Домашен насилник запали през нощта къщата на бившата си жена, в която имало и деца

35-годишният мъж, който е осъждан за кражби и грабежи, е задържан и му е повдигнато обвинение

Обратно в новината

Коментари - Домашен насилник запали през нощта къщата на бившата си жена, в която имало и деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са цигани , да им ебеш путката майна ....

Еби си я ти.

Ти сигурен ли си, че не си боклук?? И какво значение, ако хората са били цигани??

такъв трябва да го изкарат на площада и да му отрежат главата. Не стига, че запалил къщата, ами и пречил да излязат. Това си е опит за умишлено убийство.

Твърде жалко, че полицията в Пловдив беше заета да организира голи хора по кръчмите…

За резервни части - има хора, цивилизовани имат нужда от сърце, бъбреци, черен дроб ...

Никога няма да разбера жени, които се събират да живеят "на съпружески начала" с рецидивисти. Честно, какво очаквате от щатен пандизчия?

""" Честно, какво очаквате от щатен пандизчия? """" Да И декламира Дебелянов

Не искам да звуча като расист, снобар или фашист, но... Това ми звучи като поредната "латино" любовна история от някоя малка затворена общност. Познавам роми. Срещал съм и мангасари. (Да знаете, има разлика). И при мангасарите заплахата с подпалване е често срещана. А домашното насилие (или един бой на жената) също си е част от "културните особености", които трябва да ценим и уважаваме. Проблемът е, че народът деволюйра - обратното на еволюйра. Почти перманентните ограничения, усещането за липса на ред, липсата на реализация породена от липсата на образование, а от това и на квалификация, вече маргинализират не просто отделни групи, а цели слоеве от обществото. И в цялата тази маргинализация и отчуждение много лесно са наместват най-първичните щения и мераци. Много хора живеят на принципа "боба, 'леба и да е.а". И това няма нищо общо с разни конвенции. Въпреки, че много удобно се използва за това.

Ти си идиот мръсник. (Дир, не се опитвайте да ме триете. Или да блокирате мнението ми. Щом допускате откровено насаждане и провокиране на насилие към хора на база етнос, ще ме изтърпите и мен. )

Ония с куфара и багажника са бели успели български мъже

Защото няма кой да му готви манджа и да му пере гащите. Безплатна прислуга демек. Като повечето бг мАже.

Готвя по-добре от почти всички жени, който съм срещал! Подържам всичко в апартамента си напълно сам! Доказал съм се в професията си! Изкарвам двуцифрено число минимални работни заплати! Айде, сега ми кажи "жена" като теб какво може да предложи на мъж като мен?!

Хахаха, на вас определно жена не ви трябва, излгежда сте си самодостатъчен! :)

Ами например може да ти се предложи да научиш правописа на единствено и множествено число на относителните местоимения.

Хайде всички идиоти да си получат заслуженото!

Циганин пияница?

Едва ли. Такива зверски (опити за) убийства са присъщи на българите.

Сега всеки дребен джебчия вече е "ДОМАШЕН НАСИЛНИК" Щото трябва да се обслужва истанбулската конвенция...

Поредното пиянско престъпление. Продължавайте да се правите, че няма проблем и да пищите срещу легализация на марихуаната.

Да ти покажа наркомето на марикуана от долния етаж как врещи и скача на майка си и думка техно - разправии всеки месец?

Ми хайде де, покажи! И може и да обясниш откъде знаеш, че скачал и викал "на марихуана"!

А гарантираш ли, че не пие и е само на трева? Щото аз буйстващ само напушен не съм виждал ама едновременно пияни и напушени много. И пияни диванета също. Хайде да не се правим на луди.

Хайде стига сте ни навирали тая истамбулска конвенция под носа. Кога ще напишете за психологическия тормоз, който жените прилагат над мъжете си?

Ти добре ли си бе, психопат Колко мъже има убити след домашно насилие?

