Делян Пеевски е кандидат за общински съветник във Велинград

Депутатът от ДПС Делян Пеевски е поставен начело на листата за общински съветници на партията във Велинград.

Обратно в новината

Коментари - Делян Пеевски е кандидат за общински съветник във Велинград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пеевски беше платил 20 лв. за вечерята на момиче от Сърница за абитуриентския бал! По думите на момичето, което е било сираче, ако не е бил той, е щяло да пропусне бала! Това го пиша, за да знаете, че Пеевски не само че не е откраднал парите на момичето, а е дал пари на момичето!

добре де само такова чудо има у България депутат пък иска да става общински съветник няма край простотията тука

ДПС=Делян Пеевски-Свинята

Абе момче, земи малко се сопри, обърни си внимание на здравето, разходи се сред природата, не всичко около което си омотан е пари, живота си тече, не ти ли е достатъчно, къде ще осиш това имане?

Златотърсачки, вие бихте ли легнали в постелята на този кандидат съветник, колкото и да е богат?

Да бихме - любовта е най- важна за нас !

браво, чистото успяло момче на мама и дс бойче, а за ктб и кражбите по селца и градчета няма виновни. европа ще търпи, търпи, но ще ви тури у ред, вече съвсем наглеете-присвоявате и европейски данъци... милинките либералчета, колко крадливи, и колко "кадърни" с готови бюджетни мангизи. робите нека си блеята.......за порден път, да плащат тоци, вестници, булгартабаци, европейски фондове и участия

на мама убавеца пу пу пу да не му е уруки ...

Падна му малко нивото! От депутат, Шеф на ДАНС - отива на Общински съветник..

Нерде - Ямбол , нерде - Стамбул , Пеже ще дерибейства на Боровец а умният , красивият , интилигентния Делянчо така и няма да разбере къде се намира Велинград .

Бай Танас е само МАС.

Тая свиня ако умре трябва вместо ковчег да го сложат в транспортен контейнер с надпис ЧУПЛИВО.

Цигански номер. Не казвам курвенс.и, защото не е прилично. Но е такъв. ДПС и други път е показало, че могат да паднат и под дъното - като циганина със 7 присъди в листата на съветниците .

Не обиждай ку*вите ,тези от ДПС са мастии.

всички помаци да гласуват за мамин делянчо

Чудно! Някой съмнява ли се че ще го изберат?!

егати палячото, как може да се търпи това нещо...ужасТ

Ще си купи мястото и няма да има проблеми.

Трябва да има промяна на Избирателния Кодекс, не може някой да се кандидатира за нещо и никога да не заеме таза длъжност, ДОКОГА ??????????????

Когато човек като този се самозабрави е много лошо! Но още по-зле е, когато господ реши да те забрави! Само че такива като Дебянчо не се страхуват от бог!

На Илия Павлов. Поне борчето беше с визия и ги чаткаше някои неща. На Делянчо прехвърлила парите на мафията и се мъчат всячески да му създават имидж. Но от Това дърво нищо не излиза.

В един момент,всички ще застанем пред Господ...това е сигурно и като погледнем в класацията му,най-отгоре ще е дядо Добри,а най-отдолу ще са такива като този и подобни на него.

Делян Пеевски на Предизборен Митинг На Дпс в с. Крън

че целия свят знае че Kрън,Eнина,Kопринка и всички села около Казанлък са турски или помашки.

да стане общински съветник някъде в Папуа Нова Гвинея. Ще си направят много манджи от него!

Ей не се спряха тия бивши връзки от ДС на БСП

прочетеното горе ме кара да мисля , че във велинград е пълно с демократични"роми"и "бизнесмени"...

Този тимерут се будалка със целият български народ. Направо за кмет на София става. А ББ няма ли да се кандидатира за съветник в Банкя?

Наглостта няма край в бедната ни държавица.Толкова хора бяха убити,как този никой няма дързост да го пипне!А и да го пипне,друг ще го замести.

Олицетворение на т.н. "преход".

Този наглец му трябва само бай Тошо и Белене.Но рано или късно , ако не ибяга като братята , ще го последва съдбата на Докторал

Тези безскрупулни крадливи животни са изключително нагли и безочливи. Имам един подобен на този общински съветник в моята махала в София. Дебел, мазен и противен. И на всички разправя" Народа ме избра, какво ми говорите, народа ме харесва". Иде ми да ги разчекна, ама това е полижението. А вие глупаци идете да узаконите пак тези мазни циреи.

