Коментари - Доц. Мангъров: COVID в момента е обикновения стар коронавирус, няма нищо общо с COVID-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мангърчо, де се дяна толкоз време. Липсваха ни дебилизмите ти.

не бих се допряла до него, ако ще да е последния мъж на земята

Човека е лекар ,доцент работата му е да лекува,щом искаш да те "допират" отиди при жиголо !

Шттттт, отричай всичко, от глобалното затопляне е!

ТОА ПИШМАН - ДОФТОР , ОЩЕ ЛИ Е ЖИФФ ?

Добре, че си ти и още там някой-друг умник, та да върви медицината напред...

Чест и почитание, доц. Мангъров!

Мангъра е велик. Да е жив и здрав и все така смел. Браво

Ей плъхчо, нали нямаше ковид, а някаква си настинка. Опа сега казваш, че е имало ковид. Дае и боклука си.

Боклук си ти, и то напълно безхаберен. Covid винаги е имало като вирус, както е казано и в статията. Поне от както се отчита понятието вируси.

КРЕТЕНИЗМА Е ТВОЯТА ЗАРАЗНА БОЛЕСТ !

Ти за мене не се коси, ама твоята болест няма лечение...

Така ще стане и с Украйна след време....обаче ние ще сме потънали под водата...Зеленски и сие ще са станали милиярдери от войната...десетки хиляди хора ще загубят живота си...САЩ ще си продават газа...и ще си свиркат. КОгато си прост...това е за цял живот неизбежно е.

Айде пак, тоя плъх изпълзя от дупката и отново ръси мъдрости. Ей, някои хора срама нямат.

Нямат, например ти...

Е ТЕ ТАКОВА ИМЕ НЕМА ! СТЕНЛИ , ЩО Е ТО ?

Абе не се затормозявай с таквиз въпроси. Не можеш да си отговориш, а тез нерви няма кой да ти ги върне...

Sm3hurk0

Всички тези ваксинирани са умрели, понеже не са отишли до 5G клетката за ъпдейт ! :)))

Не могат да се проявят, а вече се проявяват. Смъртността при новородени във ваксинираните държави вече е 200%. Чудят се дали да обявят официално връзката с ваксините, или да мълчат, защото майките, които "доброволно" са се ваксинирали, ще получат сериозни психически травми. А като им ограничаваха свободата и ги задъжаваха да се боцкат, нямаха шсихически травми? Положението е много сериозно! с20% е намаляла раждаемостта за последната година! Майки не могат да заченат! А това е страничен ефект от първа фаа на проучванията, който е свален от протокола на следващите фази!!! Това е углавно престъпление по законите за клиничните проучвнаия! Сега се покачва смъртността с огромни проценти! И пази Боже да става по-зле, което не е изключено. Здрави, но набоцкани хора падат, както си вървят. Познавам спортен мъж, който се ваксинира 3 пъти според правилата, които правителството му сведе. Едва изкачва един етаж. А колко ваксинирани тенесисти се отказаха от кариерата си! Това беше най-маабното престъпление срещу човечеството в цялата история, която познаваме. За милиардни доходи бяха използвани и дечицата!!! При тях нямаше медициснки данни за пандемия... Остава само въпросът кога ще започне разследването в световен мащаб.

Извади пръстетата от контакта, човече.

Ееейй, тези проценти за нищо ги нямате... Имаш ли идея какво значи смъртност 200%..?! Да ти поясня, просто е. Значи, че ако са се родили 100 деца, починали са 200 от тях... Нещо ???

СЪЩО Е ТОЛКОВА ИДИОТСКО КАТО " stenly " !

Не се хаби, тез нерви няма кой да ти ги върне. Пускай един джангър на грамофоня, клати яко главата, и си ти...

