ДПС: Ако някой с 2000 души си мисли, че ще руши демокрацията, ние можем да извадим 20 000

От партията са готови да я защитават с контрапротести срещу "мафията на венецуелската машинация"

Обратно в новината

Коментари - ДПС: Ако някой с 2000 души си мисли, че ще руши демокрацията, ние можем да извадим 20 000 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ние ще защитаваме демокрацията в България." Ако вие имате нещо общо с демокрацията, аз съм трамвай! Вие сте ОПГ, организирана престъпна група за източване на бюджета и само това работите.

Ей Караданчо,едно време един министър изрече "да влязат танковете".Та питам аз по какво се различавате,не само вие,канадския също.

Тоя тюркешляр бок (лайнаръ) още ли мърда бре. Кого заплащва тоя шебек ?

Фъфлещия пак се изходи по въпроса.

Селджуците нещо много се дървят! Ами нали ти като изкараш 20 000 платени, ние ще излезем 200 000 напълно безплатно ве аркадаш и ти и свитата ти отивате на ешафода!

ДС в ДПС мечтаят за етнически сблъсък май! Заплахите от тази етническа партия взеха да ни идват в повече…!

Алооо.Нали на 20 000 ще излязат 200 000.Ама защо?Защото неграмотните ,,българи,, незнаещи даже български език не можели да гласуват на машина.

Не знам кого ще извадиш на улиците, но ще ви строшим главите!!

Докато има турска и руска партии в парламента,много хора няма да гласуват.Не са виновни само бюлетините. Само като го видя грозния турч,да каканиже на трибуната,ми става жал за това,че не се махнах още когато бях млад.

Карадайъ е прав в случая. Защо ви е страх ПП. Нямате право да се бъркате ПП. 2 г лъжите народа и по зле стана. Върнахте сталинистите на власт. Йората искат спокойствие, а дали ще сте пп радев бойко ни е все тая. Не на нациолизма. 33 г ни писна. Дпс искат си хартиена, много хора са самотни по леглата си не могат да се справят с машините. Винаги ще има недоволни от мен.

О, я научи български пък тогава се изказвай. Омръзна ми от неграмотници с претенции. Не може да пише, ама дрънка простотии. Ами не ми трябва мнението на илитерати, нито позицията им по отношение на България, защото тя по правописа се вижда.

Беше принуден "да гледа турчин че бесней над бащино ми огнище" В главната роля Карадайъ. Срам!

Бавноразвиващият се пелтек си показа рогцата. Ще "извадят", казва.....20 000 "български граждани? Срещу българските граждани? Гешев, стана ли вече или още се помайваш в банята?

Да хващаш пътя към анадола

Къде са тези т.н патреотЕ от Възраждане, че не реагират на тези заплахи на очилатото!? Което доказва, че те са тяхна прокси партия.

Забраниха дигиталният вот още 2009 та. Толкова по темата. Germany's highest court has ruled that the use of electronic voting in the last general election was unconstitutional. However, the Karlsruhe judges said the 2005 vote was still valid as there was no evidence of errors. Измамниците от ПП и Киро Канадското Фашистче да хващат самолета.

Какво разбират германците от ред и закони? В Сомалия, С. Арабия и Венецуела гласуват с мадуровките. Все страни с утвърдена демокрация.

Какво правим тогава с чувалите с фалшиви бюлетини, демократе?

Защото в Германия няма корпоративен вот, разбирачо!

незаконна партия реве да се спазвал закона... демокрация....

абе тоя заплашва ли кво? дотам ли паднахте бе, диписье, с насилие ли заплашваш бе боклук? Какво ще вадиш бе,изрод? Аз съм Мустафа и не съм краднал от година и половина.

прибират половината от техните си и десятък от българите !

КУрадайъ,много си нагъл,на малкото пръстче на Доган не може да се мериш.Той никога не обиждаше колеги в НС,ти си за затвора.

Ами образовайте си неграмотния електорат за да може да гласува машинно!

Уважавам етническите турци но ДПС са мошеници и въобще неги интересува нито България нито турците техните интереси са икономически да се възползват от власта влиянието и милионите

ДПС е най голямото зло на България това не е партия да защитава българските турци а да ни краде парите заедно с мафията Герб

Докъде го докарахме малцинствата в България да ни заплашват и да диктуват дневния ред в държавата Имали ли Българи в България или турците и ромите с платените автобуси ще откраднат бъдещето на децата или направо да ги раждаме в други държави

Аз съм факторът в България, а не ти плужек долен.И махни данчо ментата от себе си,че двамата сте колкото грозни,толкова нагли.

