Дончев призова политиците да не минават границата в политическата борба

Свидетели сме на бурни политически емоции, висок глас на говорене, обострени политически страсти, изтъкна вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цц и при мен същото, направиш добро и след това... Натам вървят нещата, като казваше един виден в моят роден край известен художник, едни на младини, други на старини и стар боклук като се разори ела да видиш как гори, че и сорос няма да може да го погаси, трябва бб или цц за помощ да вика. И виден при Тато и той същото.. Има една граница... Дали на младини или на старини...

И сега дай да го изберем за кмет на града и напълно да довърши всички ни, ще продължи, защото е бедняк, а и баба цола бе, но милиони, и ако хване сорос може и милиарди да й завещае, пълно е със старчоци в деменция, а вий вийте на опело, сега им се е паднало

И народа призовава да не крадете, там не можем да ви докажем, освен с дронове отгоре платите ви и с тях 2 на 2,ама огромни и в дупка не влизат бре чадо, а и да не останете прецакани, ако ви изгони народа с камъни взехте, че си санирахте бедняките блокове от Тато, и това Донев е постъпка прави на за вас и вашата комунистическа върхушка анти, друг път, бз разлика на цвят и вие, може да са малцина, но казват в пр. Град те си санира ха блокове, с най-качествената боя, освен отвън, а и от вътре, също Тавана и мазета та, благодаря, за вас ако е достойно стореното, ако по телевизия покажете мисля че ще ви на плюят мнозина изселилите се в столичани в повече, светът е малък и колкото и да ви се иска да минете метър..

... Призова.. Напомня ми за партийните събрания... Нали живот ни е цветя и рози бе, Дончев, що призваваш, на запад не призовават а работят яко за техните си хора, а нещо по въпроса, 10 г. Все хубаво, но за вас чорбаджиите, ЕС нищо общо с партията майка, там е конкурс при назначаване, а тук всичко ваше и от малцинствата, като отхвърляхте българи и вие ми говорите за морал, чест, етика, замотали сте се в едно голямо кълбо и не зная как бихте го размотали, та да се оправи от разграбване и унищожение тая красива България, богата на почва, планини, реки, черно море, дори много по лековита от бяло, бяло Македония подариха навремето, сега вие харизахте всичко чисто и свято, нищо против, но мерете всички с един аршин, а не само къде има келепир, а келепир ви надигра и не зная още 30 г. Дали ще, за да може да се съвземе от всички вас капиталист, не може за 30 г. Карат коли за 800 ооо и реват, поне да бяха давали на работниците от село летница, а не 99 % от печалбата за тях си, протежето на партии

Дончев е типичен философ - може да говори по всички въпроси и нищо съществено да не каже. Много му отива да ходи по разни срещи и конгреси, но какво полезно за народа е свършил като вицепремиер е трудно да се каже. Аха! След десет години управление се сети, че държавата не върви добре и се похвали, че екипът му прави нова програма. Предизборно! После пак същата летаргия. Щом има кой да ги избира...

Да каже къде е обещаваното от толкова години електронно правителство. Няма и да има. Нали трябва членовете на ГЕРБ- калинки и калинчовци да се назначават на държавна и общинска хранилка.

Кажи кои политици призоваваш Дончев?? Освен твоите, дето се самозабравиха във всяко отношение, не виждам кои други трябва да вразумяваш. Добра идея е да се посъветваш със съпругата си, защото е по-разумна от цялата ви "политическа" групиовка!

Герберите отдавна минаха всякакви граници в изтреблението и ограбването на българите, а сега такива псевдо-експерти по всичко ни учат на морал от позицията на “прекараните” милиони европари през роднинско-баджанашки “дриймтимове”.

Като гледам коментарите само тролове и то от определено място съзирам. Виждал съм на живо Дончев и по интелект слага доста народ в джоба си. Колкото до истерията - само като видя физиономиите на Корнелка и компания и започвам да се чудя какво им липсва - власт ли, мъж ли или и още нещо...

Всички философи демонстрират висок интелект. Аз най-много ср възхищавам на Доган - говори сложно и трудно разбираемо за обикновения човек и електоратът се изумява от такъв красив ум.

