Доц. Христо Хинков: Топим се по-бързо от снежна топка през март

Общностното чувство на българина е много закърняло, заяви ученият

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аре още един продажник на Биг Фарма

Всички където не се ваксинират да си седят в къщи .Тези където се ваксинират да си ходят свободно на вън.

всичко е плод на чалгализацията

Герберастите ни докараха до това положение на нихилизъм и необяснимо желание за самоунищожение. Бял ден да не видят, особено Борисов. В ада да гори, во веки веков, дано - амин!

Ти да не си на 10 годинки та не помниш Ганю преди герберастите да дойдат на власт? Ганю си е Ганю от преди Алеко да го опише.

Мтого е прав човека! Отдавна са изпуснати юздите,населението е изключително опростачено,Насадена е една ценностна система,която няма да се изкорени още дълго време.Поколенията,които идват са в ръцете на необразовани,не компетентни,неуки и неграмотни хора. И наистина трябнат спешни мерки.Това,което се разруши за 30 години,неможев то "построи"за 300.

Тези които си купиха дипломи, сега работят на държавни постове! Проблема не е във ваксината а в това, че нито лекарите, нита управляващите са честни с хората! Никой не знае как трябва да се реагира в тази ситуация! Но не мисля, че реакцията трябва да е с лъжа и дезинформация за сметка на хората!

Когато един народ е убеден, че му се лепят монети и лъжици и му светкат крушки на мястото на имунизирането, че на Бил Гейтс целта в живота му е да чипира дЕдо Петко от Горно нанадолнище, че самолети му пускат вируси, тогава пиши този "народ" изчезнал.

Още един прост скот, който смята, че трябва да се жертвам за скотското благо. Да цитирим едно друго животно, вие в кой век живеете?

Топим се не заради операция “Ковид”, а заради продажните, назначени политици, които “управляват” страната след 1989 година.

Човек трябва да помисли първо, преди да изрече нещо, щото идват дни, когато изказаното от самия него се обръща срещу самия него !!! Другаря радев от Шипка каза, че когато Бойко си иде, ще си отиде и вирусът(нанай), ...мънгъров още лекува с чесън и чайчета (не сме го виждали напоследък),...кацаров беше отявлен противник на НОЩ и ваксините (сега бере плодовете на своята сеитба), ...оная от Кюстендил къса маски и плю по тогавашните мерки в пълна подкрепа на казаното от кацарав (сега ще дава издадените от същия тоя кацаров мерки на съд).....и още много такива примери, дето нямат логично обяснение !!!!! Най ми хареса фразата “..., че българинът вярва на миналия ден, а не на бъдещето"

Държа да отбележа, че аз лично преборих вируса с чесън, кисело мляко, хляб и вода. Може да ми се подигравате колкото си искате, но това е личния ми опит.

Ха

Ще победим ковида, когато количеството ваксинирани стане 90/100. Това ще дойде и от числителя, и от знаменателя.

Знаменателят се промени доста, но мсиля че още опечалени ще има.

ТОПЕНЕТО е дирижиран ход - с антиздравната, антиикономическата и антисоциалната държавна политика на евроатлантическо и национално ниво.

“Не бързай да обясняваш с конспирация това, което може да се обясни с чиста глупост.” (Не е моя мисъл)

Ние сме една шепа народ, но за сметка на това простотията ни е огромна. С дисциплина, изпълнителност и интелигентност много държави вече живеят нормален живот, а българите продължават да се самоунищожават.

Някакви араби и китайци разпространяват ВИРУС, подобен на ГРИП, по целия свят и искат да продават на КОРУМПИРАНИТЕ министри- на Б.Борисов и СлЛужебните министри, Китайско- турски МАСКИ и Китайско- турски ВАКСИНИ, за да ни оГРАБЯТ. Всъщност, българите умират МАСОВО, заради мобалните фирми- А1( Емтел) и Вииваком, които ни разболяват с РАК и Левкемия. А някои дори Ослепяват. Емтел беше собственост на Владимир Грашнов, който умря от СОбствената си ОТРОВНА фирма от РАК. А Виваком е на Цвветан Василев- Измманик, откраднал няколко милиарда лева, чрез банката му КТБ и избягал в чужбина. Тоя е и МАСОВ убиец с Вииваком. Но Служебните министри и на тия на Б.Борисов не ги интересуваше... Явно ПОДКУПИТЕ от А1 и Вииваком са големи, а също и ПОДКУПИТЕ от арабите и китайците, както при Стефан Стамболов и поп Кръстьо. Ако ИЗГОНЯТ арбите и китайците , ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.

