Коментари - Местан: Задачата на ДПС е да свали ГЕРБ от власт | dnes.dir.bg
назад

Местан: Задачата на ДПС е да свали ГЕРБ от власт

Всички членове на Централния съвет на ДПС са силно амбицирани да дадат принос към тази задача, която стои пред българската демокрация – свалянето на ГЕРБ от власт и реализирането на алтернативно, демократично управление. ДПС е една много силна партия.

Обратно в новината

Коментари - Местан: Задачата на ДПС е да свали ГЕРБ от власт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП+ДПС+СДС=БКП !!!Всички са от едно кутило !!! ДПС иска да се върне на софрата от която лапа последните 20 години. Колективно управление, няма виновни !!! Защо всички "невинни"се прегърнаха и РЕВАТ в един глас срещу Б.Б?!?! Не съм фен на ГЕРБ, или който и да било от тези тарикати, но явно много сметки се объркаха. Ако всеки упражни правото си на глас, по съвест и убеждение,ДПС няма да распределя "БАНИЦАТА"и да определя приоритетите в РОДИНАТА НИ!!!

Лютфи ефенди, не си приписвай, туй що ще стане и без напъните на ДПС-то. Народа ще свали ГЕРБ, а не ДПС. И да поздравиш Ширин ханъм от Каракольо.

Много му е мазен курбана на тоя Местан! А не си дава сметка,че "движението" му е незаконно според Българската конституция и няма място в нашата държава! Незнам кое правителство ще го отмете тоя въпрос и ще го обяви извън закона ! А пък тоя Местан,прилича на новия турски Хитлер - и той на времето е почнал така -отдалеч! Гадни турци! Марш от тук,докато е време!

Искат да ги свалят защото това е единствената партия която не им се наведе.

Е на мен пък ми казаха че коалицията след изборите ще е ГЕРБ, Кунева и ДПС с 55-60 % вот...

Като гледам Местан и ми идва ДА ПОВЪРНА!!!

Мислех, че задачата на ДПС е да се бори за правата на гражданите. А се оакзва, че е да се бори срещу ГЕРБ. Преформулирането на целта говори само по себе си за какво се бори ДПС. Бори се за власт, даже не да управлява. Понеже ако се бореше да упрявлява, ДОга щеше да е в Народното събрание, а не в "сарай", който е собственост на бизнес дама от кръга му. И нямаше да разправя пред камера, че той разпределя парите в държавата. Щеше да е записано, че от него зависят правата на гражданите. Това не е цирк. Това е престъпление за съд. Надявам се, че скоро това ще се случи. Определено има защо.

хаха, тия пък що се бутат за власт?! След Тиквата и Приятели, ще е останало ли какво да се краде?

Въпрос : Какво е общото Буда и Доган? Отговор: И двамата са прислугвали в Мултигруп

този пит много загазихте обаце ниъе няма да гласуваме за дпс а за касим дал авиъе сис доган си направете васите кражби *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

задачата зададена от Р.Турция е да папагалстват против Бъда, а на Волен задачата е да изчисти парламента от правораздаващи партии, червени, сини и за задгробно развитие на БГ.

Г-н Местан по тъпо изказване от политик не съм чувал.Задачата на ДПС не е ли да подобри жизнения стандарт на своите избиратели?

За бога, братя, гласувайте.

Дръж се Бат Бойко , българите сме с теб ! Никой българин няма да гласува за хора като СерГей НестаниШев , Лютив Бустан , Пръмова , Нейнски и др. подобни!

Така е, БГ! Време е българите да се обединим и да гласуваме за България! За нашето и на децата ни, бъдеще!

Написах,че др.Местан застава в подкрепа зад един негов другар от БСП и цензорът на сайта ме отряза,това е!ЕАма,че демокрация...за някои може,за други-не!

Егати ,тоя фес и комуняги крадлива пак да командват БЪЛГАРИЯ,добре че гледам само кво става и се радвам ,вие загивате.

Лютив Местан , Обран Бустан , Пропан Бутан и др. подобни да духат супата!

