Доживотен затвор грози стрелеца от парада за 4 юли в САЩ, има 7 повдигнати обвинения

Прокурорът уточни, че в хода на разследването обвиненията в предумишлено убийство ще бъдат последвани от още десетки други обвинения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това гнусно мекотело , този плазмодий немязащ на човек този извънземен боклук трябва майките на убитите да го режат парче по парче а не да стои в затвора и да го хранят мръсно животно

Нормално момче. Ко му стана? Хахаха

Аз за този не се притеснявам ще получат близките възмездие, но близките на двете убити жени снощи до мола едва ли. Този след 1 година ще е съсед на Ел чапо и никога няма да чуете за него, докато втория след 1 година още няма и да е намерен или още ще мъдрят колко и защо е бил дрогиран. Да отбележа и че стрелеца в САЩ е с чисто съдебно минало, а нашият бабаит не е. Не че има значение вече, но все пак за протокола. Това относно дали дадена държава е с работеща съдебна система.

Абе след решението на ВАС за незаконосъобразността на забраната за проучнане и добив на шистов газ, и аз почнах да имам такива съмнения.

Тоя да не е македонец или само така изглежза.

хем дегизиран като жена хем с мустаци. Суетата го е издала

Ей така, дегезиран като тийнейджърка да го вкарат в затвора и да грижат да е винаги спретнат, изгладен и добре гримиран.