Коментари - ДПС: Бойко Борисов и Корнелия Нинова са се договорили за партийните субсидии | Днес.dir.bg

Коментари - ДПС: Бойко Борисов и Корнелия Нинова са се договорили за партийните субсидии | Днес.dir.bg

Коментари

бсп има само 79 депутатина! от 240 като как курнелия ще прокара това гласуване самичка, карадаяоуъто може ли да обясни?

В България има само една партия нарича се БКП с ДС агенти с родови разклонения. Тази партия само от" уйдорми" разбира.Българио горко ти.Отиваш си завинаги.

на чужд гроб.

Правилното е "Не плачи на чужд ГЕРБ"

Хитри са дпс.. От мехмед мехмед и гери-гергана

а ка се финансират новите джамии дето пъкват постоянно,некой от незконната партия дпс може ли каже

От 30 години дпс е ту с бсп, ту с герб, а и самите те са възродители-малцинствата, но по парата я ядоха българите, като ги изритаха по на 50 и под 50 цели семейства, посегнаха и на децата, а и много прости.. Добре, че ги насочихме в бсу, а ТАТИ строи на доган в Бургас.. А и се шушука, че имат договора за изборите между дпс и герб, подарено им на доган. Тока мока, хитри са дпс. Нищо лично, но виж колко са малцинствата вече, мнозинство и явно им казват раждайте и се плодят.. Лошо нема, а българите преди в Белене, а сега знаете къде, за да угодят на дпс и масово се изкупуват жилищата на умрелите им родители, или напуснали този свят. Горди днес крачат по улиците, а българите със свити сърца, ограбени от 30 годишното им управление, и днес не желаят реформи. Не че искаме и да искаме без някой да ти даде гръб едва ли ще можеш да се оправиш в тази изстрадал наша не вече родина, обезпокоен за бъдещето на България, мили бг политици от бкпбспдпсгерб, дс, доносници...

Лесно им е на етническата партия ДПС - те си имат мафиоза Пеевски, който ги финансира, а и от Турция и Саудитска арабия постъпват мангизи в ДПС.....!

Бесепарите си заслужиха да вдигнат субсидията на осем лева.Не се пречкаха в работата на управляващите при избора на главен прокурор,не се намесиха за шеф на конпи,Гласуваха за Валери Симеонов да стане зам.шеф на парламента.Как да не им върне жеста бат Бойко.Сега ще им дадат осемте лева и ще има мир и любов в народното събрание.От време на време Корни ще вдига пушилка от хорски срам и керванът ще си върви.

Не им ги обяснявай тези неща, Христо! Те не разбират широката евроатлантическа дупка. Пардон, душа ...

"Г-жа Стоянова от ГЕРБ тогава заяви, че популисткото предложение на ГЕРБ е временна мярка..." Карадайъто ПОМИЛВА НЕЖНО г-жа МенТа :)

Не знам за какво са се "договорили"ГЕРБ и Нинова. Знам,че от години,има негласна ,но много фрапантна договорка ГЕРБ-ДПС.И иде реч за далеч по-крупни числа и интереси.Като половината студен резерв на Републиката./ТЕЦ Варна/.Или корпоративни интереси,свързани с коплолентен ДПС депутат и бизнес империята му.

Договорка имаше но....БСП-ДПС ... Но сега БСП не е на власт и РЕВЕ ... Като свалят ГЕРБ, ще върнат договорката, цингарелите, корупцията и храненето(ако има още за хранене, де)

Защо ли ми се струва че мнозинството българи ревът от ''успешните'' гербери бая години?????

Че има уйдурма има , че искат да съсипят малките партии това е факт. ГЕРБ натрупа няколко милиона в банкови сметки, и като са толкова принципни даги върнат и да се почнат всички от НУЛА. ДА АМА НЕ , ТЕ СИ ИМАТ ПАРИ И СЕ ДОГОВАРЯТ.

