В САЩ разследват сделка между Тръмп и Риболовлев

Сенатор Рон Вайден от Демократическата партия е поискал Министерството на финансите да провери сделка между Тръмп и Дмитрий Риболовлев.

Обратно в новината

Коментари - В САЩ разследват сделка между Тръмп и Риболовлев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бандата на Хелари клинтан Ниама да престани

друго освен да фекалиш можеш ли?

Една година от управлението на новия президент, и дефицитът на САЩ вече е с един ТРИЛИОН ДОЛАРА по-голям! Така е, като "повечето американци гласуваха за Хилъри Клинтън" :) В случай, че някой не знае, един трилион се изписва така: 1,000,000,000,000 - това е единица с 12 нули след нея... Ако се наредят 1000 доларови банкноти на купчина една върху друга, 1 трилион долара е купчина от 1000 доларови банкноти, висока 63 мили или 63 мили x 1,609.344 = 101,3887 километра Завършен през 2009, Burj Khalifa в Dubai (United Arab Emirates), е най-високият небостъргач в света, висок 829.8 metres (2,722 ft). Тоест с около 130 метра по-малко от километър! Тоест тази купчина е съразмерна по височина с височината на всички небостъргачи в Ню Йорк, да речем (те са 257) ВЗЕТИ ЗАЕДНО!

И между другото за сведение на добре позната група дебили тук в този форум само да ги осведомя, че когато пред 2005 година Доналд Тръмп празнува сватбата си с Мелания в къщата си Мара Дел Лаго в Палм Бийч, ЕДНИ ОТ НАЙ-СКЪПИТЕ МУ ГОСТИ СА ... СЕМЕЙСТВО КЛИНТЪН!!! Да, точно Хилъри и Бил Клинтън! И ако някой се интересува може да види и снимките на това събитие, когато Хилъри, облечена в жълта рокля е прегърната от двете страни - съответно от дясно от Доналд Тръмп в черен костюм и бяла риза и с бяла папионка, и от Бил Клинтън в черен костюм, бяла риза и винена вратовръзка от нейната лява страна, а от дясната страна на Бил, най-вдясно на снимката е Мелания с бяла рокла и голямо красиво бижу на шията! И всеки може да види и да се полюбува на тези много добри приятелски семейства - не е тайна че и децата им са приятели дори и до ден днешен и в това няма нищо лошо!

тука има един ганю олигофрен нарекъл се по американски "инфо" който сам си пише простотиите и сам си отговаря и репликира пак на себе си ...супер нещастник ама няма да му плащам по пет пъти на пост а само един

Една година от управлението на новия президент, и дефицитът на САЩ вече е с един ТРИЛИОН ДОЛАРА по-голям! Напълно съм съгласен с тебе, не му плащай, дебил!

abasador

както, винаги алоооооо дир.бг... абе между вас няма ли някой поне със завършено средно или поне средно интелигентен, за да спре списването на подобни тъпанарски статии.... Имате интернет, безплатен е за вас, отворете и прочетете (дори и на български го има) в каква област на бизнеса Тръмп е направил милиарди! Айде лек ви ден. П.С. както винаги очаквам.... не е по темата и спам.

Не, твоите глупости не са спам, а откровена простотия! Доналд Тръмп, и по-скоро татко му е направил състоянието си от сторителство и продажба на недвижими имоти, дебил, и след това синът му поема и продължава бизнеса, като се занимава и с отдаване под наеми, реконструкция на имоти и пр. както и се питва да влиза в хазартния бизнес и фалира. И точно за сделка с недвижими имоти е и тази статия, лумпен! Така че в случая не дира, а ти си неграмотният и невежата, само не ми е ясно защо държиш толкова все да го напомняш. И между другото аз писах за тази сделка още преди около 2 години и кретени като теб ме репликираха, че си измислям и прочие идиотщини... А после дира скри постинга ми...

Големата пара винаги бие малката по стойност!! Няма значение ,кой какво иска да доказва! Докато парата има стойност-купува всичко! Парата прави законите и парата ги променя! Няма ли пара има племена и много бой по тиквите за едното парче месо ,за женска за разплод и за място до реката за да ловиш риба! Там са били истинските мъже -без парата! Убие мечка има кожа от мечка да носи и да остане даже за да се завива женската за разплод! Откакто обаче маймуната е придобила мозък -според дарвин,се е родила парата,за да има роби и господари! Така оня с пара си купува най-добрите женски за разплод,а другия ползва това което остане!

