Доведоха с белезници и пранги в съда тъщата на Пейо, протестиращи искат затвор и за Габриела

Сред демонстрантите пред Съдебната палата в столицата беше и бившият депутат Велико Минков, който призова социалният министър Иванка Шалапатова да издаде заповед за тест за бащинство

Обратно в новината

Коментари - Доведоха с белезници и пранги в съда тъщата на Пейо, протестиращи искат затвор и за Габриела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилната присъда е доживотен затвор без право на помилване. Не само убийството, но и мотивите показват, че тези са непоправими.

Защо и на краката - да не вземе да избяга ли? Само цирк в тази държава!

И на устата трябва.

абе, къде са Анимус, БХК, ПУЛС, Билитис и прочие боркини срещу домашното насилие, защо не са на митинга?

Познавам семейство Пееви от близо 50 години. Прекрасни хора, а Пею един умен и еродиран млад мъж станал жертва на умопомрачени жени - съдиски.

Мале,много си неграмотен.

в световната история може и да е само един . Обикновено майка и дъщеря могат да убият мъжа ама ако е пияница или наркоман който пребива детето или пък бие тях . Ама за такова нещо е някакъв абсурд . Затова след като могат да убият човек за без нищо ,присъдата трябва да е в пъти по висока

Полицайките са много силпатични!

И аз това забелязах. Слабички, не са шкембелии като колегите си !

Тази Габриела има ли баща или и той е биологичен материал.Това е важно да се знае.

Една не ми е ясно?! Защо предполагаемият баща трябва да моли и плаща за ДНК. Нали е работа на съда да разрешава спорни въпроси?! Като не може да измислите, нямате капацитет да измислите, нормални закони, ами копирайте ги от "гнилия" Запад! Срам!

Щот ако се чака на съдебна процедура ще отнеме 5 години .... Затова иска да си плати и да се приключва. И най-вече, защото като се направи по-бързо теста, ще се знае със сигурност дали Велико е бащата. И от това ще зависи дали човека да започва процедура по припознаване на детето и т.н. Щото предвид ситуацията, както е сигурен сега, че той е бащата, може да се окаже и че НЕ Е. Затова се бърза с ДНК теста.

Има един великолепен филм по темата Белият олеандър с Мишел Пфайфър. Правен е по действителен случай. Случаят е подобен. Не само те убиват, но преди това ти изсмукват душата. Прогнозата във филма е зловеща. Убийцата продължава да убива и от затвора. И сегашната нашенска убийца продължава да манипулира и да пръска злоба и да смуче души и от ареста

Наглост убийцата не желаела да ходи в съда. Е това нещо ново, в България в съда убийците вече ходят само ако имат настроение.

"демократична" и "толерантна" система - престъпниците са с привилегии.

Сега с каквото и да ги доведат в съда, все тая, довели ги били със синджири като мечките.

Ако детето е родено по време на брака,като в случая,по закон детето е на Пейо, без значение кой е биологичния му баща.

не е точно така, но само с (многогодишно) дело съдът може да промени формалния 'факт'.

Велико нарече убития Пейо свой приятел. Тия са нещо като Валери Божинов и Ники Михайлов, който му отгледал децата.

Всяко дете с различен баща. Вината с случая е споделена,жините са лукави,а мъжете не мислят с правилната глава.

убийството - споделена вина на мъжа и жената? айде няма нужда. убиецът си е убиец. и е грозно, дори за либерално лесби като теб, да търси вина в убития.

Възможно най-бързо да започне проверка на всички дипломати и служители на външно министрство, след като такъв човек е попаднал там значи има пробойна някъде и нещо не е наред???

Не нещо, а нищо не е наред.Това е една затворена каста, която се предава родово е роднински.Датова и се казва дипломат от кариерата, т.е. потомствен.

за какво му е било изобшо да се занимава с нея след като е виждал какви хора са жена му и майка и. Само е трябвало да се разведе и съда да му разреши да вижда детето по някой път в седмицата. Явно е бил някакъв заухав компютарджия който едно гадже бе можа да хване и Габриела се е ебавала с него как си поиска. В цялата история поведението на Пейо е много женствено . Как само се е оплаквал на адвокатката си от Габриела е просто смешно за един мъж . Явно тя си го и мачкала а може и да си е похапвал пести бой от нея. А и за какво му е било нужно детето като е знаел какви са законите ,че бяма как да му го дадат на него. Явно се е срещал с бея не толкова заради детето колкото и се е молил да не го отритва щото друга жена не е виждал . Те всички ай ти специалисти са от друг свят и нямат понятие как да си хванат гадже

Прости к-п като са го убили са търсили под вола теле Е намериха ли го?

