Дончев: Що за автокрация е, когато премиерът няколко пъти подава оставка?

Президентът отдавна се е позиционирал като противник на правителството, заяви вицепремиерът

Обратно в новината

Коментари - Дончев: Що за автокрация е, когато премиерът няколко пъти подава оставка? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това математиците много взехте да се навеждате.

след като се връща отново

Абе ... чудно ми е ... ОБУДСМАНА НА РБ М.М. на какво мнение е??? Не за друго, да оринтира електората /бъдещия де, на Сф/ ??? :)

Темата е затворена от цензура.

Като Völkischer Beobachter - Народен наблюдател забелязвам на хоризонта МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ. Рано или късно "СИСТЕМАТА НИ УБИВА!" ще отстъпи на напора на джендърските "ЖЪЛТИ ЖИЛЕТКИ" и ще въведе такова гласуване заради увеличаващото се социално неравенство в България - малко много богати и много много бедни.

Не е автокрация! В България е КОРПОКРАЦИЯ! Корпорации и тръстове са си купили политици и си правят каквото си пожелаят!

И тоя се прави на ощипана девица. Защо идва държавния секретар у нас? За да нареди да бъде прита офертата на САЩ, и да се откажем от газопровода. Натиска за отказ от газопровода е от две страни: от САЩ и от ЕС. Така че на евтина газ няма как да се надяваме. За F16 не знам. Знам че Р. Радев е най-добрият пилот и неговото мнение е миродавно, но разни физкултурници, политици и т.н. взимат решение което не е правилно и опасно, защото от това зависи живота на пилотите.

А бе "вице", ти нас за идио5ти ли ни вземаш !! Твоят премиер избяга три пъти от отговорност при решаване на проблеми на народа, да не говорим, че сам самия комай режисира оставките си !! Едно недостойно за такъв висок пост поведение !!

Ами десет дни след като премиерът препоръчва да се закупят определен вид изтребители, на база политическа съобразност, изведнъж се оказва, че такова е мнението и на експертите, което дотогава беше различно. Това е автокрация. А не шменти-капели оставките, които не се приемат от поставената под автократичен контрол парламентарна група на партията на автократора, в която няма нито един, който да има собствено мнение .

Дончев, и ти излезе една дребна продажна душица!

А ти какво си очаквал !! Има поне едно положително качество, че не хапе ръката , която го храни !!

ЗА СЕГА

От коментарите по-долу следва- Каквото стадото---такива и овчарите .Т. е. и ГОСПОД да дойде да управлява България , ПАК ще плюят и НЕГО. Българи , това го могат най-добре.....

не си по-умен от другите тъпунгери около теб

След 20-25 години, потомците на бат Сали (а нищо чудно и самият бат Сали) ще управляват. Лъжите са временно явление, които обаче прокудиха доста кадърни българи извън България.

Къде са МАНОЛОВА ДЪРЖАНКАТА Й ПАУНОВ ... ЕЙ ТАКА ЗА МНЕНИЕ САМО :)

Не е автокрация. Дебелокрация е.Олигархокрация-също.Парламентът е ясен.Всички знаем КОЙ взема решенията.

Бе на мен ли ми се струва,ама откак пуснаха грозната крадла да прави коледна пуйка троленето срещу власта се увеличи с пъти? Ма тая крадла все на телефона ли кисне?

2018-12-22 21:12:53 Ха ха (нерегистриран) Как може нормален човек да вярва на най-големия СОРОСОИД в правителствоно на БЪЛГАРИЯ !!! Ръководител на соросоидната шайка в БГ през 2003 - 2005 - т.н. "ОТРОВНО ОБЩЕСТВО" !!! А и касичка на оперативните програми днес !

Да я подава и сега, ама не - още малко към милиардите трябва да добави! А иначе ефективност - нулева, само празни приказки, гаф след гафа,замитане на следите,прах в очите и кокала не пуска, видите ли алтернатива няма-само между БКП/ДС креатури трябвало да избираме, демек между статуквото БСП, ДПС, ГЕРБ! Зависи от нас дали искаме да ни загробват още!

и бате Бойко и Дончев са много хитри, и те като Хитър Петър не искат да стават цар

Той,че подава оставка - подава,но после точно той фалшифицира изборите и пак се пръква на власт...При такъв измамник като цв.цл. дори бебетата няма как да повярват на манипулираните им резултати по фалшивите им избори...