Аха, Кадайъту ни обажда за уйдурма между ГЕРБ и БСП за субсидиите;) Еми, ти сега защо ревеш - уйдурмата между ДПС и ГЕРБ по този въпрос беше фиксира с възможността да се финансирате безотчетно и безгранично от "бизнеса". Давам ти пример даже: вися си пред касата на банката Х, в града У, малко преди местните избори. Пред мен лице З внесе 15 000 лв. за една партия . Как разбрах - пита касиерката дали можело, щото бил чел че може. Тя му каза да, може!

ДПС много държат на дарения, защото те са специалисти по обръчите от фирми, а и Прасока си знае работата.

А какво се е променило от Юли 2019 до момента, че да се променя субсидията? Курни кат я гледам не е заслабнала....

Спретната е уйдурма, в която те няма да участват. Каква трагедия , каква драма!

Уйдурма без индженера? Сакън!!

За хидроинженера ли пишеш????????????????

за кой друг индженер да пиша в ДПС-то?

БСП+ДПС три пъти, ГЕРБ+ДПС непрекъснато

Само ме плаши , че е студено -Глупак.

на БСП-то му удариха няколко от основните спонсори и сега търсят начин да захлебят от субсидиите ! Докато ГЕРБ нямат такъв проблем - целият властови и финансов ресурс е в техни ръце....! Само от "обратното плащане" при обществените поръчки текат милиони!

Само дето не съм видял Ролса или Бентлито на Бойко, докато тези на БСП ги гледам всеки ден..

Щото ББ си пада по джипки.. а съответните модели са все още на ниво прототипи.

Те са в прочутия му подземен гараж в Банкя... Бате е ценител на скъпите коли,колекционира ги/като хората/..други въпроси..?

Феса го играе контра пич, това е истинска опозиция! :) :) :)

Просто им е по изгодно законно да ги финансира Пеевски и Доган от заграбеното и същевременно да ударят другите БСП, ОП и Атака. Плашат ГЕРБ да не се отрекат от дослука на съвместното им крадене, че лошо иначе им се пише.

малките партии па макар и парламентарно представени имат съответно и по-малък партиен апарат ,,,Защо са им тогава повече пари , кого ще издържат със тях ? Нешо не схванах логиката, че по-малките партии се нуждаели от повече пари ?!

вероятно за да ги подкупват на балотажите към кого да насочат гласове ,демек ние грандовете ви давам - и вие давайте насам когато се наложи

0 лева за търтеите! Начи, на мен като ГЛАСОПОДАВАТЕЛ пари за гласъ ми не се полагат. Било търговия, било корпоративен вот, било ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. А ПОСЛЕ, В ПАРЛАМЕНТА, СЪЩИА ТОЗИ ГЛАС СЕ ОЩЕНЯВА И ПРОДАВА-КУПУВА.....САМО ДЕТО СЕ НАРИЧА СУБСИДИА! АС ИСКАМ 100 ЛЕВ В МОМЕНТА НА ГЛАСУВАНЕТО ТОГАВА, ЩО САМО ТЕ ДА СА "БИЗНЕСМЕНИ" ВОТАДЖИИ?

Преди да искаш каквото и да било, се научи на провопис! А като го гледам ти си от тия дето за 100 лева и жена си ще продадеш.

ше си пишем квот си искам и както си искам. не сте Вие този, ДЕТО МОЖЕ ДА МИ ИЗИСКВА ПРАВОПИС У НЕТЪТ. Кат не го кефи модератърът - да ме трие. Ас гоним съдържание.....комплексирайте с изискваниа некой друг.

Партийните субсидии ги плаща народът,така че няма какво да се договарят, а да питат народа дали иска да им дава по 8 лв на глас ! Положително трябва референдум за това

ама не стигнаха 20 хиляди гласа , за да стане задължителен размера на субсидията и сега те си дъвчат както си искат....

Аркадашите на ГЕРБ нещо се измятат напоследък. Се нещо не им уйдисва. Ама като назначават хора из държавната администрация и фирмите им печелят обществени поръчки им уйдисва. Те се знаят тези работи, аркадаши ...

