Политическият юли се оказа твърде драматичен за България

ДПС даде на ГЕРБ важна предпоставка за дълъг мандат - невъзможност на по-малките партньори да го шантажират с предсрочни избори, твърдят анализатори.

Обратно в новината

Коментари - Политическият юли се оказа твърде драматичен за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който се е заиграл с ДПС,не е прокопсал!!!

Подкрепата на ДПС е като прегръдката на октопода - с Майчето Манолова начело като омбудсман - пътя на ГЕРБ е само надолу.

Но, това е само началото. Още колко драматизми ще се случат! Има време всичко да се изясни.

Проблемът е, че не може вечно да се разчита на ДПС. Тънката политика с назначението на Майчето, размяната на ласки около жадувания РЕФЕРЕНДУМ, купища несуразици и откровени изгъзици с РБ, ... избирателят доста ще се зачуди наесен :((

Винаги ще разчитаме на ДПС.

Доган миришеше на джибри , а тоя на мастика

Като фен на Бойко, Веселин Маринов и Ивана, много се разочаровах.

ОМБУСМАЯ ТАКА ЩЕ НА ОПРАВИ .....,ЧЕ ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ. ТЯ НА ОПРАВИ ВЕДНЪЖ С КОСТИНБРОД И НАЙ ВЕЧЕ СЕБЕ СИ ОПРАВИ С МНОГО ПАРИ. ПЛАТИХА И МНОГО. СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ Е ТЯ И ЦАЦАРОВ. А ЩА СЕ ОТНАСЯ ЗА ГЕРБ - ГУБИ ЗА ТОВА ,ЧЕ СА С ДПС.

Хитър Петър и Настрадин Ходжа

Недей обижда Хитър Петър - той, никога не е бил пожарникар. А за агент "Павел" (Веско Зидаров) си е награда, да го наречеш Настрадин Ходжа.

и тук дърво.... РЕФОРМИ НЯМА! САМО СЛАДКИ ПРИКАЗКИ! КАТО ДОЙДЕ ДА СЕ ГЛАСУВА... И ВСИЧКО СЕ ИЗЯСНАВА! КАТО ИЗБОРНАТА РЕФОРМА.. СМРАД. И МАЯ ОБЩАТА ОМБУСМАН..

Или казано накратко - уйдурмата с ДПС е факт!;о) Айде сега по един катарзис, че да почнете отношенията си на чисто! След катарзиса - карайте си както си знаете! Пълен отврат!

И аз съм плюл до сега по Сидеров и атака.... Обедих се че всичко което е казал сидеров е вярно.... казваше че тиквата и дпс са комбина...така излезе. Казвапе че България ще стане фронтова линия и ни подготвят за война....така е! ФАКТИ. Жалко за България и Българите.....

А Сидеров казвал ти е, че с неговото пръстче назначи ДПС във властта при кабинета Орешарски? Казваш България станал фронтова линия??? Че с кого воювате, бе, фатмак?

ИЗВЪНРЕДНО ОТ ВАРНА! ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ЕКСПЛОЗИЯТА В ОБЩИНАТА! ХОРАТА ПОМИТАТ ВСИЧКО...

гугъл ПЪРВИ СТЪПКИ В ПОЛИТИКАТА НА БОЙКО БОРИСОВ ИЛИ КАК ЗАПОЧНА ВСИЧКО!

На всички избори в които е участвал Борисов, народът го е подкрепял повече от останалите партии. Глас народен, глас Божи!

Народа имаш предвид купените цигани и гласовете на дпс които на места отиват за герб заради скритата коалиция помежду им.

Защо през 2013г. имаше протести, а днес народът е доволен от управляващите и червените контри ги няма, ммммм?

Да разбираме ли, че си виден поддръжник на Пеевски?

Пеевски във властта - има протести. Пеевски извън властта - няма протести. Така трябва да бъде! Волята на народа е неприкосновена.

Какви протести бяха тия извадени от партийните клубове лица и чиновници? С толкова пари всеки може да имитира протест. Сега си попълвате разхода на гърба на данъкоплатците. "Нека протестират" - ето това е бутане на фитили. Да не би да търсите повод да си правите пак програмен кабинет?

К'ъв програмен кабинет, бе! ББ и Местан се целуват и такова.....и ето ти пълен мандат за първия и Пеевски отново във властта! Ама какво няма да направи ББ за да се окопае по-дълбоко и за по-дълго като Премиер? Пуста власт и пусто его! И това пак за сметка на българите! Но на кой му пука за тях, след като всички прогнози показват, че да залагаш на тоя етнос в България, дори в средносрочен план, е безперспективна работа?

