Лавров: Великобритания има интерес да отрови Скрипал

Руският външен министър Сергей Лавров каза, че може би е било в интерес на Великобритания да отрови Скрипал.

Обратно в новината

Коментари - Лавров: Великобритания има интерес да отрови Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мадам Мей яко ще настъпи пешкира. Това си чист лов на вещици. Смениха си " доказателствата" поне 5 пъти, и нито едно не издържа. Не можеш да вменяваш вина на някой по предположение, същото с бели конци. Казано е : невинен до доказване на противното. Е , мадам Мей не намери доказателства,, а си служи с абсурдни твърдения,неподплатени с нито едно доказателство. Нещо като стрелба с халосни патрони: имаше изстрел , ама жертва не. Истината ще излезе на бял свят,и ще ми бъде много интересно, да видя яловите напъни на мадам Мей, да излезе чиста от смрадливата ситуация. От тези напъни тя просто ще изчака едно лайно по - голямо от нея. Мадам Мей, Вие просто сама се изгубите в зле режесираното си представление. Уви, аплодисменти няма да има. Не и за Вас.

Вече няма да викам лъже като циганин, а ще казвам -Лъже като Лавров

Тя сама си го просеше и го искаше дори.

този човек изглежда все по зле на снимките.Вижте го,все едно че е седнал на тоалетната без да си свали гащите

Истинското име на този олигофрен не е лавров- това е измислено за да минава като руснак

е нормално е на тая възраст пак и не сте свикнали на работа освен доноси и слагане на руснаците и сега тука се мазните на руския саит-- та дано путин ви вземе у запаса-нищо вземете пример от англия -всичко си има граница и чистка -на русофилте шпиони ...

Ееех, защо и ние нямаме толкова интелигентен и представителен външен министър? Само пуйки и кокошки!

Нагъл -лъже съвсем като в Съветско време. Напомня ми Аквариум

БританоАмериканската Империя (БАИ) не можа да отслаби Руската военна мощ до толкова, че да получи категорично военно превъзходство гарантиращо й безнаказана военна интервенция. Росия е магарешкия трън в очите на БАИ и е не само апетитна хапка от природни ресурси, но главното Русия е препъни камъка по пътя на БАИ към глобалното тотално световно господство! Тъй като БАИ не може да започне открита и пряка и моментална военна интервенция, но не иска и да се откаже от заветната си цел за световното господство, то променя своята стратегия: От военната, икономическа и идеологическа надпревара на 20-ти век БАИ налапа страните от Источна Европа и ги прибави в своята военна формация НАТО. Второ обгради цяла Русия със свои военни бази при това, това са исключително бази на САЩ и продължава да прибавя нови бази. БАИ смени "тактиката на пумата" с "тактиката на Анакондата". Бавно и постоянно затяга Военната примка около Русия(1.). С Крим не й се получиха нещата!- БАИ е бясна! БАИ бавно и постоянно затяга Икономическата примка около Русия(2.) чрез икономическо ембарго целящо плътна икономическа изолация на Русия. Но това все още не е достатъчно. БАИ бавно и постоянно затяга Геополитическата примка около Русия(3.) чрез дипломатическа международна изолация. За целта БАИ без да спира с повод и без повод налага "санкции" т.е. ембарго. Затова и натравянето на някакъв си излязъл от употреба двоен агент би послужил за непретенциозен претекст за дипломатическата изолация на Русия. Това че БАИ избива чужди агенти е според нея без значение нали? Даже било то и в масови мащаби, като например Гуантанамо и тайни бази на ЦРУ в различни държави Нима си мислите че някоя страна ще се похвали, че са хванали изтезавали и убили нейн Агент? Скрипалски не е политически емигрант и не е получавал политическо убежище! Не го забравяйте! А какво са атентатите на БАИ (САЩ) посредством дронове и военни операции на ЦРУ срещу чужди граждани и на чужди територии? А какво са атентатите на БАИ (САЩ) срещу цели държави?! А като си представим, че Англия даже вече не е в ЕС. . . Сега можем да си обясним защо САЩ бяха против излизането на Обединеното кралство от ЕС. Само че понякога при политическия шантаж чрез блъфиране стават и такива неща.

не че има вероятен интерес а 100 % е така винаги са се държали си спрямо българите като бели роби като некви твари досадни мързелива нация дообре че е бъкано с индуси и пакистанци

Наглите и цинични западняци просто не отчитат, че "за всяко прасе идва Коледа"...

Като гледам този неандерталец и си предтавя другия плазмодий, ми става напълно ясна съдбата на това племе от рунгели, братовчеди на вандалите, осеменени от азиатските варвари на Чингиз Хан.

