17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Умно предложеное, от дълго време насам. Няма да е лесно на СДС да съществува сама, но ако работят добре вътре в остатъците си от съюза, ще намерят своята нова ниш със старите идеи в развитие

СьеДьеСье?

Сдс е едно охранено прасе Ал. Йо

И СДС влязоха в списъка на поГЕРБаните партии :–)))

поГРЕБаните исках да напиша ☻

СДС - толкова некадърни, че и за комунисти не ставаха - затова станаха демократи, щото и в БКП не можаха да прокопсат :–)) Е къф е тоя на снимката младо момче а вече дебел като охранен комунист :–) Едно време за да станеш дебелак първо трябваше да си партиен, да стигнеш висок пост и чаааак след 10-20г. като станеш на 50-60г. се ставаше дебел. А сега 30 годишни тлъстаци :)))

от по-млади пъхат всичко в устата, за да не се минат.

е партия на БКП-ДС. Също като ДПС, ГЕРБ, ДБ, ИТН, ПППП и др.

СДС зави на изчегъртано...Да слязат от каруцата и в местното управление, а не да топят човките до последно в паницата....

СДС никога не е била партия на народа,а е партия на реститутите.А десен е равно на мръсник,бандит,експлоататор на труда на електората и всичко друго гадно, което се сетите.Затова изчезнаха от хоризонта,защото вдигащите двата пръста,прозряха,че са тотално прецакани.

има ли я другаде по света? Като се е провеждала, тия са поискали да им върнат земя 3 пъти по-голяма от територията на България.

Глупости. СДС си е партия та ДС.

""СДС да напусне коалицията с ГЕРБ и ръководството на синята партия да подаде оставка."" И кога друг път ,щяха да са в нарадната събрание. Кога друг път ,онзи дебелак с шарещите очички щеше да е евродепутат.Това не му е като да обере посолството във Варшава

СДС трябваше на ББ заради лъвчето. Той е свикнал да се опреличава на хищни котки. Беше бистрешки тигър и след това реши че иска да е син лъв. Само ще се откажат ГЕРБ от СДС или просто ще сменят логото и ще сложат или тигър или лъв или банков трезор или шкафче в логото и тогава няма да имат нужда от тези парашутисти. 1 депутат, сигурно е Румен Христов. Да направи като Биков и Сачева и просто да стане член на ГЕРБ.

По-скоро е обратно, СДС имаше нужда от ГЕРБ, в надежда да се намърда в Парламента. Но понеже не им се получи, сега реват и дават заден ход.

Костов загроби оригиналното СДС. Сегашното СДС е възстановеното оригинално и му е мястото с Герб. Те останаха единствените в дясно. Този мушморок иска да затрие СДС, но няма да му се отвори парашута. На изборите коалицията Герб/СДС получиха по-малко гласове поради фалшификацията с машините на Мадуро. Ако имаше само книжни бюлетини, коалицията щеше да има поне 200 хиляди гласа повече.

Мушморок си ти ... подлога на тикви.

Извинете ме, но какво е СДС?

Абревиатура на Стани Да Седна /СДС/

Съюз на Демонични те Сили или Съюз на Деспотичните Сили Или може би Служители на ДС

СДС вече за нищо не става. Най-добре да се закрие.

А и те вече го направиха обаче все още не е официално... ДПС!!!

Иди да плачеш на рамото на Деса. Тя определя резултата от изборите. Радевата ЦИК само го слага в машините и го обявява.

Само един?!?! Ама е повече от нищо. На тоя "почтените" май са му подхвърлили кокълче

Може да се преместят при Кирчо и Кокорчо, там под завивките винаги има място за още лизачи. Да не забравяме, че в ДБ са три партии , ако СДС прегърнат джендър идеологията , могат да станат четвъртото джудже в голото хоро.

Kenn1111

Няма как да стане.Герб си купи марката СДС и ще си я ползва като им изнася.Не че имаше някакакъв келепир освен че АлЙо го направиха евродепутат.

243Win

И к'во с'я - ще се прехвърлите на новата софра ли бе??? Нагаждачи ниедни! Фурнаджийски лопати! Гьонсурати долни! Чеп за зеле не става от вас!

Добре че беше ГЕРБ! Иначе отдавна щяхте да сте като Патриотите! Никога не е късно!

СДС-ГЕРБ - беше грешка и на 2те партии. Ал. Йорданов направи, каквото можа съвсем да орезили "синята идея".

Плъховете напускат потъващия кораб. Смешници!

На следващите избори Герб ще се борят да минат 4%

Герб загубиха 10% от избирателите си

Тоя пък къв е? За какво СДС говори изобщо? Никой не е гласувал за тях, а за ГЕРБ.. ако не бяха се присламчили към Бойко, нямаше и 1 депутат да имат.. никой не му дреме за тях, всички са за новите партии..

