Президентът: Води се кампания за очернянето на държавния глава

Президентът Росен Плевневлиев видя кампания за очерняне на държавния глава. "Не съм аз този, който вкарвам разделителни линии. Ще понеса всичко в името на хората", зарече се той.

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Води се кампания за очернянето на държавния глава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гаден плазмодий!

Брей че тия дето ги видях на пилоните и пред президенството можели ида пишат.

Народен съд или публичен линг на т.н. "Президент".Това е един нагъл изедник на България в полза на чужди за България групи-ГЕРБ,ДСБ,СДС,РЗС,ДПС и други Сини боклуци!ИНПИЙЧМЪНТ и то ВЕДНАГА!

След като изфъфли разни глупости за бюджета, четейки от листчето с инструкциите, Плевнюл ага отпраши за да се дупи на турската делегация в Пловдив. И това ако е български президент здраве...

Ха ха ха, ама ти толкова си се ос.....л, че няма накъде повече, бе! Жалко подобие на президент, назначено от ГЕРБ, подвластно на олигархията!

ЛЕКЕ ЛЕКЕ НЕ ХВАЩА роско.....Толкова си се ОЧЕРНИЛ самичък че не е необходимо друг да си хаби силите за това..

То пък една "държавна глава"....................По е тъпа и от моята...

Поредния слъзливо хълцлив водевил на един изпаднал комсомолски лъжец.

На тоя пухльо му сложете една чалма и му бийте шута към Гоце. Под лога жалка.

На тоя пухльо му сложете една чалма и му бийте шута към Гоце. Под лога жалка.

Какво очерняне, какви 5 лева, г-н офшорков?!?!?! Ти си дойде омазан до ушите с офшорните си тарикатлъци и/или точно за това боко-тиквоня те назначи за президет на БГ-недоразумението /спомни си бисерите в изборната нощ, които сипеше върха на БГ-интелекта - ББ/.

Мекерето Плевналиев е срам за институцията президент. Безсрамник и лъжец че бил за пълна прозрачност.Иска от Орешарски в актуализацията на бюджета подробен списък на фирмите на които ще се връща ДДС и неизплатени задължения на държавата.Къде беше президента да иска от Дянков да отрази поименно в бюджета този списък и защо няма предвидени средства за това ? Говори за компромати като обща фраза и забележете когато се посочват факти отпреди да влезе във властта той отговаря че с днешна дата те не са валидни.Прозрачност значи г-н измислен президент ако вие отговорите ясно и конкретно на няколко въпроса които ние искаме да знаем : 1.Бил ли е Росенчо комсомолски секретар и като такъв работил ли е за политиката на БКП ? 2.Имал ли е офшорни фирми и ползвал ли ги е когато е бил в частния бизнес ? 3.Прехвърлил ли е тези сметки и фирми на настоящата си ина бившата си жена,близки и приятели.? 4.От коя банка е платил вилата си в Халкидики ,в съседство с Иво Прокопиев? 5.Имат ли започнат бизнес с Прокопиев във връзка с хотел в гр.Орменион,Халкидики? 6.Показаните вчера по телевизията документи с негови подписи -действителни ли са и са фалшиви.? 7.В коя европейска държава жената на президента излиза да блокшри кръстовища и булеварди ,с цел анулиране на резултатите от законно проведени избори а президента маха от балкона и ги приветства със суперлативи по медиите? 8.Нормално ли е в правова държава с 6 000 000 избиратели, президента на нацията да подкрепя 20 000 нямащи единно мнение хора ,с искането им да свалят законно правителство по незаконен път и не самотова но и с некомпетентните си действия да работи за постигане на тази цел?

Водела се кампания за очернянето на държавния глава!!! Каква мерзост!!! Един престъпник- пряк участник в източването на стотици милиони бюджетни и евро средства за 20 км. парченца от магистралите на Живков, изнесъл в офшорни сметки заграбеното без естествено да плати и стотинка данък в хазната, зарязал семейство и потрошил държавния Фалкон разкарвайки се с любовницата си Марийка Иванова по екзотични дестинации!!! И тази отрепка има наглоста да говори за Държава и да се самоопределя за неин глава??? Господинчо ПлЮвналиев, там на където си тръгнал, пред теб са и Миро Мършата и Цвъки Физкултурния и Боци Тиквата и много знайни и незнайни ГРОБари -панделата е с отворен портал.