Ей, скинхед! Не виждам някой чужд политик или дипломат да ходи публично с бръсната глава като тебе ил председателя на правителството. Оня дето майките го изритаха - и той! Простакът Слави, дето се взема за кандидат политик, не го броя, щото там са си ку-ку банда. Тази мода плешивците да си крият олисяването е като да си криете мераците Вашта феодална , НО ФАШИЗИРАНА групиривка да надмине болшевиките. АКО СИ СПОМНЯШ РУСКИЯ ОТ УЧИЛИЩЕ БОЛШЕ Е ПОВЕЧЕ, та и вие с това жсе се хвалите - как сте повече в парламента демек говорилнята и сите на вожда Винету мъдрите думи повтаряте като мантра. Пурво се оттърветаот мутренските си прчески пук тогат пледирай какъв не си ленинист.

3 пъти подаване на оставка и после пак напъни да управлява по същия некадърен начин, да се огражда със съветници, без каквато и да е компетенция си е шизофрения. Тъпотия е този, който се опитва да минава за интелигентния в ГЕРБ, да прави малоумни изказвания и да прави опити да защитава тъпия си ръководител. Има моменти, когато е по добре нищо да не се казва.

АМИ ПАК ДА ПОДАДЕ! АМА СЕГА И НА КАТЪР НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ, САМО МАГАРЕШКА КОЖА ЗА НЕГО И АУТ ПРИ БАБА МЕРКЕЛ И МАКАРОНЧО. ДА ХОДИ ДА СЕ ПРАВИ НА ПОРАЗЯВАЩАТА РЪКА У КРАВАРИЯ, ТЕ САМО ЗА ВИНЕТУ ГО ИМАТ - ДА ЖИВЕЕ ТАМ У РЕЗЕРВАТ ЗА СТАРИ ИНДИАНЦИ, НЕ У НАС ДА ПРАВИ АНТИКВАРИЯ С ПЕНСИОНЕРИТЕ, КОИТО ПЛ1АТ ЗА ДЕЦАТА СИ ПО СКАИП И ВАЙБЪР!

ама на някои хич не му харесва като му кажат кривиците право в очите.

Политиците ли са най- интересните хора, та с тях се запълва цялото медийно пространство? Някаква скучни, безлични хора говорещи с клишета, плащащи на армии от тролове за да може да заблудят обществото, че става въпрос за нещо интересно.

Само да вметна - България е на последните места във всички класации на ЕС. Това трябва ли да значи, че правителството ни управлява правилно и не е за оставка, съд за начина на управление и забрана да заемат ръководни длъжности? Един паралел - какво се случва на мениджърите във футбола, когато отборите са на опашката? Дори Моуриньо "накачи покят към дома" без време. А ние си траем. Те на това разчитат, факт.

Как може нормален човек да вярва на най-големия СОРОСОИД в правителствоно на БЪЛГАРИЯ !!! Ръководител на соросоидната шайка в БГ през 2003 - 2005 - т.н. "ОТРОВНО ОБЩЕСТВО" !!! А и касичка на оперативните програми днес !

Тоя лис тьпанар и косматко /ц. ц /да се земат и да вьрвят от кьдето са излезли.....

Имам чувството, че Мето Илиянски по- добре щеше да се оправи начело на държавата, той поне е успяла мутра, тия сега са Нереализирани мутри комплексари - най- най - лошият вариант

Когато бат Бойко за пореден път подава оставка, го обявява във всички медии, така че половината милион души раздута държавна администрация, чиито работни места пряко зависят от това той да е премиер, да разберат ясно и да активират своите близки за осигуряване на предостатъчно гласове за поредните предсрочни избори (защото ГЕРБ е неспособна да завърши нито един 4-годишен управленски мандат). Това е не просто автокрация, ами пирамидална автокрация.

Не е беда, че Б подава оставка - лошото е, че пак се връща, с всевъзможни еквилибристики.

Прочетох днес коментарите относно приказките на Цветанов за ЕКСПЕРТНОТО решение за придобиване на нов изтребител. Публикацията беше в най големият плювалник и лайномет сайта ПИК. Ако прочете как хората коментират и то там,ще разберете какво е отношението към шайката ГЕРБ!!!

Преди години американците накараха нашите управляващи да нарежат всичкото въоръжение и да унищожат българската армия, а сега ще купуват оръжия и изтребители от американците - е, те това е бизнес, ... унищожаваш си въоръжението, за да си го купиш после. И да питам: с тези няколко изтребителя срещу кого и за кого ще ги ползваме - от кого да се защитаваме или ще нападаме или други да защитаваме - ами питам, защото това са пари от народа и народа ще ги плаща?!

PEYTSCH

Точно в десятката. Я, Радев да подаде поне веднъж оставка , ако смее...без да пита БСПу...

Много интересно четиво.Чудя се обаче,тези люти спорове и трудно взети решения,за които говори, важат ли когато се води дебат за депутатски заплати или партийните субсидии?

Трябва да се направи така. Който от пилотите гласува за БСП да кара руски самолет. Който гласува за ГЕРБ да кара Ф 16. и няма да има сърдити..ха.ха

Който гласува за ГЕРБ да плаща Ф-16 и тогава на истина няма да има сърдити.