Ние сме феномен, народ от ангелчета, който не знам защо ражда политици-дяволи. Абе, смешници, къде другаде политиците са баш от народа, т.е от село. Данеби да падат с парашути отнякъде, или да са ги правили в Сиера Леоне. Наши цървули са ги правили, най-често в пияно състояние, както впрочем повечето...Лумпените, крякащи не по площадите, както правят другите народи, а само пред компютрите, да се освестят. Те ни натресоха псевдодемократите, те само мрънкат и хвърлят грозна пяна наоколо, те са страхливците, които като са анонимници, са много ербап, но ако хипотетично дойде предишната власт, първи ще се юрнат за партийни книжки. Не всеки народ е излъчил над милион доносници, а само такъв, пълен със страхливци и раболепници. Мишки, на които всеки ден им подхвърлят по някоя партенка и те като озверяла глупица се нахвърлят помежду си, докато хитреците изпапат сиренцето. Нещастници....

А ти ... комунистически толкова си озверял и огладнял от има- няма четири години глад та проповядваш да се обединят всички и ДПС да спасят българия. Продажник - България се пише с главна буква. Сигурно ако пишеше Русия щеше да я напишеш с главна буква.Безродник. Никога повече турци да ни управляват.Стига толкова - немец, руски евреин и турчин. Ние сме българи.

В България няма други, освен българи. "Българин" е националност. Турците са в Турция, руснаците - в Русия и т.н. Ти какво се пънеш тука да пробутваш?

Май почна въоръжената борба...Двама цигани гежко въоръжени вече бяха готови да смъкнат правителството под мъдрото ръководство на новия пишман-лидер. Друг лидер каза, че ако ГЕРБ не си отидат добровално, ще ги смъкне силом. Двамата лидери са за подготовка на въоръжена борба, но чакат да се запролети за да хванат гората...А тия двамката от Факултето са от бригадата "Ранно пиле - рано пее"...

Не съм за Костов, който напоследък също е пощурял ако не за власт, което е немислимо, но да влезе в парламента. Но едно му признавам като каза, че ДПС и Доган са проклятието за България.

Защо ще сваляте от власт ГЕРБ. Защо сте с ваште мъчители през възродителния процес,които ви прогониха.Защо сте с коалиция с тях. Ами защото вашия Доган си е най-долна проба ченге. Днес прочетох в Интернет неговото досие. Какво ще кажете за това -имали някой да ми отговори.Как може да го избирате и да ревете от възторг по него. Та той е бил срещу вас.

някой би ли ми обяснил каква е разликата м/у турчин и циганин-тоя като го гледам ми прилича на циганин

ти пък приличаш като да се преструваш на някой, който не си какво пробутваш тука?!

Задачата на българския народ е да не допусне БСП и ДПС да се доближат до властта.

Жертвите на "възродителният" процес се прегърнаха крепко с палачите си? В ръководството на ДПС няма човек, който да не е бил агент на ДС. Чудно как обикновеният, честен и работлив турчин гласува като добиче за тази откровено комунистическа партия.

За какъв "турчин" говориш?! Искаш да кажеш нещо за българите-мохамедани, за българите с турски произход? Защо тогава казваш "турчин"?! Защото "великите" западни сили заповядаха така да се говори?! Да се разделя българския народ на "малцинства" и "мнозинства", на някакви си "турци" и "българи"?!?!?! само щото авторите на "Берлинския договор" така са заповядали?!?! Че чак са стигнали до там да заповядват да си пишем в законите да се били ОБУЧАВАЛИ децата в българските училища "на два езика", след като преди няколко години не успяха да ни заповядат да заличим в закона си за народната просвета задължителните държавни изисквания за изучаване на български език в българските училища...?! Забележи цинизма - да се "обучават" на два езика в българските училища - т.е. не даже задължително да били изучавали "майчин", лелин, вуйчии и пр. език, а да се "обучавали" на два езика!!! Я се стегнете и не се оставяйте на свирката на световни банки, фондации, фондове и пр. арсенал на "великите" западни сили, дето ни закачиха на коланите си като скалпове след победата им в Студената им война срещу нас и присъединяването на територията ни към тяхната, за да я ползват за прост пазар, нов ресурс и военна площадка и логистика за непрекъснатите им войни

А задачата на българите е да не допуснем да влезнете в парламента , манг..........али!