Те са славяни като нас бе омотляк!!

кои вас, смо.тльо, щото българите не сме славяни!!

Неандерталец си ти! Никога няма да му стигнеш нивото! А твоето е някъде към оня идиот, Джонсън!

много нещастно изглежда човекът на снимката.Сякаш току що се е изпуснал в гащите

При тебе така ли е?

Путин сътвори чудеса да се изолира от целия свят.Напъните му продължават.Руският народ ще живее все по зле

Това го знае всяко средноразвито дори дете, но незнам защо им се обяснявате.. Действайте в отговор на техните действия ама обяснения няма смисъл да давате..

Kalin

Англия е пред сериозен икономически проблем и в бюджета и се отваря огромна дупка покрай излизането от ЕС.40-50 милиарда са това.В такъв момент те търсят варианти да попълнят тази дупка.Руските пари в Англия по техни данни са около 80 милиарда и на Мей много и се иска развода с ЕС частично ако ли изцяло да бъде платен от тези пари.Затова и цялата тая дандания за Скрипала и дъщеря.На ЕС им е все тая от къде Англия ще ги вземе парите важното е да ги плати.Затова и пеят в хора на фалшификаторите.Простичко но разбираемо.Така че Лавров си е много прав в това което казва.

Разсъждение на един пълен олигофрен- Това би могло да бъде в интерес на британското правителство, което се оказа в неудобно положение, като не успя да изпълни обещанията си на електората си за условията за Брекзит

Баш пъ Лавров ще ми говори, че западняците били лъжци и мошеници! Присмял се хърбел на щърбел!

Лавров, толкова много руснаци отровихте, които бяха зад граница, че не могат да се изброят! Нямате срам и смятате че света спи и не вижда какви сте! Агресори, искате влияние над балканските страни, искате руска империя. Няма балъци Лавров, хората не са толкова глупави за да ви се вярва.

.

Руснаците, след като изброиха няколко версии и после продължават с нови, стигнаха до абсурдите в киното. Пред тях остават само ловците на митове! Лавров, който е първокласен дипломат досега мълча, подаде оставка, отсъства и т.н. но сега е на крака и в атака. Руската пропаганда очаква от всички да забравят, че Скрипал е разменен срещу руски шпиони и е приет от англичаните. Там си живуркаше тихо пийваше биричка и не се ебаваше със злите джуджета , както много други правят. Затова и го "убиха". Сигурно просто вегетира, защото не се говори да е дошъл в съзнание. Руснаците са алчни разбойници като англичаните и няма никаква причина , за да отклонят вниманието от себе си да набедят някой друг. Всъщност атентата срещу папата по същия начин е отклонен от КГБ и НРБ към българския народ.. БКП се сниши, приземи изпари и остана българския народ.. БКП я нямаше никаква тогава. Дори в България се казваше въпросително "българите ли убиха Папата?" с ясния отговор "не, българите не сме убивали папата"- плоска истина на манипулативен принцип, докато папата беше само ранен. Всички знаят на Запад, че българските комунисти са участвали в този атентат с помощ от кгб. Както и едно време всички са знаели, че за убийството на Г.Марков е използвано отровно вещество от лаборатория на кгб. Как му се струва на Лавров, че англичаните не биха се сетили за руското участие във всички гнусни прояви от миналото не е ясно. Руснаците са като англичаните, но по- невъзпитани.

Явно Лавров е нацелил целта на западните дезинфоратори затова те са задействали платените си мажоретки да плюят по човеколюбивия дипломат на 20 и 21 век - СЕРГЕЙ ЛАВРОВ.

Срам от руските управници , голям шарлатанин този ром Лавров .Впрочем той си вярва, защото даволското КГБ отдавна му е изпила мозъка ...

Събрали се тук под статията 2-3 джендъросоросоидни зомбита и вият в хор срещу Русия... Жалки,смешни и тъпи коментари,но толкова им е потенциала,такива ги набират от козяк...

Имам чуството ,че граф Дракула не е роден в Трансилвания ,а на Острова на злото и подлостта (наречени дипломация) ..

Май е заченат от Москва, щото е много по-близо! Москва е на един ..й място от Трансилвания!

накрая да не се окаже че потърпевшия се е правил на алхимик:)

Никой вече не вярва на този нагъл руснак !!!

Да не забравяме че в случая става въпрос за отвлечен руски гражданин на територията на UK, задържан против волята си и не се дава възможност на руските власти да контактуват с него. Позор за демокрацията и евро-атлантическите ценности на ЕС.