Бате Бойко, нема а се плашиш! Подай оставка спокойно, ние после, умните и красивите ще блокираме центъра, ще направим манифестация, малко арт, и след нема и 500 дни отново ще си премиер!

Дончев, как така бившия председател на НС си подава оставка? Под давление на кого! Жалки пионки сте Дончев! Жалки!

Г-н Дончев и от Вас ли направиха обикновен шмугльо, Вие поне бяхте умен човекк, а бе тоя Цветанов какво Ви прави бе, просто се чудя какво си мислите.. че ще живеете по 150 г, нямате ли малко достойнсто, чест, воля за собствено мнение, жалка работа сте, срамота!!

До MvebuS Това си го мисля и аз от 4-5 години.... много жалко .... всички потъват в тинята!!

Дончев какво точно ''трансформирахте'' през 2018 година освен собствените си имоти и мангизи покачваки ги нагоре????Хак му е на българина след като си трае и дори не забелязва как в страни с много по високи доходи и права хортата не си траят при непрестанното забогатяване на единици и ще ги ометът властващите като стой та гледай.. Французите си издействаха поне за сега 100 евро отгоре и макрончо го прие нищо че нарушава еврогейските правила за бюджет защото ясно е разбрал че ще изхвръкне като стой та гледай от поста си защото французите, гърците, унгарците и други мислещи хароди не си траят вече..

Да напомня, че и повечето от хората са се позиционирали против правителството. Да беше само Президента - с мед да го намажеш. За правителството са само придворните хрантутници и сенчести структури, на които то е удобен параван.

ех, Дончев, Дончев.... само дето в парламента само правят театро с тези дебати - решенията се взимат другаде и лично ББ многократно е давал да се разбере, че той определя как ще гласуват депутатите на ГЕРБ. Това е автокрация пар екселанс.

Дончев првителството Ви нарушава закона за бюджета нарочно като залага по малко приходи за да има какво да раздавате на послушните си дупедавци в края на годината. Като се хвалите колко ''много сте събрали и преизпънили приходите'' защо не дадохте по 100 лева на пенсионерите дето с милоните допълнително бълха щеше да ви ужили раздаването ама не ви стиска да не си купувате ''избиратели''.... Президента с право ви показва кривиците които се виждат от мнозинството българи голяма част от които изоставиха родителите си за да забегнат от вас и да подпомагат близките си които вие бая години подлагате на геноцид..

Плешо, Тиквата си подава оставката, а Гуменката пак му купува мандат. Оборот да става!

Въртят едни пари...

Борисовци,Дончевци,Цветановци.Караянчевци,Цацевци,Цацаровци и много други видни деятели на демокрацията,плурализма,не забравайте-идва време и палачинката се обръща(един виден демократ и комунист управлява 35 години и дойде време да гледа като шаран на сухо),и всичко се връща и то тъпкано!!!!!

Пожелавам на народа на България едно безборисово бъдеще!

да мълчи и да гледа какво ще се случи на следващите избори ,народа български ви разбра че сте там за да работите за чужди интереси,веднъж стомна за вода ,втори път и на третия ще сте на бунището

По малоумен президент не сме имали никога!

той е летец бе кретен ,и ти си влечуго

Тцъ, не той лети, а аероплана. Той е шофьор на аероплан. Нещо, като шофьор на военна виетнамка или ЗиЛ-джоган. Разбра ли сега какъв е?

Надупените ви кандидати хората ги отсвириха в трета глуха където ще отсвири и вас защото търпението свърши ама вие не се усещате как прекалявате..

Явно вечно хилещият се като пикаеща крава беше свестен.По голям идиот от Плюнката Плевнелиев няма и няма да има.

Плешивия соросоид школован в Израел все повече заприличва на Ленин

ББ си подава оставката, защото вече си е купил избирателната комисия. И хоп, пак е на власт. Защо му е да дава пари на хората, като може да купи няколко човека и да подмени изборните протоколи... Всички тези политици са за затвора

Автокрация ..... колко страдание има в тази дума когато е произнесена от Руци .... Ми Боце спокоЕно си подава оставката щото при тая алтернатива пак ще го изберат , реалност . Я Руци да си подаде неговата ?!? Директно отива като пазач в някоя охранителна фирма щото едно няма да го преизберат , второ вече е дърт за военен , трето за нищо друго го не бива та .... Да , ама Деса у в никЪф случай няма да му разреши да я подаде щото директно тя изгаря в случаят :-))) пп - а като цяло едни комисионни от Грипен отиват на ветъра увнаместо да се превърнат в барем два гардероба с Армани , Версаче , Долче и Глигана и пр.