Падна и доматеното ембарго на Русия към Турция

Четири турски предприятия са получили разрешение да доставят домати в Русия в обем 50 000 тона.

Обратно в новината

Коментари - Падна и доматеното ембарго на Русия към Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

домати значи? от турция за россия? а турските пристанища затворени за руски кораби!

те това му викам аз стратегическо партньорство със стратегически суровини и технологии))):Кво ни интересува азиатските примати кви зарзавати си продават бе, малоумници? Аве дайте белите хора къв бизнес правят - айфон, туй - онуй, тесла, спейс еккс, ню ъоркската борса... далече сте, товарищи...

Абе гьотверен, 70% от доматите в България са турски бре ! В момента България е на 82% импорт за всички видове продукция. Западняците изнасят ГМО и боклуци в България.

Той този е технологоичен гей, не яде домати, а айфони и Тесли. Само не знам какво си навира отзад... Не го мисли, интелектуалец е.

Това е така защото по контрабандни схеми на бесепе и депесе фирмите се вкарват заленчуци и меса още от времето на началото на,,прехода" и тока успешно погребъха българското производство!

ЧЕ ТЕ СИРОМАШКИТЕ ДОСЕГА НЕ СА ЯЛИ ДОМАТИ? ТАКА Е, КАТО СИ ЗАТВОРИХА ПАЗРА ЗА НАС...

" Ние се обръщаме на Запад, следователно трябва да покажем гръб на Изток" Иван Костов 1997 г. Не гръб, задник показахме на Изток и ядем анадолския, докато турците са политици и дипломати. ББ се одупи на Турция за газ и ток. Падение ! България изнасяше ток на Турция по 15 годишни договори и държеше кормилото на газа за Балканите при комунизма. Боклуци, затриха държавата и народа.

Малии Глад. Какво ли не ще направят какво ли не ще забравят,че гладно не се седи. Ама Ердоган кога ли и той ще им тръшне вратата и тогава ще ядът само приклади от Калашников.

Свободният, само да те светна, че миналата година най големият производител на зърно в света беше Русия, така,че никакъв глад не ги гони, ама на тебе май д---то ти е хванало пайжина

Зърно, ама само за свине, а не за хора! За хляб внасят от Канада и от Краваристан! Айде бегай, ние не ядем домати с колците!

Нас тази новина не ни интересува, ние вече не отглеждаме домати. Сега си ги внасяме от Полша. А баба ми се върти в гроба като вентилатор...

Имаме пари внасяме! Ако ти не кесише пред компа, а копаше и произвеждаше домати, щяхме ли да внасяме, драги тунуядецо? В Сибир откъде ги внасят, или в Антарктида! Русия що ги внася? Нали Путин е умен и велик, що да не следваме неговия пример! Ние да не сме по-гламави?

такъв пост може да напише само ГАЛОШ ИЛИ ЧОВЕК КОИТО ПРОТИВ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД

ще се върти я! вместа да копаш нивите, дето ти ги остави в наследство, ти ги продаде, купи си кола на старо, и сега се жалиш , че нямаш пари ни за домати, ни за гориво!

Много си тъп, баце. С това, дето ми го остави баба ми, сега съм рентиер, получавам наеми и си свиркам... Виж, за теб ми е жал, дето разчиташ на стотинките от НПО-тата. Ама то, не всеки може да го може, да знаеш...

Kraino vreme e da padne embargoto i na tkvichkite i magdanozzzza

"Операцията" в Сирия се издъни, вече ще има паре и за домати, а не само за бомби! Путин съвсем не е дурак! Бас държа, че като изберат Путин на 18-ти март, на 20-ти вече няма да има домати!

Ха така, идват избори, а народа е озверял от глад! Затова и разрешиха Антифриза да се пие!

Че те ,нали се бяха научили сами да си ги правят, от обеднен уран, направо в саламурата, какво ще купуват сега турски с колчета вътре!!

Чудесно! Хубава новина !

Кой каквото си заслужи. От Турция доматите, за нас ракетите....

Ако цар Пичин разреши ще ядат домати мужиците... Ако не е кеф ще ручат нефт намазан на приклади. Твърда ръка и ред трябва да има! Не може всеки да нагъва домати когато му скимне!

ъъъъъъ и ас тфа фикам!

Сорос подари днес 18 милиарда долара на Отворено Общество!

Бай Тошовите домати още ги приказват хората.

Бай Тошо Нелегалното лично ли ти ги носеше с кошницата от село ?! :)

А ембаргото за турските краставици..ха.ха руските домакина пак са разочаровани..ха.ха

Вчера купувах домати. Български - розово-продълговати, 3.20 или нещо такова. Турски - 2.40, полски - 2.70. От тия нормалните български нямаше. Но сега предполагам, че и турските ще поскъпнат.

Таз руско- турска сапунка вече е достойна за сериал Колко пъти вече си налагат и отменят санкции не е истина :)

Бащицата разрешил на Россияните да ядат домати! Господ да го поживи за великодушието му! Е ся вече няма начин рейтинга му да не удари 150 % :)))

Те поне ядат домати, а не- модифициран кукуруз.

та путин от пърдялника папкате вие!Троловете му!

В големите руски градове и без това е невъзможно да намериш качествени домати. Продава се предимно ниско качество, безвкусни, скъпи. Има и от ония ти "испански" на клонче, които също са смотани. Ако руснаците защитават собственото производство, то е предимно в краснодарския край, и е от ония боклучави продълговати доматчета за консерви.

Е, че то освен зелени домати за туршия, какви други да изнасят комшиите?

Турците може да са прост и див, но са много работлив народ.

И имат домати. Руснаците са по-диви, мързеливи и нямат домати.

е как кво? оргиналдъ дънки от капалъ чарши. абе остави майтапа ама бая работи произвеждат и изнасят комшиите. Инструменти, машини, резервни части, дрехи. качеството е много съмнително, но фактът си е факт