, направо ме сразяват;о) Разликата между ДПС и Атака е 13 депутати. Точно толкова е разликата и между ГЕРБ и БСП! Т.е. по същата логика и ГЕРБ може да надава вопли защо трябва да имат равен брой представители с БСП?!

Колко "тънко" ДПС подкрепя Атаката - да бъде във воленчо- кантарът, златното пръстче- от неговите хора в ЦИК-за зависи ВСИЧКО ::)) Доган го бива в тези сметки..::)Знае си избирателите - под брой ::)) Едната партия подкрепя другата - "омразна" на нея ..партия ::)))

Кога на този ще се направи ревизия, ледствие за ВСИЧКИ имоти , които е заграбил из страната ??? Цоневчето говори за принципи!!?? При осъдени трима и кой знае още колко НЕ осъдени , за КУПУВАНЕ на гласове ::))При шетането на ДПС - из мааалите на ромите ??? При автобусите ??? При наглото заграбване на власт от една 6-7% партия - из цялата страна ??? Ей, потурнак, кога някой нормален прокурор ще се заеме с теб ????

Милиционеро - БКП - махленски хитрец. Вълкът козината си мени ??????????

"...защото това било категорично невярно и повдигало анти-ДПС настроенията, които пораждали и междуетническо, и междурелигиозно напрежение." "Що така бе Миме?!" Нали ДПС не е партия по Етнически и Религиозен признак, т.е. не е Противоконституционна! Мишок лаком и прост... Качил си се върху бучката сиренце и пазиш с лапички... До време!

ментата да каже на друг че е хитрец? това виц ли е?

Що г-н Цонев? :) Няма лошо. Борисов си общува чудесно с Турция за разлика от Станишев и сие :)))) Пък и с Доган си имат старо приятелство. А както знаем, понякога има бури, но здравото приятелство винаги оцелява.

е в главата ти, Зомби...

ПО ГОЛЯМ ХИТЕРЦ И МОШЕНИК ОТ ДАНЧО МЕНТАТА РЯДКО МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ , ТОЙ Е АПСОЛЮТЕН ИЗРОД , ПОВРЪЩА МИ СЕ КАТО ГО ВИДЯ , ПЪЛЕН ПЛАЗМОДИИ И НЕГОДЯЙ

страх го е, защото ако се сближат той пръв ще бъде изгонен :-)