Коментари - Домашни кучета нападнаха баба и внуче пред детска градина, убиха домашния им любимец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шибаната ебана дъртачка е помъкнала гнусните ГМО плъхове и те са раздразнили помиярите! Кой гледа куче, което не може да убива бе пичка ви майчина?! Шибани скотове! А и малките копеленца помъкнала. Стопли се и сганта долна налази. Къде бяхта като валеше и беше под нулата , мамицата ви проста! Сега трябва да се мъкна по гората да ме лазят кърлежите скапана измет!

Години наред не се намирали собствениците на кучетата?!? Това е смехотворно!

Православния славянин бугаропитек, вече и кучета и папагали го е...ът де го сварят ... екокрадновесие, столиен препарат, дрън дрън.... инак мъжете кат пийнат за футбол се колят и убиват, ама да си опазят децата от зли кучета- е виж нема как ... все пак дете е , нищо особено, не е като да е любимия отбор ...

при социализма нямаше такива проблеми те бяха решавани бързо от партията нямаше и бездомни нямаше просещи така че радвайте се на демокрацията щом не е снимано с камера значи това не се е случило

Кучетата са нападнали двата териера, дреме им на дедовия за бабата.

Тая баба зет няма ли? Ми това дете баща няма ли? Тоя сладур от мъжки пол да си намери топките и да реши проблема довечера. Кучетата освен това са дворни, с ясен адрес, какво се мота!

А тая ку..ка от екоравновесие милена незнам коя си да бъде държана вързана в двора със свободните кучет

Да се трепне или приспи бабата. От баби държавата не печели. А кучетата имат права и организации, които ги защитават. Чрез тях се изпират много пари. За правки тефтерът на главния прокурор.

Сменете името на територията на Република Жунгла. И на герба жунгльори в джунгла.

всички скачат според тоягата, ама нема вече държава, защото тя е "лош" стопанин Държавата винаги е била добре (погледнато и исторически назад във времето) , когато е имало здрава ръка , а не меки джендър китки и еу-либерал-ценности на 4 лапи ... а сега народа кучета го яли нали

Да не е Шива с многото ръце-оришла да си вземе внучето от градината,пък помъкнала и 2 кучета с нея,е па остави ги в колата за 10 минути...

Как да нямат право да се намесят. Ако домашно куче е нападнало човек или друго куче задължително трябва да се вземат мерки

Страшно е! Толкова ли е трудно да се реши такъв проблем? Пълно безхаберие от страна на институциите. Ужас!

Този проблем може да се реши рязко и безшумно. После ще има малко кучкарски вопли във Фейсбук и толкова

И за толкова време как не се намери един родител с ТОПКИ да отстреля изродите ??? Още ли се надявате АБДИКИРАЛАТА ДЪРЖАВА да направи нещо ???? НАИВНИЦИ !

.млади родители на децс . ЛЙна

Пещерно патрЕотичен, населен с Ганьовци, смърдящ на цигари и надарен с християнски татуировки и чалгарски ценности... Ухайте го Ь

Добре, че жената е била с йоркита, че вместо йоркито можеше да е внучето... Ужас!!! Къде са органите на властта и защо все още няма адекватни мерки за борба с опасни псета?!

И обичаме Иванушка Дурачок !

Сбъркал си автобуса , Саше. За Украйна са другите статии.

Съдебни процеси към собственика или общината. Да плащат, само така могат да се научат на ред. Лошото е, че когато осъдиш общината, чиновниците плащат, без да им пука, нали парите не са техни. Може би, при липса на обществени служби, саморазправата е решението.

Точно затова трябва да има пряка лична отговорност, и да им се запорират заплатите като не си вършат работата. След това да ги изгонят.

Какво общо има общината в случая? Стопанина трябва да носи отговорност за кучето си, административна и наказателна. Няма лошо куче, има лоши стопани. Не е забранено да имаш куче пазач в двора, но да си стои в двора. Който влезе там, да си носи кръста, но на улицата и в парка, стопанина е този, които е отговорен. Процеса започва още от преценката, каква порода куче ще си вземеш, за какво ще го използваш и можеш ли да го контролираш. Аз лично, предпочитам безпроблемните породи. Например - харесвам ротвайлер, умни кячета са, но маже да те изненада неприятно с поведениято си. Затова - голдън, лабрадор, бернски зененхуд. Макс да оближат някого, ама за облизване ще се разберем някак си. Това, все пак си е мое лично мнение.

Няма ли един мъж с пушка, който да посети този двор с четири кучета?!

Мъже има, ама адвокати за тях няма .... нали знаеш после кой ще осъдят, и то като за човек че си пуцнал.