Защо с моите пари трябва да финансирам партии с по един файтон хора ?!

с други пари,ще ти спретнат закони,дето пак ще вземат твоите пари,че и отгоре.

ИДИОТЧЕ, КАТО ДОЙДАТ "ДРУГИТЕ ПАРИ" ПОНЕ ИМАМЕ ИЗВИНЕНИЕ И АЛИБИ ДА НЕ ПЛАЩАМЕ! СОРОЗ НА САПУН, ЧУЖДИТЕ КЛЕТКИ ВЪН! А ТАКА: КАЖАТ ТИ ЧЕ СА НАШИ, СВОИ, И ТИ СЪДИРАТ 13 КОЖИ ОТ ГЪРБЪТ. ЧЕ И НЕ СЕ ПРЕПАСВАШ С АК47? ПО-добре чужди пари и съпротива, отколкото свои и убийство без борба за теб.

Нали ДПС каза че има Обръчи от Фирми и Доган го затвърди , че раздава Баница ли Бюрек ли ,за какво ви са парите ? И ти стана Лъжец ,Ампили куку !

Не и не на тези управляващи ,като се започне от пилота радев и се мине през борисов,нинова ,дпс , патриоти особено и навлеците от НС. Само ние можем да ги изринем,но ни трябват 10 години ,за да се появят хора различни от сегашните млади дебили!!!!!!!!

Най-глупавият довод и аргумент на партиите е, че щели да станат зависими от олигарси с тоя 1 лев. Само дето народа виждаше и при 11лв колко бяха независими и сега даже това им е много

Колко ти се иска да повярваме че БСП и ГЕРБ са се разбрали за субсидии , кьор фишек е за ДПС тази Лъжа ! ДПС +ГЕРБ = Дружба от веки за векове ! Лъжльо не ни заблуждавай с с Оджата Доган !

А бе казвам му аз на Боко да не се бъзика с Меди Доган ама той не чуе, кара си я по банкянски.

Народът ясно каза 1лв. субсидия! Защо продължавате да искате някой да ви плаща, за да можете да крадете безконтролно и безнаказано. Мая Манолова без никаква субсидия за малко да ви издуха. Вашият работодател определя заплататаа ви, не вие. В коя фирма работникът си гласува заплатата, и си я увеличава тайно чрез увеличаване на минималната работна заплата? Като няма контрол и обратна зависимост за свършената работа. Бившият главен прокурор не е вкарал в затвора нито един уличен в корупция управляващ и за награда сега ще го сложат да отговаря за корупцията. Бившата зам.мин. на образованието доведе нивото му до оследно място в ЕС и за награда сега е социален министър. А Баш Босът седи на небосклона на Олимп и се наслаждава на успехите си. Вместо да ви плащаме, трябва да ви вкараме в затвора.

Никой в България не знае по-добре от нас какво искат българите. Това, че над 1 милион казаха, че искат субсидия от 1 лев значи само, че в България има над 80% дебили. Ние искаме 8 лева, значи и българите това искат. Точка! Тази демокрация много ви разглези, щом си позволявате да спорите с Партията! ..май в Белене трябва да се построи не АЕЦ, а един лагер, че да ви дойде акъла!

Мале-е, ДПС май се готвят за прословутия депесарски шут на Ахмед Доган. Борисов допусна грешка с Валерката и..... те ти булка Спасовден.

Когато в харема станете 120.Тогава не 8-10лв.ще ви дадем.Това не го решавате вие ,а ние.Много ви стана вече престъпници.

Абе престанете да се правите на по големи ''светци'' от реалните че нещо издишате.. За важните неща не подкрепяте БСП ама сега сте седнали глупостите си да говорите.. Защо не предложихте като сте акива ''светци'' да не си осъвременявате заплатите със стотици левове а с по 5-10 както на пенсионерите????

Къде е Ахмед, режещият порциите и неговото отроче - ДП?

какви субсидии? заплати получавате за нищоправене, командировки, за храна , за фризьор и др. че и още искате.

