Коментари - България изтегля отбора си по вдигне на тежести | dnes.dir.bg
назад

България изтегля отбора си по вдигне на тежести

България изтегли отбора си от Европейското първенство по вдигане на тежести, след като 11 от атлетите й дадоха положителен резултат за стероиди.

Обратно в новината

Коментари - България изтегля отбора си по вдигне на тежести | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От половин година насам изгърмяха много спортисти, и руснаци и италианци. Даже съпругът на нашата Ивет Лалова изгърмя. В щатите развенчаха Грег Лемънд. Борбата срещу допинга е на нов етап. Допинга, като в рекламите за пистолета "Колт" изравни възможностите между кадърните и некадърните и сега всеки,който може да ходи иска да стане световен шампион. Не вкарвайте фармацевтичните концерни в някакви конспирации. Анаболите като спортни стимуланти не се произвеждат от световноизвестните фармацевтични предприятия. Нито наркотиците. Просто някое предприятие за хранителни добавки, което не е по закона за лекарствата,а по закона за храните добавя към хр.добавки тестостерон /Уж, без да иска/ и резултатите са впечатляващи. На политическо и междудържавно ниво допинга никога няма да бъде приет, защото не е висока технология и няма практически ползи от него. За всички тежки за човека дейности има машини, които ги заместват.

Изказваш се абсолютно неподготвен. ВСИЧКИ спортисти в спортове, където се изисква сила взимат стероиди и хормони на растежа (последните са неуловими, между другото). Без стероиди нямаш абсолютно никакъв шанс на световно ниво. Може би в някое махаленско състезание победителят да е чист, но не и на върховете. И, като във всичко в нашия свят, са намесени парите. С допинг се хващат спотристи от бедни държави. Гърми се в пресата, анти-допинговата комисия оправадава огромните пари, които харчи (и тези от частни "спонсори", разбира се). Не се хващат спортисти от Китай, САЩ и т.н. - те лобират и си плащат. Е - има и изключения - Мариан Джоунс, например, но явно яко е сгазила лука. Ако те информират за датата на проверката имаш достатъчно време да се изчистиш. "Няма полза от допинга" - направо ме разсмя - явно никога не си спортувал/а сериозно.

На 47, от десет години тренирам любителски силов трибой в мазето и съм млечен вегетарианец. Лег 130, клек 160/гъз до земята/,тяга 180. Измислил съм спортен уред, който по-късно го видях и в американски сайтове - трап-бар, само че при моят ръцете слизат ниско до земята и просто обединява клякането и тягата. Хич и не ми трябва голям спорт. Аз съм щастлив и така. Но горните резултати ги постигам всеки месец.

Националният ни отбор по допинг беше хванат с щанги...

Истината е,че винаги сме имали добри щангисти,но като слаба федерация/ и държава/ ни избутват в ъгъла,да не пречим на останалите. Публична тайна е ,че всички "зобят",обаче напоследък все едни и същи хващат...

Уважавам професионалните спортисти за техния характер и упоритост, уважавам спорта - масовия спорт, НО НЕНАВИЖДАМ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ СПОРТ. Това е състезание на фармацевтични компании от една страна, а от друга е 100% гарантирано убийство за професионалните спортисти. 1. Ако претърпят травма в ранната си спортна кариера - или се самоубиват или това е просто пропилян живот. 2. Ако издържат на постоянното 'зобене', то на 40 години, когато хората са в разцвета на силите си, те се чувстват физически и психически на 80 години. 3. Имаме АКАДЕМИЯ за спортисти с 600 човека годишен випуск, от който двама или трима стават състезатели, и 597 учители по физкултура или обикновени мутри и рекетьори. Кому е нужно?

един тотално безсмислен и безмозъчен спорт, а пък жена щангист е направо отврат

Не е за всеки. Делян Пеевски като е свиня, значи ли че бизнесът е безмозъчна история? Потърси в гуглето Рита Бенавидес и ще видиш хубавото лице на щангите.

Още Карл Люис обясни,че съвременният спорт е многомилионен бизнес! Фармацевтични концерни бълват всяка година нови стимуланти.Федерациите забраняват старите...тоест плащаш и играеш. Които е бил спортист знае че без химия не е възможно да постигнеш резултати...най малкото не можеш да въстановиш...