Това с отвличането във Великобритания много ми хареса. А какво да кажем за нашите сънародници отвлечени там и нямащи право да се върнат. Нещо не сме чули са опашка към Русия, освен експулсирани дипломати.

+ самоотровил себе си и дъщеря си, за да затрие рода си...

Всичко се дирижира от САЩ, а Великобритания, за да замъгли и отвлече съзнанието на своите граждани от проблемите си и най-вече от Брекзита измислиха тази огромна лъжа и отровиха тези двамата! Типично за тях!Още считат, че са в епохата на колониализма! Крадливо племе, обра света с войните си, уби милиони по колониите си!!

Е Де Гол се бори толкова много , да не допусне Разаединеното кралство да се добере до ЕУ-то.......но не можа. Троянския кон влезне да горазТУРИ и излезна ни лук яло ,а само пърдяло. Сега замита следите ,а форумджиите и шараните пишат ли пишат!

прав си, но не съвсем. наистина всичко се дирижира от сащ! сащ правят каквото си искат, а россия иска да прави каквото прави сащ! но не и стига нито умът, нито капацитета, нито моженето! а за колониите, запада освободи колониите си преди, през и малко след втората световна, а раша още не ги е освободила! е, някой се спасиха, ама все още 21 държави са под русско иго!

Русия е суровинна база за запада !Това е факт,а Путин сменя икономиката. Русия не може да си стъпи на краката ,защото постоянно е раздрирана с външни и вътрешни проблеми. Не виждаш ли ,че след изборите които спечели дори не го поздравиха. Колко време мина и веднага спретнаха поредния световен скандал сега,,,,а ??

БРЦК

Абе новичек нали беше 100% смъртоносен? Как така отровената с новичек Юлия е оцеляла и даже се е излекувала напълно? Чудо, а. Тереза Мей да я канонизират - съживява мъртъвци!

ми, първо, произвели са го некадърните русские, нещо като дрона дето не може да лети! второ, в британия имат медицина , лекари, и медикаменти, не е като в раша шамани и зельонка! понял да?!

БРЦК

Ма те британците твърдяха ,че Новичек е неизлечим. Демек са лъгали като цигани , така ли? Лекари и медикаменти срещу бойни невротоксични вещества? Ахахахаха. Ти имаш ли пет навършени години?

Изключително гнусен и нагъл , Лавров. ...

И ти като англичаните обвиняваш без доказателства.

Ако не е той и Путин......ти какво желаеш ..като в Булгаристан ли ?? Дето всичко стана свободия ли ?? Е те са били Имерприя имали са всичко и колко и да е страннно на булгаристанеца успяват да удръжат на атаките на Англо- саксонците и Еврейчетата от 3 те букви на доверието !

В света има два вида циг. ани / роми / - тъмни , като тези в България и Европа и руси в Русия ... Доказано е , че русите крадат и лъжат много повече от нашите .....

щом ни откраднаха държавата

в момента на 50%, но вземат ли БСП и ДПС властта, ще я откраднат на 100$.

Тоя вече не диша, обаче не спира да лъже. На руски лъжец е "руский".

НЕКА СИ ПРИПОМНИМ И СЛУЧАЯТ АНТОНОВ .ВИСОКОПОСТАВЕНИ ФРЕНСКИ И АНГЛИЙСКИ ЛИЦА ТВЪРДЯХА , ЧЕ ИМАЛИ НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА , ЧЕ ИМЕННО БЪЛГАРИЯ И В ЧАСТНОСТ АНТОНОВ Е УЧАСТВАЛ В ПОКУШЕНИЕТО СРЕЩУ ПАПАТА. ИНФОРМАЦИЯТА ИМ БЕШЕ СУПЕР ДОСТОВЕРНА И ПРОВЕРЕНА.И КАКВО СЕ ОКАЗА?.ПЪЛНА ЛЪЖА. АМА ПЪЛНА ВИ КАЗВАМ. И ЕДНО ИЗВИНЯВАЙТЕ НЕ НИ КАЗАХА И СЪСИПАХА ЖИВОТА НА АНТОНОВ И ЗЛЕПОСТАВИХА БЪЛГАРИЯ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ.КАК ДА ИМ ВЯРВАМ СЕГА НА СЪЩИТЕ СЛУЖБИ-КАЖЕТЕ МИ.?

ми има си интерес великобритания, и си го отстоява! а русские що се натискат , та не си идат в россия и да си отстояват русския интерес? досвидане, колхозници смо.тани! навсегда!

пак ли няма куче да те препикае на перона бе мицифая

че ела ти ме припикай , клиента ти ще почака малко, и без това е кьорав!

