Домбровскис след среща с премиера: Забавянето за еврозоната не трябва да ви обезкуражава

Служебното правителство ще предложи бюджет с бюджетен дефицит от три процента, заяви Гълъб Донев

Обратно в новината

Коментари - Домбровскис след среща с премиера: Забавянето за еврозоната не трябва да ви обезкуражава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още 100-200 години ако може да се забави, пък после да го мислим.

Тоя литовско латвийско естонски боклук ЗАЩО ВСЪЩНОСТ Е ДОШЪЛ В БЪЛГАРИЯ? Брей зор да ни приберат и лапат парите.

Да Ви пикая на еврозоната много ни е притрябвала хич и не трябва влизаме в Нея

След новините в 18 часа по бенете в предизборното студио, гостува ДАНИЕЛ ЛОРЕР. КОЙТО ЗАЯВИ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМАЛО РУСКО МАЛЦИНСТВО!!! Това дори комуниста Живков никога не е казвал. Сещам се за поговорката: ЕДНО КУЧЕ КАТО НЕ ЗНАЕ КАК ДА ЛАЕ, НАКРАЯ СМО ВКАРВА ВЪЛКА В КОШАРАТА! Аз съм с 30-40 години по-възрастен от Лорер и не знам някога във Врана, бургаси и въобще в България да е имало и има РУСКО МАЛЦИНСТВО! Но руснаците наистина може да си кажат след това изказване на Лорер: Ами след като самите българи твърдят, че у тях имало наше руско малцинство, значи това наистина е така. АКО ГАЛСУВАТЕ ЗА ТЕЗИ СМОТАНЯЦИ И ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ОЧАКВАМ ДА ПРИЗНАЯТ И МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО. И ГРЪЦКО МАЛЦИНСТВО И АЛБАНСКО МАЛЦИНСТВО! Катето Евро нали е албанка по произход? Ето вече имаме и албанско малцинство. Гласувайте още за тези идиоти, после такава ще я забъркат (както с Македония!), та ще се късате от яд.

ДобреВкисс, това ни дава всъщност надежда.

ЕВРОГЕЙСКИЯТ СЪЮЗ СЕ РАЗПАДА А ТОЯ НИ УНИЖАВА КАТО НЯКАКВИ ГОЛТАЦИ !!НИТО СЪЮЗА НИ ТРЯБВА НИТО ТЪПОТО ИМ ЕВРО !!ТЕ ИСКАТ ДА СМЕ БЕДНИ !! АЗ ПЪК НЕЩА !!

Какъв е тоя безполов? Прокуратурата защо не се е самосезирала?

колкото и да му си иска на тоя малака това не ми се вярва да стане надявам се нашите да са се поучили от грешката на Гърците

И вие да сте все така да сте обезкуражени. Не ни мислете, по-добре сме без евРОБската зона на здрача. Няма кво да правим в нея.

"забавянето за еврозоната НЕ ни обекуражава"---то ни РАДВА!!!!

Всъщност забавянето ни радва и окуражава, няма защо да се притеснява Домбровскис.

Така е, на КОЙ е отговорен за това? Зеленият чорап С ВДИГНАТИЯ ЮМРУК!

Акъл от зелена тиква не щем, само нашите полит-проститутки може да впечатлите

Ооо напротив! Даже ни радва!

Напротив, много сме окуражени даже - ще си отстояваме интересите. Абсолютно ни е ясно, че сме в ... и ... само за да ви охраняваме фланга.

Някакъв петокласен офис-мениджър от Брюксел пристига на инспекция в БГ-колонията и веднага строява пред себе си цялата БГ-колониална администрация. И разбира се цялата нашенска колониална администрация под строй, раболепно пристигат при този дребен брюкселски чиновник, застават в стойка "Мирно" и веднага коленичат и започват да бият кратуни в земята в знак на верноподанически чувства. Всички наредени в редичка и всеки чака да му дойде реда, за да коленичи и пълзи - като започнеш от смрадливия Зелен чорап и Гълъба му та стигнеш до чистачката в МС. Всички бият кратуни в земята с радостни възгласи: "Здрасти шефе, ти си цар!". Много жалка, много обидна и много унизителна картинка... Ама то правилно е казано: пачавра леке не хваща!

Еврозоната има предимства, но има и недостатъци. Експерти, ама истински не боклуци , трябва да направят финансова оценка и тогава да се вземе решение. Да се прецени и възможността да се запази българския лев. Изобщо въвеждането на € в БГ не е политическо , а финснсово-икономическо решение. И първо да ни приемат в Шенген. Еврото после.

Обединение на славянския народ и добруване с Русия... за да я има България!

вова е същата слива като евро-зелките. Да се разкарват едните и другите, важи и за кандидат ватници и грантаджии, мизерници безподобни!

"Завянето за еврозоната не трябва да ви обезкуражава" - напротив, дава ни надежда. Гърците намаха референдум за еврото, но имаха такъв за условията на кредиторите. След като казаха НЕ се оказа, че доста време магат да теглят само по 60 евро дневно от собствените си пари.

Напротив, даже много се окуражаваме! Да ви с/ра на еврото и на европата, дотука бяхте, пожелавам ви бързо и безвъзвратно изчезване.Завинаги.

Кви еврозини къв ес кво нато. Експериментът наречен ес и нато очевидно не успя. Време е за пробуждане със шут от този делириум...

Домбровскис, вместо да даваш акъл за Еврозоната, може ли да обясниш защо сте затънали в дългове?

