Тръмп непреклонен за оръжията, гей браковете и абортите

Доналд Тръмп каза в интервю, че е непреклонен по отношение на абортите и носенето на оръжие, но приема гей браковете. Той направи и първите си назначения.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп непреклонен за оръжията, гей браковете и абортите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

иска да гони незаконните мигранти като Динко малоумника дето не може да говори, толкова е първичен и прост като столетницата

ми че то какво се променя тогава - и гейовете им се запазват, и оръжията им се запазват, за кво протестират тия тогава???

Към радетелите за озаконяване на оръжията - само за седмица в Чикаго има двуцифрен брой убити, вкл. и дете на 4 годинки. 13286 души са убити през 2015, 26819 ранени. За 2015 - 372 масови стрелби, 475 убити, 1870 ранени. 64 стрелби в училища. Това ли искате? Самозащита е 1 на 1000.

someone

честно казано, не разбирам за какво е това голямо вълнение в българия. америка е на хиляди километри и избора не влияе почти никак на българия. кога ще се поинтересуваме от собствените си работи?

Този знае какво иска и знае как да го постигне.Особено с отказа на заплата си удря директно по всички преди него на този пост.Човека иска силна Америка , а не висока заплата !

А бе, то и Мутрьо се отказа от заплатата си като беше кмет ..., така че малко настръхвам като го чуя това.

оръжия и гейове :))) , тоя започва добре

Всеки с приоритетите си. :)

БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ МАНДАТА НА БОРИСОВ ВЪВЕДЕ ТРЕТИЯ ПОЛ .

Цитат : можем да кажем, че когато администрацията в Белия дом се замени с републиканска, то винаги е било доста по-благоприятно за България. Спомняте си, че по време на републиканска администрация ускорено станахме членове на НАТО и на ЕС. По време на републиканска администрация падна Берлинската стена и приключи Студената война и ние се отървахме от един тоталитарен комунистически режим. По време на демократическите администрации, и особено предишната, положението на Балканите стана твърде сериозно. Спомняте си югоембаргото и всичките му последици, военните действия в нашия регион, които създаваха много лоши предпоставки, а именно създаване на някои неползотворни икономически кръгове и интереси у нас. Мисля, че по време на републиканска администрация, каквато предстои, вероятно за повече от 4 години, възможностите и за сътрудничеството със САЩ, и за по-голям принос на нашата страна в системата за колективна отбрана в НАТО, са по-големи, отколкото във време на администрация на демократите, и специално на семейство Клинтън.

Тръмп е велик!Кой от досегашните обитатели на президентските къщи е отказал заплатата си?Притежание на оръжие,абсолютно ЗА!Това трябва да се разреши и в България за всеки почтен бял българин,който да има право да си защити домът!

Аз съм ЗА!!!!

Има още нещо, за което още не е станало въпрос. Рудолф Джулиани се натиска сериозно за съветник на Тръмп, но е изключително неподходящ и само може да направи международния разрив и проблеми още по-големи! Проявете разум навреме, защото после ще е късно.

Че къв е проблема с Джулиани?

Подземна персона и не му стига акъла.

ТОЧНО ПРАВОТО НА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН ДА ПРИТЕЖАВА ОРЪЖИЕ Е ГАРАНТ ЗА СИГУРНОСТА НА ЖИВОТА И ЧАСТНАТА МУ СОБСТВЕННОСТ И СПИРАЧКА ЗА ЦИГАНСКИТЕ ГРАБЕЖИ.СТРАХА ДА ИМА ОРЪЖИЕ В НАРОДА ТУК КАРА ОЛИГАРСИТЕ ДА ТРЕПЕРЯТ И СЪЩО ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА ДА СЕ ДРУСА ОТ СТРАХ.ЗА ТОВА ДАЖЕ ЗА ЕДНО ЛОВНО ШИШЕНЕ 100 ДОКУМЕНТА И 100 ИНСТИТУЦИИ ЦЕДЯТ ХОРАТА КАТО ЛИМОН.