Остава и БСП да си върне оригиналното име БКП и всичко ще бъде точно.

Поздравления!

Персонални по-здрави за теб! за точния НИК.

Края на сдс.

А бе и един ви е много надали ако се бяхте явил сами щеше да има и хиляда човека да гласуват за вас вие сте при Герб защото герб казват чрез вас че са десни , толкова

Що не се сърдят на венецуелския софтуер на мунчи ?!?!? Можеха да докарат още 2 , 3 мандата ако бяха честни избори

откъде знаеш кои избори въобще от всички са (бяха) честни (нечестни)?

По интересно е , харвардските мошета !!! В коя дупка ще допълзят тази нощ , да договарят парчетата от баницата ?

Корумпирани боклуци- трябва да сте по затворите заедно с герберастите.

Шостана? Баце намирИ ли онзи мобифон с Мата Хари и дето нема кирилица?

Бочко ги употреби да си сложи легендарното "СДС" към коалицията а тия са пределно тъпи и се мислят за нещо. И тях и той си отиват. Жалко за истинските седесари.

Само Бойко, СДС и ГЕРБ! Плъховете да ходят при БСП оглавявана от Радевата хунта!

Изборите минаха!

за негативите....не ги познават вече. Смешници!

Друга е думичката, друга! (ама коментара ми ще изчезне)

Дончо да не забравя, че СДС е дало на коалицията по-малко от 20 000 гласа. С тях и без тях ГЕРБ ще го има. Колко места иска? 40? Излишни драми не ни се гледат.....

Това беше последното ви участие във властта. Няма да ми липсвате.

Можехте да претендирате за партия на част от народа когато обещавахте "светлото" бъдеще. След 30 години "демокрация", пардон-див капитализъм да искаш да си партия на народа си е мазохизъм. СДС не съществува. Отломките му опитаха да възкръснат чрез ГЕРБ, но се самодовършиха.

И ти ли Дончо си Реаниматор на СДС ! СДС умря още при Иван Костов , така че нещо умряло и миришешто на мърша не се съживява ! Айде чао и не споменавай тази абвеатура и точка !

Да стоят при гробарите,да се вмирисват заедно

напуснете какво ще стане ? Потискайте си парцалките там поне да се говори за СДС ... даже и редактора ми изписва не СДС а ДДС . Мавъра разби СДС и надеждите на хората още преди 20 години Ясно ?

Влязоха в коалиция, защото се надяваха, че герб пак ще спечели, а те заедно с него ще се намърдат във властта. След като работата не стана, вече не щат да са заедно. Егоистично и лицемерно поведение.

Дончо, късно е чадо! И пита ли бате си Сашо Дебелия дали може, той бате ти Сашо му е добре така и ти сега си тръгнал да му дърпаш килимчето. Как мислиш дали ще е навит да го върнеш обратно в кочината му?

Га ядохте кифтета ни ривахте... Аман от неизвестни смешковци , защо не се явихте сами, че Луна шеше да ви отвее. Пък и бяхте достатъчно глупави да повторите грешките на всички преди вас, които се докопаха до властта и Бойко ги претопи като кибрит на Задушница. Много като вас плакаха.. и Волен, Марешки, Каракачанов, Реформаторите и много други просто изчезнаха.. боко има невероятната възможност да претопява дори своите, всеки един бушон изгаря и никой не шува повече за него. Фидосова, Цецка, Цветанов.. и куп други калинки

на претопяване и виж какво стана.

келепира свърши хахахаха мишоците напускат потъващата гемийка

Бях в СДС ,но Иван Костов -Цигането ми разби мечтите.Вече няма СДС.

Сашо Кюфтето как да подаде остявка, като Боко Муграта му даде мандат в ЕС и сега човемеца цъка яки кинти от еврозаплати.

От сила която някога събираше милионни митинги до патерица на Еднокнижния Тулуп. Браво седесари. До тук ви доведоха Филип Димитров Костов , Петър Стоянов, Мартин Димитров и други.

СДС беше нещо когато се изчегъртваше комунизма. Когато този процес приключи в основни линии тази организация започна да се рои и разпада. Отдавна няма какво да се изчегъртва, а трябва да се гради. Но за това се иска акъл, който определено липсва на приматите.

Кога е приключил ,явносъм пропуснал този момент ?

Ако имаш предвид електрификацията и съветската власт определено нищо не си пропуснал.

petrovito

не е имало, за да приключи

ГЕРБ само загуби като приюти тези мишки. И как казахте, че се казваше тоя дето рекъл там нещо си?

Ааа не, не, герп занулиха толкова партии, сега е ваш ред. Кеф.

СДС ще стане като ДБ(Хр.Иванов) санелити на БСП(комунисти)