ПЪРВИ СТЪПКИ В ПОЛИТИКАТА НА БОЙКО БОРИСОВ ИЛИ КАК ЗАПОЧНА ВСИЧКО!

ДПС направиха десен завой, следвайки миризмата на парите, въпреки че е казано че парите не миришат.

Първият кабинет на Мутрата дойде на власт с антиДПС агитация. Вторият с фалшификациите на Цветанов. Два пъти за премиер на България ни налагат психоболна Мутра със способности на теляк и наполеонов комплекс. Сега си създаде и гвардия. НСО от хиляда катили с права на шериф-маршали. Гласят ни го за президент диктатор, което ще довърши нацията и етноса ни. Българи, бдете!

И Атака имат анти ДПС агитация, но е 'наужким'. За това не са на власт, защото сидераста е разобличен от народа.

Вашата и тя е на ужким, ама сте на власт. Логиката ти куца.

БСП/Атака бях подлоги на ДПС в предишния парламент и народът се вдигна на протести. Днес, ДПС са подлоги на ГЕРБ и хората са спокойни, няма протести, няма недоволни. Харчим си парите, обикаляме света, знаейки, че волята на ген. Борисов ще бъде подкрепена от повечето партии в парламента. Е, има и такива които се оплакват, че не ядели асфалт, били бедни, ровели по кофите или са докарани до просешка тояга. Но НА КОГО МУ ПУКА ЗА ТЕЗИ НЕУДАЧНИЦИ!!!!????

ДПС сами смъкнаха предното управление, за да крепят това. Дали са избрали по-стабилния вариант, в който да продължат да цоцат, или по принцип са преживели тежко падането на Боцев през 13-а, нека разследващите журналисти да изяснят.

ДПС се съобрази с волята на народа и смъкна подлогата Орешарски от власт. А Волен налиташе на бой всеки път когато чуеше да се скандира: "Оставка". Истински ДеПеСар. По - голям защитник на Доган, дори и от Местан.

А "патриотите" какъв го крепят в Бостана?

Каквото и да ви говорят, знайте, че става дума за пари. След като цялата политическа мафия крепи властта, значи са запланували още много да "усвояват". Най-голямото им шубе е да не се разсъхне това управление предсрочно.

Това ръкостискане и теманета. Но предишният опит подсказва, че винаги е опасно, няколко пъти все така се е започвало. Краят вече го знаем. Пастирът да внимава с допуска на вълци в кошарата вместо кучета-вълкодави.

И да гласуваш и да не гласуваш пак КОЙ ще е на власт!!! А до кога ??? Питай тоягата

Управляват те крадците от прехода. Т.е. парите. А когато те са продукт на престъпления и корупция, тогава е още по-зле.

Или народът е доволен от управлението на ГЕРБ или недоволните от днешното управление са незначително малко? А, бе, защо няма протести, ммм?

Наглей още малко. Хората си реагират повече от адекватно. Като си преброиш изборния резултат ще разбереш.

Какво да броя изборния резултат, бе , сидераст? ГЕРБ нямат загубени избори. Преброй резултатите на сидераста Болен. Даже ДПС имат повече симпатизанти от Бялата Златка, хи хихи хиих хи!

Бостан, заем, рязане на лентички, стягане на колана? Кого ли питам? Калинките, които са гласували не си стягат колана, другите са за гъби.

Зеха се!Честито!

Те отдавна са се взели. Но вече не отричат връзката си. Що бози изписаха пропагандаторите им, докато я отричат...

НС не функционира. Един премиер, ако има какво да раздава се сдобива и с послушни дупетати. За това и има смисъл в мажоритарния вот, още по изборите да е ясно кой какво ще прави, а не след вота да се правят на луди и да крепят уж враговете си, срещу едни пари.

Ами ако Генералот се пресели при Свети Петър, вие малки герберчета где ще се заврете?

Волята на народа е изпълнена! ГЕРБ е в управлението, останалите партии са задължени да се съобразяват с волята на избирателите.

Да де, това беше единствената ви цел - да сте на власт. Пък на патериците - да им дадете парче от баницата. Няма спор.

Абсолютно си прав! Всеки трябва да се съобразява с волята на ген. Борисов. Ако е в настроение ще има баничка за патериците, ако ли не - ще гладувате. Даже не може и да протестирате, защото сте и стари и сте малко.

Я ни обясни защо ГЕРБ се ръкостиска с Пеевски!

Глас народен, глас Божи както е казал класикът Витков. Я ти ми кажи, след като народа е против това ръкостискане, защо ви няма на площадите , ммммммм? И защо когато серГЕЯ се стисна с Пеевски, народът ви измете, мммммм?