Карадаааъъъ,кога стана толкова нагъл бе боклук долен.

Нагъл турчин,мафията сте вие и мутрите от гърбавата партия.К.Петков и Х.Иванов трябва да те съдят до дупка за обида пред цяла България.

прав си в каквото казваш, но дай да не се надаме на тия педерасти К.Петков и Х.Иванов ! Тех по добре да ги пратим доброволци в тоя кенеф Окрайна! Некой друг ни требе да бори тия пост кадесарски помияри от ДПС!

аланкоолу !

г-н кара.. и какъв е там да ходи да прави митинги и демокрация в родината си - турция. Тук да е по-тих, че тази негова партия е противоконституционна.

Гербп направиха Дпс значима партия...

Всъщност ПП направиха това. Дойдоха, счупиха кво имаше работещо и сега вижте ни колко се борим за демокрация.

"Всъщност" ПП ли събориха действащото правителство с помощта на ДПС, гербопитеци прости?

ДУР БА КОМШУ,НЕ СИ В ДИАРБЕКИРА ,В БЪЛГАРИЯ СИ ..СТАВАШ НАГЪЛ И АКО СИ МИСЛИШ ЧЕ КАТО СИ СЛОЖИЛ НА ПЪРВИЯ РЕД ДЕБЕЛИЯ КРАДЕЦ ЩЕ ЦУЦАШ ОЩЕ ОТ ОБЩИТЕ ПАРИ ,...НЯМА ДА СТАНЕ... СЯДАЙ СИ НА ЗАДНИКА...

Тоя фес малко се е самозабравил и си мисли, че е много важен фактор в тая БЪЛГАРСКА държава. Да си гледа тютюна и джамиите и не се бърка много в нашите български работи!

Костя Копейкин руския патреот как търпи това изказване на ДПС и Мустафа? Къде са се скрили възрожденците? А да, забравих, че лятото се целуваха и прегръщаха с Делянчу и ги докараха с едни и същи автобуси, когато сваляха правителството на Петков.

Тиквата от "първата политическа сила" нали и той беше за хартиена бюлетина? Защо сега мълчи като насран, вместо да подкрепи ДПС? Няма ли да каже, да поеме отговорност за думите си?

"Тиквата", макар че тикви сте вие, се опитва да спаси парламентарната демокрация в България. Толкоз по въпроса с "тиквата ".

Да спаси майка ти че не и стигна

До всички "всезнайковци" писали по темата за гласуване с хартиени бюлетини или машини и 'проклинащи' ДПС, ГЕРБ и т.н.!!! Спрете да хулите без изобщо да сте се опитали да видите ОЧЕВАДНОТО!!! Моля ви просто си направете труда (ако думата 'труд' ви е позната!!!) и намерете, пребройте и посочете ТОЧНО във кои и колко "НОРМАЛНИ" държави във света и най-вече в Европа се гласува изцяло и само с машини!!!!!!!! И когато и ако ги видите, кажете до кои от страните бихте искали да се нареди България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти вземи посочи в коя друга ПАРЛАМЕНТАРНА държава .... публично .... лице ИЗВЪН парламента РАЗПОРЕЖДА на депутати да правят конкретни законови промени ЕДНОЛИЧНО. или лидер на етническа партия заплашва да БЛОКИРА държавата с 20000 орки ...

И без броене се вижда кои партии напират за хартиени бюлетини. И от това става ясно и защо.

А заплатите кога ще гледаме от Европа? А кога ще се учим кога се подава оставка от премиер с курва в леглото? Айде да видим. Не те е срам!

в колко държави в европа дупетати от ГЕРБ мъкнат по нощите чували с бюлетини, в колко държави от европа за герб и дпс гласуват умрелите и циганите дето не могат да четат, в колко държави в европа ходят мангали със списъци по селата и раздават по 20 -50лева и взимат лични карти, в колко държави на европа хора умират, докато чакат на ебаната опашка пред арена Армеец да отчетат хартиените резултати. Ми по добре венецуелски машини отколкото 200 години все фирма "Трейс " да печели всички държавно поръчки! ГЕРБ,ДПС и БСП са смрадта, дето треба да бъде почистена.

Жалък помияр, на кого се заканваш, научи български и тогава сричай от трибуната, да не те блокират бай Ставри и компания.....

Герберастите са национални предатели. Не само партията, а и избирателите им. След като за 12 години обезлюдиха България и съкратиха живота на останалите, сега избирателите им пак гласуваха за комуниста с двете присъди Боко Тиквата, който заедно с ДПС събори правителството и ни вкара в политическа криза. И ето - резултатите не закъсняха. ДПС заплашва да блокира държавата, ако не им се върне възможността да могат лесно да манипулират гласовете на избирателите си.

