Доц. Кунчев: Грипът закъснява с месец

Интерес към ваксините има, но няма достатъчно дози

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фармацефтите и джипитата някакси ще преживеят закъснението на грипа, ама грипа ако вземе изобщо да не дойде, няма да го приживеят!

Да не са вече в частните ви клиники! КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ МОГАТ ДА ПРОВЕРЯТ!

Това добре ли е за нас -народа или е зле за някои търгаши??????????????

Ми обади им се да го пръснат по- рано , обикновено е седмица след нова година с първите смъртни случай, а тоя наемник тука нещо нЕма търпение.....ще си окаже по- зъл от господарите си

Ейййй, непослушни вируси. Га ги прайхми в лабораторията , по - бързу съ размножааха.

"По наши груби изчисления търсенето е между 250 000 и 300 000 дози, по програмата за хората над 65 години. Ще направим всичко възможно за догодина да достигнем точно тези цифри, защото очевидно интерес към ваксината има. Тази година бяха осигурени средства за 120 000 дози". Ето за какво става дума - догодина да се бръкне още по-дълбоко в джоба на данъкоплатеца за пословично неефективни (но затова пък опасни) фармапродукти в интерес на...? ясно на кого... Какви са прочее данните за продажбите на свободния пазар та се твърди, че "очевидно интерес към ваксината има"?

Пословично неефективни са защото има прилична вероятност сопола и гърлото да ги изболедуваш като по учебник, макар и без грозната кашлица. Или обратното.

Сякаш е нещо, което го чакаш с нетърпение. Най- много да обърка сметките на аптекарите за печалба. И сега какво ще правим без грип!?

То у над кое е наред ?Едно закъснява ,едно бърза,.Та и грипа ще ни изненада.И като ще дойдат три (напр.) щама как да се уцели ваксината.Или и тя е като хапчето за глава.Я ти мине ,я не.Да си вкарам микроби ,мърсотии и какви ли не бубулечки прдварително ?Никога.Това е нак голямата лъжа.Както ид ваксината на бебетатс за хепатит.Тази ваксина има 15годишна защита.Предава се по кръврн път или секс.Дамо научим децата си на безопаден секс .А ако имаме страх от кръвопреливане,значи трябва да живеем при пигмеите

Грипът да не е влак, че да идва по разписание бе?

Грипа закъснява и съответно печалбите за бигфарма също закъсняват. Докарайте го по-бързо тогава и му наложете глоба, защото е закъснял.

Споко докторе, бог забавя, но не забравя. По-точно кажи ще може ли да го лекувате, защото пак ще писнете, че лекарските кабинети са препълнени и се очакват летални разултати за възрастните и усложнения за всички останали?

Вкарайте го по-бързо, че и ние да си починем в мъглата и смога.

Закъснява грипа,леле ,какво ще правим,печалби от ваксини и лекарства няма!

Ми то ваксини няма, та да не се притесняваш за печалбите.

Този глашатай на фарма мафията пак тръби за ваксина... А е ясно и на децата вече, че такава няма как да се създаде срещу все още неизвестен щам. Защото грипният вирус е силно изменчив и никога не повтаря поредна епидемия с предходен щам. А това категорично показва невъзможността за имунопрофилактика. Някои водещи институти от чужбина вече дадоха знак, че ваксина против грипа, така както против СПИН, няма ефект, точно заради изменчивостта си и неповторимостта на един и същи щам. Но Кунчев и сие трябва да рекламират продукт, който няма ефект. И защо ли са толкова активни в псевдорекламата? Въпрос с лесен отговор, нали?

кошмар за хим-индустрията. Същото като топлото време за топлофикация!

Кофти е да ти закъснява цял месец, но има надежда.

Не знам дали закъснява, но аз, жена ми, детето и почти всеки втори познат е болен. Кашлица, силна хрема, температура, втрисане, разтройство ... ей това ако не е грип не знам какво е.

Досега не бях чувал личния ми лекар да спомене какъв точно щам на вирус ми е открил.. А не че не съм се разболявал от грип. Чудно как прогнозират какъв вирус ще се появи?? То не е близко до акъла че едно леко изпускане в питейна Вода, въздух в МоЛо вете носи супер печалби от лекарства.. Погледнете аптеките. - по пълни са от хранителни магазини

Първо, като не си боледувал от грип, личния лекар какво точно да открие???? Второ - прогнозите за вирусните щамове се извършва от СЗО на база на изследвания за селия свят. Трето - заразяването е по въздушно-капков път, но не с "изпускане" а с кашлящи и кихащи болни....Ако обаче държите да не давате печалби на аптеките - просто не купувайте лекарства.

Самите лекари също боледуват и е достатъчно да изследват себе си кой щам е вирусът. Обикновено са един или два в някаква пропорция. Не е необходимо да се изследват много хора.

фармацевтичните лаборатории по биологична война срещи човечевството изостават с Плана ?

Маллеейй, Кунчев как се е замислил ,кахърен ...напомня ми за бай Танас-бакалина ,чакащ камиона на "Наркоопа" да му докара дефицитната стока ...:)))