17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Киро тясна ще му се види България, ако им подпише съгласие да започнат преговори през главата на парламента!

Преди да започнете обсъждане на всяка почка трябва първо да ги „презимите“ с въпроса ВИЕ ИСКАТЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ КЪН ЕС, но наистина ли със спорове и липса на съгласие с нас ?

Не знам ние за къде бързаме?

Бързаме за милярдите от ЕС и САЩ. Искаме им парите ама не искаме да слушане.

Хаха ахаха, кога си видял нещо даром, освен бомби от САЩ????? Отровни пари!!!!

Какви са тези комисии.. Следваща среща на 13-14 септември а дотогава ще вземат заплати тези от тази комисийка. Явно излизат в лятна ваканция разбира се платена три месеца.

А ма какво очаквате от тъпите макета /ми шое маке се е лайно/

Като няма резултати, спрете тая комисия докато не почнат да показват признаци че ще има резултати. Защо пилеете парите на народа за безсмислени заседания с хора които само се преструват че правят нещо. Просто го спрете! Това е вече подигравка с България!

Пишете им двойката и на поправка на есен , ако и тогава не са научили нищо оставават ..... за догодина и т.н.

Защото фактите говорят,че спорните исторически личности и събития са български.Северно-макетато обикалят Европа и дават пари,за да ни натискат да ги пуснем в ЕС без да изпълнят Договора. Натиск е упражняван и на Гърция,но те не се огънаха.Има много хора в Македония с българско самосъзнание,но управниците са сръбски марионетки.Ако искаха да променят отношенията ни щяха да променят учебниците,да отнемат лицензите на някои по-агресивни сръбски телевизии и те самите да се отнасят с уважение към България и българите.В момента се държат с нас като с пълни боклуци,а искат да ги пускаме в ЕС Няма да стане.

Македонците вече не искат в ЕС , щото видяха кви ги върши Урсула. Но не може да се откажат, защото ще трябва да връщат пари. Сега бавно и спокойно няма да разрешават спорните въпроси до веки веков.

ВЕТО! Ти му представяш на северджанския дебил ФАКТИ,оно рипа да ги тълкува ! Т'ва не е художествена литература,да тълкуваш автора,а ФАКТИ които са се случили! Шут в газо и мощно В Е Т О !!!

Ако са факти що се страхуваш, че някой ще ти вземе нещо.

Не си дават зор северните хунзи. Отново поискали пауза, този път четири месечна. За къде да бързат ? ЕС им бил в кърпа вързан.

За какво въобще ни е тази Комисия?! Каквото искат да правят северджаните. Ние за никъд не бързаме - ЕС за тях след 200000000 години , ако продължават с тези темпове!

Не им желая злото, но мисля че имат нужда от пречистване и осъзнаване от комунситическите догми, което няма как да стане безбелезнено за тях, хората там видимо си знаят нивото и се стремят с подкупи(лобизъм) и натиск над нас ако може да минат метър, но видимо няма да се случи. В Гърция тези дето подписаха договора с ятх ги смятат за предатели ако това стане тук ще има революция.

А знаем ли история и ние, наследниците на Бкп, бсп да кажат как възникна Македония и от къде е Аспарух,!!!!???