Коментари - ДПС: Бойко Борисов и Корнелия Нинова са се договорили за партийните субсидии | Днес.dir.bg

Коментари - ДПС: Бойко Борисов и Корнелия Нинова са се договорили за партийните субсидии | Днес.dir.bg

Коментари

бсп има само 79 депутатина! от 240 като как курнелия ще прокара това гласуване самичка, карадаяоуъто може ли да обясни?

В България има само една партия нарича се БКП с ДС агенти с родови разклонения. Тази партия само от" уйдорми" разбира.Българио горко ти.Отиваш си завинаги.

на чужд гроб.

Правилното е "Не плачи на чужд ГЕРБ"

Хитри са дпс.. От мехмед мехмед и гери-гергана

а ка се финансират новите джамии дето пъкват постоянно,некой от незконната партия дпс може ли каже

От 30 години дпс е ту с бсп, ту с герб, а и самите те са възродители-малцинствата, но по парата я ядоха българите, като ги изритаха по на 50 и под 50 цели семейства, посегнаха и на децата, а и много прости.. Добре, че ги насочихме в бсу, а ТАТИ строи на доган в Бургас.. А и се шушука, че имат договора за изборите между дпс и герб, подарено им на доган. Тока мока, хитри са дпс. Нищо лично, но виж колко са малцинствата вече, мнозинство и явно им казват раждайте и се плодят.. Лошо нема, а българите преди в Белене, а сега знаете къде, за да угодят на дпс и масово се изкупуват жилищата на умрелите им родители, или напуснали този свят. Горди днес крачат по улиците, а българите със свити сърца, ограбени от 30 годишното им управление, и днес не желаят реформи. Не че искаме и да искаме без някой да ти даде гръб едва ли ще можеш да се оправиш в тази изстрадал наша не вече родина, обезпокоен за бъдещето на България, мили бг политици от бкпбспдпсгерб, дс, доносници...

Лесно им е на етническата партия ДПС - те си имат мафиоза Пеевски, който ги финансира, а и от Турция и Саудитска арабия постъпват мангизи в ДПС.....!

Бесепарите си заслужиха да вдигнат субсидията на осем лева.Не се пречкаха в работата на управляващите при избора на главен прокурор,не се намесиха за шеф на конпи,Гласуваха за Валери Симеонов да стане зам.шеф на парламента.Как да не им върне жеста бат Бойко.Сега ще им дадат осемте лева и ще има мир и любов в народното събрание.От време на време Корни ще вдига пушилка от хорски срам и керванът ще си върви.

Не им ги обяснявай тези неща, Христо! Те не разбират широката евроатлантическа дупка. Пардон, душа ...

"Г-жа Стоянова от ГЕРБ тогава заяви, че популисткото предложение на ГЕРБ е временна мярка..." Карадайъто ПОМИЛВА НЕЖНО г-жа МенТа :)

Не знам за какво са се "договорили"ГЕРБ и Нинова. Знам,че от години,има негласна ,но много фрапантна договорка ГЕРБ-ДПС.И иде реч за далеч по-крупни числа и интереси.Като половината студен резерв на Републиката./ТЕЦ Варна/.Или корпоративни интереси,свързани с коплолентен ДПС депутат и бизнес империята му.

Договорка имаше но....БСП-ДПС ... Но сега БСП не е на власт и РЕВЕ ... Като свалят ГЕРБ, ще върнат договорката, цингарелите, корупцията и храненето(ако има още за хранене, де)

Защо ли ми се струва че мнозинството българи ревът от ''успешните'' гербери бая години?????

Че има уйдурма има , че искат да съсипят малките партии това е факт. ГЕРБ натрупа няколко милиона в банкови сметки, и като са толкова принципни даги върнат и да се почнат всички от НУЛА. ДА АМА НЕ , ТЕ СИ ИМАТ ПАРИ И СЕ ДОГОВАРЯТ.