Търсят го още

Защо ми се струва, че тази жена не е същата, която водиха онзи ден пред съда....косата е различна, тази е по-ниска и с по-едър кокъл, и защо е с други дрехи, цял гардероб ли си носят в ареста?!?

Дъртата вещица е обладана от демони и го е одушила най-вероятно с предпазния колан.Като и чета показанията пред съда,скоро ще твърди,че са представители на извънземна цивилизация и правят научни експерименти.

Ожасен сАм !

Трябвало е да ги заплаши с цариградската конвенция...

Великото някой дали го разпита? Тоя е намесен 100%.

Цирк! С пранги и охранявана от шестима полицаи.

абе то и убития е бил непредпазлив. иначе - процедура.

Защо всички престъпници са с качулки на главите. В американското правораздаване има практика, да ги изправят с белезници на ръцете за 5-10 мин пред съдебната зала, за да могат журналистите да вземат интервю от тях. Има си даже термин на тази разходка пред журналистите. Ако някой знае нещо повече по въпроса, нека сподели!

Правосъдие такива ги осъждат на смъртоносна инжекция.

В половиата от щатите само ,не във всички

С решението си заведе дело за развод следващата седмица, Пейо е застрашил ПЛАНИРАНИЯ им статус и ДВЕТЕ ЧУДОВИЩА са действали по СПЕШНОСТ, за да осуетят това!!!....

И какво толкова ще стане при развод? Не мисля, че това е причината.

.....става невъзможна планираната кариера , мишок, прочети историята , цялата!...

При развод няма наследство за к@рвето.

Водещият мотив е, че контролът им се е изплъзвал и биологичният материал! е бил застрашен. Звучи налудничаво, но при психопатите е така - извън всякаква нормална човешка логика. Задължително им е било да запазят досегашния си статус.

Габриела влиза в ареста.Дали няма да засмука биологичен материал на надзирателя или да и доставят отвън.И пак бременна.

И в случая с Чернев и обезобразеното и малтретирано момченце, първата работа на съда беше да пусне на свобода майката-съучастник. Иначе после женските се оплакват те колко били дискриминирани и изтормозени.

Мъже, Тъщата е враг номер Едно на зетя! Пазете се!

А свекървата на снахата. Да се спретне един мач в клетка тъща-свекърва със залагания - тенджери, точилки, отровни гъби, скубане на коси, мятане на чинии, манипулации и подмолности и тн практики от битовизма, да се използват в боя като задължителен елемент. Допълнителни точки да се дават за изобретателност на похватите.

Дори, само за да ги изолират от децата, заслужават доживотен затвор, без право на свиждане. Предлогът - да се грижи за децата, звучи зловещо. Как вещица ще възпита и отгледа нормални деца?

ТЕжка психопатка е тази. Изхвърлила донора на биологичен материал в коша. Не и пука грам.

става за власт и пари някои циганета са готови на всичко.

Циганета, за власт ? Ти в ква паралелна реалност виатеш.....

необяснимо е защо е сключила брак съвсем наскоро - луда работа или пак пари и наследство има, освен биологията Във всички случаи за децата е по-добре да не познават майка си и баба си.

Желаната и планирана кариера е изисквала надеждния статус на омъжена...

Е,тези бащи образовани,програмист и авио инженер,как са се натресли в това гнездо на змиите!?

Повярвали са на женските приказки за обич и вярност.

Знам за доста образовани хора, които просто са крайно неделови. Забъркват се във всякакви каши.

Крайно време е да въведем атлантическите ценности и да върнем смъртното наказание за подобни изроди. Вече е изпробвано, и доказано, че може да се изпълнява и работи чрез азот.

Аз съм твърд противник на смъртната присъда за ХОРА, за ЧОВЕЦИ, но в такива случаи на ЧОВЕКОПОДОЦНИ ИЗРОДИ - дори и в женски вид съм силно разколебан! От много дълго време смятам и бих призовал законодателя ДА ЗАБРАНИ такива човекоподобни, когато бъдат уличени в подобни тежки престъпления, които нормалният човек дори не може напълно да асимилира как изобщо са възможно СА НЯМАТ ПРАВО ДА СИ КРИЯТ ЛИЦАТА! Нека всички ХОРА да МОГАТ да ги виждат и да ги запомнят (и да се пазят) от такива … същества! Защото до вчера тези са го раздавали “успяли” и “от елита” и … СЪС СИГУРНОСТ СА ТОПМОЗИЛИ И ДПУГИ ХОРА, дори обществото! Повярвайте ви - това е здравословният подход - така по-лека лека обществото ще формира прикритите ОПАСНИ иначе скрити и неадресирани характеристики и профили с цел ПРЕВЕНЦИЯ!!! Защото сигналите за тези (че са с отклонения, че са изрода) ги е имало, просто не са били видяни и адресирани много дълго време! И от там трябва да са започне! Защото … не са само тези човекоподобни сред нас!