Каква ли кариера би имала "радостта на ''Родопа"" в една нормална европейска страна? А неговата майка?

Лицето Доган ли 'самоуби' Ахмед Емин ? Лицето Доган ли 'поръча' щофьора на Ася Петрова, докато тя беше окръжен прокурор в Шумен и работеше по делото 'Килърите' ? Лицето Доган ли 'поръча' Илия Павлов , с когото бяха заедно в Мултигруп ? Лицето Доган възлагал ли е 'мокри' поръчки на Пешо сумиста ? Лицата Доган и Камен Пенков ли са покровителите на Брендо ? Лицата Доган и Камен Пенков ли са покровителите на Златко баретата ? Лицата Доган и Д. Пеевски ли са покровителите на Пешо сумиста и Маргините ? Лицето Доган ортак ли е с Йосич чрез Хр. Ковачки , Пешо сумиста и Брендо ? Лицето Д. Пеевски пере ли мръсните пари на Доган , Йосич, Брендо ? Лицето Доган ли контролира вип - проституцията / чрез Маргините и Пешо сумиста / ? Лицата Доган и Камен Пенков ли контролират кокаина / чрез Брендо / ? Лицата Доган и Камен Пенков ли контролират хероина / чрез Златко баретата / ? Лицето Доган 'сив вълк' ли е ? Лицата Доган и Д. Пеевски извършват ли финансови престъпления в енергетиката чрез подставени лица ? Сектантската цацаратура мълчи по тези въпроси, а това САМО доказва чии интереси обслужва ... Ако цацата беше достоен, щеше отдавна да е повдигнал сериозни обвинения на горните лица. Ето затова трябва да се създаде Европейска прокуратура, която да се занимава с престъпленията на топ - престъпниците у нас, вкл. и на онези лица, които умишлено прикриват престъпленията им !

Предпочитам не европейска, а китайска прокуратура. Европейската пусна Брендо мисля...

Аз мисля, че сте в пълна заблуда. Според мен тези изброените са поставени лица от разузнаването и контраразузнаването(ако модераторите сметнан, че издавам тайна да ми изтрият поста).

Трябва да е кандидат за централния Софийски затвор , но не и в тази 100% корумпирана държава

Не споделям Вашето становище!Истината е,че докато не гласуваме,ще продължава практиката купените гласове и силно политизираните гугутки ,да избират тези,които не харесваме.Преко сили,ако трябва и с отвръщение, сме длъжни да дадем своят глас.

За кого интересно ... :(

Докато има говеда (да гласуват) ще има и касапи(да се кандидатират и да бъдат избирани)!

Значи където и да отиде на мама прасенцето все лови много гласове. Значи хората го искат или просто купува здраво гласове! По-скоро второто май!

Шиши Президент!

След Първанов и Плевнелиев и магаре(в сличая свиня) да издиднеш ще е достойно за президент ;)

ДОЛУ килограмите тлъстини на това чудо...Докато не смъкне 20-30 кила никакви изборни експерименти !

Бе какви 20-30, минимум 50 кг трябва да свали. Ако го направи и аз ще гласувам за него!

грух само там не се беше наврял

Стига сте ме занимавали САМО с тоя олигофрен моля! Че е особено противен и злокачествен е абсолютно вярно, но другите гадове "политици" като Боко, Местан, Цацаран, Цветан, Болен са още по отвратителни и лакоми народоотстъпници и негодници

И що бе, мама, във Велинград?! Такъв преуспял млад човек като теб, такъв виден бизнесмен и медиен магнат - само в София трябва да води листата;о) Нищо под столицата не е достойно за теб!

d4

има изход от тунела, бе , другарки и другари! мандатност за тези избираеми длъжности! максимум 2 мандата!!! и после-кой от къде е!без право да се канддатира пожизнено!! ама не искат да променят правилата, защото лапачката е тлъста!

Бог да пази България.

Някой тука коментира че това не е държава щом като уроди като този и майка му са във власта а не в затвора. Аз ще допълня. Това не е държава щом тъпанари като този и майка му ДОРИ могът да бъдат успешни бандити! В една нормална държава и в бандитството няма да успеят!

И аз да допълня това не е държава щом народа ги коментира само такива а не ги е изринал.... 240 страхуват 7 милиона - ЕБАТИ ДЪРЖАВАТА!

sonibvc@gmail.com

и тва е верно.

Такава "невежа смрад" е по всички нива в държавата, където има далавера, или поне сигурен финансов поток. Роми, калинки, мутри, връзкарчета.....