Само ако го хванат.

Връждебни кучета във Врабжедна , и стопаните са виновни ,а не кучетата.

Затова се ползва Стрихнин и се приключва с тях, макар, че и собственика заслужава !

БРЦК

Екоравновесие са едни некадърни и мързеливи калинки дето никаква работа не вършат а само прибират пари. Обадих им се за агресивни кучета - казаха че няма места и да си гледам работата. Кучетата нахапаха майка с дете. Няма проблем.

Позната история. И като няма институции, едни психопати ги хранят и отглеждат по улиците, други психопати ги стрелят и тровят.

Ми да им подхвърлят малко месо с добавки, ще спрат да напускат двора.

Айде бе, нямали право! Не искат, това е истинта. Иначе как се случват нещата ако фатмаците решат че искат. 1. Образуват следствие. 2. Събират доказателства. 3. Дело в съда 4. Конфискуване на кучетата и глоба за собственика.

тъе кат бабето не си носи пищова да гърми и трепе!

кифленски кучета и едното дало фира...... ужас. Сега няма да мога да спя.

Я си запали един среде и си купи една лятна гума за Е36цата.

откога не си излизал навън. Е36 изгниха и ги няма сега се кара Е46.

Бездействието на институците

не го прави домашно. Трябва а е регистрирано, да се плаща данък и да има чип. В противевн случай е бездомно и задължение на Екоравновесие е да го прибере! А когато домашно куче нападне хора и други животни, съответният собственик се санкционира. Не вярвам, че в Екоавновесие и в местната община не знаят това.

Колко много хора "отглеждат" кучета, без изобщо да се интересуват, каква е кучешката психология и начини на поведение, кога да очакваш любов и кога агресия. Много често собственото им куче се чувства алфа и не им се подчинява по никакъв начин. Естествено и най-лесно е да го оставят да си прави каквото иска или да го натирят. Не кучетата, а псевдокучкарите са проблем в тази ситуация.

Айде сега, нямали право. Могат по грешен сигнал да ти отарашат жилището, но да вземат мерки срещу домашни кучета оставени на произвола от малоумния си стопанин - Не! Ми да ремонтират оградата тогава. И един от Екоравновесие да седи отпред и да варди. Некомпетентни идиоти, които ги мързи да дишат. Изземат се кучетата, носят се в приюта - толкова ли е трудно? Или нарочно се държат тея кучета там - ей така, да има напрежение в обществото, да не ни стане прекалено спокойно. И трябвало да "обединят сили" една камара институции. Срещу какво? Извънземни ли ни нападат? Има приюти, има организации, да се вземат - без избиване, без нападания, толкова ли е трудно всичко да е добре за двете страни? Явно е трудно.

Ако едно куче не е регистрирано и няма чип, защо го считат за домашно?! Толкова е простичко - правиш закона така, че всяко нерегистрирано куче без чип е бездомно, и толкова!

За какво да слагаш чип като няма национален регистър и собствениците не могат да бъдат открити? Само пари на вятъра.

Ами то едно си върви с другото ... въобще не е трудно да се направи, но желание няма!

но явно няма кой да го прилага.

Е това е татковината, сигнали, нахапани хора. Реакция на партийният хрантутник - нула.

Ясно е какво е станало. Тези малки дрисливи йоркита лаят по всички кучета, без значение от размера, и кучетата са атакували тях, не хората.

Закони няма, закониииии .... така име е по-добре на онези от горе да се оправдават и крадат! Много е лесно - ВСЯКО КУЧЕ БЕЗ ЧИП ДА СЕ СЧИТА БЕЗДОМНО и съответно за утилизация! А когато засекат чипирано куче без намордник да бяга в градината - глоба за собственика, без ама то не е моето! Елементарно, НО 240 ГОВЕДА НЯМАТ ИНТЕРЕС ОТ РЕД И ЗАКОННОСТ!

100% сте ПРАВ! Поздравления.

София е кучерастка клоака

За 10 години да се забрани регистрация на кучета освен ако не са осиновени от улицата( разбира се задължително прибрани в проюти от там), прегледани за болести обезпаразитени и кастрирани.За нарушение на забранта 100 хиляди лева глоба без право на обжалване или ако няма пари обществено полезен труд в рамките на 20 часа седмично в същите тези кучкарници.При повторно нарушение ефективен затвор от 5 години. Аз казах.Гласувайте.

И като какъв определяш АЗ откъде ще си взема куче?

Екоравновесие, Община, Столичен инспекторат и Полицията.... солидарната отговорност винаги води до безотговорност!

