Доц. Мангъров: Не е нужно да се правят тестове на персонала в детските градини

Отварянето на детските градини е правилната стъпка, много скоро ние ще се върнем изцяло към нормален ритъм на живот, убеден е експертът

Обратно в новината

Коментари - Доц. Мангъров: Не е нужно да се правят тестове на персонала в детските градини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този доцентин е социопат, луд за връзване. Страшното е, че тиквата се повлече по акъла му. Да вземе да му пусне, после да го линчуваме и се приключва с това мангърче.

ТОЛКОВА... Ама се задъхвам от негодувание...Влиянието на този вид "специалисти" е пагубно...За такива случаи ЦЕНЗУРАТА е наложителнта...

този е побъркан психопад! направо да го уволняват - кой би искал подобен изрод да му лекува детето!?

Мачкай Мангъре паникьорите! Щом квичат сте на прав път с Тиквата.

Кукуригууууу!

Е как па никой от тия смешници не намери доблест да каже "ИЗВИНЯВАЙ ДОЦЕНТЕ,ТИ БЕШЕ ПРАВ ОТ САМОТО НАЧАЛО...СТАНА ТОЧНО ТАКА КАКТО КАЗВАШЕ.НИЕ СБЪРКАХМЕ...ИЗВИНЯВАЙ

Прекалено е прав човека, не се огъна политически и с това си създаде много врагове.

За Швеция ли?!

Само тоя и комунягите не разбраха, че този вирус не е като останалите.

Тия са персонала на сайта ПИК

Я пак. Виж статистиката на смъртността за Швеция спрямо минали години и тогава пиши. Ти не си трол, ти си идиот.

този кукумицин,бе?!

И чалгаря.

Имаме ние със Швеция?

Такъв които не иска да му тъпчат детето с антибиотици и други производни когато му текнат сополите ...

Той и Тръмп така говореше. А какво стана ? Един, двама ЗАРАЗЕНИ, а не болни, са достатъчни, за да започне отново. То ще се разпространи докато стигне до уязвими хора и после ще се чудим от къде влезе както се чудехме Март месец.

Децата са тези, които са най-малко застрашени от тази инфекция И като се приберат при баба и дядо, едни такива милички, дребнички и заразенички. Абе теб как те уредиха на тасзи длъжност? С партийна книжка или с рушвети?

Също, също, ние сме навсякъде! И който не е за тиквата, значи е за Курнела, да знаете ей, комунисти :))))

Ко речи? Този да не е железния Антон на комунистите, м?

си най обикновен кретеноид!

Заразените вече минаха 70%.

Тоя е съветника На Радев и чалгаря. А ефектът е видим от рейтинга им.

Оооо, колко си прост! Стой вкъщи и не пипай маската!

Да не ни плашиш със Швеция, както Бацето ни плашеше, че у нас щело да стане криза като у Гърция?

Е, кое е станало както тоя говори ? че е имало 500 хиляди болни ли ? после пък 260 хиляди били. Какви ли не глупости изговори тоя, само и само за малко медийно внимание. Я го питай къде са му родителите ? скрил ги е и да не излизат, да не би да се заразят.

Ще дойда да ти кихна в лицето с удоволстие, ама вече оздравях да му се невиди.

Щото вируса поразява определен вид хора - възрастни с много заболявания. Някой измисли тоя вирус за да облекчи пенсионните системи и бюджети на държавите

един мангър...

Как оздравя, не успя ли да измреш ама ЯКО?!!

и на Деса...

ама яко?!

Къв е тоя Мангъров, ве? Ко му разбира главата от вируси и епидемии? Друго нещо е касапина-професор и доктора-пожарникар!

В тези държави които послушаха такива като тоя се напълниха с трупове, а после взеха мерки по строги от нашите, но след дъжд качулка.

Точно, Сюнетчийски е моя човек и личен лекар!

Болен си и то много! Заразил си се с телевизионна минетчийска простотия. Седял си на по-малко от два метра от телевизора, за това е така сега. Това няма лекуване, сега трябва да те заровят на два метра под земята, за да влезеш в релси. Само кофчега ги оправя такива профани като теб.

За 70% заразени, че да приключи епидемията ли?

Това човече не миряса да дрънка

Който не е за тиквата е за Курнела и БйеСиПе-ту! Бойко Метдиев Борисов - рoдeн е в с. Xepaково, oбщ. Бoжypищe. Tpeто кoляно кoмyниcт преди него са двамата му дядoвци и бaщa мy. Действителeн члeн на БKП/БCП до м. юни 2001 г. Единият мy дядo е yбит на мeгдaнa в с. Xepaкoво от фpoнтoвaк, който е узнал, че е зaдявал съпpyгатa мy. Същият този дядo е откраднал кoн. Но внyкът твърди, че дядo му е yбит от кoмyниститe и за това е служил в HШЗO, това му е помогнало да стане члeн на БKП още на 18 години, да бъде приет в милиционерската шкoлa, да стане кандидат на науките свързани с мapкyчитe и кoфпoмпитe. Убитият от комyниститe е помогнал на внyкa си да стане и дoцент в същото училище. Но преди това дядoтo е помогнал първо на синa си ( бaщaтa на внyкa), който от обикновен милиционep в с. Xepaково става oфицер в с. Бaнкя, члeн на БKП и ceкретap на ППO в същото управление на MBP. През 1990 г. внyкът напуска пoжapнaтa за да остане члeн на БKП и т.н и т.н….

От коментарите е видно, че на масовия българин му харесва да го страхуват, да си има тема за разговор и да спазва ограничения с цел да не умре. И не се интересува от цифри, сравнения и анализи. И очаква някой да го пази, да се гружи за него и да му помага. Няма да стане. Даже ББ го разбра, а някои още се надяват да живеят вечно. Има СПИН, Ебола, антракс, грип, рак, инсулт, инфаркт, бактерии, вируси от хиляди години и дори добре да живее, човек умира. И коронавирусът съществува от хиляди години, но ние доскоро не го разпознавахме и го нямаше в листа на причини за смърт.

Тоя унищожи цялата опозиция начело с Радев, Деса и Чалгаря.

кой от вас е вирусолог, та се изказвате ?!простаци гледайте си магистралите и дебилите от щаба !!

Най-обикновен парцал! Силно изкукуригал и нагъл! Това е "уважаемият" КУКУ!

Ами просто баба и дядо ще се посещават, но при други условия. Този "специалист" подвежда. Към нормални условия и по-точно към начина на живот, с който сме свикнали, не мже да се върнем скоро. Има ред условия, които трябва да се спазват.

Няма ли пенсия за тоя демент.

Да добавим и Борето Джонсън. Ама като му се случи случка, запя друга песен.

Намести маската, редник! Не съм казал, че може да говориш!

Доцентът е прав единствено за връщането към нормален живот. Само че причината няма да е стадният му имунитет, а намаляващият брой заразени. Хората вече свикнаха да се пазят. А когато 70% от около 20-те хиляди членове на стадото преболедуват, тогава проблемът ще е решен изцяло.

По принцип зная, че в тази страна е пълно със страхливци, но не знаех колко от тях са жалки... Много са! Абе жалки страхливци, нима някой ви е обещал, че ще живеете вечно?

Мистър Куку е Крум Зарков, не този.

Изключителен трол:) Отиде ли в инфекциозно отделение тоя да поработи на първа линия? Да не бяхме спазвали никакви мерки, отворено кой както иска да минава границата - ама не посмяха.