Тръмп: Новата година ще бъде фантастична

Сбогувайки се с 2017 година с разточително парти в частния си клуб, президентът на САЩ Доналд Тръмп предрече, че 2018-а ще бъде "страхотна година".

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Новата година ще бъде фантастична | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от къде се пръкна тая мода американския и от там и нашия по подражание, да не се показват без жените си.Какво е това,като гербови марки,несмислено залепени във всеки един момент.Изглежда инфантилно.Тия жени нямат ли си собствено "аз",че висят като неодушевени предмети ни в клин ,ни в ръкав покрай моментния си мъж.

Фантастична ама не за всички. След скорошната промяна в данъчната система богатите ще богатеят, а бедната и средна класа ще обедняват.

Докажи го с изчисления, а не празни приказки ???

Щом Тръмп казва,че 2018г ще е фантастична,това значи,че Мелани е обещала да му пусне,а дано и той се представи на ниво,а дано,но надали:)))

Някой виждал ли е лицето на Мелания някога да е изразявало някаква емоция или чевства, защото това което съм виждал е само една добре облечена мумия с палто на раменете обикаляща в стая в която температурата определено е над нормалната. Накрая тая ще се окаже само красива и нищо друго.

за уJAс на руските тролове вашата злоба доказа величето на наи великя американски президент пиите една студена вода ако ви е сваршил рускя одеколон и искаите от комундетата поне с по едно кебапче да ви уважат за нов. празници

А каква година очаква бездомните, наркозависимите и бедните в САЩ и в БГ? Или те не са хора.Дамо тези дето играят на борсата са хора според Тръмп.Другите са загубеняци.

наи великия президент е тои а руските сифилистици оште повече намразват америка защото тои я изтреля напрен поклон пред твардостта и генят му дори само тва че забрани на граждани на гнусни арабски дарJяви да влизат в америка е подвиг

Ще е добра ако те изхвърлят от Белият Дом

Психопат.

ЧНГ

За едни добра за останалите не. На игралната маса печели само един, останалите са губещи. Въпроса е: Кой е най-големия мошенниците на масата?

Бретона- Шъ Въ оправя всичките ковбои само за 365 дни, кви са тия 800 дни в булгаристан?

"Новата година ще бъде страхотна ,фантастична..." господин Тръмп , но трябва да обесиш Сорос и тези около него ,или те ще направят същото с теб..

Aбсолютно си прав!!! Tрети варянт HE съществува!!! дано победи Tръмп!!!

И парите му пари, и жената му жена, и мазето фрашкано със зимнина, туршии и кисело зеле, цяла есен пекоха чушки клекнали пред чушкопека на поляната пред Белия дом, а пита ли ни нас?

Всичката пара у свирката. Този продължава да си вярва на "алтернативната истина".

2017 г, беше много добра година. Скоро ще се убедите в това.

Говори си , говори. Не ни пречиш.

Ким не е предлагал диалог с америка, а с Южна Корея. Дали ЮКорея е свободна държава щом на този въпрос Тръмп отговаря- ще видим. Вчера норвезите публикуваха анализ на Тръмп. Оказва се, че този Тръмп всъщност не е направил нищо, макар, че уж американската борса се е повишила с 24%. Икономистите всъщност казват, че това е по- скоро повад за безспокойство тъй като този растеж не е реален. Единственото което е постигнал това намалена емиграция от Мексико. Политически не е постигнал абсолютно нищо. През следващата година демократите в парламента имат огромен шанс да са мнозинство и тогава Тръмп ще бъде блокиран за останалото време на президентсвото си. Трумп е просто въздух под налягане, тоест евреите. А като я гледам Меланията и тя май е навлякла пеньоара.

Голям фантаст е Тръмп, скоро ще получи Небюла или Хюго!

God Bless America !!! Те ни освободиха от руската окупация!!!

ти си роб по душа, и никой не може да те освободи !

виж какво казва T14 Aрмата в 18.48 часа!!!

ТЪМПНЕНАШ ;}}}}}}}

Ами нормално - говедарника е страна на фантазьори и фантастики.

Мачка рупа кукуруз,тръмпи плямпа като бус

Велик е и нашият войник, велик, велик, но не по-велик от родолюбивият ни политик! В името на добрите отношения трябва да пратят Мелания тук за да ни помогне с това таков... гените де. Не ракети, а мине... Тръмпи може да отиде в Йерусалим ако иска. Да огледа посолството и целуне светата стъкленица с топките на биби.