Истината е, че сатанистите загубиха тези избори. Сега Е РЕД И В БЪЛГАРИЯ ДА ЗАГУБЯТ,

По отношение на абортите - тогава ще трябва да направят закон, според който ако жената не желае или не може да гледа извънбрачното дете, което е родила от някой мъж (защото очевидно не приема този мъж), то натрапения баща е да длъжен да гледа сам детето си. Все пак дете се прави от двама, нали? Но общо взето републиканците нямат никакъв шанс да върнат САЩ 100 години назад.

"не желае и не приема" ? А за да стане детето го приемаше добре, нали ?

Ти си искал да се ожениш за всяка жена, която си пожелал и с която си правил секс ли? Има голяма разлика между това, някой да е годен за секс, семейство и родителство.

Вече има лекарства, които да осуетят нежелано зачеване и да не се стига до убийства на неродени деца, само че трябва да се мисли ВЕДНАГА (до 24ч.) след като грешката е направена, а не след 1-2-3 месеца.

Тези лекарства първо могат да се вземат само инцидентно, а не постоянно и второ са много вредни. Хапчетата против забременяване също предизвикват рак.

Не разбирам този казус с абортите !!! Първо Полша, сега и този откачи?! Това е напълно противоестествено, как така някой ще ме задължи дали ще раждам или не?! Да не сме в средновековието??!! Ненормална история. Има хиляди ситуации, които могат да свършат с нежелана бременност, но деца трябва да се раждат само в здрави семейства с двама родители. Каква полза от още изоставени деца или от деца, отглеждани в тежки условия или от увредени деца ?! Няма такава простотия...Да не говориме че това не гарантира качествен прираст, защото всяка цивилизована жена, която е решила да не ражда може да вземем мерки- има спирала има и прекъсване на маточните тръби и други методи...

Това се прави от мъже. Затова те трябва да понесат своята част от отговорността.

Да живее БКП/БСП с хубавата гладна зима и Луканов. Тогава започна бягството от БСП-България. Да живей БСП-хиперинфлацията начело с Жан Виденов, който ни взе всички спестявания и ни докара червени кредитни милионери и милиардери. Да живее тройната коалиция БСП-ДПС-Атака с целувките на Орлов мост и красавците Орешарски и Пеевски, заедно с фалита на КТБ, далаверата Белене, заменките и т.н. Радвай се народе, иде БСП, дето си е БКП, партия на червената буржоазия. Ура, другари!

Ей, мутренски идиот, ти дори не можеш да видиш, че темата е различна!

с тази гладна зима и с хиперинфлацията! И колко хора измряха от глад през тази зима, че не съм срещал никакви данни?Виж, за това колко хора си изкупиха ведомствените апартаменти за по две заплати мога да кажа, че всички го направиха! Е, изгоряха тези, които държаха пари под дюшеците...Ами да бяха си купили нещо...!

Бог да благослови Америка. Само за абортит не е прав. Няма нужда от повече бедни и кафеникави хора.

Оръжията също са им в повече и раздадени прекалено хаотично.

гей браковете са нео което разваля великата държава ако иска да бъде такава.

тъпия селски комунист знае като обида само добиче, ей червени боклуци извадете речник

речник на обидите ли? Не се налага.Добиче ти е напълно достатъчно!Ние, селските комунисти в тази дума влагаме всичко-разбирането ни за тъпотия,неориентираност, кретенизъм, вироглавство, замаеност,шантавост...и т.н.

то, наистина и "червени боклуци" е крайно оригинално!За пръв път го чувам!

тази здравна реформа, която демократите се опитаха да прекарат в САЩ, у нас ще се окаже, че всяка циганка, която дори не зьнае какво е трудова книжка, ще бъде осигурена наравно с работещия, просто защото е регистрирана българка!Не че и сега не се врежда дори преди работещия...

Ти имаш ли си напредстава каква е тази застраховка обама кеер?Чисто обирджийска работа!Ще се радвам,ако Тръмп премахне тази демократична обирджийска работа!$600 месечна вноска и при случай че се разболееш имаш 6000 долара дедъктъбъл,което ще рече че си ги плащаш първите 6 бона от джоба!Знаеш ли колко малко хора в америка могат да си позволят да плащат такива пари само за здравна осигуровка?Демократите са като наще комуняги,които уж мислят за хората ,но са чисти кръвопийци на народна кръв,лицемери!