за стамбул..конвекцията

Осъждан за кражбИ и грабежИ ? Колко и на какво е осъждан не пише. Също не пише, а е важно за всияка отделна кражба ли е лежал или ...както обикновено? Също не прочетох никъде какво е работел и от какво се е издържал. Не пише и след всичката му кариера, като са го заловили за поредното престъпление пак ли ще четем за него след някоя друга седмица или най-сетне ще получи наказание като за рецидивист. Въобще важните въпроси никой не желае да ги задава.

Да ви е-м СЕМЕЙНИТЕ НАЧАЛА!

.....и получил образованието си не къде,а в България !

Отново криминално проявен ром.

Причината била, че по време на съвместното им съжителство той упражнявал системно физическо насилие спрямо нея. У Перник момите викат: "Бий мъ, значи мъ обича" Романтика по пернишки: – Маро, ти имаш най-хубавите сини очи… – Така е, Пешо!… Защото знаеш как да удряш!

Вместо само да регистрирате домашните насилия, като някаква новина, размърдайте си мухлясалите мозъци и се постарайте да анализирате, какви са причините за за тези насилия! Ще ви дам подсказка: анархия , липса на законодателство; хората нямат норален живот и мизерстват за сметка на това , всякаква измет се обогатява за сметка на хората!

Един истински журналист би написал статия - рецидивист опита да убие 8 души, задържан е и прокуратурата ще му повдигне обвинение за доживотен затвор без право на... а то какво излиза от статията - насилник-жена-деца, идеалната тройка за прокламиране на ИС. все едно останалите възрастни в къщата не са хора, които заслужават внимание, закрила... техния живот не е бил важен, че уважаемия журналист да трябва да им обърне внимание. За мен това е фейк в този случай - или статията е фейк, или журналиста е фейк. Да ми прости ChatGPT, че го наричам фейк.

Че то едното не изключва другото. Ако се спомене само твоята част за рецидивиста итн , без да се упоменат мотивите, пак е манипулация.

Жени... моля ви, бъдете отговорни и пазете себе си и децата си от подобни агресори! Защо трябва да се свържете с първия "вървежен" малоумник?!? Има толкова свести мъже, но не са много лъскави и показни! Умните жени не изпадат в подобни ситуации... жал ми е за по-посредствените и техните деца!

Стига с клишета. Какво значи пазете се жени? Не на всички е изписано на челото "вървежен малоумник". Тихите , свестни, скромно изглеждащи садистични психопати са много по-често срещано явление , от колкото си представяш , а клиничните нарциси , обсипващи те с любов , загриженост подаръци в началото на връзката , докато паднеш в капана се множат като гъби в съвременното общество, . Единствения съвет , който можеш да дадеш е жени, пък и мъже, ако сте в подобна ситуация, на визически или емоционален тормоз, намерете сили да поискате подкрепа и помощ от приятели и роднини, не си мълчете, не се срамувайте да говорите!

Не му пише на челото, затова трябва да излезеш няколко пъти с него, да поговорите и ще го разбереш колко струва. Ама ако си на неговия акъл може и да не разбереш де. Но тогава какво пък да те жаля.

Два реални случая : На вид нормален, мил,, възпитан, но след няколко години брак и дете нещо се отключва и започва психически и физически тормоз, след няколко години!

Цигански битовизъм-пиянство,кражби,бой и безразборно развъждане.

Тъп расистки, че и неграмотен коментар.

не съм го чела цялото, но вече съм готова с "присъдата" си: Пратете му някоя истинска мутра от 90-те в добрия смисъл на думата, да му обяснява както, където, колкото и т.н. тя намери за добре (абе все пак гледайте жив да го оставите, де - то не че обратното ще е непрежалима загуба, ама ще ви тежи на съвестта) да го ъъъъ възпитава, че на по-слаби (жени, деца, кучета, котки, дори и мъже) в гръб не се посяга! Пе.ерас с пе.ерас!

Пак ли конвенцията от Константинопол?

Пак ли ромче!

по точно-дърт ром

Защото няма случаи с българи ли??