Ти си вулгаропитек

Човече, не си добре. Колко пъти да ти го казвам...

когато такива като тебе им омръзне да се правят на идиоти. Нали се махна ББ, вирусът изчезна ли? Сега да се махнат котайците и арабите? И после кой още?

Хаха, "особеностите на българския народ" е културният начин да кажеш, че 80% от Ганьо е прост като гъдулка и източниците му на информация са Киро Брейка, Алена и фейсбук. Юрна се да се ваксинира не заради себе си, близки, за обществото, а защото му забраниха мола, кръчмите и ще остане безработен.

Евалата, много точно казано!

И далеч не се изчерпва само с вируса. Ако видите, че колите пред вас спазват ограничението на скоростта, какво ще си помислите - че го правят защото участъкът е опасен или защото знаят че тук има камери? Само малък пример…

Нито Русия, нито Америка, нито Вируса са виновни. 3 млн Българи напуснаха Родината. Останаха 2 млн пенсионери 2 млн деца и цигани 1 млн държавни служители 1.5 млн работещи от които половината осугирявани на минимум, една трета пък не декларират нищо. Е.... Откъде пари за здраве, образование, пенсии... Нямаме икономика, нямаме природни богатства. Толкоз.

пък, всеки втори безработен чака да се оваканти място за Цар.

Не всеки втори .а всеки Първи чака да прочете в обявите заплата по различна от 1000лв. бруто Не разбрахте ли ,че труда струва реални пари Пък, който е където нека и цар стане!

А всъщност заплатата се изкарва, за да ти я дадат.

Има и 300 000 останали коуняги като теб, но хубавото е, че си заминавате по естествен път.

Откъде пък ти хрумна да го наречеш “комунист” заради тези думи?!

По- малко простаци на тази земя, по- добре.

ХАИЛ КОВИД ! Зеленият Паспорт Ви прави Свободни !

ЩЩД

И твоята:))

болницита пак са пълни с мангали, имам вътрешна информация, пак гетата горят

праскат ли гюбеци вътре?

Българите сте по- големи мангали от мангалите.

България след 20-30 години ще е главно циганска, как ще ги накарат да работят и да плащат данъци ....

дреме ми

Животът ще ги накара. Виждал съм цигани как работят в строителството: От т ъмно до тъмно и то качествено. По центъра на София, ако се качи възрастен в трамвай, първо циганин ще стане. Ако някой има нужда от помощ на улицата - първо циганин ще му се притече. ОК, има и проблемни индивиди, но не смятам, че следва да забелязваме само тях.

Я.М.Х о!о

Народ допуснал създаване на Ликвидационни съвети, наложени от Запада трябва да изчезне

изобщо не знаеш за какво говориш

шибаняко

Не е го народа допуснал,а шепа хжра,които "управляват"нърода.

За всичко ставащо в България си има своето логично обяснение.

Правителството трябва да прояви гъвкавост и да признае тест за антитела.Така е в Австрия, важи 90 дни и си правиш нов след това.Това включително би помогнало да се види как се развива вирусът и какъв е броя на хората , който са преболедували без симптоми. А като намалят антителата, тогава решавай за ваксина

Австрийците издават ли европейски здравен сертификат срещу този тест? Ако издават, да го наоравим и тук!

Решение на местно ниво

На никой не му пука за здравето и живота на другите. Само ковид е важен. От 2010 сме първи по смъртност в Европейският Съюз, но за 10 години не се интересуваха, защо сме зле, защо сме болни, бедни и защо умираме. Преди п/\андемията достигнахме първо място по смъртност в света и тогава на никой не му пукаше за живота и здравето ни. Защо сега им пука толкова? Няма какво добро да чакам от хора, които искат насила да ме лекуват и да ми продават здраве срещу пари.

Общество със 70% затлъстели и над 50% пушачи си търси само белята. И мре от простотията си.

не се засягай

докато болниците са търговски дружества така ще бъде

Особеностите на българския народ са невежество и тъпанарщина и не се топим като снежна топка, а летим като лавина към пропастта.