Криминалните от Идиотия - вън !

според мен точното заглавие е - изхвърлени сме за 4 години от всякакви състезания по вдигане на тежести.както каза вчера един от федерацията им - при хванати за една година 9 и повече състезатели с допинг има два варианта - глоба от 500 000 евро или 4 годишна изолация на цялата федерация.и тъй като министърът на спорта заяви че няма да плати другото е ясно.това чух

Министърът не плаща... Той никога не плаща. Плащаме ние, обикновените данъкоплатци.

Ние сме вярващи! Ние вярваме, че са невинни. Както вярвахме и в невинноста на Боевски. Непростимо е, че наистина сринаха чистите мечти на децата!

Може да се каже, чи издухми гащити и глиедами малко нагло като нещо средно между заловен партизанин и две годишно дете с напълнени гащи,които проявяват миризмите към околния свят. Айде са да не задушаваме околния свят с това как са ни прецакали, сякаш зобенето е нормално, а спазването на правилата не! Спазването на правилата е нормално, а зобенето е нарушение и щом сме се оставили да ни хванат, значи и за мошеници не ставаме, а щом сме в нарушение трябва отговорните лица да напуснат. Създаден е начин на мислене- всички правят така, да ама не всички мислят така и имат властта да ни покажат какви сме простаци и цигани. Отговорните лица за тази политика трябва да бъдат изринати до чистачките, те също. Всички клубове трябва да се закрият и всички от федерацията да се изгонят, афедерацията да се закрие, като се направи нова с нови лица, които да построят спорта. Знаете ли защо Милен Добрев получи инфаркт? Защото най- вероятно се е ядосал на скандала с допинга и затова не го е преживял. Бил е болен, но от мъка е умрял, а тези животни сега се крият и нямат лице да се махнат от спорт, който превърнаха в дилърство а субстанции. Такъв срам е национална катастрофа за спорта, но никой не вдига похлупака, защото отдолу е невъобразима смрад и вместо всички медии да чукат на вратите на федерацията и отделните клубове да питат какво се случва и защо , медиите се крият от дъжда и ухажват поредния "интересен" формат. Мащабът на скандала надхвърли границите на България и срамът не може да мине без последствия, защото хората имат погрешно мислене и без пълното им разчистване не може. Сега е редно министърът на спорта да изиска медицински прегледи на всички спортисти от този спорт и да види за какво става дума и треньорите и медиците да си понесат отговорността. Хич не си мислете, че трябва да ви се размине, ако ще продължавате с това!

Това е дело на Руската мафия

Националния отбор по допинг хванат с щанги :)

един от тях от дете. не знам как ще издържи, като е прецакан от държавата. 2 пъти. целия труд и мечти на дете - сирак. за следващи права..ще е стар. уважавайте нашите мъже- щангисти. оставете им поне достойнството. тва не е за ден, година, 5, работа и цел. това им е живота. нека ББ им направи състезание неофицално в зала Арена. когато други си лепят чужди медали.

На 99 процента съм сигурен, че нашият продукт е чист. Ние работим и с Хърватия, като засега не се притеснявам там да се случи нещо подобно. Работихме и с щангистите на Азербайджан и нямаше никакви проблеми, а едва след като спряхме, ги хванаха с допинг.

Да, бе! А защо не кажеш, какви са съставките , които последно взимаме и с какво се различават от старите? Въпросът е защо се дъним като сме свестни? ама никак не сме свестни и никак не сме за оправдание, въпреки че и на мен ми се иска да не е истина. Какво правим ако резултатите от вторите проби повторят резултатите от първите? И тогава ли ще ревем, че сме прецакани и ще крием онези, които омазаха спорта? Не съзнавате ли, че този спорт носи болести и смърт на спортистите си и така се обезсмисля?

Единият - вярващ: "ще търсим истината докрай, защото вярваме, че сме невинни. Другият - сигурен. - Ама на 99 %.