Дългове които практически няма как да бъдат погасени и само ще се увеличават надувайки балона до неговия край!

тръгнал на война с Русия пипа салама

Този тип е живо доказателство как успешен комунистически и комсомолски кариерист от СССР прави успешна кариера в ЕСССР !!

Тоя ли литовец беше член на КПСС? Да го поздравим с деня на Червената армия тогава! Вълкат козината си мени, но нрава не!

Кой се връзва на шенгенски номера?!

Тоя пък Гълъб бил свалял инфлацията , маймуна мръсна ти играеш с тях бе цървул. Но другите налапаха милионите , а ти ще лапаш на Радев хурката.

който ми сложи минус да му сера в устата продажна и предателска.

Домбровскис, забавянето за еврозоната не ни обезкуражава, а ни радва! Докато да ни приемат, я камилата, я камиларя .......

Тва ли е мутропрофановата опорка на деня? Радвайте се бедняци пости

не бери грижа. Пендел.

За тях ще огромен проблем тук да има референдум, който да отхвърли пикливата им валута с над 80% от гласувалите, затова сега се правят на умрели лисици - че видиш ли те не ни били искали във финансовата си пирамида.

Те все ще намерят някакви нови критерии да ни спират. Защо нямат същите критерии за приеманет на Македония в ЕС? Да, интереса клати феса бг роби, не го ли разбрахте?

Най-голямата пирамида наречена ЕС. Първите печелят. За да спечелиш, трябва да намериш някой друг балък да се включи след теб да поема дълговете ти и да му национализираш парите в националната банка.

Ами, какво правиш в ЕС тогава? Живей в Азия. Там няма ЕС.

Аз живея в БЪЛГАРИЯ. Ти като искаш ходи в Азия.

Геле, отивай да береш ягоди в Еврозоната, че дълга по ипотеката те чака!

Т.е. този е никой.

Напротив,обнадеждава ни.

днес е Черен Ден за ПП, ДБ, ГРОБ, ДПС, БВ - Изстина им Краденето на 70 Милиарда от Валутният Фонд!

А БСП къде остана?

Домбровски пресаждана ти е косата от дупето.... инфекцията ти е затъмнила мозако...

Тоя пък. ПП и ДБ поне едно добро направиха. Вдигнаха инфлацията и отложихме германският вурст.

Заеми за България само срещу антибългарски изисквания. Искат България роб до гроб.

Ако всички търговци не бяха удвоили цените щяхме да приемем еврото през януари. Ако полицията работеше на границата и в Шенген щяха да ни вкарат. Сега народа е полудял от цените и арабите и няма да има прошка. ЕВРО НЯМА ДА СЕ ВЪВЕЖДА НИКОГА.

Ей евроатлантически паразит .След референдума ние ще решим къде ще ходим .........

Аве, копейка продънена, чемодан, вокзал, масква

Споки бе, не ни обекуражава. Даже напротив, давани надежда, че има някакъв шанс да се имзъкнем от този капан.

европата се подигиграва с нас! да я изгоним от континента! тя нашправи фалшиви държави, фалшиви религии, фалшиви династии, фалшиви азбуки, фалшиви езици, фалшиви храни, фалшиви полове... абе изобщо фалшифицира всичко до което се докосне! вън европата от континента!

Никак даже не ни обезкуражава забавянето за еврозоната господин който и да беше , много сме доволни в същност , само дето е поредната поза , че нещо зеха да се нагряват нещата в българия май за вас , референдуми едно друго , опитваме се да прекараме парата през свирката .. нем да стане обаче... твърде се оакахте тоя път от 2019 насам .

Целата работа за тази прословута еврозона е фактът, че ако влезем ЕЦБ става регулатор, а БНБ отива на заден план. Тогава всяка една транзакция ще минава през ЕЦБ. Което значи, че мръсни пари трудно ще се перат. Да не говорим за теглене на гише. Затова и мунчовците, гербавите миндили, копейките, дпсто и курни направиха всичко възможно България да не изпълни критериите. Я се замислете, колко от вас се сещат за крупни наши бизвесмени, които изведнъж започнаха да се занимават с тотално различни дейности от тези, с които са се занимавали последните години? А сега си задайте въпросът:Защо?

Личи си, че нямате никаква идея как работи банковата система. :-)

Тъй ли? Я обясни?

Как пък не потупаха по рамото веднъж Гърция или Хърватска дори, а за България само лицемерни комплименти и "Браво! Давайте, все така и ще успеете" или преведено на ГЕРБ-ерски "конгратюлейшънс, ама друг път". Толкова много, толкова последователни дипломатически провали не сме имали от националните катастрофи. Политиците вместо да се вдигнат и потърсят обществена подкрепа, търсят личното обогатяване (това плаща обучението на най-талантливите им деца) и ни обясняват плюенето, като дъжд. Пореден и последователен позор за България!

Я не ми казвай кво трябва и кво не трябва да ме обезкуражава бе, мазен манаф!

Тия с еврозоната ние в България да ги пускаме, а те идват тука и ни обясняват какво да правим, че да сме влезли в еврозоната! Бахти наглите навлеци!

ще си изберем правителство което да бачка както трябва. За 30 години не можахме да направим една съдебна реформа и да стегнем едни граници. И много други важни неща.

Тоя грък ли е?

Ах бе, добровакис, ние не сме обезкуражени бе, ни сме окуражени. Не се разбираме с тия европейци и тов си е..

притеснява, ние ще серадваме.