МРЪСНА,ПРОДАЖНА ГАД.ТИ ОЧЕРНЕН ДОЙДЕ ЖАЛЪК ОХЛЮВ.

България няма президент!Президент има ГЕРБ.А Герб не е България!Как те избраха бе маймунке?

С далавера.

Плевньо е единствено добър за съсед.Само да не вика силно докато го бие жена му!

Герберски инфантил!

Психично болни говняри!!!

Боко крадеше ,лъжеше и простееше пред нас на екрана и в политиката последните 4 години.Негови фирми точеха ДДС така както никой не е точил.Не плащаше на фирмите ,строящи магистрали дължимото.Ръководеше канали за това и онова от и към България.Какво още трябва да направи за да не го виждаме в политиката?

Абе ние сме много глупав народ!

Абе Герберунгели тъпи ,колкото и да си вервате,ходете си вервайте някъде другаде!

Ами те изпълниха мисията си да изцедят и стотинките от народа и сега имат тази възможност-като С.Игнатов.

Общо за партия ГЕРБ са психични проблеми в нелечим стадий!!!

Какво да ти очерним бе глупако!Кой те зима на сериозно?

Смешко ,смешко що не си гледаш семейство , а се водиш по акъла на некви кухи МУТРИ дето го и нямат и се занимаваш с политика!

Безлична маймуна!!!

"Български медии скандално не бяха допуснати на тържествената вечеря - ифтар по случай Рамазан Байрам, организирана в Пловдив с участието на Главно мюфтийство, съобщава Фокус. На вечерята пристигна президентът Росен Плевнелиев. Повече от 600 представители на мюсюлманската общност присъстват, както и вицепремиерът на Турция Бекир Боздаг. След като в залата бяха допуснат турски медии, българските медии бяха буквално избутани и не бяха допуснати вътре въпреки възраженията им, че събитието е на българска територия и е с участието на българския президент. В залата бе забелязан Касим Дал и негови хора, както и някои от подсъдимите в процеса за имамите в Пазарджик."

Плевнелиев в Турция тук не го щем.

Да си ходи НА Гоце Делчев ,там му е мястото-на село!

Давай, обнародвай ги. Стига голословия и от двете страни!

Води не води утре ще има опашка пред президентството за плащания от различен характер.

Е.. АТИ ЛЪЖЕЦА ТИЯ КОМ . СЕКРЕТАРИ - ПРЕЗИДЕНТИ ДОБРЕ СА ГИ ПОДГОТВИЛИ КОЛКО НИ ПРАВЯТ НА НАИВНИ - КОМУНЯГИ- ОНЯ ВЗЕЛ ЧЕ ЗАБОГАТЯЛ С КАРТОФИ, ВЗЕЛ ДАМЯНИЦА - А БЕ СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА

Имаме си готин президент, който непрекъснато се оправдава какъв не бил. Изтривалка на Боко Тиквата

Абре Роско,ь Не иска да си сложиш генералската фуражка, Казах ти че по-пристижно ще изглеждш, И сига ми ривеш, е хората ни та уважавали , А по-бедничките направо та попържали, верно ли ?? ??

Ти сам се очерняш безхарактерна маймуно. Никой не ти е виновен. Слушай Боко тиквата и ще цъфнеш . Да ти бяха казали, че той е бита карта и да беше запазил оставащото ти достойнство, явно всеки ти гледа сеира.

Когато някой влиза в режим Обяснения и опровергаване на жълтини значи нещо не е наред.Умните,интелигентните и себеуважаващи се хора не четат и не се интересуват от публикации в жълти издания.Кому е нужно Президента да разказва за клюки и измислици от жълтите страници.Да работи и по малко да приказва за любови,прераждания и ирландски пастирки.