Той разказва, че когато най-после е излязъл от къшата си, в която живеел тогава в Southern Pines след кто са били заедно в дългогодишния му приятел Tom Stewart, което Stewart потвърди пред "Observer" в неделя. Stewart, пожизнен член на Professional Golf Association, разказ как Dodson му се обадил докато е карал обратно Mooresville за да му разкаже какto Eric Trump му казал, че Trumps разчитат на руско финансиране! Dodson му казал само защото е знаел, че жена му, на приятеля му Stewart е рускиня и че точно Stewart е построил първите голф игрище и клуб в Москва през 1980s. Stewart тогава дава и първите уроци по голф на Михаил Горбачов, допълни Stewart. David Woronoff, издател на вестник of "The Pilot" в Southern Pines, разказал на "Observe в неделя, че Dodson му казал че в деня след като е играл голф със сина на Тръмп Ерик как той му разказал за руското финансиране на проектите им за голф игрища. Dodson, който сега живее в Greensboro, пише от много години статии във вестника за голфа и голф игрищата и голф клубовете! Той разказва как той и синът на Тръмп Eric Trump са играли заедно голф наTrump National Golf Club Charlotte когато Dodson го е попитал Ерик как Тръмп намира пари за да продължава да строи голф игрища, по време на тежката рецесия, когот финансирането е било изключително рестриктивно и никоа от американските финансови институции не финансира проекти за голф игрища с абсолютна сигурност! Ние имаме всички средства, от които се нуждаеме, от чужди инвеститори,му отговорил Eric Trump. Инвеститори от различни страни влагат пари в нашите голф проекти в САЩ, му казал Ерик и тогава Dodson настоял да разбефе от кои точно страни. Тогава Ерик Тръм му отговорил:Ние получаваме почти всички пари, които са ни необходими от Русив, си спомня Dodson.

Когато чул от Eric Trump за руското финансиране на проектите им, на фамилията Тръмп Dodson казал, 'Наистина ли?' И Eric Trum отговорил, O, да. Ние имаме някои руски партнъори, които наистина обичат много, много голфа. НИЕ ПРОСТО ХОДИМ ТАМ И СИ ВЗИМАМЕ КАКВОТО НИ ТРЯБВА!!!!!!

По-късно, по време на обяда в голф клуба, той каза, че е попитал Доналд Тръмп за клуба "Дорми". Доналд Тръмп му казал, че никога няма да харчи пари за този клуб, но че "харчим милиони и милиони" на други голф игрища. - Стотици милиони. Додсън заяви, че никога не е възнамерявал коментара му за това, което Ерик Тръмп му е разказал през 2013 г., да го взриви толкова, колкото и при скорошното му появяване на шоуто. "Аз водя много тих живот", каза Додсън. - Наистина съжалявам за това.

Ветеранът - журналист и автор на книги за голф остава категоричен, че синът на Доналд Тръмп Ерик му му е казал на Lake Norman golf courseпрез 2013, че : Тръмп разчитал на руснаците за финансиртането му на проектите му на голф курсове. Това стана ясно при въпроси на журналисти през май 2016 година за написаното от него в книгата му за Тръмп. Ерик Тръмп написа след това изявление в Twitter, в следващия понеделник, че отрича да е казал на James Dodson, ко-автор на спомените на Arnold Palmer, биографията на Ben Hogan и други книги, че Тръмп е разичтал на финансиране от руснаци за закупуването и реконструирането на голф игрища. Тази история е напълно изфабрикувана и е просто още един пример защо е толкова голямо недоверието към медиите в страната ни #FakeNews, Eric Trump said. Но в неделя Dodson отново настоя, че Eric Trump му е разказал за руските инвеститори на проектите им, включителн за един, който е помогнал за изграждането на голф игрище в Русия, разказа Dodson тогава, през 2013 what Eric Trump в отговор на уверенията на сина на Тръмп! На всичкото отгоре това съвсем не е единственият случай, когато някой от синовете на Тръмп е заявявал публично колко е важно за проектите им руското финансиране за фамилната империя на Тръмп:) На конференция за real estate през 2008, Donald Trump Jr. заяви, че в много широко разпространен негов коментар, че "РУСКИТЕ ПАРИ БУКВАЛНО ЗАЛИВАТ БИЗНЕСИТЕ НА Тръмп"!?!?!?! ... В аспекта на производството на високо-качествен продукт в САЩ руснаците влагат непропорционално много парив страната ни, в Америка, заяви той в Дубай, и със сигурност в нашите продукти в SoHo и другите ни проекти навсякъде в New York. НИЕ ПРИЕМАМЕ МНОГО ПАРИ, КОИТО БУКАЛНО НИ ЗАЛИВАТ ОТ Russia, Trump Jr. said... Всъщност ето хронологията на тази поредна история...