Аха, Кадайъту ни обажда за уйдурма между ГЕРБ и БСП за субсидиите;) Еми, ти сега защо ревеш - уйдурмата между ДПС и ГЕРБ по този въпрос беше фиксира с възможността да се финансирате безотчетно и безгранично от "бизнеса". Давам ти пример даже: вися си пред касата на банката Х, в града У, малко преди местните избори. Пред мен лице З внесе 15 000 лв. за една партия . Как разбрах - пита касиерката дали можело, щото бил чел че може. Тя му каза да, може!

ДПС много държат на дарения, защото те са специалисти по обръчите от фирми, а и Прасока си знае работата.

А какво се е променило от Юли 2019 до момента, че да се променя субсидията? Курни кат я гледам не е заслабнала....

Спретната е уйдурма, в която те няма да участват. Каква трагедия , каква драма!

Уйдурма без индженера? Сакън!!

За хидроинженера ли пишеш????????????????

за кой друг индженер да пиша в ДПС-то?

БСП+ДПС три пъти, ГЕРБ+ДПС непрекъснато

Само ме плаши , че е студено -Глупак.

на БСП-то му удариха няколко от основните спонсори и сега търсят начин да захлебят от субсидиите ! Докато ГЕРБ нямат такъв проблем - целият властови и финансов ресурс е в техни ръце....! Само от "обратното плащане" при обществените поръчки текат милиони!

Само дето не съм видял Ролса или Бентлито на Бойко, докато тези на БСП ги гледам всеки ден..

Щото ББ си пада по джипки.. а съответните модели са все още на ниво прототипи.

Те са в прочутия му подземен гараж в Банкя... Бате е ценител на скъпите коли,колекционира ги/като хората/..други въпроси..?

Феса го играе контра пич, това е истинска опозиция! :) :) :)

Просто им е по изгодно законно да ги финансира Пеевски и Доган от заграбеното и същевременно да ударят другите БСП, ОП и Атака. Плашат ГЕРБ да не се отрекат от дослука на съвместното им крадене, че лошо иначе им се пише.

малките партии па макар и парламентарно представени имат съответно и по-малък партиен апарат ,,,Защо са им тогава повече пари , кого ще издържат със тях ? Нешо не схванах логиката, че по-малките партии се нуждаели от повече пари ?!

вероятно за да ги подкупват на балотажите към кого да насочат гласове ,демек ние грандовете ви давам - и вие давайте насам когато се наложи

0 лева за търтеите! Начи, на мен като ГЛАСОПОДАВАТЕЛ пари за гласъ ми не се полагат. Било търговия, било корпоративен вот, било ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. А ПОСЛЕ, В ПАРЛАМЕНТА, СЪЩИА ТОЗИ ГЛАС СЕ ОЩЕНЯВА И ПРОДАВА-КУПУВА.....САМО ДЕТО СЕ НАРИЧА СУБСИДИА! АС ИСКАМ 100 ЛЕВ В МОМЕНТА НА ГЛАСУВАНЕТО ТОГАВА, ЩО САМО ТЕ ДА СА "БИЗНЕСМЕНИ" ВОТАДЖИИ?

Преди да искаш каквото и да било, се научи на провопис! А като го гледам ти си от тия дето за 100 лева и жена си ще продадеш.

ше си пишем квот си искам и както си искам. не сте Вие този, ДЕТО МОЖЕ ДА МИ ИЗИСКВА ПРАВОПИС У НЕТЪТ. Кат не го кефи модератърът - да ме трие. Ас гоним съдържание.....комплексирайте с изискваниа некой друг.

Партийните субсидии ги плаща народът,така че няма какво да се договарят, а да питат народа дали иска да им дава по 8 лв на глас ! Положително трябва референдум за това

ама не стигнаха 20 хиляди гласа , за да стане задължителен размера на субсидията и сега те си дъвчат както си искат....

Аркадашите на ГЕРБ нещо се измятат напоследък. Се нещо не им уйдисва. Ама като назначават хора из държавната администрация и фирмите им печелят обществени поръчки им уйдисва. Те се знаят тези работи, аркадаши ...