Aбе ако е вярно че си имал офшорка, а това е вярно каква наглост да говориш за офшорки. Щом ПРЕЗИДЕНТА Е НАГЪЛ И ЛЪЖЛИВ що остава за бедните хора!!!! Селянче

Демагог!!!! Стягай куфарите. Догодина няма да си президент! Никога повече ГЕРБ и производното Плевнелиев!

Станишев президент! Д*ба и заблудените типове...

Росене, дръж фронта! комунягите ще носят от 9 баира помия да те заливат, ама трябва да им казваш истината. Само мога да си представя ако (не дай си Боже) "силните" Калфин и Ламбо бяха спечелили - каква хармония щеше да цари в блатото..

Ама Росен е по бетер комунист от комунистите, той е комсомолец-сталинист.

Дори не си струва да бъде коментиран .... добре, че си верва.

Комунистите крадат повече от циганите и ако трябва да се пазим с особено голямо внимание то е именно от комунистите в трите комунистически партии.Доказани крадци и лъжци,които доведоха държавата до това фиаско.

Това е най-достойният президент, който сме имали. Умен, честен, открит, аргументиран, обективен и независим. Каквото и да лаят комунистите и всичката остана сволоч, която го плюе и каквито и скалъпени компромати да се опитват да му вадят, хората не са глупави и сами могат да си направят изводите.

си го осинови, че като влезе в кауша да му носи бомбонки.

Научи се първо да говориш, после да пишеш бе, неграмотник :)))

ЧЕТИВО С ПРОДЪЛЖЕНИЕ. НЯКОИ НЕЩА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЧУТИ ОСОБЕНО ОТ ПО МЛАДИТЕ. БРАТЯ ПРОКОПИЕВИ ПРИДОБИЛИ ПАРИ С ЧЕРВЕНИ ПАРИ ДАДЕНИ НА ТАТКО ИМ ЗА ВЯРНА СЛУЖБА ОТ БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. КАТО ИСТИНСКИ СОБСТВЕНИЦИ ТЕ ИЗВЪРШИЛИ КУП ЗАКОНОНАРУШЕНИЯ И СТАНАЛИ ОПЕРАТИВНО ИНТЕРЕСНИ ЗА РАЗГРАДСКАТА ПРОКУРАТУРА. ТЕ И ТЕХНИТЕ СЪМИШЛЕНИЦИ БИЛИ ПОДВЕДЕНИ ПОД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ЗАКОНОНАРУШЕНИЯТА ИЗВЪРШЕНИ ОТ ТЯХ ПРИ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА КАОЛИН. ПРОКУРАТУРАТА ПОИСКАА ЗА ТЯХ И ТЕХНИТЕ ПРОТЕЖЕТА ПО ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР. ТЕ ОБАЧЕ ИМАЛИ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ПАРИ И ГИ ДАЛИ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РАЗГРАД. В РЕЗУЛТАТ ПОЗНАЙТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИЛО - ПРОКУРАТУРАТА ОТТЕГЛИЛА ВСИЧКИТЕ ОБВИНЕНИЯ КЪМ ТЯХ И ТЕ СТАНАЛИ ЧИСТИ КАТО МОМИНА СЪЛЗА. ВСИЧКО ТОВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПАРИТЕ ДАДЕНИ НА ТАТКО ИМ - ВЕЧЕ ЗНАЕТЕ ОТ КОГО......

Плевнелиев няма нищо общо с институцията "български президент", както няма нищо общо той сами с България, че парите му вънка имотите също, брат му живее от 10 години в Австрия, нищо общо с страната, само я ограбва, че и заплата взима, нахалник, проститука, боклук.

Не желая тази отрепка да ме представлява

Щом не желаеш, можеш да се обърнеш към Станишев и Доган.

България не се изчерпва със Станишев и Дога, има милиони които мислят така.

Каква глава е този, той става само за г.з! Или още по-точно - за глист, който живее в г.за.

Е как да кажа, на черното - бяло ? Плевнята ще ме изкара, че съм бояджия по професия. Плевня, свали си очилата и се огледай. излез пред президенството и поискай някой от протестирашите да ти удари един шамар за да се осъзнаеш докато е време....