В нея той разказва само това, което Ерик Тръмп му разказва за руското финансиране, когато интервюиращият го от Only a Game го попита дали има едно последно нещо, което да сподели. Откровението бързо се разпространи заедно с отричането на Ерик Тръмп. Тръмп заяви пред "Ню Йорк Таймс", че твърденията в книгата са "категорично неверни" и "пълен боклук". "Ние имаме нулеви връзки с руските инвеститори", добави той. На "Запознайте се с пресата" в неделя обаче и модераторът Чък Тод каза, че "има данни", че руснаците са финансирали голф игрището "Тръмо" в Шарлот - Trump National Golf Club Charlotte. Нито Тод, нито неговият екип поискаха след това да правят повече коментари по въпроса, който Тод повдигна. Тод пък се позовава на информация от Fox News и различни британски и американски вестници, които цитират разговора от 2013 г. между Ерик Тръмп и Додсън. Додсън каза на "Observer" в неделя, че през 2013 г. е отказал покани от фирма за връзки с обществеността да играе на Тръмп Национален голф клуб Шарлот. Този голф клуб е Brawley School Road in Mooresville, на езерото. Той още добави, че единственото, което е знаел за Доналд Тръмп по това време е било, че Тръмп имал телевизионно предаване.

И между другото и тази информация е много неточна и непълна... Или най-малкото много непрецизна!

Когато аз написах за тази история преди няколко години от Дир-а ми изтриха постинга:)

какво разследване бълнуваш ве крашооо....фебере повече от година разследват руски връзки по фабрикувани материали платени от килъри Хитлер и излезе че всички други освен Тръмп са имали вземане даване с Путин. бил Клинтън е получил 800 000 долара за 30 минути лекция в Москва а фондацията Клинтън 200 милиона комисионна за продажбата на 20% от американския уран на Путин . Сега разследване има и на фондацията на Клинтън ....това са двете разследвания другото е блабла от неграмотници като тебе капиш

видяха и кирливите ризи на американуците - не се знае кой командва парада - презилент ,сенат минесиерсво нафинасите ,цру или още департаменти . това са те роботърговците които имат една цел да иб-т маиката на всички останали страни и само техния бизнес да процъфтява ! Развалиха всички бивши соц страни а с Русия и Украйна (с общи и зависими друг от друга производсво даже и ги скараха с помоща на ГАЛИЧАНИТЕ които сега командват . Президент и пр-то са сама очи и Ураина вече никога няма да е държава !!!! тер=я да но не и държава . пливать мне на краварите

Прости и тъпи са Американските Сенатори ! Просто са имали късмет да ги изберат ,за да бъдат в Политиката ! Защо е продал Тръмп своето имение ? Тъп и прост въпрос , защо го е продал когато са паднали цените и защо на този ? Тръмп е искал да се освободи от имението ! Гледам и се сещам за Прецидент който иска да излъже прокурора че по политически причини не са дали нашите Мигове за ремонт на Руснаците ,а на Поляците ! И този прецидент иска да излъже и прибере комисионните от няколко милиона долара в джоба си !

Защо никой не пита този руснак как е станал милиардер? Или там в Русия е нормално да не се пита.

Добре, аз питам ... как американските сенатори са станали милионери и милиардери?

и наи-глупавият американец е в пъти по-умен и от наи-умния руснак. и това е било калкулирано в цената.

ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ ТРЪМП И НЕГОВИ БЛИЗКИ КОНТАКТУВАЛИ НА ВРЕМЕТО С ХОРА ОТ АНГЛИЯ.АМА КАК МОЖЕ ТАКА.ТА ТОВА Е ГОЛЯМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.ПОТЪРСЕТЕ МУ ОТГОВОРНОСТ!