Не пиши, като се гледаш в огледалото, че излизат невярни неща за други и вярни за теб самия!

Лелее, какъв зашеметяващ ум.

За съжаление е прав

Няма пандемия, поне по начина по който се изразяваш, не знам какво ти е обещано, но лъжеш...

На теб какво ти е обещано, да ни отваряш очите?

"Няма една медийна политика, която да поднася нещата ЕДНОЗНАЧНО, а това създава голям проблем... " Ти да видиш?! ЕДНОЗНАЧНО! Ми българският народ това "ЕДНОЗНАЧНО" го е търпял 45 години! Една истина! Една права линия, която винаги е права - дори и когато е крива! Ми, г-н Доценте, това просто няма да мине! И като как вие медиците поднасяте нещата ЕДНОЗНАЧНО? Толкова противоречиви мнения и отхвърлящи се едно други твърдения при това, често от едини същи "светила" в медицината направиха хората подозрителни. И с право. Ето ви и две примерчета: Едни български медици казват, че преболедувалите имат по-висок и по-продължителен имунитет от ваксинираните. Това мнение се подкрепя и от изследвания в САЩ и Западна Европа. Оообаче сертификатът им е за 6 месеца, а само нощ по-късно - за 12 месеца. А същият сертификат за ваксинирани е практически безсрочен. Какво ЕДНОЗНАЧНО има тук, Доценте? Ваксинацията е като "Ръгай люти чушки в боба!". В един глас пеете всички да се ваксинират. Няма лошо - българинът е свикнал да бъде ваксиниран. Още от времето на соц-а. Ооообаче, възниква едно въпросче: Починалите от КОВИД за една година (2020 г.), според данните на СЗО са с малко повече от броя на тези, починали от туберкулоза. А вие, медиците в България, от януари 2020 г. премахнахте задължителното до тогава реваксиниране срещу туберкулоза. Защото, както твърдяхте, това било право на личен избор, не било демократично и т.н. Нищо, че в България има туберкулоза. Какво ЕДНОЗНАЧНО има тук във вашия медицински подход, Доценте? Едната ваксина е недемократична, а другата си е съвсем демократична и за това ще се бодем с нея поне по веднъж на всеки 6 месеца, така ли? И после - ма що не ни вярвате? Че как да ви вярваме, бе Доценте - не сте ЕДНОЗНАЧНИ. За това не ви вярваме.

Недоверието към науката се засили в пъти в пъти, когато науката се намести в джипката на Борисов.

Липсата на фейсбук акаунт сериозно повишава вероятността да сте ваксиниран.

Този, който проидвежда и предлага нещо но пазара, в случая на обществото, трявда да гарантира неговата безопасност и сигурност. Вие такава информация чухте ли, видяхте ли? Ако ДА, то споделете, моля и може да размисля!

Ами пише го на листовката на ваксината. Чети бе бунак! Пълно е с информация, а не само за на Преслава новия нос да търсите!

Ехаа, колко страшно, веднага отивам да се ваксинира.

Рано или късно ще те принудят, иначе ще трябва да си стоиш само в тоалетната в къщи.

Немалка роля играе и дезинформацията на руските тролове. Пълно е с такива, както и с фейк новини. Българинът е прост и чете новините през фейсбук, а не в що-годе достоверните сайтове. В чужбина кажат ли тинда се ваксинираш, всеки го прави. Само Ганьо - заварчикът, философства и разсъждава дали да се ваксинира.

Ако можеше да осъзнаеш, колко си прост

Разпозна ли се в описаното? Простият си ти - без култура и образование. Но няма как да го разбереш. Вмирисан Ганьо с 10-годишен таралясник, лупащ ракията и с алкохолно шкембе.

Заварчици не останаха. Простаци като теб - бол. Виж поне интервюто на доктора от първа линия в Пирогов.

Още един шмекер. Е..ах ма..аму, що професори, що доценти.....

Ето един Ганьо от описаните в поста ми.

А вожда Румен Радев се интересува само от втория си мандат. Никакви кризи на му привличат вниманието.

Спрете се с тези манипулации и внасяне на страх ,ковид идиоти

Колкото повече измрат, толкова повече от плячката ще остане за живите