Когато ръководството на ДПС приеме за най-важна задача не свалянето на ГЕРБ от власт(аз съм против ГЕРБ) а се заеме с проблемите на обикновените, кротки, работливи турци. И не да ги кара да треперят от страх, че ако не гласуват за бейовете от ДПС ще бъдат изолирани и линчувани- както е в действителност, а се погрижи да имат работа и образование-- тогава ще повярвам че ДПС е европейска а не МАФИОТСКА партия

Задачата на българския народ е да не допусне БСП и ДПС да се доближат до властта.

Оти се лютиш лютиФ местан, не разбра ли, че вашата е изпята вече?

Бедний Лютви Местаноолу, още ли не разбрахте с тартора ни Ахмедчо, че тоз "юнак" Буда Искариотски ше падне от власт когато реши чичо ви Сам из отвъд Атлантика??!!

Благодаря ти много, Местане. Само ти можеш така да обединиш българския народ, а това не е лесно.

и аз съм тъй, с бурка на главата и свалени потури

Лютви се размечтал пак Сергей да им стане ибрикчия..Тоя гладко.. и сладко говорещ , използува думите си , както някоя медсестра , много кадърна , слага умело инжекции ....със отрова...Нали бяха на власт--РЕЗИЛИ.Или искат пак като ДОГАН--ДА РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОРЦИОНА.....Нали са уж ЗА ПРАВА И СВОБОДИ---Н а побоя показаха КАКВИ ПРАВА И СВОБОДИ ИМАТ ВПРЕДВИД.....РЕЗИЛИ..А Станишев---хитрее , манипулира --и лицето му го издава...НИКОГА НЕ БИВА ПОВЕЧЕ ПРОВАЛИЛИ СЕ-СЕРГИ , ДОГАН , КОСТОВ , ПЪРВАНОВ--ОТВРАТ...

Това мишленце с тази малка мазна кратунка възлага на електората си много сериозна задача :) Задачата на ДПС по скоро е да напусне парламента завинаги няма нужда от етническа партия когато гражданите на държавата имат равни права във всяко едно отношение, а партии като ДПС разделят хората и създават конфликти, такива кретени трябва да бъдат държани в окови не да ми стоят в парламента и да решават съдбите ни !

Господин Местан, вие ли качихте ГЕРБ на власт, та ще ги сваляте. ГЕРБ е демократична партия, избрана демократично в демократичното българско народно събрание. ГЕРБ сами ще слязат от власт, след няколко месеца, защото тогава ще имаме нови избори. Ще избираме ново народно събрание. Ако тогава ГЕРБ бъде избрана да има мнозинство, вие господин Местан, просто трябва да поздравите България и българите за направения избор. Това е демокрация, госодин Местан, а не вашия измислен и фалшив демократизъм, който ви кара да си мсилите, че трябва всеки мандат да сте в управлението на България.

България трябва да подкрепи ДПС в това благородно начинание, да изгони некадърниците и тиквите от ГЕРБ! Явно не сте добре информирани, но ДПС ще направи правителство с най-опитните експерти! ДПС заедно с БСП има най-опитните политици с най-голям опит в политиката. Станишев е лидер на европейските социалисти и вече е бил премиер на българия и вкара българия в ЕС! Иван Костов и той е бил премиер и изкара българия от най-голямата криза през 1996! Няма друг който да помогне на българия! България има шанс като даржава само с една широка коалиция от ДПС, БСП и ДСБ- партиите с най-голям опит в политиката и най-добрите специалисти!