ще ти бъдат приложрни всички руско- украински червени евреиски номера, дарагои!!!. тодор живков сам си каза " свалихаме 4-ма евреи". какво по-вече. евреите искат да ни изгинят от тази земя. порадокс , нали???? а ние си мислим, че са ни признателни!!!!!

Не виждам какво повече може да го очернят-той си е достатъчно самоочернен: с черен печат в Германия, източващ данъци чрез офшорки, съвместен бизнес с Ив.Прокопиев и т.н ...

Имиджа на Държавната глава най-много страда от простотията Плевнелиев.

Какво друго искате от комсомолско активистче поставено на това място от тиква.Поредното недоразумение и то мижитурка.

ЗАБРАВИХ ДА ДОБАВЯ ЗА СВЕДЕНИЕ НА ПО МЛАДИТЕ. БЕЗУМНАТА ОЦЕНКА НА КАОЛИН ОТ 7 000 000 ЛЕВА БЕШЕ ИЗВЪРШЕНА ОТ ФИРМАТА НА БРАТЯ ПРОКОПИЕВИ - БУЛБРОКЪРС. ЗНАЧИ ТАКА ИЗЛИЗА, ЧЕ БРАТЯ ПРОКОПИЕВИ СА ПОДАРИЛИ НА БРАТЯ ПРОКОПИЕВИ НЕ ПО МАЛКО ОТ 13 000 000 ЛЕВА. ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ КАК БРАТЯ ПРОКОПИЕВИ СА ПРИДОБИЛИ ПАРИТЕ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА КАОЛИН. ТЕ СА ДАДЕНИ ПО ЗАСЛУГА НА ТАТКО ИМ ЗА ВЯРНА И ПРЕДАННА СЛУЖБА ОТ БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ

Много ми напомня тази бълвотодрисня, която днес размаза Плевню, на "аргументите" които предстви пред служителите на Бизнес Парка, които не бяха получавали заплати от няколко месеца. Трябвало да се консолидирал бюджета (на Линднер България) за нова инвестиция, та и парите за заплати там. Абе историята се повтаря, и това на фона на поредната му лична инвестиция тогава, незаконната къща в с.Черноморец.

На разединителят и подстрекателят всяка преценка е предопределена задкулисно.Нормално е президентът да е обединител. А нашенецът мечтае за второ свое служебно правителство - дори това да се случи след изострена криза. Поведението му към симпатичните протестиращи си е целенасочено.Не коментира собственото си офшорство -а бяха показани и документи. Този човек няма нужда да бъде очернян. Той сам си твори гаф след гаф. Все съм се надявал това с държавния ни глава да не е така, но не би...

Против президентството като институция няма нищо, но за Плевнелиев незабавна оставка.

Защо? Защото не разреши на серГЕЙ и компания да ни глобнат с 1 милярд ли? Защото с обвиненията против него нищо не се получи? Защото не можем да търлим успял човек да ни е президент ли?

защото България бял ден не е видяла от както това същество изпълзя, та за това.

За първи път имаме един успял, умен и разбиращ от финанси Президент. Страхотен е. България има нужда от такива хора в управлението на държавата.

Ти, който хвалиш този ошфорко - президента си толкова бизнесмен, колкото околните са олигофрени. И малкото останали работещи фирми окончателно ще хлопнат кепенци, ако държавата и общините не се разплатят с тях. Ти нали си бизнесмен- това ли искаш

Мога само да кажа че олигофрен си ти.

Това за ошфорките нещо заглъхна май а? Не се говори вече за него. И за бюлетините не се говори. И за следствието против Цветанов не се говори. И Цацата не се появява вече по ТV-то.

той на две магарета сено не може да раздели, умен бил. Но народа разделя успешно.

Трябвало е да стане финансист, тогава! Не беше ли всъщност ИТ спец? По хороскопите на балами рибоци.

Ама ти сериозно ли го мислиш, все си мисля, че е "Майтап ,бе Уили"

ОСТАВКА!