Бах тия кравари колко са жалки и смешни.

Да бе. За някви си 20 милиона проблем правят.

А, защо тогава не направиха проблем за 30-те милиона от Саудитска Арабия в сметката на килъри клинтън? Вече е пределно ясно, че основната характеристика на така нареченият запад е двойните стандарти. Всички си мислеха, че назапад живеят добре, защото са трудолюбиви, защото капитализмът води просперитет, а то се оказа, че са обикновени експлоататори и робовладелци. Обаче, вече няма какво да крадат от колониите и крапитализмът взе да се срива с доста високи темпове. Началото на 80-те години ФАЩ бяха пред поредната брутална криза, но сриването на Източния блок ги спаси - има достатъчно описания как в сговор с наши местни педатели са източили всички натрупани блага за жълти стотинки от всички държави в СИВ. Това им даде едни 20-тина години "прогрес" отгоре, далаверата вече свърши отвсякъде. Оттук нататък имат само един път - надолу.

Всъщност не са двадесет милиона, а доста повече, и това ще се разбере от широката публика скоро, предполагам. И имам предвид само от тази сделка, която се визира в статията... Но дори и двадесет милиона да са "само", какво, малко пари ли ти се виждат? Малко ли са за тебе и изобщо за хората?

"Защо руският милиардер решил да купува имот при срив на цените на недвижимостите, остава загадка. " Естествено, човекът е купувал когато е евтино. Онези които задават такъв дебилен въпрос да не се чудят, защо цял живот са бедни.

ПРОЧЕТОХ ДОСТА ТОЧНИ КОМЕНТАРИ ПО ВЪПРОСА. ЖИВЯХ ДЕСЕТИНА ГОИНИ С АМЕРИКАНЦИ И ИМАМ ТВЪРДОТО УБЕЖДЕНИЕ, ЧЕ ТЕ СЪВСЕМ НЕ СА ТОВА, ЗА КОЕТО СЕ ПРЕДСТАВЯТ. ОБИКНОВЕНИ, ЕЛЕМЕНТАРНИ ХОРА. ТЯХНОТО СРЕДНО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО Е ДОСТА ПОД НАШЕТО. ПРОСТО СА ИМАЛИ ШАНСА ДА СА ПО БОГАТИ. ИЗБИЛИ БИЗОНИ И ИНДИАНЦИ И НА СЛЕДВАЩОТО УТРО СТАНАЛИ БОГАТИ ФЕРМЕРИ. В БЪЛГАРИЯ, С МНОГО ПО МАЛКО ПАРИ ЖИВЕЕМ МНОГО ПО ХУБАВО. А РУСНАЦИТЕ С ОЩЕ ПО МАЛКО ПАРИ ОТ НАС, ЖИВЕЯТ ОПРЕДЕЛЕНО ПО ДОБРЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ. ТОВА ГО ЗНАЯ ОТ ЛИЧЕН ОПИТ. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ТРЪМП, ТОЙ Е ТИПИЧЕН АМЕРИКАНЕЦ, КОЕТО ЗНАЧИ ПОЛОЖИТЕЛЕН ГЕРОЙ.

Пак платена реклама.

Още един се опитва да убеждава из форумите, че от москвича по-хубава кола няма.

пране на пари.

Е как бе келеш? Нали господарят ти е най големия стожер на чистите пари?!

именно.

С две думи-нищо не намират и се занимават с глупости за да оправдаят милионите които харчат.

Тръмп продал имот преди години , после цените паднали ,и Руснака купувач загубил 20 милиона !!? И сега дълбаят Тръмп че си бил продал имота ???!!! Луди кравари ! Аре Китайците и Руснаците да вземат властта и да се свършва с тази западна идиотия ! На 26/03/2018 Долара Умира а Китай прави Юана основна международна валута !

В живота няма случайни неща!

Една от многото разлики между САЩ и Русия. В САЩ могат да разследват президента, докато в русия това е невъзможно!

В САЩ могат да разследват президента... по ПОЛИТИЧЕСКА Поръчка от загубила изборите Опозиция ..... , докато в русия това е невъзможно

Надяй се у-о на пияни жени. Китай е доста далече от световна валута. Там 3/4 са селяни и бедни. Другото е фалш. Плямпането няма мярка!

А в говедарника 60 проц говорят испански а 80 процента са дроги и лентяи.