Някой помни ли, че този идиот в едно ТВ студио си навря връзка от обувка в носа и я изкара през устата?

"Свидетели сме...", верно бе Томчо, ти си само свидетел. Нито нещо можеш да свършиш, нито нещо зависи от теб. Фигурант 100%.

Дир, какъв е този Интерски конгрес но няма значение инструктажа е важен ма все тая.

виждали ли сте булдог на ски

Тоя пък. Ако има нещо да каже на Цветанов да му го каже в очи, а не през медиите.

Аз пък призовавам Дончев да вземе да свърши нещо а не само да приказва!!! Все замислени физиономии и пози а е просто един "въздух под налягане"!! Някой да знае той реално да е направил нещо или негово действие да е довело до някаква промяна полезна за всички?

не е призовавал ,Гурото му зове чрез неговите уста

Много хубаво, Дончев, това обаче трябва да го кажеш на Цветанов, Антон Тодоров, Тома Биков и всички други калинки, които просто свалиха политическото говорене в България на безкрайно ниско ниво. Или низко, ако предпочиташ.

Пропусна Гърневски. Чакам с нетърпение смяна на властта, да го видя към коя следваща партия ще се насочи.

"Морковите свършиха, дойде време за тоягата"

Всяка една европейска директива се използва от ГЕРБ за ограничаване на правата на българските граждани. НЯма никаква причина герб и бсп да присъстват в политическия живот, но пък няма нищо по- показателно за това щом българите се кефят на тъпотията и я избират. Дончев е потресаващ пример как един политик , който представя мракобесна политическа сила говори за розови слончета и призовава да се ядат глухарчета. И то , след като са налице съмнения, че герб и бсп си разпределят изборните резултати с мълчалвата подкрепа на бившата синя опозиция.

Напълно ме обезкуражи! За ДПС ли да гласувам? Само тях не споменаваш.

Странно изказване на Дончев , аз виждам истерични изказвания само от страна на ГЕРБ в лицето на ЦвЦв ,ББ , Цвета Караянчева и онази малоумната от Дулово ,може и да се прави на такава Десислава Анастасова ,може да съм сгрешил с фамилия ,не е важно толква ! Опозицията е сдържана и спокойна катто никога ! Но Воля е нещо ,фалшиво , Ментарско ,то излиза от НС ,то влиза , искам гръмко да кажа на Марешки , каквото и да правите в следващия Парламент ,не ви виждам !

"Според него / Т. Дончев / противопоставянето в политиката е необходимо, защото ОБЩОТО СЪГЛАСИЕ Е МНОГО ПОДОЗРИТЕЛНО." За ПП ГЕРБ - военизираната структура, ли говори министърът по нищоправене?!

То па една граница... При всеки по-силен дъжд пада.

Ей крадецът на коментари , я да си ми върнеш коментара бе.

Хубав въпрос , отговора на който е отдавна известен! Кой минава границата на политическата борба! И за овцете е ясно, и не от вчера- падишахът и най- близкия му съратник, оня, с особената форма на главата , ОТ ГОДИНИ, НАСАЖДАТ ЗЛОБА И ОМРАЗА! То не бяха обиди, то не бяха закани , то не беше чудо! А понякога Цветанов говори за единение! НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЕДИНЕНИЕ, докато на власт са тези двамата! И герб, ако бяха нормална партия, а не едноличен авторитарен режим, отдавна трябваше да се се разграничили от тях.Защото в герб има съвестни, качествени и достойни хора!Но...... жалко за БЪЛГАРИЯ! Младите бягат през глава, другите са оставени да вегетират в този черен режим!Тежко им!

държането на народа безпаричен, който и да е на власт. Подозрително е и издръжката на мургавите българи от всяка власт. Всеки може да добави по нещо повече.

ТОЯ КАКВО РАБОТИ,ОСВЕН ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ

Вие политически добре говорите,а в същото време освен грабеж на народа ,особено честният данокоплатец и пенсионерите геноцид проявявате.Увеличихте заплатите на администеацията и пенсийте на хора без трудов стаж.А тези е половин век стаж ги натикахте в миша дупка,а иначе се стараете добре да лъжете,едно говорите,друго вършите.И вие също защитавате олигархията,и им опрощавате дълговете,даже им давате хиляди левове