За периода 2022-2023 г. България участва и във второ споразумение за закупуване, последващо развитие, производство и опции за закупуване и доставка на ваксина срещу COVID-19 за държавите членки на ЕС, между Европейската комисия и Pfizer Inc./BioNTech Manufacturing GmbH (SANTE/2021/03/020) с количество от 14 069 808 дози ваксина. След проведени преговори с Франция и Pfizer Inc./ BioNTech Manufacturing GmbH това количество беше намалено чрез преразпределяне на близо 3 000 000 дози на Франция. За 2022 г. предстои доставката на 2 710 904 дози ваксина, а за 2023 г. - на 7 034 904 дози ваксина.

Не знам кой е какъв е, но лани по туй време от един университет ни забрабиха достъпа до работните места, ако не представим зелен сертификат. За по-малко от година двама преподаватели в този университет починаха внезапно, единия в университета, другия - знакова фигура, на публично метоприятие. И двамата бяха "спасени" от ковид, първия с три инжекции, за втория не знсм дали две или три. "Спасяването" има връзка със запестилите слъчаи на внезапна смърт, това в Германия го регистрираха още докато ние бяхме насилвани да вярваме в "науката".

Боже, тоя пелтек кой го извади от нафталина?!!!!

Човекът, за разлика от теб лекува хора, а не пише коментари.

Тоя долен плужек,накрая позна.Да ко вид вече е обикновен грип.И спрелия часовник 2пъти в денонощието показва точно време.Кога ще понесеш отговорност за хилядите умрели заради теб мръснико

Спряла ти е единствената мозъчна клетка на теб.

По мои наблюдения действат до 6 месеца,точно както противогрипната ваксина.

Но за сметка на това страничните ефекти, могат, да се проявяват с години...

Това е единствената вярна приказка, която си казал от 2 и половина години насам.

Урсито много напълни портмонето. Такава се разследва трудно, съди се още по-трудно. Пък и докато продава икономическите интереси на ЕС на краварите около Украйна, те ще я пазят.

Ами прав е Мангъров, като гледам официалната статистика на Евростат за общата смъртност в европейските страни, то се набива на очи , че в най набодените страни е много зле. Най добре е трибунала в Хага да се заеме точно с този въпрос, защото тук става въпрос за десетки пъти повече жертви отколкото в Украйна.

А колко си изкараха фалшив сертификат?!?

не повече;)

не знам при всички тези факти и информация които излезоха напоследък как може да има още промити мозъци които да вярват във всичко което ни казаха за ковид и ваксините?

Не знам Мангъров ли е малоумен или мисирката е малоумна, но от обща култура можеш да се досетиш, какви глупости пише в първите изречения.

Само тотално малоумен олигофрен може да се ваксинира срещу тая смешка короната.

Ти ми дай адреса си да ти пратя роднините на починалите ми колеги да го обясниш на тях!

Хахахаха смешко на тия просто им е дошло времето, не им е виновна короната. Ако не го разбират значи са прости амеби.

В края на краищата Мангъров се оказа прав. Световна ковид измама за стотици милиарди за които всички плащаме.

1 000 000 умрели само в Руската федерация не ми звучи като световна измама.

Над милион умееха в САЩ, в Китай по официални данни 20 000, при 5 пъти повече население. Китайската ваксина не знам колко е ефективна, но поне не е толкова вредна, защото е класически вид с деактивиран вирус, не е нито РНК, нито векторна.

Айде, селското фелдшерче пак изпълзя.

Селско ти е мисленето само.

Като ЗАПАЛЯТ китайски ресторант или китайски магазин, ИЗЧЕЗВАТ всякакви ВИРУСИ..

Това беше една голяма далавера на урсулитЕ.

Абсолптната истина от единствения безстрашен човек в тази жалка държавица!

Само хората които не са го виждали на живо нямат на идея каква мижитурка е този боклук !

сме го на живо. На хипохондриците не им отърва като казва че няма нужда да се тъпчат с един вагон ненужни илачии да не носят смръдливи парцали.