Да-а-а... Краварите търсят под вола теле... После - как са изчезнали бизоните!

Я да вземат да разследват дали в периода 1970-1990 Тръмп не е наел някоя секретарка с корени на руски емигранти.От това може да излезе г олям екшън.

Добре, че още на са го заяли, че се жени два пъти за източно европейки току виж разкрили, че са подозрителни и са били под съветско влияние.

Фори при обструкцията, която му правят и свои и чужди, Тръмп докарва на САЩ 5% увеличение на БВП. Представете си, какво щеше да бъде ако дори не му помагаха, а само стояха на страна и не пречеха.

Докарва грънци...

"Защо руският милиардер решил да купува имот при срив на цените на недвижимостите, остава загадка." Точно тогава се купуват недвижимости , но е избързал с продажбите

Руснака е ясен - изнесъл е парите от страната и трябва бързо да ги вложи някъде, докато не са му ги прибрали от банката с някоя "законова" поправка или банката, в период на световна икономическа криза, не фалира. Тръм също е ясен - Всеки недвижим имот, който му държи замразени пари, носи чиста загуба. Пък дори и за $90мил. да го е продал, пакима разлика от 29 милиона, която хич не е зле като печалба. Единственото неясно е каква точно порода теле търси под вола сенаторът. И защо не разследва много по-скандалната сделка, по изпиране на мръсни, кървави пари, при която бившият премиер на Украина, Яценюк, купи цяло вилно селище в Маями, Флорида?

Нещо не разбирам Тръмп печели едни 20 милиона и сега сенатора иска разследване. Какво иска да каже, че подарявайки му милионите руснаците още тогава са си правили сметките да им го изтъпанят за президент ли???

Лагерът на Килъри гризна дръвцето!

Хаалелюя

Купил за 41 млн., дал 25 млн. Искал 125 млн. Ама са появил един да си изпере парите в САЩ, който му дал 95 млн.. ДЕСЕТ години преди да стане президент, ама и след 4 годишно поетапно падане от исканата цена.. Нормална практика за всеки един строителен предприемач. Във времето когато руските олигарси бяха добре дошли в САЩ.. Ма закъсняват тез хамериканци.. Руската намеса да я дирят с: Гледал ли е Доналчо "Ну, пагоди!" като малък, а Барончо - "Маша и мечока!"..Това кат руска намеса да разнищат..

Цял Свят го знае, само той горкият не го е разбрал ???

НАД 1 година, ВСЕКИ ДЕН, говедата се занимават с тъпотии. Че и целия свят занимават с тях.

С точката постваш много верни и смислени коментари, ама като ти падне точката сЕ глупости плямпаш ???

Каква точка те гони бе, соросопитек?? Да не е радиоТОЧКА от времето на студената война, докато си копал камъчета в Ловеч??

ти па как го чу да ти говори ? да не ти говорят звездите ?

"американският президент е спечелил от сделката с Риболовлев над 20 милиона долара." НЕ Е ВЯРНО! Тръмп е спечелил 29 млн., а Риболовлев е загубил 20 милиона долара. НАУЧЕТЕ СЕ ДА МИСЛИТЕ И ДА СМЯТАТЕ!

Тръмп защо не вземе, в крайна сметка, да си признае, че е руснак и тези да мирясат?

Тия наистина са много смешни и продължават да търсят под вола теле.Руснаците наистина вече открито се бъзикат с тях след като Путин направи изказване че е обиден че не включен в списъка Путин ! Днес има изказване от един от шефовете на производителите на С-400 които е заявил че стига САЩ да искат тази система С-400 те руснаците ще им я продадат ха ха ха ха в което няма лошо все пак на клиент не се отказва ха ха :) !

Много добре се бъзикат с руснаците със сто и тридесет евро минимална заплата и отрязани от всички световни кредитни институции. Остава им да обявят рублата за единствена световна валута и да обявят, че са построили комунизма ???

Чакай изненада но от Китай и петродолара ще е доста интересно и смешно па тогава и от руснаците не плачи на чужд гроб !

Свидетели сме на най-смешния и жалък президент на сащ.

но се надяваме да промени света, защото по добър за сега няма

няма такава връзка

То е ясно - Риболовлев е хванал шарана Тръмп !

...и му е подарил едни 20 милиона. И аз искам.

За цаца като теб никой нема да си хаби кукичката.