Разследват двама депутати от ДПС за присвояване на 1,7 млн. лева

Депутатите от ДПС Митхат Табаков и Гюнай Сефер ще бъдат разследвани за длъжностно присвояване за близо 1,700 млн. лева, обявиха от прокуратурата. Двамата все още не са обвиняеми, тъй като трябва да бъдат свалени депутатските им имунитети.

Обратно в новината

Коментари - Разследват двама депутати от ДПС за присвояване на 1,7 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълно е с "хидроинженери" това депесе

крадливи мангали.ама ние сме виновни че тарпим турци в парламента *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

това българите като почнете затвори че дуган стига де. бог - алах се е 50%-50%.

Та, да си се върнем на Главното, Хора : -Всичко .... На..... СКРАП ! Сега и Веднага ! ( С г.Дулово и най-вече лицата оттам дето Ние Данъкоплатците плащаме - ... Абе комай много им станаха Наглостите .)

Че те му дадоха на Доган 2 милиона за нищо, хидроинженер консултант по Водното Огледало. Тия двамата за некви трохи ги гоните. Трябва да се отреже главата на змията. Ама там няма кой да ги пипне.

Хм, всичките далавери на "предишните" са или от строежи на пътища, или от хидроинженерство... Ех, като гледам и "сегашните" как мащабно строят... магистрали... ме човърка една мисъл ...

Що ли не те човърка мисълта, защо ЧАК СЕГА им искат имунитета? При чие управление? Това трябва да те човърка, ако си загрижен за България и нейния интерес. Иначе си поредния КРАДЕЦ, който вика ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!!

Мнооооооо нагли са тея двамата гащници, бе! "Народни представители"...

Туй са нащ'те хора, те са за затвора!