За съжаление от 1988 година с нашите щанги е свършено. От тогава всичко тръгна надолу. Ама били сме невинни! Ние все сме невинни, но истината показва, че не спираме да зобим. Да напомня ли Боевски, онзи, на който дадоха фитнеси, но той полетя с дрога в Бразилия... Ееее, айде с торбичката и на село! Ние не само че не искаме да спазваме, ние саботираме общоприетите правила и на всичко отгоре искаме да бъдем победители по тези правила! Е, няма как! Не сме по- умни от другите, които се състезават по вдигане на щанги и обяснението, че всички "зобят" не върви. Цялата федерация трябва да се разформирова- до последната чистачка, всички клубове трябва да се разформироват- до портиерите и домакините и да остане само детската школа. Заразата с допинга не може да се изтрие и трябва сеч до корен. Не сме само прости, ние сме и много нагли и никой няма да ни остави прави, а ще страдат поколения след нас заради нас.

Гума,за съжаление,много неща не са ти ясни.И не само на теб.След Сеул започнаха да ни "хващат",първо защото започнахме много да пречим на руснаците,а след това нямахме пари за рекета,който ни искаха от международната федерация.После дойде УАДА-допинг полицията.Знаеш ли,че като отидат в много други държави за проби,последните биват давани от други хора,не от истинските състезатели ? Естествено,това струва 6 цифрени суми за цял отбор.Всичко е пари.Никой не го интересува как се коват рекордите.И много хора бълват мозъчни диарии,без дори да се замислят-как така все нашите ги хващат ? И ще ни "хващат",докато няма пари за рекета.Другите държави били чисти-дообре...само дето в 90 % имат институти за разработки на допинги,които не ги лови машината.Аха-има такива,но това се знае от хора,които са блъскали в залата,а не диванни умници.

много хора бълват русофобски мозъчни диарии,без дори да се замислят, че след 1988 г. западната допинг мафия провежда политика на сатанизиране най вече на СССР и Русия. И като последствие и на братска България.

западната допинг мафия е въвела стандарт на съдържание на допустими химични вещетва ,така че да отговарят точно на нейните продукти. и когато някоия проба наруши този стандарт, дори само с един промил ,тогава те лепят клеймото допинг,сатанизират спортиста,а слабоумните поеврогейчени еничари повтарят като папагали русофобска = българофобска пропаганда. Истината е че нашата социалистическа фармацевтика беше много по добра от западната.Нашите медалисти не умират на 40 годишни,както масово става със западните.При което нашите вземаха много повече медали, до 1988, когато заедно с братския СССР имахме големи спортни постижения.

Да пишеш, че много неща не са ми ясни, означава да ме научиш на поредната далавера особено как стоят нещата. Е, добре. Ако другите зобят, а хващат нашите, тогава нашите зобят така че да ги хванат. Ами тогава те са толкова прости, че и за щангисти не стават. Щом са хванати, значи не може да се състезават. Като не могат даже да лъжат , нито да играят честно не стават! Ако ще ми покажеш как стоят нещата хич не ни изкарвай за жертва на рашаните. Като си загубил, милост и разбиране не чакай. Хем не искаме да спазваме официалните правила, хем не можем да лъжем и ще ме учиш как стоят нещата?! Значи, ако не можеш да бъдеш по- голям разбойник, поне не ставай жалък разбойник, говоря по принцип, а не към теб конкретно. Ама прецакали ни! Ами като сме смотаняци ще ни прецакат- такава федерация е за закриване- нито могат да се състезават, нито могат да лъжат и нагли! Прецакани- не! Сами се прецакахме, щото сме тъпи! Решението- хваща се бикът за рогата и труд до дупка, талантът за интервютата след медала!

Да. "Кьорав карти не играе". - народна мъдрост.

Ама те са кво се опитват....да заблудят обществото, да се измъкнат или и двете заедно?!? Баси нас*аните гъзове....като не знаете да пиете и друсате, няма да ходите на дискотечка ахахахах аре...

Това само в тука може, да си хванем нашите спортисти с допинг...

Да. Помните ли случая с Пламен Константинов? Чак от Китай се върна.

има виц . нашият отбор по допинг отново е хванат с щанги .

Дира, как може да ни занимавате с такива тъпотии, това новина ли е....