Пак ли ти бе? Каква воля на народа, че дори и 5% от имащите право на глас не са гласували за ГРОБ. Тук е въпроса за смяна на избирателната система, ако дадена партия няма поне 65% поддръжка от имащите право на глас, да не се съставя правителство. Значи, тя не е разпозната от мнозинството, че може да е полезна за него.

5 км път, 10 км пътен възел= на 200% кражба.

Да ги осъдят на 200%.

DIDA

Някой от пишещите тук, само преди година дали е предполагал, че между ГЕРБ и ДПС ще пламне такава любов и взаимно уважение?! Това е поредния пример, че в политиката става въпрос за пари и то за много пари. За балъците остава само да ходят на т. нар. "протести" и да ходят да гласуват.

Протести се правят когато народът е недоволен от управляващите. Днес няма протести, може ли сидерастката ти кратуна да обясни ЗАЩО?

За балъците остават малко възможности, но винаги има как мафията да бъде дисциплинирана. Стига балъците да не са под тоталния пропаганден контрол на същата тая мафия.

Истинският проблем е, че "Белокопитово" е безобразно оскъпен и отчайващо закъснял. Проблемът е, че е трябвало да види бял свят преди 20 години, когато всъщност е поръчан и проектиран. Проблем е и, че проектантът и надзорникът са свързани фирми. Проблемът е, че строителят си е издействал над 14 анекса и надценки към договора с бюджетни пари. 66 млн. лева за пет километра магистрала с пътен възел - честито и със здраве да си ги ползвате. Тези леко смущаващи "подробности от пейзажа" вероятно обясняват попретупания PR на кабинета, сведен до пасторални снимки с дрон и царствено помазание в Стара Плиска. Нищо, поне вече знаем как се прави ляв завой. За десния - ще почакаме до следващия мандат.

Няма защо сега да се подскача на площада. Медиите всичко ще изкривят, ще ви измислят "герои" и "комитети" - все подбрани агенти. Протестирайте, като гласувате на изборите срещу статуквото. Толкоз.

ГОЦЕ , БОЦЕ , РАДАН И КАРАКАЧАН СЕ ВОЗЯТ НА КУ... НА БАЙ АХМЕД ДОГАН :)

Цирка на жълтите павета не бил срещу КОЙ#, нито срещу заема на ореха, а само и единствено защото партията им на тия не била на хранилката. Колкото и случайни граждани да е имало там - 200-300, нека усетят как са били употребени.

Когато терористичната турска групировка прави нещо, то е в полза на Турция. Мислете българи при избори.

Някой знае ли защо никой не протестира срещу управлението на ген. Борисов? Каква е причината, народът да е доволен от днешното управление? А тролчета тролеха ли тролеха, горкичките, че ако Борисов получи втори мандат, народът щял да се вдигне и да измете 'герберастите'. Забравихте ли опорните си точки, жалки плужечета? Какво стана - Борисов е за втори път премиер и няма нито един протест срещу него.

За протестите има грижата посолството на САЩ. Така, че не е нужно бандитската котерия ГЕРБ и мутрата Борисов да приемат някакви решения, те изпълняват решенията на ЦРУ.

А руското посолство защо спи и не ви организира протести, мммм? Да не би Путя да е закъсал с обезценената рубла, мммм?

За България може да се каже, че е свободна страна. Или по-правилно казано България е странна свобода. По устройство е държава, в която всеки се устройва, както намери. Намира се на кръстопътя на дребните амбиции. Населението ѝ се състои от бивши, сегашни и бъдещи министри. Занятието на всички се състои в това: сегашните министри да дават амнистия на бившите, а бъдещите на сегашните. Страната е разделена на 14 окръга, 60 партии, 600 крила, 6 хиляди групи и 6 милиона мнения, като всяко отделно мнение подлежи на разцепление. Разположена е между границите си, а разположените в нея не знаят никакви граници. Снабдена е с железници, чрез които най-лесно се стига до катастрофа. Има добри и уредени прави пътища, обаче поданиците ѝ предпочитат да вървят по кривите, защото са по-утъпкани. Държавата си служи с телефони, а държавниците с телефончета. Столицата ѝ има обществени сгради и улици, като улиците са пълни с уличници, а обществените сгради с общественици. Случва се обаче и обратното уличниците се настаняват в обществените сгради, а обществениците се пращат на улицата. Страната има държавен строй, но самият строй не върви под строй.

България търгува с всички. Но случва се и обратното всички да търгуват с България. Националният девиз на държавата е Съединението прави силата, поставен върху разединеното Народно събрание, на което му е нужно да намери една сила, която да му направи съединението. Държавният девиз на нацията пък е Боже пази България . В случая Бог е натоварен да пази България, вероятно, защото другите са заети да си пазят частните интереси.