Абе - крайно време е да заминете всичките пак на една екскурзия в Турция, да ви поразширят аналните отвори отново, пък после се събирайте и по 30 000 тъпи, бездарни идиоти...

Като гледам лайковете - има бая народ, които са ходили през 89-та, а явно не им е харесало. Може да споделят за аналните си усещания...

Хаде бе хора стига си стояхте в къщите да покажем, че за отрицателно време може да се съберем и да ги изметем с нашето гражданско съмосъзнание!

глей ся, тоя призив по принцип е страхотен.Обаче, като се ние изправим с голи ръце пред тежко снаряжена джандамерия, на първия ред, ти къде ще си? или след като ни изтепат, ти кУтУ един наш представител ,ще седнеш в креслото на премиера и като всеки един премиер последните 30 години ще го удариш на кражба на пари и ебане. Та затова ли да измитаме депесарския боклук, не че не е за измитане? Питам за един приятел?Щото той и Мухобойко щеше да бори корупцията на Тройната хуйлиция!

Интересен сблъсък ще е . Кой ще направи по голям протест. Сорос и левичарите му или ДПС или болшевиките :D :D :D

Карадайъ предизвиква гражданска война в България! Къде е прокуратурата ? Къде е МВР? Това е недопустимо! Убиват демокрацията в България именно тези партии, които съсипаха България през всичките тези години на преход, ограбиха я, разграбиха я и я превърнаха в бащиния и вилает на групировки и турско- руски агенти с чужда родина!Ако те са 20 или 39 хил. , ние сме милиони и си искаме държавата обратно!

Къде са всички наши троли? Защо не пишете в защита на приятелите ни от ДПС?

ми нема ни , стиснат си като всеки тъпанар, и вече не пишем!

От години наред се подготвя истинска гражданска война, лагерите са повече от два, Турция гледа с апетит към българското черноморие.

Дано те чуят софиянци...ама те само по избори ходят в смесените райони и си живеят в техния си жълтопаветен виртуален свят. Истината е много по-различна и жестока.

Тези чакали от ДПС нарочно държат голяма част от етническия си електорат от десетилетия необразовани, мръсни, глупави и бедни. И после като дойде време за избори идват и бумза по 50 лева си ги купуват. Проблемът не е в хората, а в системата - ако разкараме ДПС, БСП, Герб и подобни псевдо-партии които са по-скоро бизнес групировки, чак тогава можем да говорим за промяна в каквато и да е посока. Хора, за бога спрете да гласувате за тези идиоти. Не ви призовавам да подкрепяте ПП или ДБ, но със сигурност ДПС БСП и Герб са част от миналото ни, а не от бъдещето.

Не знам какъв процент от етническите турци са неграмотни и ги използват,но за теб съм сигурен ,че си рядко тъпо парче .Колко трябва да си прост за да кажеш да се забрани партия в парламентарна демокрация и отговаряща на конституцията на държавата, а ако имаше една гънка повече в мозъка щеше да се интересуваш защо нямаше лустрация 90-те години и защо БСП е още на политическата сцена заедно с техните отрочета от ПП

Това да не ти е виалет.

На тоя да му се анулира визата преди да е извадил азиатци.

Някой да му напомни, че ако те извадят 20000, от другата страна ще скокнат 200к и то не по партийна поръчка, та по-добре да не се стига до мерене, че може и въже да му отмерят.

Вуно,среши си вълната!

Това ли искахте, герберасти? За това ли гласувахте?

Карадайъ към ДБ: Ако някой с 2000 души си мисли, че ще руши демокрацията, ние можем да извадим 20 000 ББ към РБ: Ако си дръпна хората от улицата, ще останете 1 автобус хора ... ШПИГЕЛ - мисли в синхрон.

Демокрацията означава според този турчин всеки да си прави каквото му е удобно !! Неможеш да даваш право на неграмотните да гласуват а аз и семейството ми да сърбаме корумпираната им йок чорба от чужбина. Аз съм против ДПС БСП и ГЕРБ Казвам го ясно без притеснение те съсипаха България и бъдещето на децата ни!!!!!!!!!

Защото на площада си ходя сам и не ме "докарват".

И руското знаме ли си е твое?

Реставрацията на Герб ДПС няма да трае дълго. Имаха късмет че срещу тях се изправиха слаби политици.

Не случайно, конституцията забранява етническите партии!