Защо с моите пари трябва да финансирам партии с по един файтон хора ?!

с други пари,ще ти спретнат закони,дето пак ще вземат твоите пари,че и отгоре.

ИДИОТЧЕ, КАТО ДОЙДАТ "ДРУГИТЕ ПАРИ" ПОНЕ ИМАМЕ ИЗВИНЕНИЕ И АЛИБИ ДА НЕ ПЛАЩАМЕ! СОРОЗ НА САПУН, ЧУЖДИТЕ КЛЕТКИ ВЪН! А ТАКА: КАЖАТ ТИ ЧЕ СА НАШИ, СВОИ, И ТИ СЪДИРАТ 13 КОЖИ ОТ ГЪРБЪТ. ЧЕ И НЕ СЕ ПРЕПАСВАШ С АК47? ПО-добре чужди пари и съпротива, отколкото свои и убийство без борба за теб.

Нали ДПС каза че има Обръчи от Фирми и Доган го затвърди , че раздава Баница ли Бюрек ли ,за какво ви са парите ? И ти стана Лъжец ,Ампили куку !

Не и не на тези управляващи ,като се започне от пилота радев и се мине през борисов,нинова ,дпс , патриоти особено и навлеците от НС. Само ние можем да ги изринем,но ни трябват 10 години ,за да се появят хора различни от сегашните млади дебили!!!!!!!!

Най-глупавият довод и аргумент на партиите е, че щели да станат зависими от олигарси с тоя 1 лев. Само дето народа виждаше и при 11лв колко бяха независими и сега даже това им е много

Колко ти се иска да повярваме че БСП и ГЕРБ са се разбрали за субсидии , кьор фишек е за ДПС тази Лъжа ! ДПС +ГЕРБ = Дружба от веки за векове ! Лъжльо не ни заблуждавай с с Оджата Доган !

А бе казвам му аз на Боко да не се бъзика с Меди Доган ама той не чуе, кара си я по банкянски.

Народът ясно каза 1лв. субсидия! Защо продължавате да искате някой да ви плаща, за да можете да крадете безконтролно и безнаказано. Мая Манолова без никаква субсидия за малко да ви издуха. Вашият работодател определя заплататаа ви, не вие. В коя фирма работникът си гласува заплатата, и си я увеличава тайно чрез увеличаване на минималната работна заплата? Като няма контрол и обратна зависимост за свършената работа. Бившият главен прокурор не е вкарал в затвора нито един уличен в корупция управляващ и за награда сега ще го сложат да отговаря за корупцията. Бившата зам.мин. на образованието доведе нивото му до оследно място в ЕС и за награда сега е социален министър. А Баш Босът седи на небосклона на Олимп и се наслаждава на успехите си. Вместо да ви плащаме, трябва да ви вкараме в затвора.

Никой в България не знае по-добре от нас какво искат българите. Това, че над 1 милион казаха, че искат субсидия от 1 лев значи само, че в България има над 80% дебили. Ние искаме 8 лева, значи и българите това искат. Точка! Тази демокрация много ви разглези, щом си позволявате да спорите с Партията! ..май в Белене трябва да се построи не АЕЦ, а един лагер, че да ви дойде акъла!

Мале-е, ДПС май се готвят за прословутия депесарски шут на Ахмед Доган. Борисов допусна грешка с Валерката и..... те ти булка Спасовден.

Когато в харема станете 120.Тогава не 8-10лв.ще ви дадем.Това не го решавате вие ,а ние.Много ви стана вече престъпници.

Абе престанете да се правите на по големи ''светци'' от реалните че нещо издишате.. За важните неща не подкрепяте БСП ама сега сте седнали глупостите си да говорите.. Защо не предложихте като сте акива ''светци'' да не си осъвременявате заплатите със стотици левове а с по 5-10 както на пенсионерите????

Къде е Ахмед, режещият порциите и неговото отроче - ДП?

какви субсидии? заплати получавате за нищоправене, командировки, за храна , за фризьор и др. че и още искате.