За мене казус тука няма. Кое е по важно живота на човека или кучето?Може ли 4 кучета да държат в плен един квартал? Аре стига глупости, съберете се 10 човека с метални пръти и ги ликвидирани. Като няма закони,действа закона на джунглата

Защо веднага с лошо. Първо може да пробват с антифриз, парацетамол, стрихинин и ако не стане - тогава е винкело.

Гарантирано от Радев. Той така разбира промяната ...с кучета.

Странно как не обвини Путин!

Знаеш ли - ти си уникален. Ама по-вероятно е да е Ким Ир Сен виновен. Помисли. И най-вече - иди на лекар.

Да вържат сега на каишка собственика в затвор.

Решението е просто, в село Враждебна в селската кръчма, собственика се черпи с ракия с мишеморка. Кучетата се дават на бабата за компенсация. Ще има 4 вместо едно.

Вчера тука в дир форум 20ина идиота злорадстваха как понито изяло пръстите на бременнста жена щото имало "табелка" и тя била "тъпа".Питам днес същите "идиоти" какъв коментар ще напишат- може би и там е имало табелка" пазете се от бездомни кучета" и пак жената е виновна?

Тука работата е сериозна има смърт на гръбначно по особено жесток начин. Значи 5години затвор за убийците. Дали са кучетата, собственикът или кмета да прецени съдът.

На понито мястото е в клетката, а ръката на тъпата ти рода - НЕ. В този случай мястото на децата и домашните любимци е на тротоара, а на агресивните кучета - НЕ. Ама и да ти го нарисувам няма да го разбереш. Явно ви е семейна черта.

Ма тя тъпата ти роднина сама се е навряла при животното, защото видиш ли отворите в оградата били големи. То и на тоалетна чиния отвора е голям та може да си завре и там глупавата главата и да пие. Добре че контактите са с малки отвори.

"Години назад са сезирани институциите, собственикът не е намиран" Служители в общината - Трудоустроени готованковци на скатани постове, изпълняващи единствено функцията "чакане на тридови възнаграждения".

Време е да си кажем право истината в очите - педерастията е болест на сексуалния инстинк, кучерастията е болест на родителския инстинк.

Стига с тия закони бе зубъри, не е липсата на закони проблем а твърде многото закони и най-вече твърде много зубъри (особено женските) които "решават" всеки проблем със закон и после настоявате да спазваме тъпашките ви безумни закони. . Айде измислете сега още един тъпашки закон "за да не стават такива неща" и после ревете "ама ако се спазваше нямаше да е така"

Споко, за неандерталците не важат

Как точно предлагаш да се проследява събирането на екскрементите на кучетата? Чипирането какво точно решава? Да не би да оправят оградата на този изрод?

Абе ей, простолюдието, не ни занимавайте с глупости бе, сега си мерим компроматите и се пазарим с олигарсите. Оправяйте се там бе.. и не забравяйте да гласувате, пак за нашите...

Хубав повод да се проврят стопаните на домашни кучета, имат ли регистрация и имунизационен паспорт, имат ли импланти с данните на собствениците, обезпаразитени ли са, платили ли са си данъка, събират ли екстементите им.

Е как да ги проверят като половината са рреститути,а другата пиловина ги обслужват като общински и данъчни служители.

И кой ще го свърши всичко това?

Това си импланитете сумати хора няма да се съгласят. Да ти сложим и на теб имплант?

В нормална държава - тази жена намира свестни адвокати, завежда дела дела срещу явно известните собственици на кучетата и много скоро банковата й сметка ще набъбне с едно поне 200 хил евро. У нас - полицията си бърка в носа и 'не може да установи' извършителя. Засегнатото същество-дебил предприема ответни мерки срещу бабата - полива им колата с боя, пука им гуми. Пак без последствия за него. Ето защо - единственото , което й остава на жената е да посъветва децата си да отидат в нормална държава. Затова, за да не се случва, всички се надяваме да има още помия от отвратителниете уста прокуророви, за да излезе наяве още и още от гнуста, която ужким ни 'управлява'.

Какви са тези бъгави закони. Щом едно куче не е със чип, ваксини, паспорт и платени данъци, значи е бездомно. А когато е агресивно или не се отглежда правилно трябва общината да има право да го вземе без дори да уведомява за това собствениците. Как може всяко улично куче което се гледа в някой двор да го водят домашно, но реално то си е улично, защото няма чип, не е регистрирано на никой, не са платени данъци и т.н. и отделно се гледа неправилно и пуснато свободно. Това вече става див запад и човек трябва да ходи въоръжен в София.