Защо всички престъпници са с качулки на главите. В американското правораздаване има практика, да ги изправят с белезници на ръцете за 5-10 мин пред съдебната зала, за да могат журналистите да вземат интервю от тях. Има си даже термин на тази разходка пред журналистите. Ако някой знае нещо повече по въпроса, нека сподели!

Доживотен затвор без замяна!Това е най-справедливата присъда за тези двете .Няма какво да се увърта ,при такова умишлено ,жестоко и документирано убийство.Стига сте ни правили на балъци ...зрителите!

Баща му бивш депутат от ППДБ от Русе Майката убийца - кандидат депутат от ППДБ в Бургас. Все политици от ПП ДБ,от сой. Никой да не му казва за това когато порасне.

Стига, бе тъпак! Стига с тази евтина манипулация. Тук въпросът очевадно не е да партии, а за пора и човекоподобни. И всички знаем кокъв им е генезисът и от кога и как се пръкнаха и ЩОЙ ги отчува! Освен, разбира се, тъпи парчета като теб!

Пред съда убийцата:"Той е донор на биологичен материал и иска да си го вземе".Това за бащата на второто дете.Освен донори на сперма не виждат друго в бащите!

Онази е дейна участничка в предумишлено убийство, като му е пречила да се защитава. Абсурдно е да не е в ареста! Би трябвало да получи почти същата присъда, като майка си.

И сега тия две изродки ако ги оставят в къщи или ги осъдят на 2-3 години затвор значи трябва директно всички съдии и прокурори да влязат до живот в затвора защото полза от тях няма.

Мисля си, че просто "спор за родителски права и грижи" не може да е мотив за убийство, особено по такъв начин

Къде е жълтопаветния планктон , да залез улиците?

Чакаме селтаците амеби да дадат тон

А ти от кое село беше :)))

Това не са ли пак подставени лица, за да ни натресат Истамбулската конвенция? Да ви имам пръсканите плоски мозъци...

Такива са повечето кадри на сглобката! Скоро време трябва по този начин да изчистим пърдящите из столовете на НС и МС.

Всички от промяната са психопати

А,има и педали от тях.

то едното не пречи на другото

Кандидат депутатшата от ПП , защо е на свобода !!! А бащата на детето й ,бивш депутат от ПП защо не е разследван за съпричастност към удушването ?

Пранги, белезници, но без маска и качулка няма шанс да я доведат нали?

Да изолират децата, докато не са им увредили психиката безвъзвратно от тези "дами".

Тези два парцала директно в пандиза !

"Нека издадат заповед за ДНК тест на мен и бебето. Веднага ще го платя, вместо да се чака дело в продължение на 3-4 години" Значи за теб, щото си бил депутат да минеш по бързата процедура, а другите да чакат дела по 3-4 години ? За всички трябва да е еднакво. Или да променят закона, или и ти си плащай на адвокати и съдилища и чакай.

Дайте лицето на тази гювендия. Да я види цял свят. А тъпкачите къде са. Нали и те са участвали в прикриването на следите.

Днес с белезници и пранги, утре - и двете - с гривнички. На кого е нужна тази сцена, убитият ли ще върне?

Защо пускат превъртели при малки деца, пък и техни собствени? Тези дами са вредни за близките си, как ще повлияят на пскихиката на децата? Кледваща генерация себеподобни ли?

Младата е в win win ситуация. Мъжът е мъртъв, тя е на свобода и майката е затвора, а на оная не и дреме грам и ще си живее живота.

Да бе, сега ще има куп мераклии да споделят живота си с нея или по какъвто и да е начин да бъдат част от обкръжението и.

Уви ще има... особено като има и пари....

Кога ще се намери прокурор да закара Тиквата на ДНК тест , за да цъфне истината и за къщата в Барселона , подарена на мис Гащи и нейното копелета.

А оня драшков с 15те имота?