Трябва да ти кажа ,че пишеш глупости.Народа иска да ЯДЕ и ПИЕ!Богаташи, нахранете си РОБИТЕ!

симо

МЛЪКНИ ГЛУПАК,тоест десен трол.

В България няма политика-всичко е екзотика!!!

Алоооо, артистите и наркоманите от жълтите павета! Защо не изкарате белия роял в знак на протест срещу ръкостискането на Борисов с ПЕЕВСКИ? Да ви се не знае у продажните псевдодемократи!

Алооо а защо сидерастите и червените бабички не излезете на протест, ммммм? Ти знаеш защо - и сте малко и сте стари.

Аз протестирам, като гласувам за паритя, не влизаща в парламента, с програма най-близка до моите разбирания. Ти явно протестираш, като гласуваш ЗА Пеевски.

Наглейте още малко.

Какви демократи? Една пиар агенция и матряла от партийните клубове. "КОЙ, КОЙ", "тоя заем и децата ви ще го връщат" и прочее. Номера им успя - запада помисли, че това е "народа". Но всяка лъжа, рано или късно се разкрива.

Ха, западът повярвал, ама друг път. Западът беше представен на протестите от трима посланици - американският, френският и немският. Западът активно участваше, не беше само наблюдател.

Да видим кога западното ДПС ще наложи задължителното носене на забрадки и за гяурите.

Да се внушава : " ГЕРБ и Атака са комбина"!

Всичко е опорна точка, освен това, което ни инструктират да пишем в партийния клуб на герб.

Както десният завой към ДПС, така и левият завой на диаманта Белокопитово, са начини за ограбване.И то безнаказано!

Абе не подскачахте ли на площада срещу Ореха заради тези 2 основни гряха: 1. Заем 900 млн. 2. Коалиция с ДПС. Сега: 1. Заем от 16 000 млн. 2. Още по-крепка дружба с КОЙ. Срамота - лицемери!

Не, бе, подскачахме за това, че ГЕРБ имаше най - много гласове, а не бяха в управлението. Днес нещата са такива каквито ги желае народа. За това няма протестиращи.

Да, за това подскачахте, че ви намалиха далаверата. Много благородно.

симо

Личи си ,че си само подскачащ.

Почвайте си овреме предизборната кампания. Ако хората видят в някой кандидат алтернатива на Бостаня, ще го изберат. Тия от страх да не изпуснат централната власт си вкараха автогол, пак.

Сите партии управляват а народа е у опозиция. Абе не гласувАхте ли уж за тия, за да "отстраните ДПС" от власт?

Да се внушава : " БСП няма нищо общо с ДПС...ни -що!"

"ГЕРБ няма нищо общо с ДПС". Да те питам, ходи ли на фалшивите платени митинги навикаш "КОЙ"?

Пътният възел Белокопитово е еманацията на посоките на движение на ГЕРБ, бетонирано, асфалтирано и запазено за поколенията.

Оооо,ДПС само и само да се докопа до власта и с дявола ще се съюзи!Днес са десни утре неолиберални,абе важно е келепир да става в тая държава!

ДПС са ясни! Виж ГЕРБ за втори път използва картата - ДПС вън от властта и за втори път електоратът се хваща на този блъф. Да не говорим за разни ПФ, РБ, Атаки и други, дето вряскаха, че никакви споразумения и коалиции, никога, ама само до изборите.

Важно за България е ГЕРБ да е в управлението. А кои партии ще се натискат да подкрепят генерала е без значение. Строежа на магистрали, пътища метро станции, спортни зали, училища детски градини ... Това е приоритет за развитието на страната ни. А това, че има бедни неудачници - сидерасти, не е проблем на държавата.

Напред към светло бъдеще. ГЕРБ и ДПС вечна неразделна любов

zeddd

ГЕРБ продължава да си вкарва автоголове. На следващите избори ще имат ли 20%? Май ще трябва да купуват още повече гласове.

Да се внушава:"ГЕРБ купува гласове"!

Фактите са си факти - ДПС ще подкрепи вашите кметове. Сега кажи, че ДПС не купува гласове и прочее.

zeddd

Кво? Да не искаш да ми кажеш, че те не купуват? опорна точко, колко ти плащат да изкарваш всичко писано срещо герб опорни точки, а? смешник

в турската баня, ох кеф, ох в турската баня, ох кеф. Бедни ми бедни народе, какво ли още те чака да видиш, преди да изчезнеш завинаги

"да гледа турчин как бесней над бащино ми огинще..." Хр. Ботев