17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега така ще го завъртят, че на всеки ще му дойде отзад .

Защо да не можем? Не можем ли да трупаме дългове с отрицателни лихви до безкрай? така дори бюджета ще е на плюс и ще можем да даваме дори повече пари на най-нуждаещите се. Ха! Ми че то нали точно това искат всички от клаус шваб до спецов (уволненият педерас)..

сорос преведе парите и се почна! То и международния валутен фонд за това призовава европейските правителства да не помагат на хората за да понесат тежестта на високите цени, но при нас става дума за оцеляване

Да избием беднте.

Бедни вече не виждам. Отваряш ФБ и ти се пъчат едни ми ти шкембета пред едни порции на море :) В магазина тъпчат количките все едно света свършва....... Бедни могат да бъдат само болните и старите. Мисля, че дори простите понатрупаха пари вече :)

За това спирайте всички дотации. Парите трябва да се поизтеглят и тогава ще се нормализира инфлацията.

Няма вече връщане назад. Колективният запад не може вече дори теоретично да си върне дълговете. От тук нататък е или виртуална реалност или реална война. Затова се натиска така здраво в посока метаверсия, ваксинки.. да ги научат хората да се боцкат, иначе няма да им понесе реалността, която ги чака съвсем скоро.