ДПС е гнойна ракова рана в тялото и душата на многострадалната майка България!ДПС е ПОЗОР за истински суверенна държава, но в сегашните вълчи времена България е колониална територия, а не суверенна държава при това сме в ръцете на най-злокобните ни вековни врагове вкупом.Имаме може би не решаващ, но поне ДОСТОЕН ход и той е да имаме силна и истинска българска партия като АТАКА, за да защитим поне достойнството си като се чува високо българския глас и категорично да отхвърлим и презрем всяка партия,която си дори помисли да се коалира или даже подмолно да работи с ДПС.Или БЪЛГАРИЯ,или ДПС,Турция и потурчване.Няма друг избор и утре ще бъде късно.

Истината е, че на избори трябва да се гласува. За да не може подобни демагози, като Местан, Станишев и компания да имат глас в решаването бъдещето на България! ГЕРБ не са ми любимци, но нямат алтернатива към този момент.

Едно доста непремерено изказване на господим Местан, което ми напомня, че за миг не трябва да забравяме, че ДПС всъщност е антибългарска партия и в деня на изборите, трябва всички да отидем до урните. След като раздухаха скандала за Доган, който според мен сами си скроиха, очакват подкрепа от ЕС и ако наша партия, изключая БСП спечели на изборите - ще ни скъсат от проверки за нарушения в изборния процес.

Вие не желаете да видите повече ДПС във власта.Начина е само един.-силна Атака .Лесно е.Изберете само правилната бюлетина.

Защо ДПС се прави на щипната мома ? Те реално са на власт най-много години ! Тази демокрация е тяхно дело , Костовска и Бесепарска ! Е, защо всички реват в един глас ? Всеки средно интелигентен и над 25 години знае,че Б. Б. им обърка сметките и взе "БЛИЗАЛКАТА"! Б.Б. е първия политик,за последните 20 години,който реално носи сам отговорноста!!! Няма "БЛИЗАЛКА" няма демокрация!Нито ДПС и БСП политиците са толкова умни, нито хората са толкова глупави !!! Никой не е забравен и нищо не е забравено!!!

Май ще трябва да ставаме от ДПС, заради нашия боклук.

Патриотизма не е частна собственост нито на една партия.По начало всеки роден в тая страна трябва да я обича така както се обича само родна майка.Може всеки да критикува г-н Местан колкото си иска.Но моля не обобщаваите мешайки всички турци.Всички добре знаем какви прекрасни хора и патриоти има и при тях.За това в тия изключително трудни години едно национално правителство в което са представени всички партии и етноси е наистина единственото спасително решение.Без политически бонзи-само доказани морални специалисти.И да ги обединява верноста към българският народ а не да ходят за се кланят в чужди държави.Ако някой знае по добро решение нека го напише.

Поредното изпълнение,което доказва силната обвързаност между гробарите на България и дпс!След като на предните избори уж скрита камера хвана приказките на доганя и се появи във всички медии речта за баниците,сега милиционерската история се повтаря отново-втвърдяване на гербавия електорат и масова гласуване на овцете за герб,за да не допуснат турците да управлвяват.Тъпо,по милиционерски,но върши работа в тая затъпяваща страна.Как може дпс да работи за свалянето на герб,като техните медии(ТВ7,УИКЕНД,ТЕЛЕГРАФ и т.н)бълват нонстоп хвалебствия за герберската власт и масово вадят компомати срещу всеки,дръзнал да е срещу герб?

Докато има антибългари , като тебе!Истинските българи, не се изразяват по този просташки начин. Не сме овце, но ти си с овчи акъл...А, за турците си прав - няма да ги допуснем до властта. Никога, никога повече! Тук не е турски вилает. България - на българите!

Предлагам на Местан и другите в парламента да си направят една широ-о-о-о-ка коалиция в софийския затвор.

Да ,съгласни сме г-н Местан,но какво ще правим с другата част/БСП и ДПС/ на БКП?

Лютви, Лютви, брадата ти се проскуба от лъжи ...

голяма задаца - голям залък - малък простак

Меестане , снощи те гледах по Панорама ! Местане , ясен си като бял ден! Местане , ние сме много търпеливи и толарантни! Местане, търпим много! Местане, когато ни се изчерпа търпението, историята показва какво се случва! Местане, имаме си и ние граници на търпимост!