В ПОБЕДНАТА СИ РЕЧ ПРЕЗИДЕНТА ТРЪМП КАЗА НЕЩО МНОГО ВАЖНО : "В МОЯТА АМЕРИКА НЯМА ДА ИМА ХОРА ИЗОСТАВЕНИ В КАЛТА" ....... THERE WILL BE NO PEOPLE LEFT BEHIND ... ... МУТРИТЕ ЗАТОВА НАРОДА ГИ НАКАЗВА НАВСЯКЪДЕ :))))

няма по-големи мутри от комунистите, тези с анцузите са аматьори пак от здрав пролетарско-селски произход

Дааааа...Тръмп, като всеки бизнесмен е доста практичен и разумен..........Човека иска да върши работа, а не да се боричка за глупости!!!

Не се е родил политик , който да не послъгва , така че и Тръмп ще е същия лъжлив , порочен и фукня!Единственото което може би ще го озапти е желанието му дъщеря му да бъде първата жена президент на САЩ/Иванка /!Ако тръгне по тая нишка да наложи фамилията си в американския управляващ елит, може да очакваме да изпълни и положителни неща от обещанията си ,..... като световен мир , например?

дори само последното е напълно достатъчно, бе умнико!Пък ако ще да вкара във властта и цялата си рода до девето коляно!И в такъв случай ехидността ти е напълно неуместна!

Ще бъде ли гарантирано правото да може човек да застреля всеки прокурор и съдия който е злоупотребил със служебното си положение?

Мали-и-и, и сега кой ще плаща долари на соросоидите? Ще минават май на рубли. хе-хе

Платените протестърски св.не квичат като за последно. Навярно защото е последно. Спират им грантовете на добичетата.

А рублите за вас, никога не спират. :)))

ПЪРВАТА ЛЕЙДИ НА САЩ ПОЗНАВА ВСИЧКИ БЕЛГРАДСКИ МАФИОТИ , БАЩА И Е КОМУНИСТ, А ТЯ ПСУВА НА СРЪБСКИ КАТО КРЪЧМАРКА :)) ... ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ШИПТЪРИТЕ - ТЕРОРИСТИ ДА ГО ОТНЕСАТ :))

Някак си е готино да познаваш всичките мафиоти на малко име, а? Правите народен човек предполагам.

ЗА ДА ИЗЛЕЗЕШ МОДЕЛ ОТ СЪРБИЯ НА ЗАПАД СЕ ИСКАШЕ ЯКА ПХХХХ:))

Майката на Райнс Прибъс - шефа на президентската администрация който отговаря за всичките 4000 назначения на Тръмп е ГЪРКИНЯТА ДИМИТРА (МОЖЕ И ДА Е БЪЛГАРСКО ИМЕ ?) , А БАЩА МУ Е ГЕРМАНЕЦ И Е ПРАВОСЛАВЕН ХРИСТИЯНИН - СНОЩИ МУ ДАДОХА ОФИСА - ГРЪЦКАТА БИБЛИЯ И ИКОНИТЕ ТАМ :))

Димитър и Димитра са гръцки имена.

Сега като се свика Велико народно събрание, една от най-важните промени в конституцията трябва да бъде "гарантиране на правото за притежаване на оръжие". Ще гласувам за този, който го подкрепи.

Не само правото да притежаваме оръжие, но и да го използваме!

от путлераска медия сега пишете само за тръмп ..., айде кузнецоф не направи ли некой лупинг там да пишете за него

Kaк ще възстанови страната - като вземе петрола на Сирия ли или като ликвидира Китай ? Русия също се нуждае от възстановяване... кой на кого ще вземе парите?

Четете ли, путинчета, Тръмп не е вашият архангел пазител. :))))))))) Аз ви казах, че Тръмп е новият Рейгън, който ще запие пирон в ковчега на мъртвеца - Рашка. И ще ругаете Тръмп и ще плачете за Обама като вдовица за мъж!

Много тапо кобеле си. Радваш ли са че УСА ограбва България?

Каква е разликата с радостта, че Русия граби България? Защо второто да е по патриотично?