В знак на протест, Русия ще преустанови износа на рускини.

Въпреки че в случая става въпрос за отвлечен руски гражданин, задържан против волята си и не се дава възможност на руските да контактуват с него. Позор за демокрацията и евро атлантическите ценности на ЕС.

възползвали и Скрипал е бил назначен за преподавател във военна академия.За какво да го убиват,след като им е полезен за преподавател и консултант.Хайде дядя Лавров,намали водката.Знам,че последно време със товарищ Путин много ви се стъжни живота,ама който дроби,без да мисли,накрая си изяжда попарата или руската каша.

Смешник я прочети пак какво си написал?Преподавател викаш а,може но само в кухата ти джендърска кратуна.

ГАДНИ БЕЗСКРУПОЛНИ РУСНАЦИ, ЗАТОВА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ГИ НЕНАВИЖДА!!!

ИСТИНАТА Е ТАКАВА:ДЪЩЕРЯТА НА СКРИПАЛ Е НОСЕЛА ПЪРВАТА СЪСТАВКА НА ОВЕСЕНАТА КАША, КОЯТО БАЩА И МНОГО ОБИЧАЛ.ОБАЧЕ ТЯ ЗАБРАВИЛА ВТОРАТА СЪСТАВКА И СЕ ОБАДИЛА НА СВОЯ ПРИЯТЕЛКА ДА ДОНЕСЕ ВТОРАТА СЪСТАВКА, ЗАЩОТО БЕЗ ПЪРВАТА НЕ СТАВАЛА ТАКА ВКУСНА. ПРИЯТЕЛКАТА ДОНЕСЛА ВТОРАТА СЪСТАВКА И БАЩА И ДЪЩЕРЯ ОТИШЛИ В РЕСТОРАНТА ПРИ СВОЙ ПОЗНАТ ГОТВАЧ ДА ИМ НАПРАВИ ОВЕСЕНА КАША.ГОТВАЧЪТ СМЕСИЛ ДВЕТЕ СЪСТАВКИ И СЕ ПОЛУЧИЛ НОВИЧОК И ТЕ КАТО ЯЛИ СЕ ОТРОВИЛИ И ОБЕЛИЛИ ОЧИ.А ПО ВРАТАТА НА СКРИПАЛ ОТКРИЛИ СЪСТАВКА НА НОВИЧОКА ЗАЩОТО ПРИЯТЕЛКАТА КАТО ПОДАВАЛА ВТОРАТА СЪСТАВКА СЛЕД КАТО Я ДОНЕСЛА ОТ МОСКВА ПИПНАЛА ДРЪЖКАТА НА ВРАТАТА С ПОДАВАЩАТА РЪКА.

дипломат от висша класа за разлика от сбърканяка хахото Джонсън.

най-добрия дипломат в света.Руските болни са най-здравите в света.

Ето, заради такива , като патологичния лъжец Лавров , станахме с основание държава --кочина .....

Значи вече вместо дежурното " Путин е виновен" вече трябва да се казва "Лавров е виновен" Така ли?

и е толкова технологично напреднала, че срам - не срам, извика холандците да и извадят Курск от дъното.

Спри със спама и омразата. Не ви се отваря парашута. Дори акъл за 2 стотинки нямате.

нито за тебе, нито за рашастан

Западът нещо не слуша.Прави си т*шак с Расията. Другарят Путин ще поръча нова анимация на оръжия и ще видят те

Русофилите, готови ли сте да умрете за милиардите на евреите Ротенберг, Векселберг, Дерипаска, Абрамович и другите приятели на Путин? Бе и да не сте готови - ще се наложи.

ще умрат, но не във война, щото война няма да има! ще умрат то мъка когато и рф се гътне като ссср!

И пусин ще бъде нареден на стената на позора, като всички преди него.

Не знам кой какъв интерес има, но знам, че мурзилките ще измрат, заедно с родителите, децата и внуците си. :)

Русия я чака стогодишна гладна гражданска война. Всеки срещу всеки.

Нацистки мечти?

мястото на русия е на дъното, на историята

Русия вече обмисля активни Контрамерки. Не само огледалните мерки като досега , а и активни,агресивни политически и икономически мерки към всички които продължават с говорене и действия да ги атакуват с глупости. Става интересно, а Русия показва че започва да и писва да говори уважително към нагли и безкруполни държави !

Русия сама издигна отново желязната завеса между себе си и цивилизования свят. На никой нормален човек, не му пука какво става в Москва.

Като не ти пука, защо се напъваш да пишеш?