ша та еба у разпорения турски гъз бе

Този не го ли съсипаха от съдебни дела? Страшно себична мижитурка!

Опитаха,но няма с какво.

Ето един истински мъж и лекар.

Малка ку-вичка мръсна е този изкуфял дъртак! Според него и оригиналния ковид-19 беше безобиден и щеше да изчезне до лятото на 2020. Този мухльо е супер жалък и неграмотен псевдо ``специалист``!!!!

Тука има нещо, макар сега да не е сезона на котките…

"С 16% средно се е увеличила смъртността в ЕС през лятото на тази година, като статистиката сочи, че в държави с по-малък брой ваксинирани, като България, ръстът на смъртност е 1,45. " Нищо общо с ваксините. Причина са рекордните жеги в Европа. А в България ръстът е толкова малък заради високите нива на смъртност през 2021.

Успокоявай се, многодозов ходещ мак адрес. Друго не ти остава.

Ъхъ, баш от жегите ще да е. Затова сега свръхсмъртността се вдига пак.... Апропо, можеш да видиш графикаата нa euromomo.eu -- върви си доста близко до линейно нарастване и няма нищо общо с разни метеорологични събития.

Това, че гледаш кумулативната графика е доказателство докъде се простират познанията ти по статистика и колко ти е акълът като цяло.

Къде са сега псевдо специалистите Кунчев, Аргирова, Витанов, Кантарджиев да говорят. Браво на Мангъров, един от малкото истински лекари!

Коментират у форума под никнейм Бае Ганя :))))))))))))))

Тц тц, пий гинко билоба, белким започнеш да схващаш иронията.

Мангърката бавно и постепенно се очертава като победител в този тежък 2 годишен спор с целия свят.

че основният харч на ваксите е сред тези които поне веднъж са се наболи. Който се е набол има склонност да се набоде до 5 пъти за този 2 годишен период. Който не се е набоил, неще и да чуе.

Екзактен и обективен, както винаги! За доц. Мангъров ми е думата. Ама, няма воля да го чуят. Никога не им е изнасяло неговото мнение. Къде е сега Кунчев, Витанов, Кантарджиев и техните подобни от женски пол специалисти, дето много знаеха и нон стоп го заклеймяваха????? В миша дупка се покриха май! Пълно безумие беше, че дори искаха да му отнемат лекарските права!

Така е, но има много ваксинирани примати - те са като камък на шията

Айде да почнат да мрат ваксинираните вече, че ми писна. Двеста хиляди софиянци имат по 2 дози, това са много апартаменти на безценица. Нали щяха вече да са умрели?? Какво стана?

Първо щяха да мрат яко неваксинираните, сега - яко ще мрат ваксинираните. А всъщност всички са си живи и здрави, а и Мутафчийски, и Мангъров направиха яка бала. Разделяй и владей, подобрена версия :)))

92% от населението на Португалия е ваксинирано. Нещо май няма 9 милиона умрели португалци последните 2 години ...

ваксинираха миналата година бе умствено недоразвития соросиден ваксиниран изклесяк

Бяха в топ 5 по смъртни случаи това лято в Европа. А уж са се наваксинирали до дупка.

Важното е, че локдауните в Лондон и Париж бяха гадни соросоидни локдауни, а локдауните в Москва и Шанхай - хубави локдауни с грижа за обществото! И магически новините за уволнените неваксинирани в Петербург изчезнаха от новинарските сайтове ...

си шибай кожената ваксина бе козяшкия мех ваксиниран

Когато зазиждаха хора в апартаментите им в Шанхай, от грижа за здравето ли беше?

ти беше ли там,или се изформира от дира и блица бе изклесяк,аман от атрофирали ваксинирани бедни глупаци

А спомняш ли си как даваха в началото на ковид истерият как си вървят и падат по улицата литайци? Сега това го дават, но този път може да се провери, с набодени спортисти. Все повече се чува за внезапно починали...